Kızlar mrb ben nisan annesiyim...Kızım 20 günlük daha...Ve sıkıntılarını anlamakta çok zorlanıyorum ne yazıkki.Uykuya bir türlü dalamıyor dalsa bile 5 dk sonra gözleri tekrar açıyor bazen uyku arasında garip sesler çıkarıp ıkınıyor ve kıpkırmızı oluyor.Bunun nedeni gaz mı??Ne yapmam gerekir?Tavsiyeleriniz neler?Aslında böyle değildi 2 saat bir uyanır emer tekrar uyurdu ama dün 12 saat uyanık kalarak rekor kırdı ve sürekli ağladı o ağladıkça ben de ağladım ne yazıkki...
allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinmalesef biz hala öyleyiz uykuya dalma sorunumuz var uyusa hemen uyanıyor özellikle elleriyle uyandırıyor kendini kundak yapın diyorlar ama ben karşıyım kundağa uykusundada ıhh ıhh gibi sesler çıkarıyor malesef yapıcak bişeyimiz yok bunun için...bebeklerin birgünü birgününe tutmazmış
Cnm ben de yapmıyorum kundak bazen ellerini battaniyenin arasına sıkıştırıyorum ona da bağırıyor itiyor ellerini...Bu gaz için neler yapıyorsunuz yazar mısınız kızlar yaaa özellikle faydasını görmüşseniz
Ne güzel cnm yaaa bizim de gaz sorunumuz yoktu ama şu 2 gündür kıpkırmızı oluyor çocuk ıkınıyor devamlı uykusunda bile...Emzirdikten sonra hemen ters çevirip çıkartıyorum gazını geğiriyor ama hala devam ediyor bu ıkınmalar kızarmalar...Demekki hepsi çıkmıyor anlamadım gitti vallaşükürki bizim gaz sorunumuz yok kendi kendine çıkarıyoroyüzden şuana kadar gaz için ne ilaç verdim nede ekstra bişey yaptım...ayağına sıcak su torbası koyabilirsin rahat çıkarır kızlar yağlar söylüyorlardı ama unuttum :26::26:
dün oğluşumun ateşi çıktı ilknuru aradım sağolsun yapılması gerekenleri söyledi çok huzursuzdu ağlayıp durdu halbuki sakindi birden uykusundan uyandı ve ağlama nöbetleri geldi kuzumaneyse ilacı verince ve ince giydirince düştü çıkmadıda şükür offf bu aşı ne zormuş yaaa
canım gazcılar kervanına hoşgeldin. ilk 2 hafta çok mutluyduk ama sonra bebişlerimizden canavarlar çıktı. sevimli canavarlar. sıcak tut ayaklarını ben çok abartmısım islik olmusdu bebişim. gazason yağları var onlarla maaj yapıyorum. zinco içiriyorum. milupanın rezenesini kndim içiyorum onada içiriyorum. dereotu suyu içiyorum burda bi arkadaş tavsiye etti. sende bebişine faydası olanı bulup uygulayacaksınKızlar mrb ben nisan annesiyim...Kızım 20 günlük daha...Ve sıkıntılarını anlamakta çok zorlanıyorum ne yazıkki.Uykuya bir türlü dalamıyor dalsa bile 5 dk sonra gözleri tekrar açıyor bazen uyku arasında garip sesler çıkarıp ıkınıyor ve kıpkırmızı oluyor.Bunun nedeni gaz mı??Ne yapmam gerekir?Tavsiyeleriniz neler?Aslında böyle değildi 2 saat bir uyanır emer tekrar uyurdu ama dün 12 saat uyanık kalarak rekor kırdı ve sürekli ağladı o ağladıkça ben de ağladım ne yazıkki...
Cnm ben de yapmıyorum kundak bazen ellerini battaniyenin arasına sıkıştırıyorum ona da bağırıyor itiyor ellerini...Bu gaz için neler yapıyorsunuz yazar mısınız kızlar yaaa özellikle faydasını görmüşseniz
fiyonkcuk tavsiye ederim birikme ve burusma yapmiyor gayette sik cok aradim emzirme sudyeni olup ta sik olan diye buldum sonunda bir tane daha alacagim....
canım ya hay aklınla bin yaşa hemen deneyeceğim yoğurt kabı evet neden olmasın
Kanguru kullanıyorum canım hatta bugun oğluşumla pazara gıttıama kotu haber benımkı evdeyken durmuyor içinde sıkılıyor galıba nerden öğrendıyse ıkılmayı
yoğurt kutusu cok iyi bir fikir cok sağolun, kutuyu nasıl kullanabilirim diye bakarken sapının bu iş için çok uygun olacagini gordum, belki siiznde isinize yarar :)
ben bugün diktim emzirme önlüğünü.. 1 saatimi ya aldı ya almadı. ben kesip kullandım kovayı ama sapı da olabilirmiş haklısın canım.. bir ara fotosunu ekliyim dicem ama önlük işte , mutfak önülüğü gibi bişi, görmeye değer pek bişi yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?