2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hiç duymadım canım öyle bir şey, ne zaman binecekmis peki? Bence de çok biliyormuş kadın. :89:

can bebe alt açma örtüsünden ben de çok memnunum.bi de emzirme atletlerimden

ben de ateltimden memnunum ama aynennn toparlayıcı sütyen arıyorum

canım daha dün tracy hogg un kitabında okudum.iki yöntemden söz etmiş
1.her emzirmeden 1 saat sonra sütünü sağ,bi dahaaki emzirmede takviye olarak sağdığını da ver.bunu 3 gün yapınca fark görülüyomuş
2.emzirirken diyelim ki sağ göğüsle başladın onla emzir sonra sol göğsü ver sonra bi daha sağ göğüs.böyle yapınca beyne daha fazla süt üretmesi için mesaj gidiyomuş

bi de arkadaşların yazdıkları var.benim de sütüm az artıramıyorum bi türlü

çooooooooooooooook saçma canım dikkate alma, çocuğu eve tıkan onu elleme bunu yapma diye ürkek korkak yetiştiren otttan çöpten çocuğu ölüme götüren, ishal çocuğa su vermeyen, yeni anneye yardım edeceğine tedirgin eden, süt için helva yedirip etkisi kaçar diye su içirmeyen, kat kat giydirip çocuğu perişan eden, doktor da ne bilir diyen ve daha bilimum sayamayacağım kadar çok saçmalıkları dayatan tüm bilmişlerden nefret ediyoruuuuum ıııyyyyyyy hem de deli gibi nefret ediyorum bıngıldak o kadar korunmasız bi bölge değildir iyi ki çıkmışssın biz de çıktık ve dün tüm pusetler dışardaydı hıdiv kasrında

Son düzenleme:
merhaba kızlar, benim bebeğim iki gündür çok mızmız... uykusu gayet iyi ama uyanık olduğu zamanlar ya mememi istiyor yada kucak :2: normalde doyurduktan sonra yere atardım, kendi kendine oyalanır, sesler çıkarıp dururdu... ama iki gündür 5 dk içinde basıyor ağıdı... bi yerimi ağrıyor diye düşündüm, ama ağrısı olsa uyurmu? sadece normalde hiç kusmazdı, iki gündür arada kusuyor, üşüttümü aceba? bide üç gündür yine kakasını yapmıyor oda sıkıntı yapabilir mi? keşke konuşabilse, derdini sıkıntısını anlamıyorumki yavrumun

aynı sıkıntılardan dolayı dün kızımı doktora götürdüm.biz de ekstra olarak öksürme vardı zaman zaman öğürerek.kaksını yapmasında bi sorun yoktu.öncelikle kulaklar muayene edildi süt kaçıp iltihap yapabiliyormuş temiz çıktı çok şükür.kanda iltihap var mı diye kan tahlili yapıldı ciğerler ve bağırsaklar için film çekildi.maşallah hepsi temiz çıktı sadece röntgen filmindeki dumanlar dikkatimizden kaçmadı GAZZZZZZçocugumun huzursuzluğu gaz biraz da şımarıklık sanırım aşırı ilgi istiyor ve sadece benim kucağımda rahatlıyorr.sabırla büyümelerini beklemekten başka çaremiz yok.. biraz kendin takip et boşu boşuna çocugun canını yakma ben çok pişman oldum ama kakasını yapamaması ve kusması sorun olabilir geçmezse onlar için gidebilirsin.

Noktası virgülüne kadar katılıyorum canım.

bebişine geçmiş olsun canım. biz az önce kaka derdinden de kurtulduk şimdi uyudu meleğim... perşembe günü aylık kontrolümüz vardı, doktorumuz sorun yok, herşey yolunda dedi gaz sorunumuzda normalde olmuyor. büyüme atakları oluyomuş bebeklerde, aceba öyle bir dönemdemiyiz?

geçmiş olsun yakışıklıya annesi bir daha olmaz inş.
sağol canım amin

bende duymadım hiç

Sağol cnm ben de karnına havlu ısıtıp koymaya başladım biraz iyi geldi gibi...

Tşkler cnm doğru söyüyorsun her bebek farklı hangisinin iyi geldiğini deneyerek bulacağız artık...Çok zormuş valla çokk o kıvrandıkça içim acıyor

Daha doktora gitmedik ama bi arkadaşım prof. gitmiş ve gaz sancısı için bir ilaç kullanma demiş ağlasın böyle böyle geçecek demiş...Ama işte insan dayanamıyor ki kıpkırmızı olmasına ıkınmasına...

Şu çörek otunu kesin deneyeceğim sağol cnm

Cnm iyiyiz şükür işte uykusuz geceler ve gaz problemimiz var bu aralar...Rezene hergün ben de içiyorum içine kimyon ve çörek otu atayım bari bi de bunu deneyelim...

geçmiyor gaz geçmiyor..nolur biri bana çok gazı vardı ama artık bitti desin bu sayfada..umudumu kaybetmek üzereyim.dün gece ikimizde ağlamaktan perişan olduk,gece sallamayı bıraktığım gb ağlamaya başladı,eşim geldi ben yattım ama o içerde ağlarken beni uyku tutar mı..birde maşallah pırt pırt atıyor ama yine ağlıyor..ağlamadan yapamıyor kuzum...

bebek arabasında bebği taşırken başının altına battaniye katlayıp koyuyordum büyük oğlumda,daha denizle çıkamadık..bugün hava çok güzel akşama bi tur yapıcaz ama..inşllah ağlamaktan mahalleyi ayağa kaldırmayız

işe yarasında canım ağlamasın kuzucuk

offff offffff nezaman biticekki ağlamalar bence rahat rahat uyur...

daha demin emerken memeyi bırakıp ağladı mertim ama ne ağlamak nefes alamadı offf benim oğlum ağlarken neden katılıyor sürekli anlamadım :26::26::26:sizin bebişlerde öylemi kızlar kıpkırımızı kesiliyor ses çıkmıyor ama ağlıyor

Canım benim Bulutum da öyle durup duruuken birden katılıyor ama sonra bi susuyor sanki biraz önce katılan o değildi....

yüksek ihtimalle öyle.Allah önce sağlık sonra sabır versin hepimize:)
evet benim kızıma da oluyor.tam erkek bebiş özellikleri gösteriyor..kız erken doğar dediler ben çıkarmasam çıkacağı yoktu kızların gazı olmaz derler çatlayacak gazdan yavrum..adı nehir ya herkes adını almış diyo çağlayan gürleyen kızım benim

Çiğdemcim orta kulak iltihabınız gçti mi? Sab simplex bizde çok işe yaradı yaa Bir haftadır gazdan delirmlerimiz bitti. Hala var tabi biraz ama önceden susmadan ağlıyodu, şimdi çok ıkınıyor ve çıkarıyor. Siz devam ediyor musunuz sab simplexe?

mrb kızlar gazsız ve bol sütlü bir pazar olur inş..
ben bu süt olayını çözebilmiş değilim yaa..oğlum sürekli memede durmak istiyor doymadığındanmı böyle bilemiyorumki her göğsümü sıktığımda süt geliyor ama bazen bebeğim emerken deli gibi ağlıyor mama veriyorum bende mecburen ama mamadan sonrada emmek istiyor.uyumadan öncede emmek istiyor yani hep emmek istiyor:))
ne zmn bitecek acaba bu durum

selam güzel anneler,
göğsü sızlayan, yara bağlayan hatta kanayan kervanına katıldım haberiniz ola:)
daha geçenlerde çatlaklar yara olmuştu lansinohla geçirdim diye yazmıştım, ama şimdi daha da kötü oldu yaw, dün bebiş emerken bir de baktım ki ağzının kenarı kan, göğsüm zaten sızlıyor,çekmek istiyorum bırakmıyor da, dik dik memişler inanın çok acıyor gündüz göğüsler açık geziyorum da akşam babamlar geldiğinde(hala evim dışındayım 15 gündür) giyiniyorum üst tarafımı.
Elimle sıkıyorum, süt geldiğinde doldurup biberona koyuyorum.
Şimdi size bir soru:
*Bebişler gün içinde kaç ml süt içmeli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…