anneme omuzuna yakın bi kemiğindeki şişlik ve ağrıdan dolayı sintigrafi çekilmişti dün sonuçları aldı bugün götürdü dün biz netten bakmıştık ama tamda bişey anlamamıştık doktor daha önce kanser geçirdinmi demiş acil tomografi vermiş şuan hastanede çektirmek için bekliyo moralini bozma falan demişsonuçta geçen bi terim zaten bizim canımızı sıkmıştı dünden beri metastatik diye bir terim kanserin başka yerlere sıçraması gibi bişeymiş ne düşüneceğimi şaşırdım ne olacak şimdi annem kansemi
bana cevap verecek yok mu?
anneme omuzuna yakın bi kemiğindeki şişlik ve ağrıdan dolayı sintigrafi çekilmişti dün sonuçları aldı bugün götürdü dün biz netten bakmıştık ama tamda bişey anlamamıştık doktor daha önce kanser geçirdinmi demiş acil tomografi vermiş şuan hastanede çektirmek için bekliyo moralini bozma falan demişsonuçta geçen bi terim zaten bizim canımızı sıkmıştı dünden beri metastatik diye bir terim kanserin başka yerlere sıçraması gibi bişeymiş ne düşüneceğimi şaşırdım ne olacak şimdi annem kansemi
aynen doktor kullanabilirsin demişti ama bacakları yetmemişti şuanda kullanan varsa memnunmusunuz bebişler duruyormuKanguru Kullanan var mı arkadaşlar memlun musunuz ben istiyorum evde bile kullansam yeter banayemek yapamıyorum uyanıkkende uykuya dalmak üzere iken de hep yanında istiyor odadan çıkıyorum uyuydu die 5 dk vızır vızır :S
ya bende emzrme önlğnu merak edyrdum alsam mı almasam mı acba dye nerden aldn camn nerden bulablrz acep
bende bebeğimin yanında kopartmıyom pamukları...mutfakta 2parça koparıp suyun içine atıyom öyle geliyom bebişimin yanına...kızlar bebeğin poposunu pamuk ve ılık su ikilisiyle siliyoruz ya hani. o pamuğu pinçik pinçik yaparken çok fazla toz uçuşuyor. onlar ciğerlerine gidip rahtasız etmesin bebeği? siz nasıl yapıyorsunuz bu işi bir fikir olsun bana da?
bende kanguru almak istiyordum ama annem şu taşıyanlara dikkatlice bi baksana bebeğe eziyet resmen her yeri yamulup kalıyor çocuğu rahat rahat yatırmak varken onun içinde ecüş bücüş nasıl taşıyacaksın her yeri ağrır hem iskelet gelişimini etkiler çocuğun allah korusun bi yerine bişey olur dedi çok korkuttu beni. yıllardır hayalim olmasına rağmen almadım annem öyle deyince.
Kanguru Kullanan var mı arkadaşlar memlun musunuz ben istiyorum evde bile kullansam yeter banayemek yapamıyorum uyanıkkende uykuya dalmak üzere iken de hep yanında istiyor odadan çıkıyorum uyuydu die 5 dk vızır vızır :S
kızlar doğuma hazırlanırken aldıklarınızın içinde iyi ki almışım ve keşke almasaydım dediğiniz şeyler oldu mu?
benim iyi ki almışım dediğim canbebe bebek bakım örtüsü ve emzirme önlüğü.bu ikisi elim ayağım resmen yanımdan hiç ayırmıyorum. aldığım en kullanışlı iki şey oldu.
keşke almasaydım dediğim de emzirme sütyeni ben zaten almayacaktım sizler çok övdünüz diye aldıydımben hiç rahat edemedim hiç kullanamadım. bi arkadaş söylemişti aynen onun söylediği gibi göğüs ucu kısmı buruş buruş duruyo. bebeğe o pencereden vermek hiç hoş olmuyo çok az bi açıklık var bebeği rahatsız ediyo. göğüs pedi kullanmak çok çok zor oluyo o pencereyle geri kalan kısmın arasına sıkışıyo falan. göğüs pedi buruş buruş oluyo bu kezde. ben normal sutyen kullanıyorum göğsümü tamamen dışarı çıkarıp veriyorum.
Kanguru Kullanan var mı arkadaşlar memlun musunuz ben istiyorum evde bile kullansam yeter banayemek yapamıyorum uyanıkkende uykuya dalmak üzere iken de hep yanında istiyor odadan çıkıyorum uyuydu die 5 dk vızır vızır :S
birlikte facebooktan ya da burda özelden mesajlaşabiliriz english olarak canım ben ingilizce öğretmeniyim.saolun kızlar bilmemek değil öğrenmemk ayıp dimi ama şöyleki ben hamilelikten önce ingilizce kursuna gidiodum epeyde ilerlemiştim ama şimdi bildiklerimide unutcam die çok korkuyorum çünkü bu benim için çok önemli bende evde bişiler yapmaya karar verdim belki burda karşıma birileri çıkar dedim hatta belki aramızda bile olur fırsat buldukça yazışır birbirimize hatırlatır hatta belki ilerleriz diye olur heralde dim...
inşallah bizde buluruz gönlümüze ve kesemize göre bişiler saolasın
allah kolaylık versin bizim daha var ama beni şimdiden stres bastı bile valla inşallah çok iyi olur sizin hiç sıkıntı yaşamazsınız anlamadan olup bitiverir çokçok kolay olsun
ben uyanıkken kızımı arabasına koyup yanıma alıyom öyle yemek yapıyom:) çok ta iyi duruyo mutfaktaki çıkan sesler heycanlandırıyo değişiklik oluyo:)
daha havalar düzelmedi diye dışarıda çıkmadık arabamız temiz bizde evde gezdiriyoz arabasında uyuyo
ben birkez kullandım taksiyle annemlere gelirken. yüzü bana donuk pozısyondaydı yol 1 saat kadar surdu sureklı uyudu heralde rahat oluyor
can bebeleri paket paket almıştım hiççç kullanmadım :)) normal doğum olduğu için kendi altımaseriyordum ferah ferah yatıyordumm:))) Bebeğin altında çarşaf gezdiriyorum her yerde kusuyor çünkü altını değiştirirkende kirlenmiyor , kazalar olursa hoooopp çarşaf makineye:)kızlar doğuma hazırlanırken aldıklarınızın içinde iyi ki almışım ve keşke almasaydım dediğiniz şeyler oldu mu?
benim iyi ki almışım dediğim canbebe bebek bakım örtüsü ve emzirme önlüğü.bu ikisi elim ayağım resmen yanımdan hiç ayırmıyorum. aldığım en kullanışlı iki şey oldu.
keşke almasaydım dediğim de emzirme sütyeni ben zaten almayacaktım sizler çok övdünüz diye aldıydımben hiç rahat edemedim hiç kullanamadım. bi arkadaş söylemişti aynen onun söylediği gibi göğüs ucu kısmı buruş buruş duruyo. bebeğe o pencereden vermek hiç hoş olmuyo çok az bi açıklık var bebeği rahatsız ediyo. göğüs pedi kullanmak çok çok zor oluyo o pencereyle geri kalan kısmın arasına sıkışıyo falan. göğüs pedi buruş buruş oluyo bu kezde. ben normal sutyen kullanıyorum göğsümü tamamen dışarı çıkarıp veriyorum.
arkadaşlar bebekler 2 aylık oldu, biraz rahata dönün valla pampers kullanııyorum çok memnunum. İşin aslı ben hiç pamuk kullanmadım , Hep beyaz pampers bez kullandım. Ama bugün ilk defa mavisini kullanıcam.kızlar bebeğin poposunu pamuk ve ılık su ikilisiyle siliyoruz ya hani. o pamuğu pinçik pinçik yaparken çok fazla toz uçuşuyor. onlar ciğerlerine gidip rahtasız etmesin bebeği? siz nasıl yapıyorsunuz bu işi bir fikir olsun bana da?
Dur sakin ol, işin aslını öğrenmeden telaşlanma, umarım hiç bir şeyi yoktur. Allah şifa versin.anneme omuzuna yakın bi kemiğindeki şişlik ve ağrıdan dolayı sintigrafi çekilmişti dün sonuçları aldı bugün götürdü dün biz netten bakmıştık ama tamda bişey anlamamıştık doktor daha önce kanser geçirdinmi demiş acil tomografi vermiş şuan hastanede çektirmek için bekliyo moralini bozma falan demişsonuçta geçen bi terim zaten bizim canımızı sıkmıştı dünden beri metastatik diye bir terim kanserin başka yerlere sıçraması gibi bişeymiş ne düşüneceğimi şaşırdım ne olacak şimdi annem kansemi
aksine iyiki almışım dediğim şey emzirme atleti...hastaneden eve gelince iki tane daha sipariş vermiştim..hem belim açılmıyor hem de açıklığı fazla bebek göğüsle fazlasıyla muhattab olabiliyorama büyüdüğü için sarkacak diye korkuyorum ve toplayıcı emzirme sütyeni arıyorum..göğüs pedi de olmazsa olmaz bence, kalkan falan denemedim daha..
ağız mendilleri kesinlikle iyiki çok almışım dediklerim.
ve bikaç battaniye..
can bebe bebek bakım bezi benim de vazgeçilmezim.kirlendimi at gitsin..
benim de vardı hiç denememiştim.bugün evde biraz gezdirdim kanguru ile, çok hoşuna gitti..hatta indirince ağladı..ama bacakları çok açık kalıyor gibime geldi..
çok geçmiş olsun gamzecim kötüsünü düşünme...Allah şifa versin..artık herşeyin tedavisi var,aman canını çok sıkıp sütünü etkileme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?