2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar mrb ben nisan annesiyim...Kızım 20 günlük daha...Ve sıkıntılarını anlamakta çok zorlanıyorum ne yazıkki.Uykuya bir türlü dalamıyor dalsa bile 5 dk sonra gözleri tekrar açıyor bazen uyku arasında garip sesler çıkarıp ıkınıyor ve kıpkırmızı oluyor.Bunun nedeni gaz mı??Ne yapmam gerekir?Tavsiyeleriniz neler?Aslında böyle değildi 2 saat bir uyanır emer tekrar uyurdu ama dün 12 saat uyanık kalarak rekor kırdı ve sürekli ağladı o ağladıkça ben de ağladım ne yazıkki...

allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinmalesef biz hala öyleyiz uykuya dalma sorunumuz var uyusa hemen uyanıyor özellikle elleriyle uyandırıyor kendini kundak yapın diyorlar ama ben karşıyım kundağa uykusundada ıhh ıhh gibi sesler çıkarıyor malesef yapıcak bişeyimiz yok bunun için...bebeklerin birgünü birgününe tutmazmış

Cnm ben de yapmıyorum kundak bazen ellerini battaniyenin arasına sıkıştırıyorum ona da bağırıyor itiyor ellerini...Bu gaz için neler yapıyorsunuz yazar mısınız kızlar yaaa özellikle faydasını görmüşseniz

şükürki bizim gaz sorunumuz yok kendi kendine çıkarıyoroyüzden şuana kadar gaz için ne ilaç verdim nede ekstra bişey yaptım...ayağına sıcak su torbası koyabilirsin rahat çıkarır kızlar yağlar söylüyorlardı ama unuttum :26::26:

Ne güzel cnm yaaa bizim de gaz sorunumuz yoktu ama şu 2 gündür kıpkırmızı oluyor çocuk ıkınıyor devamlı uykusunda bile...Emzirdikten sonra hemen ters çevirip çıkartıyorum gazını geğiriyor ama hala devam ediyor bu ıkınmalar kızarmalar...Demekki hepsi çıkmıyor anlamadım gitti valla

geçmiş olsun yakışıklıya annesi bir daha olmaz inş.

kızlar süpersiniz. çok güldürdünüz beni cevaplar için teşekkürler.
canım gazcılar kervanına hoşgeldin. ilk 2 hafta çok mutluyduk ama sonra bebişlerimizden canavarlar çıktı. sevimli canavarlar. sıcak tut ayaklarını ben çok abartmısım islik olmusdu bebişim. gazason yağları var onlarla maaj yapıyorum. zinco içiriyorum. milupanın rezenesini kndim içiyorum onada içiriyorum. dereotu suyu içiyorum burda bi arkadaş tavsiye etti. sende bebişine faydası olanı bulup uygulayacaksın

fiyonkcuk tavsiye ederim birikme ve burusma yapmiyor gayette sik cok aradim emzirme sudyeni olup ta sik olan diye buldum sonunda bir tane daha alacagim....

gaz için fayda gördüklerrimi yazıyorum ama %100 çözümü bulan yok sanırım, ağlama krizi için emzik, günde 2-3 kere rezene, yada rezeneli anasonlu çay, günde en çok 3 kere 7 damla sab simplex, sancı azsa 5 damla verdim.
Altını aç ayakları yukarı ittir, spor yaptır 2 pırt garanti:)) Birde dayanılmaz sancılarda ayaklarını fönle ısıttım.

Neticede ne yaparsan yap tamamen bitmiyor, ben zincoyu sevmedim doktor verdi ama tarım bakanlığı onaylı hoşuma gitmedi. sab yada metsil mi ne onu bilmiyorum ben sadece sab kullanıyorum , kana filan karışmıyormuş bağırsaktan emilmiyormuş zararıda yok yararıda gazları küçük parçacıklara ayırıyormuş çıkarmasını kolaylaştırıyormuş. ben 7 şer damla kullandım ama karşı komşum 15 damla kullanmış.

Kolikli bebeğe hoş geldiinn

Bugün ilk defa oğlumu arabası ile dışarı çıkardım..Babası ile gezdik yürüdük çok keyifli idi =))) Çok heyecan yaptım eşim güldü bana hehehh =))) baktım arabayı bana vermiyor kendi sürüyor kuzuşum benim benim kadar heyecanlı olması beni çooooooook mutlu etti =))

Kanguru kullanıyorum canım hatta bugun oğluşumla pazara gıttı ama kotu haber benımkı evdeyken durmuyor içinde sıkılıyor galıba nerden öğrendıyse ıkılmayı

ohh maaşallah size =)) imrendim doğrusu =)) hadi ya o kötüymüş ben yemek yaparken işe yarar die düşünüyorum benim ki kucakta gezmeye bayılıyor

bizim ilk ay gazımız oldu akşamları özellikle bu nedenle olabildiğince sadece akşamları zinco verdim. o yarım saat sonra etki edip günü kurtarıyodu ya da sabah akşam verdim. şu an çok şükür kendi çıkarıyor özellikle yemekten sonra içtiğim rezenenin içine çörekotu da attım ve arada çiğnedim ve bir baktım gazımız geçmiş. bu arada gaz sancısı ile uyku öncesi ağlamayı ayırt edin. birbirine benziyor. ben gazı bittiği halde uyku öncesi ağlamasını gaz sandım bir süre. ev içinde turlarımız devam ediyor yani

yoğurt kutusu cok iyi bir fikir cok sağolun, kutuyu nasıl kullanabilirim diye bakarken sapının bu iş için çok uygun olacagini gordum, belki siiznde isinize yarar :)

ben bugün diktim emzirme önlüğünü.. 1 saatimi ya aldı ya almadı. ben kesip kullandım kovayı ama sapı da olabilirmiş haklısın canım.. bir ara fotosunu ekliyim dicem ama önlük işte , mutfak önülüğü gibi bişi, görmeye değer pek bişi yok yani

canım nasılsın bakalım bebeğimizde iyidir inşallah benim yaptığım bir yöntemi söyleyeyim 3 gündür deniyorum 2 gündür rahatım . bir cezveye 1 çay kaşığı çörekotunu koyuyorum 2-3 dk kaynatıyorum altını kapatıp 1 çay kaşığı rezene (aktardan aldığım) ve 1 çay kaşığı kimyonu koyuyorum bunlar demlendikten sonra içiyorum biraz tadı kötü ama olsun baya fark etti ve bu karışımdan 1 çay kaşığıda bebişime veriyorum . yine gün içerisinde bir kere olmak şartıyla milupanın rezene çayından bebişime 3 çay kaşığı veriyorum .inşallah işine yarar canım

canım nasıl bir kumaş kullandın , bir de kaç kilo yoğurt kabından yaptın fazla soru sordum ama birde boyutlarını yazarmısın canım bande bugün yarın dikeyim diyorum

kızlar bugün bebişimle yürüyüşe çıktık bebek arabasına bindirdim 2,5 saat dolaşmışız yavrum hep uyudu sonra bir arkadaşı gördük bana daha 1 aylık bebek bebek arabasına biner mi hiç dedi bıngıldağına zarar dedi kendimi sonra çok kötü hissettim acaba ne derece doğruluğu var çünkü kadın çok bilmişlerden ama kafamada yatmadı değil hiç böyle bişey duydunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…