2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

anneme omuzuna yakın bi kemiğindeki şişlik ve ağrıdan dolayı sintigrafi çekilmişti dün sonuçları aldı bugün götürdü dün biz netten bakmıştık ama tamda bişey anlamamıştık doktor daha önce kanser geçirdinmi demiş acil tomografi vermiş şuan hastanede çektirmek için bekliyo moralini bozma falan demiş sonuçta geçen bi terim zaten bizim canımızı sıkmıştı dünden beri metastatik diye bir terim kanserin başka yerlere sıçraması gibi bişeymiş ne düşüneceğimi şaşırdım ne olacak şimdi annem kansemi

Canım çok geçmiş olsun..Rabbim esirgesin bozma moralini kesin bişey yok anladığım kadarıyla..Bana da çikolata kistim vardı..Kansersin dediler çocuğun olmaz dediler..Ama şuan bebeğim kollarımda ve hamd olsun kanser de değilim..Rabbim inş. şifa verir ve hiçbişey çıkmaz inş. canım tekrar geçmiş olsun..

bana cevap verecek yok mu?

Canım biz karnına acı elma yağı sürdük, bir de zeytinyağını ılıtıp karabiber kmyon katmıştık içine ilk zamanlarda, baya işe yaramıştı, özellikle zeytin yağı. Göbeğinin alt tarafına, masajla sürdük, sonra bacaklarını ittirdik kendine doğru, fark etmişti..

canım bu terim nedir ne değildir bilmiyorum ama içini ferah tut..inş hiçbirşeyi yoktur anneciğinin..doktorda moralini bozma diyene kadar kadıncağıza,emin olmadığı şeyin adını anmasaymışya.. çok geçmiş olsunn..

aynen doktor kullanabilirsin demişti ama bacakları yetmemişti şuanda kullanan varsa memnunmusunuz bebişler duruyormu

canım yaaaa bozma sakın moralini inşallah değildir dualarımız annenle

ya bende emzrme önlğnu merak edyrdum alsam mı almasam mı acba dye nerden aldn camn nerden bulablrz acep

ben indirimdeyken unnado dan almıştım ama internette değişik yerlerde satılıyor. ben çok memnun kaldım tavsiye ederim. her yerde çok rahat emzirebiliyorum.

canım hemen üzme kendini inş değildir hayırlı haberler alın inş. bana da doktor 5 6 sene önce kan kanseri olabilirsin deyip beni altüst ettmişti ama allaha şükür hiçbişey çıkmadı emin olmadan olabilirsin demeleri insanı delirtiyor .

allah şifa versin. inşallah öyle bişey yoktur.

bende kanguru almak istiyordum ama annem şu taşıyanlara dikkatlice bi baksana bebeğe eziyet resmen her yeri yamulup kalıyor çocuğu rahat rahat yatırmak varken onun içinde ecüş bücüş nasıl taşıyacaksın her yeri ağrır hem iskelet gelişimini etkiler çocuğun allah korusun bi yerine bişey olur dedi çok korkuttu beni. yıllardır hayalim olmasına rağmen almadım annem öyle deyince.

bende bebeğimin yanında kopartmıyom pamukları...mutfakta 2parça koparıp suyun içine atıyom öyle geliyom bebişimin yanına...

canmm çok geçmiş olsun...

bende hiç sevmiyom kanguruyu...oğlumda heves edip almıştım 1kez kullandım ama hiç rahat değil yolda çıkarıp kucakta tuttuk:)

ben uyanıkken kızımı arabasına koyup yanıma alıyom öyle yemek yapıyom:) çok ta iyi duruyo mutfaktaki çıkan sesler heycanlandırıyo değişiklik oluyo:)
daha havalar düzelmedi diye dışarıda çıkmadık arabamız temiz bizde evde gezdiriyoz arabasında uyuyo

çok geçmiş olsun ben kanser ünitesinde çalışıyorum canım metastaz yapmış demek kanser başka bölgelere sıçramış demek fakat ilk tanısı var mı yani kanser tanısı aldı mı daha önce ya da şu an hastalık sıçrama yaparak ortaya çıkmış gibi anlaşılıyor. fakat sintigrafi de eğer biryere kolunu bacağını çarpsan bile orada ilaç tutulum yapar ve yanlış sonuç verir. siz PET diye bir cihaz var artık çok yerde yaygın anneni o cihaza sokun en doğru teşhis onunla oluyor. fakat sen yanında olma çok yoğun radyasyon veriliyor. raporu kopyalarsan yardımcı olabilirim. çok geçmiş olsun...

aksine iyiki almışım dediğim şey emzirme atleti...hastaneden eve gelince iki tane daha sipariş vermiştim..hem belim açılmıyor hem de açıklığı fazla bebek göğüsle fazlasıyla muhattab olabiliyor ama büyüdüğü için sarkacak diye korkuyorum ve toplayıcı emzirme sütyeni arıyorum..göğüs pedi de olmazsa olmaz bence, kalkan falan denemedim daha..
ağız mendilleri kesinlikle iyiki çok almışım dediklerim.
ve bikaç battaniye..
can bebe bebek bakım bezi benim de vazgeçilmezim.kirlendimi at gitsin..

benim de vardı hiç denememiştim.bugün evde biraz gezdirdim kanguru ile, çok hoşuna gitti..hatta indirince ağladı..ama bacakları çok açık kalıyor gibime geldi..

çok geçmiş olsun gamzecim kötüsünü düşünme...Allah şifa versin..artık herşeyin tedavisi var,aman canını çok sıkıp sütünü etkileme..

Son düzenleme:
birlikte facebooktan ya da burda özelden mesajlaşabiliriz english olarak canım ben ingilizce öğretmeniyim.

heheh bende öyle yapıyorum benimki de mutfağı seviyor bazen uyuya bile kalıyor =)))

ben birkez kullandım taksiyle annemlere gelirken. yüzü bana donuk pozısyondaydı yol 1 saat kadar surdu sureklı uyudu heralde rahat oluyor

ben birkez kullandım taksiyle annemlere gelirken. yüzü bana donuk pozısyondaydı yol 1 saat kadar surdu sureklı uyudu heralde rahat oluyor

maaşallah inş. canım şuan 2 aylık sanırım bir sakıncası olmaz..Uzman tv de izledim sakıncası yokmuş ama ne bileyim doktora sormak gerekir mi..Almak istiyorum yaz da geliyor arabası var ama yakın yerlere kanguru iyi olur rahat olur die düşünüyorum..

can bebeleri paket paket almıştım hiççç kullanmadım :)) normal doğum olduğu için kendi altımaseriyordum ferah ferah yatıyordumm:))) Bebeğin altında çarşaf gezdiriyorum her yerde kusuyor çünkü altını değiştirirkende kirlenmiyor , kazalar olursa hoooopp çarşaf makineye:)
arkadaşlar bebekler 2 aylık oldu, biraz rahata dönün valla pampers kullanııyorum çok memnunum. İşin aslı ben hiç pamuk kullanmadım , Hep beyaz pampers bez kullandım. Ama bugün ilk defa mavisini kullanıcam.
Dur sakin ol, işin aslını öğrenmeden telaşlanma, umarım hiç bir şeyi yoktur. Allah şifa versin.

Evettt emzirme atletii, en çok kullandığım vazgeçemediğim şeyy!! KANGURU hangi marka alayım , varmı tavsiyeniz. Aslında bebek arabalarımız var 2 tane görümcem verdi, ama kanguru gibi rahat olmaz ohh karnımdaki gibi rahat rahat gezerim .

unutmuşum göğüs pedi hiiiççç kullanmadım :)) Bir kaç kez erkek misafir geldiğinde göğüs ucum gözükmesin emzirme atletinden diye taktım hepsi oo:))

KIzlar şöyle toparlayıcı bir sütyen bulursanız haber verin ne olur benimkiler kesin ama kesin sarkacakk 90 dı 95 oldu.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…