canım eminönünde kahveci varya hani böyle uzun uzun kuyruklar oluyo önünde o kahvecinin önüne geldiğinde kockoca bir sokak bebek malzemeleri satıyo biz ordan aldık hem istersen adamlar kendileri de yapıyo hazırlıyo 100 tanesini 1 saatte yaptılar kapı süsü sepet altın yastığı duvar süsleri hertürlü ıvırzıvır var aradığın...slm kızlar iki sorum var size biri özellikle istanbulda yaşayanlara şimdi iki hafta içinde ablam doğum yapıcak bende şeker görevini üstlendim yarın eminönüne gidicem özellikle tavsiye ettiğiniz bi yer varmı ben hiç bilmiyorum oraları kendim için gidemeiştim bide tam olarak yerni neresiydi boş boş dolaşmayalım ortalıklarda arkadaşımla gidicem o istanbullu ama oda bilmiyo birde bu sorum süt saklama koşullarını iyi bilenlere ben sütümü sağmıyorum ama yarın oralarda emzircek bi yer bulamayabilirim o yüzden tedarikli gitmek istiyorum gğüs kalkanında biriken sütü alayım diyorum mesala bugün biriktirsem genelde 140 160 cc birikiyo sonra onu nasıl saklayabirim termosa koysam soğuk tutuyo yaa sonra ordan biberona döküp ısıtsam olurmu yada bugün buzluğa koysam yarın dışarda kendilğnden erirverceğim zaman sıcak suyla ısıtsam olurmu yada bunların hepsi saçmamı nasıl yapılır hiç bir fikrim yok:26::26::26:
ben kullanıyorum canım 1 saat sıkılmadan duruyo sonra bence bacakları uyuşuyoKanguru Kullanan var mı arkadaşlar memlun musunuz ben istiyorum evde bile kullansam yeter banayemek yapamıyorum uyanıkkende uykuya dalmak üzere iken de hep yanında istiyor odadan çıkıyorum uyuydu die 5 dk vızır vızır :S
anneme omuzuna yakın bi kemiğindeki şişlik ve ağrıdan dolayı sintigrafi çekilmişti dün sonuçları aldı bugün götürdü dün biz netten bakmıştık ama tamda bişey anlamamıştık doktor daha önce kanser geçirdinmi demiş acil tomografi vermiş şuan hastanede çektirmek için bekliyo moralini bozma falan demişsonuçta geçen bi terim zaten bizim canımızı sıkmıştı dünden beri metastatik diye bir terim kanserin başka yerlere sıçraması gibi bişeymiş ne düşüneceğimi şaşırdım ne olacak şimdi annem kansemi
ben kullanıyorum canım 1 saat sıkılmadan duruyo sonra bence bacakları uyuşuyoağlamaya başlıyo
oyyy kuzumm kıyamammm
Yok canım abim memur bende bir sene kaldım sonra evlendim ist döndüm..Yaza geleceğiz inş. en son kasımda gitmiştim kasım 20 de karnım şiş bir şekilde hamiş hamiş denize girmiştim heheh =)))
kızlar doğuma hazırlanırken aldıklarınızın içinde iyi ki almışım ve keşke almasaydım dediğiniz şeyler oldu mu?
benim iyi ki almışım dediğim canbebe bebek bakım örtüsü ve emzirme önlüğü.bu ikisi elim ayağım resmen yanımdan hiç ayırmıyorum. aldığım en kullanışlı iki şey oldu.
keşke almasaydım dediğim de emzirme sütyeni ben zaten almayacaktım sizler çok övdünüz diye aldıydımben hiç rahat edemedim hiç kullanamadım. bi arkadaş söylemişti aynen onun söylediği gibi göğüs ucu kısmı buruş buruş duruyo. bebeğe o pencereden vermek hiç hoş olmuyo çok az bi açıklık var bebeği rahatsız ediyo. göğüs pedi kullanmak çok çok zor oluyo o pencereyle geri kalan kısmın arasına sıkışıyo falan. göğüs pedi buruş buruş oluyo bu kezde. ben normal sutyen kullanıyorum göğsümü tamamen dışarı çıkarıp veriyorum.
bende kanguru almak istiyordum ama annem şu taşıyanlara dikkatlice bi baksana bebeğe eziyet resmen her yeri yamulup kalıyor çocuğu rahat rahat yatırmak varken onun içinde ecüş bücüş nasıl taşıyacaksın her yeri ağrır hem iskelet gelişimini etkiler çocuğun allah korusun bi yerine bişey olur dedi çok korkuttu beni. yıllardır hayalim olmasına rağmen almadım annem öyle deyince.
aksine iyiki almışım dediğim şey emzirme atleti...hastaneden eve gelince iki tane daha sipariş vermiştim..hem belim açılmıyor hem de açıklığı fazla bebek göğüsle fazlasıyla muhattab olabiliyorama büyüdüğü için sarkacak diye korkuyorum ve toplayıcı emzirme sütyeni arıyorum..göğüs pedi de olmazsa olmaz bence, kalkan falan denemedim daha..
ağız mendilleri kesinlikle iyiki çok almışım dediklerim.
ve bikaç battaniye..
can bebe bebek bakım bezi benim de vazgeçilmezim.kirlendimi at gitsin..
benim de vardı hiç denememiştim.bugün evde biraz gezdirdim kanguru ile, çok hoşuna gitti..hatta indirince ağladı..ama bacakları çok açık kalıyor gibime geldi..
çok geçmiş olsun gamzecim kötüsünü düşünme...Allah şifa versin..artık herşeyin tedavisi var,aman canını çok sıkıp sütünü etkileme..
kusuyorda kusuyor arkadaşlar bitecek unutacağız, herşeyi unutacağızda şu gaz sancılarıyla kusmaları unutamayız sanırım. Bende alıcam kanguru benimki 2 ay 5 günlük:)Benim bebegim 2 ay 6 gunluk
Kanguru kullaniyoruz biz de, yuzu bana donukse istemiyor ama disari donuk olunca cok seviyo. Hatta gecen gun ben yuruyus yaparken o uyudu kanguruda :)
Benim bebegimde de sanirim REFLU var
Doktorumuz 3 ayi doldurunca bakariz diyo simdilik kilo aldigi
İcin uzerinde durmuyo ama oyle boyle degil o kadar sık kusuyor ki
Anneler merhaba, biz 1 aylıkken d vitaminine başladık ya da başlamaya çalışıyoruz, kızım onu içmekten hoşlanmıyo ve çoğu zaman da kusuyor. gaz problemimiz yeni geçti ama onu içince gazı var gibi kasılıyor, içmediği günlerde rahat sizin nasıl?
canım tadı fenaymış doktor hemen arkasından meme ver dedi, gaz yapmaz bu arada ihmal etme vermeye devam etAnneler merhaba, biz 1 aylıkken d vitaminine başladık ya da başlamaya çalışıyoruz, kızım onu içmekten hoşlanmıyo ve çoğu zaman da kusuyor. gaz problemimiz yeni geçti ama onu içince gazı var gibi kasılıyor, içmediği günlerde rahat sizin nasıl?
kızlar siz kola gazoz falan asitli şeyler hiç içiyo musunuz? normalde pek içmezdim doğumdan beri hava da ısınınca benim canım hep bunları istiyo içim yanıyo sankiama bebişe de gaz yapmıyo. yoksa bana mı öyle geliyo:26:
kanguru için ergo baby öneririm, en iyi ürünlerden biri, 4 yaşa kadar kullanılıyor ayrıca diğer kangurlar 9 - 10 kg ya kadr yani kısa süre kullanabileceğiz bu arada kanguru duruşu sağlıklı duruş bacak aralığı bakımından kalça çıkığı olan çocuklar o duruşla tedavi ed,iliyor ama ayaklar sallanmayacak aşağıya, oturur gibi olacak ona dikkat edin 3. aydan sonra doktorlar olur diyor ama demeyeni de var galiba
Anneler merhaba, biz 1 aylıkken d vitaminine başladık ya da başlamaya çalışıyoruz, kızım onu içmekten hoşlanmıyo ve çoğu zaman da kusuyor. gaz problemimiz yeni geçti ama onu içince gazı var gibi kasılıyor, içmediği günlerde rahat sizin nasıl?
merhaba kızlar bende 2011 nisan annesiyim.sizlere sormak istediğim bişey var.benim bebeğim 10 gün küvede kaldı sütümü sağıp götürdüm hep o zamanlar çok iidi sütüm maşallah göğüs pedime bile akıyodu ama oğlum eve geldi bi müddet sonra azaldı sütüm.1 haftada 70 gram almıştı doktorumuz mamaya başlayın dedi 1-2 kere verdim bazen o hafta 200 gram aldı ama bi dahaki hafta hiç almadığı için doktor mamayı 4-5 sefer 90 cc ver dedi.önce kendimi emzirip 1 saat sonrada mama veriyodum o hafta 380 gr aldı ama benim sütüm iice azaldı.çünkü bebeğimin beni emmesi 4-5 hatta bazen 6 saat arayla oluyo.pompa aldım onun emmediği arada sağıyım diye ama pompaylada bazen sağabiliyorum bazende gram süt çıkmıyo.çıkmadığında oğlumu emziriyorum sağmanın ardından cok cok emiyo.bu pompaların göğüs hunilerinin boyutları varmış sanırım.normalde huninin içinde göğüs ucunun rahat hareket etmesi gerekmiş iyi sağabilmek için ama benimkinde nerdeyse kahve rengi yeri komple giriyo.sizlerde pompa kullanan varmı?sizde nasıl oluyo?
bide bebeğime mama vermek istemiyorum herkes sık emzir sütün artar diyo.beni yanıltan hep doktorumuz oldu.doktor değiştirmeyi düşünüyorum.sizce sütümün artması için ne yapabilirim?sadece emzirsem mama vermesem doyduğunu nasıl anlarım?çünkü hiç kilo almadığı haftadada huysuzluk yapmadı ağlamadı yani.aç olsa ağlarmı?
yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.
ya bu konu benimde aklıma takıldı...geçen bi sapıyım dedim lazım olacaktı, 20 cc çıktı çıkmadı...hemen ardından oğlum uyandı, deneyim diye sağdığım göğsü verdim,emdi ve doydu...pompadan mı randıman alamıyorum diye düşündüm, nuk marka benimkisi ablamdan kaldı, acaba eskidimi o yüzden mi sağmıyor?:44:
ayol 4yaşındaki çocuğun ne işi var kucakta kanguruda? ben mi yanlış biliyorum ama benim 4 yaşında yeğenim var,koşuyo hopluyo nerde kaldı kucak..bilemedim:26:
onu üreticiye soracaksın canım demek ki kullanan var sitesine gir bi incele yalnız burda çok pahalı ben abd en getirteceğim
yurtdışı seyahatlerde kullananlar oluyormuş galba netteki kullananların yorumlarından anladığım
Ayy biz Eylül'de kapatıyoz deniz sezonunu, nasılsa buradayız diye galiba.
merhaba kızlar bende 2011 nisan annesiyim.sizlere sormak istediğim bişey var.benim bebeğim 10 gün küvede kaldı sütümü sağıp götürdüm hep o zamanlar çok iidi sütüm maşallah göğüs pedime bile akıyodu ama oğlum eve geldi bi müddet sonra azaldı sütüm.1 haftada 70 gram almıştı doktorumuz mamaya başlayın dedi 1-2 kere verdim bazen o hafta 200 gram aldı ama bi dahaki hafta hiç almadığı için doktor mamayı 4-5 sefer 90 cc ver dedi.önce kendimi emzirip 1 saat sonrada mama veriyodum o hafta 380 gr aldı ama benim sütüm iice azaldı.çünkü bebeğimin beni emmesi 4-5 hatta bazen 6 saat arayla oluyo.pompa aldım onun emmediği arada sağıyım diye ama pompaylada bazen sağabiliyorum bazende gram süt çıkmıyo.çıkmadığında oğlumu emziriyorum sağmanın ardından cok cok emiyo.bu pompaların göğüs hunilerinin boyutları varmış sanırım.normalde huninin içinde göğüs ucunun rahat hareket etmesi gerekmiş iyi sağabilmek için ama benimkinde nerdeyse kahve rengi yeri komple giriyo.sizlerde pompa kullanan varmı?sizde nasıl oluyo?
bide bebeğime mama vermek istemiyorum herkes sık emzir sütün artar diyo.beni yanıltan hep doktorumuz oldu.doktor değiştirmeyi düşünüyorum.sizce sütümün artması için ne yapabilirim?sadece emzirsem mama vermesem doyduğunu nasıl anlarım?çünkü hiç kilo almadığı haftadada huysuzluk yapmadı ağlamadı yani.aç olsa ağlarmı?
yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.
Canım süt arttırımı için rezene bol su ve semizotunu bir de dereotunu tavsiye ederim yediğimde göğüslerim semsert oluyor süt doluyor..Özellikle de semizotu yediğimde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?