2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım eminönünde kahveci varya hani böyle uzun uzun kuyruklar oluyo önünde o kahvecinin önüne geldiğinde kockoca bir sokak bebek malzemeleri satıyo biz ordan aldık hem istersen adamlar kendileri de yapıyo hazırlıyo 100 tanesini 1 saatte yaptılar kapı süsü sepet altın yastığı duvar süsleri hertürlü ıvırzıvır var aradığın...
ben kullanıyorum canım 1 saat sıkılmadan duruyo sonra bence bacakları uyuşuyo ağlamaya başlıyo

geçmiş olsun canım Burda hepimiz annen için dua ederiz Allah'ın iizniyle kötü birşey çıkmaz inşallah...

Fafuelciğim çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versinn

kızlarrr merhabaaaa
ayyy eşime bugün bende bedtime oil aldırdım akşama getirecek bakalım faydasını görecekmiyim :26:

kanguru için ergo baby öneririm, en iyi ürünlerden biri, 4 yaşa kadar kullanılıyor ayrıca diğer kangurlar 9 - 10 kg ya kadr yani kısa süre kullanabileceğiz bu arada kanguru duruşu sağlıklı duruş bacak aralığı bakımından kalça çıkığı olan çocuklar o duruşla tedavi ed,iliyor ama ayaklar sallanmayacak aşağıya, oturur gibi olacak ona dikkat edin 3. aydan sonra doktorlar olur diyor ama demeyeni de var galiba

Son düzenleme:
Benim bebegim 2 ay 6 gunluk
Kanguru kullaniyoruz biz de, yuzu bana donukse istemiyor ama disari donuk olunca cok seviyo. Hatta gecen gun ben yuruyus yaparken o uyudu kanguruda :)

Benim bebegimde de sanirim REFLU var
Doktorumuz 3 ayi doldurunca bakariz diyo simdilik kilo aldigi
İcin uzerinde durmuyo ama oyle boyle degil o kadar sık kusuyor ki

Anneler merhaba, biz 1 aylıkken d vitaminine başladık ya da başlamaya çalışıyoruz, kızım onu içmekten hoşlanmıyo ve çoğu zaman da kusuyor. gaz problemimiz yeni geçti ama onu içince gazı var gibi kasılıyor, içmediği günlerde rahat sizin nasıl?

Yok canım abim memur bende bir sene kaldım sonra evlendim ist döndüm..Yaza geleceğiz inş. en son kasımda gitmiştim kasım 20 de karnım şiş bir şekilde hamiş hamiş denize girmiştim heheh =)))

Ayy biz Eylül'de kapatıyoz deniz sezonunu, nasılsa buradayız diye galiba.

Bebek bakım bezi dediğiniz altını değiştirirken filan altına serilen mi ya.. Ben de ondan almayı yeni akıl ettim. Her altını değiştirdiğimizde b,r alt açmasını kirletiyo bugünlerde. Dün hele, tam altını açmışken bir hapşırdı Battı her yan

Emzirme atleti ve sutyeni bence en önemli maddeler. Ama bazı markalar güdük gibi bırakıyo memeyi, ben seçiyorum iyice açık bırakanları, bedeni de küçük olmasın bi de.. Bbefoxun mesela bir kruvaze modeli varmış, o memeyi tamamen açıkta bırakıyor. Normal sutyende açtığımda öteki meme çok rahatsız oluyor yav. Emzirme atleti de bir aşama daha iyi. Belim de açılmıyor, hle ilk zamanlar çok terlediğimde habire sırtım tutuluyodu, atlet alınca çözmüştük işi. Hala da onları kullanıyorum.

Ben doktora sormuştum, bacak gelişimi çok iyi olur kanguru ama başını dik tutabilmesi lazım, değilse mutlaka elinle destek ol demişti.

Ben emzirme atletinin sütyen kısmının bitimine lastik diktirdim anneme. Hem sutyen hem atlet oldu

Gamze alıntılamamışım, çok çok geçmiş olsun, içini ferah tut, inşallah güzel sonuçlar alırsınız, ama değilse bile sen moralini yüksek tut ki annen de öyle olsun, dualarımız seninle

kusuyorda kusuyor arkadaşlar bitecek unutacağız, herşeyi unutacağızda şu gaz sancılarıyla kusmaları unutamayız sanırım. Bende alıcam kanguru benimki 2 ay 5 günlük:)

monovit d sağlıkocağından vermişlerdi , içerken yüzünü ekşitti ama sonra sorun olmadı.

canım tadı fenaymış doktor hemen arkasından meme ver dedi, gaz yapmaz bu arada ihmal etme vermeye devam et

kızlar siz kola gazoz falan asitli şeyler hiç içiyo musunuz? normalde pek içmezdim doğumdan beri hava da ısınınca benim canım hep bunları istiyo içim yanıyo sanki ama bebişe de gaz yapmıyo. yoksa bana mı öyle geliyo:26:

Bu arada doktorumuza gittik geldik.. Gözünün akıntısı için yeni bir damla verdi, sizin meyiliniz var, muhtemelen arada olacak, mutlaka masajını yapın dedi. Bir yaşını geçerse cerrahi müdahale gerekiyormuş kanalları açmak için

Rota aşısını önerdi, hayati tehlikesi olmayan bir hastalık ama 9-10 gün bebeği perişan ediyor, yapılmasını tavsiye ederim dedi. Yaptırdık biz de . 142 lira aldılar. Atş yapmazmış ama ishal yapabilr dedi. Hemşire de bu haftadan itibaren rota aşısını da devletin ödediği gibi bir şey duyduk dedi, onu bir sorun kızlar.. :26:

Arsız ağlamaları başladı dedim, onlar git gide artacak, ne istiyosa onu yaptırmaya çalışıcak artık dedi.

Kilo alımına iyi dedi, konaklar için zeytinyağını gün aşırı mutlaka yapın 4-5 kez dedi, iyice yerleşirse mantar oluşur dedi.

Bu kadaarr...

Ben asla içmicem demiyorum, bazı yemeklerin yanında güzel gidiyor Gerçi genelde kendime bardak koymuyorum, eşiminkinden birkaç yudum içiyorum. Normalde çok bayılmam. Ama madem gaz yapmıyor, sakıncası olmaz herhalde, çok abartmazsan:26:

merhaba kızlar bende 2011 nisan annesiyim.sizlere sormak istediğim bişey var.benim bebeğim 10 gün küvede kaldı sütümü sağıp götürdüm hep o zamanlar çok iidi sütüm maşallah göğüs pedime bile akıyodu ama oğlum eve geldi bi müddet sonra azaldı sütüm.1 haftada 70 gram almıştı doktorumuz mamaya başlayın dedi 1-2 kere verdim bazen o hafta 200 gram aldı ama bi dahaki hafta hiç almadığı için doktor mamayı 4-5 sefer 90 cc ver dedi.önce kendimi emzirip 1 saat sonrada mama veriyodum o hafta 380 gr aldı ama benim sütüm iice azaldı.çünkü bebeğimin beni emmesi 4-5 hatta bazen 6 saat arayla oluyo.pompa aldım onun emmediği arada sağıyım diye ama pompaylada bazen sağabiliyorum bazende gram süt çıkmıyo.çıkmadığında oğlumu emziriyorum sağmanın ardından cok cok emiyo.bu pompaların göğüs hunilerinin boyutları varmış sanırım.normalde huninin içinde göğüs ucunun rahat hareket etmesi gerekmiş iyi sağabilmek için ama benimkinde nerdeyse kahve rengi yeri komple giriyo.sizlerde pompa kullanan varmı?sizde nasıl oluyo?
bide bebeğime mama vermek istemiyorum herkes sık emzir sütün artar diyo.beni yanıltan hep doktorumuz oldu.doktor değiştirmeyi düşünüyorum.sizce sütümün artması için ne yapabilirim?sadece emzirsem mama vermesem doyduğunu nasıl anlarım?çünkü hiç kilo almadığı haftadada huysuzluk yapmadı ağlamadı yani.aç olsa ağlarmı?
yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.

ayol 4yaşındaki çocuğun ne işi var kucakta kanguruda? ben mi yanlış biliyorum ama benim 4 yaşında yeğenim var,koşuyo hopluyo nerde kaldı kucak..bilemedim:26:

ilk zamanlar yüzünü ekşitti ama sonra yalana yalana alıyor.silikon kaşıkla verip hepsini yalattırıyorum

ya bu konu benimde aklıma takıldı...geçen bi sapıyım dedim lazım olacaktı, 20 cc çıktı çıkmadı...hemen ardından oğlum uyandı, deneyim diye sağdığım göğsü verdim,emdi ve doydu...pompadan mı randıman alamıyorum diye düşündüm, nuk marka benimkisi ablamdan kaldı, acaba eskidimi o yüzden mi sağmıyor?:44:

pompanın çekiş gücü nasıl?pompalarda valf denen bi parça var o parçada en ufak bi delik bile olsa sağmanın gücü düşüyo.bi o parçaya bak istersen.bende öle olmuştu bi kere.

Son düzenleme:

Canım süt arttırımı için rezene bol su ve semizotunu bir de dereotunu tavsiye ederim yediğimde göğüslerim semsert oluyor süt doluyor..Özellikle de semizotu yediğimde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…