2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok teşekkür ederim mutlaka denicem.

Rica ederim canım inş. bolcanak sütün olur tahin helvası da çoğaltıyor diyorlar ama ben pek tatlı sevmiyorum die yiyemiyorum..Bulgur plavı mercimek süper süt yapıyor ama gaz sorunu oluyor mercimek de bende önce rezene sonra mercimek çorbası içiyorum heheh

ay cnm ben geçen gün mercimek yedim ama kendim bile çatlıcak gibi oldum.rezeneyi hergün bende 1 defa içiyorum 2 kerede humana stil tea içiyorum.malt içeceği içiyorum 1 tanede.inşallah tekrardan akıcak kadar çok olur sütüm.
sanada bol sütlü günler diliyorum.

arkadaslar bu sut pompalari nasil ben anlamiyorum ben sagiorum hicbirsey yok oglum guzel doyuyor ve hatta 1200 gr aliyor bence bu sut pompalarina pek guvenmeyin bende medelanin minisi var hic memnun degilim gerek olursa profesyonel bir pompa kiralamak lazim....

aynen canım medela çiftli var bende elektrikli pilli ama bebek emmesi gibi olmuyor, doğala en yakını medela pompa ama yok işte zaten herşey yolundaysa sağmaya da gerek yok dedi doktor oh kurtuldum belki ilerde gene lazım olur diye duruyo bi köşede

birlikte facebooktan ya da burda özelden mesajlaşabiliriz english olarak canım ben ingilizce öğretmeniyim.

canım bencede artık pek gerek yok büyüdüler ben kendi kızıma okadar narin olmasın diom pişik yada pişiğe yakın bişi olursa direk yıkıyorum her seferinde geçene kadar oda iki kere oldu zaten bide ben doğduğundan beri kakasız bez açmadım pek b..k lu benim kızçem

çok ama çok geçmiş olsun inşallah kötü birşey çıkmıcak merak etme bide burda herşeyi anlatıyoruz konuşuyoruz isteyen inandığını uygular bildiğimizi söylemek gerek oyüzden arkadaşımın annesi için doktorlar ailesiyle bol zaman geirsin artık hastanelerde sürüklemeyin dediler şimdi sapa sağlam biyoenerji tedavisi oldu bizde abim için gittik beyninde tümör var birdaha nöbet geçirmedi allahım birdaha yaşatmasın inşallah tamamen iyileşicek abim içiin özellikle çok araştırdık çok örnek var daha tıbbi tedavi mutlaka ama ben yanısıra böyle şeylerinde faydalı olduğuna inanıyorum eğer istersen bu işi yapan kişinin numarasını veririm bursada ama sen nerdesin bilmiyorum aklında bulunsun hatta hepinizin

çok belirgin bişi yok gereksiz hiç bişi almamışım nerdeyse emzirme sütyenini bende sevmedim kullanmıyorum emzirme önlüğü almak çok istiyorum ama çarşıya çıkıyorum unutuyorum nette alışveriş yapıyorum unutuyorum inşallah sütten kesmeden alıcam

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar bu emzirme önlüğünü nereden ve kaça aldınız disari çıkınca yani yapışık ikiz gibi oldugum icin gerek oluyor ... Lutfen kullanan arkadaslar yazsinlar

Emzirme sudyeni hem süngerli hem de dantelin çok sık ve çok rahat chezelle markası bir tane almıştım bir tane daha alacağım....

ara sıra içiyorum bir şey olmadı

arkadaşım bende kortizon tedavisi olmustum bebek 1 haftalıkken ondan önce sütüm az geliyor diye , mama ile sütü beraber veriyordum. Sonra tedavi görürken süt kesilmesin diye gece gündüz üşenmedim 2 saatte bir sağdım ( taabi kortizonlu karışık iğne olduğum için döktüm) sütüm çoklaştı, hiç emzirmeden hergün saağdım sütümmm çoook çookktu, sonra emince azaldı normale döndü hatta bazen az bile geliyor. Benimki medela mini ama hangi marka olursa olsun sık sık sağğ, tahin helva bol su dreotu humana ne varsa iç ye, aklıma gelmişken günde 2-3 rezene yada rezeneli anasonlu doğadan markanınkini içiyorum. Allahtan hepimize boll ve faydalı sütler vermesini diliyorum.

kızlar oğlumun suratına DÖNENCE DÜŞTÜÜÜ :84::84: benim yüzümden oldu, takılmıştı babası yaparken elime aldım sallıyordım arada bir yeri açılmışmı ne oldu bilemem patt dedi çocuğun suratına kendimi çok kötü hissttim, oğlan çok korktu. Akşamları bu saatlerde bol bol emerdi emmedi o kadar, üfff . Benim dönencenin her yeri plastik 32 müzikli mi ne ondandı, istemiyorum bunu yumuşak alıcam. Sizinkiler nasıl, şöyle tavsiye edebileceğiniz fazla pahalı olmayan bir marka var mı ?

yok canım ya pek haklı değiliz senin kızından küçük daha..aslında istedikleri normal şeyler,sonuçta çocuk bu koşacak bağıracak ama gazlı bebek olunca evde sinirler geriliyor..yapma rüzgar,koşma rüzgar..dün "of anne onu yapma bunu yapma" dedi..çok üzüldüm nekadar haklı özür dilerim dedim "üzülme anne kızmadım sana" diyor.bu dönem kreşe vericem yaşıtlarıyla vakit geçirsin biraz

canım seninki 10 yaşındaymış büyümüş maşallah..bizim tam harketli zamanı..rüzgarda beeişiğinde sallıyor,ninni söylüyor

bizdede henüz kabızlık yapmadı övgü..ama faydasını anlamadık daha bakalım şu kulağı geçsinde ozaman belli olur

çok geçmiş olsun canım..inşallah bişeyi yoktur ama tutki oldu artık ondan tamamen kurtulabiliniyor..ferah tut içini

bebeğim bugün ilk cümlesini kurdu haagıııııı
Ben hakkı anladım

cannım hacı demiş olmasıın o şimdi gençler arasında pek moda bu laf

Ay canım ben de büyük kızımın suratına düşürmüştüm de bir ağlamıştı bir ağlamıştı, hala kulağıma gelir sesi.. benimki kurmalılardandı, askısından çıakrmadan kurayım derken olmuştu. bana da ders oldu tabi. bi daha yapmadım. bu kızımınki pilli de gerek kalmıyor öyle akrobasiye.. geçmiş olsun size..

EMzirme önlüğü almak isteyenler, piyasada 20 tl civarına satılıyor. az biraz dikişten anlıyorsanız kendiniz de dikersiniz çok kolay bişi. ben daha edinmedim ama denkgelirse alıcam, olmadı dikerim diyorum. kare veya dikdörtgen bi kumaşın kenarlarını dikip askı takıyorsunuz. o kadar yani. dikiş makinanız yoksa elde bile dikilir, hatta kumaşın kenarları tığ ile oya yapılarak bile kapatılabilir. hem çok da şık olur. askısını da örersiniz boynunuza göre..

kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum burdaydı annem az önce gitti morali çok bozuk tabi haliyle bakalım tomografisi çekildi çarşamba günü alıcak sonucunu doktoru tomografide de aynı sonuç çıkarsa biyopsiye göndericem seni demiş sen moralini sakın bozma falan demiş işte bence o kelime bile yeterli insanın moralini bozmaya

yok canım eminin hakkı dedi ayy ne zaman anne diyecekki sabırsızlanıyorum

Canım inş. kötü bişey çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…