2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maaşllh canm aslnda çok haklsn bugunleride arayacagz degerlndrmke lazm anı

ayyyh benim annemde antalyada anneler gününde Antalya ya döndü pufffs

sağol canım yok vermedim bişey vermicemde ilknur demişti aşının etkisini azaltıyor diye eğer çıkarsa şuruptan veririm

canım burada yazılanlardan etkilendim fakat aşısı çok kolay oldu oğlumun verem aşısı sol kola yapılıyor onda sıkıntı yok sağ bacağa yapılan karma aşı yakıyor ve ateş yapanda o aşı fakat çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım. aşıdan 1 saat sonra calpol verim bir çay kaşığı illa ateşin çıkması gerkmiyor dedi hemşire huzursuzluğunu alır şurup verebilirsin dedi. bir de 6 saat sonra tekrar verdim oldu bitti ne ateş ne huzursuzluk inşallah siz de kolayca atlatırsınız. yanına biberonun içine mamayı at bir de ılık su al ağlarsa ver hemencik şimdiden geçmiş olsun...

bana cevap verecek yok mu?

bana cevap verecek yok mu?

geçmiş olsun öncelikle ben bebeğimin karnına hiçbirşey sürmedim yakar falan diye ya da kabarır diye humananın rezene kimyon çayından 30 cc ye 1 çay kaşığı katıp kullandım fakat bebekten öte kendim içtim çayı açıkcası gaza karşı ne yaparsan yap hiçbirşey mucize yaratmıyor . ayaklarına saç kurutma makinasını tutmak ve karnına doğru biraz üfletmek ben de işe yaradı. ama hala gaz sancımız var azaldı fakat bitmedi...

sağol canım açıkçası bende çekindim karnına birşey sürmekten.

1. emdiği için bitiriyordur endişe etme, bizdede öyle oluyor, canın sıkıldıkça tahin helvası ye
2. bende gün aşırı yıkıyorum, havalar halen soğuk. Yaz gelince hergün yıkarım herhalde
3. sıkı sıkı sar uyuyunca açarsın anne karnındaki gibi sıkışık oldular mı iyi uykuya dalıyorlar

Antalyalı mısın yoksa.. Geliyor musun sen de buraya?

Yok canım abim memur bende bir sene kaldım sonra evlendim ist döndüm..Yaza geleceğiz inş. en son kasımda gitmiştim kasım 20 de karnım şiş bir şekilde hamiş hamiş denize girmiştim heheh =)))

kızlar doğuma hazırlanırken aldıklarınızın içinde iyi ki almışım ve keşke almasaydım dediğiniz şeyler oldu mu?

benim iyi ki almışım dediğim canbebe bebek bakım örtüsü ve emzirme önlüğü.bu ikisi elim ayağım resmen yanımdan hiç ayırmıyorum. aldığım en kullanışlı iki şey oldu.

keşke almasaydım dediğim de emzirme sütyeni ben zaten almayacaktım sizler çok övdünüz diye aldıydım ben hiç rahat edemedim hiç kullanamadım. bi arkadaş söylemişti aynen onun söylediği gibi göğüs ucu kısmı buruş buruş duruyo. bebeğe o pencereden vermek hiç hoş olmuyo çok az bi açıklık var bebeği rahatsız ediyo. göğüs pedi kullanmak çok çok zor oluyo o pencereyle geri kalan kısmın arasına sıkışıyo falan. göğüs pedi buruş buruş oluyo bu kezde. ben normal sutyen kullanıyorum göğsümü tamamen dışarı çıkarıp veriyorum.

ya bende emzrme önlğnu merak edyrdum alsam mı almasam mı acba dye nerden aldn camn nerden bulablrz acep

he he o bendim buruş buruş diyen :) daha yazını başını okurken ilk hamileliğime gidip emzirme sütyeninin çok gereksz yere almışım diye düşünürken yazının devamında bu konuya geldiğini gördüm. ben de senin yöntemle veriyorum. şöyle doyasıya emiyor

bende emzirme önlüğü diktirmiştim gerçekten çok iyi oluyor =))) emzirme sütyeninde çok memlunum başta 1 tane almıştım sonra 2 tane daha aldım ben seviyiyorum rahat da kullanıyorum göğüs pedi de kullanıyorum iyi oluyor ben sevmiyorum göğsümü tamamen çıkarmayı zaten büyüdüler 90 takıyorum hatta 95 olabilir Çirkin görünüyor gözüme

kızlar bebeğin poposunu pamuk ve ılık su ikilisiyle siliyoruz ya hani. o pamuğu pinçik pinçik yaparken çok fazla toz uçuşuyor. onlar ciğerlerine gidip rahtasız etmesin bebeği? siz nasıl yapıyorsunuz bu işi bir fikir olsun bana da?

canım ben öne pamuktan 2 parça koparıyorum ve daha sonra ılık suda bolca ıslatıp sonrada avucumda sıkıyorum daha sonra açıp temizliyorum yani hiç toz falan uçuşmuyo,umarım fikir olmuştur

ben ıslak havlu kullanıyorum evybaby sonra da bez parçaları yaptım ılık su ile yıkayıp siliyorum benim ki kolaya kaçmak sanırım

çok sağol canım şükür çok ağlamadı kucağıma alınca sustu şimdi çok sakin
ben emzirme südyeninden çok memnunum açıkcası emzirme örtüsü almamıştım ama hiç almasaydım dediğim şey olmadı ama daha çok tulum alabilirdim sırtı açılmıyor kucağına alınca

bende ske gibi yapıyorum avcumla sıkıyorum öyle olmuyor canım

Kanguru Kullanan var mı arkadaşlar memlun musunuz ben istiyorum evde bile kullansam yeter bana yemek yapamıyorum uyanıkkende uykuya dalmak üzere iken de hep yanında istiyor odadan çıkıyorum uyuydu die 5 dk vızır vızır :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…