2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım haklısın bende dikmeyi düşünüyorum ama birde ön kısmında yay var onun nasıl dikildiğini çözebilsem dikeceğim inşallah ama o yay hakkında hiç bir bilgim yok dikişten anlayan varsa bi zahmet anlatıversin :78:

esnek plastik bir şerit kullanmışlar onu yaparken anladığım kadarıyla. yapılışının anlatıldığı bi site vardı orda gördüm. o şeriti araya ekleyip öyle dikiliyor kumaşın kenarı .. şeriti dikmiyordur, etrafı boyunca dikiş yapıyordur yerinde sabitlemek için. şerit için ne kullanılabilir henüz düşünmedim. belki 3 kg lik yoğurt kovasından kesilebilir.. yada birkaç kat tela kullanılabilir üst üste.. belli bir sertlik sağlar..

Son düzenleme:

canım ya hay aklınla bin yaşa hemen deneyeceğim yoğurt kabı evet neden olmasın

günaydın kızlarrrrr biz 1gün arayla banyomuzu yapıyoruz şimdide yaptık ohhh mışıl mışıl uyudu hemen hatta üstünü giydirirken uyumak için mırıldanmaya başladı:))) uslu benim oğlum yaaa..allaha şükür öyle çok gazımız olmuyor artık pek gazı varsa kucak ister gibi mızmızlanıyor kucağıma aldığımda hoopp çıkıyor gazı..bu arada bi gün uyumadı huysuzlandı diye kimyon adlarını unuttum şimdi gaz için bitkileri demlendirdim içirdim az bişey dahada dellendi o gece cin gibim oldu uykusu açıldı yani ters tepki yaptı bizimkindeee

sizler nasılsınız bebişler nasılll?bu arada annem yanımda olduğundan rahatım ama bu son haftamm dönüyor veeeeeee yapayalnız kalıcam çünkü yurtdışındayım kimsem yok allah yardımcım olur inşallahh

slm kızlar ben çok üzgünüm belki haberlerde rast gelmişsinizdir dün akşam sivaslı ceylan 21yaşında kırklarelinde üniversite okurken ........ bir köpek kızcağazı 15yerinden bıçaklayarak öldürdü işte okız annemlerin komşusunun kızıydı dün akşama kadar annemler adli tıptalardı sonra cenazeyi getirdiler bide annem gitti yıkamaya yardım etti tabi sabaha kadar ne annem uyudu nede biz çok üzüldük gerçekten çok güzel çok iyi niyetli bir kızdı yazık oldu büyüt besle bu yaşa getir adi hayvanın biri gelsin öldürsün yok böyle adalet yokya cenazeyi akşam sivasa götürdüler şuandada gömülüyor rabbim anasına ailesine sabır versin

allah sabır versin ailesine torağı bol olsun gencecik bir kız yazık yazık

maşallah bebişine akıllı olsun hep annesini üzmesin ne güzelayy çok zor annen gidicek demekki yardımcın olsun allah ben zorlanıyorum malesef :26::26:

dün oğluşumun ateşi çıktı ilknuru aradım sağolsun yapılması gerekenleri söyledi çok huzursuzdu ağlayıp durdu halbuki sakindi birden uykusundan uyandı ve ağlama nöbetleri geldi kuzumaneyse ilacı verince ve ince giydirince düştü çıkmadıda şükür offf bu aşı ne zormuş yaaa

çok üzüldüm yaa allah ailesine sabır versin..şimdi çocuklarımız olunca insan dahada bi kötü oluyor.

aminn canım üzmesin inşallahh hep öyle dua ediyorum..offf sorma valla siz tek başınayken neler yapıyorsunuzz bebişleee?

oyy kıyamam yaaa insan naısl kötü oluyor dimieli ayağına dolaşıyor ne zorr neyseki atlattı mert.bizde salı günü olucaz aşıı hem yurtdışındayım nasıl vurulcak türkiyedeki gibimi hiç bilgim yok offf.korkuyorum hemde bayaaa

sağol canım inşallahh siz kolay atlatırsınız kıyamıyorki insan sorma çok zor oluyor neyse 2hafta sonra gelicek senin yurtdışıymış daha zor

Emzirme sudyeni hem süngerli hem de dantelin çok sık ve çok rahat chezelle markası bir tane almıştım bir tane daha alacağım....

Süngerli olunca emzirmek için açtığnda rahatsız olmuyor mu? Süngeri birikir buruşur gibi geldi..:26: Ben de yeni alıcam da sütyen atlet filan, öneririm mi diyorsun?

Canım geçmiş olsun çok! Bizde park yatak var, dönence alamadım o yüzden. Yatağın kendisinin dönencemsi bişileri var üzerinde, ona bakıyor kızım..

Canım başınız sağolsun, Allah sabır versin..

ariston reklmında ne var ki merak ettim sabah sabah. Bugün temizlik vardı ama kadın hastalanmaış off evi b..k götürüyor yaaa

Her yeni sayfayı açarken ariston reklamı çıkıyor ya, bugüne özel kampanya diye.. Ona sinir olduk

Geçmiş olsun canım. Şİmdi sakiniz yazmışsın facebook'a, inşallah huzurlu bitirirsiniz günü.

evet sakiniz canım arada uykusunda sıçrıyor ama ağlamıyor şükür çok sağol

5 gündür hatta problem olduğu için intenete giremedim. geçmişi hızlıca okumaya çalışdım. artık eski formumuza kavuşmusuz. oku oku bitmedi. göz gezdirdim sadece
damla geçmiş olsun canım. bizim de aşı çarşamba günü. çok korkuyorum valla şimididen.
canolar sorularım birikti valla
1. bebişinizin kakası kokuyor mu.
2. annem bebişin sancısı olduğunda soğanı ısıt koy sancıcını çeker diyor. bende göbek daha iyileşmemiştir belki diye yapmak istemiyorum. her akşam kavga ediyoruz valla. ben size yapardım diyor. aranızda yapan var mı.
3kaşının üzerinde sarımsı pul pul şeyler olustu gecer diye bekliyorum ama 2haftayı geçti. konak mı bunlar
4 sizinde bebeğiniz şaşı bakıyor mu ay çok şaşı oluyor baya kayıyor gözleri çok korkuyorum.

Ben kendi kızımla kıyaslayarak cevap vereyim canım:
1. evet ekşimsi bir kokusu var kakasının. anne birsürü bebeğin bezinin içinden kendi bebeğinin bezini kokusundan bulabilirmiş canım
2. çok sancılanmadı benim kızım, soğan koymayı da söyleyen olmadı bana hiç :26:
3.sarımsı pul pul şeyler konak. bizde de var. ara ara geçiyor sonra tekrar oluşuyor.
4.bazen şaşı bakıyor. ama bu konuyla ilgili bir yerde okumuştum. göz kasları tam gelişmediği için henüz, şaşı bakabilirlermiş. göz kasları geliştikçe kaybolurmuş. devamlı şaşı bakmıyordur muhtemelen, arada sırada oluyordur..

bildiğimce cvp veriyim cnm:)
evet kokuyor hemde naıslllllll kaka kokusur o:)bide sadece süt diyorlar kokulu kokulu yemek yemeye başlayınca nasıl olur bilmiyorum
soğanı hiç duymadımmm canım ama yapanlar vardır belkiii.
evet onlar sanırım konakk bizimde oldu zeytiyağı soda karışımdan sür kafasına sürüyorum kaşınada.
2aylık olana kadar şaşı bakıyorlar kayık kayık bende ilkten tırsmıştım ama şimdi olmuyor ztn bizim 2aylık olduk.daha bakmayı bilmediği için bi süre daha öyle bakarlar..

Kanguru kullanıyorum canım hatta bugun oğluşumla pazara gıttı ama kotu haber benımkı evdeyken durmuyor içinde sıkılıyor galıba nerden öğrendıyse ıkılmayı

sağol canım inşallah kolay atlatırsınız ateş olmadan huzursuzluk olmadan
1.bizim gaz sancımız yok şükür bişey yapmıyorum oyüzdende
2.bizimde oldu bu hafta doktora gidicez bakalım ne dicek
3.o normalmiş görümcemin kızındada vardı 1yaşından sonra devam ederse problem varmış yalancı şaşılık burun kemikleri dar olduğu için biz öyle görüyormuşuz yoksa şaşı değiller canım 1yaşından sonra devam ederse kork
ayy kakamızda arada kokuyor mama yediği içinmi merak ediyorum

Son düzenleme:

süt pompalarının hunilerinin boyutları varmış cnm.bende kullanma kılavuzunu okurken öğrendim.nettede bi forum sitesinde yazmışlardı meme başı rahat hareket edemiyosa sağım zor oluyomuş.benimkinin neredeyse komple kahverengi giriyo huninin içine.firmayı aradım küçük yada büyük olabilir gelin bi bakalım uygun başlığı verelim dediler.zaman bulupta gidebilirsem uygun başlığın alıcam.

çok teşekkür edrim tavsiyen için.humanayı içiyorum günde en az 2 kere 1 kerede rezene içiyorum milupanın.dereotunu herkez tavsiye ediyo ama ben hiç sevmiyorum yiyemiyrum artık bi şekilde onuda yicem yoğurtla felan.inşallah bol bol gelir sütüm.
oğlunada geçmiş olsun cnm kıyamam ben ona inşallah bi daha böle bişi yaşamazsınız.

Cevaplar
1- KOkuyor ama bana mis gibi geliyor o koku Yalnız sab simplex kullanmaya başladıktan beri sanki kokusu değişti..:26:
2-Soğanı bana şöyle söylemişlerdi, suyunu bir peçeteye koyup bezine koyarsangazı çıkarmış. Hatta bir arkadaş denedi bizdeyken. Ama felakeeettt kokuyor İşe de yaradı mı tam bilmiyorum O Gece bir sürü şey denemiştik.
3- Evet onlar konak. Zeytinyağı sürün dedi doktor, ama bizimki bir haftada filan azaldı ve bitti sürmeden. Yalnız başında çk fazla var hala
4-Evet göz kasları daha gelişmemiş oluyrmuş, yakında bir yerlere bakarken Zekeriya Beyaz gibi oluyor bizimkisi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…