2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam canım, geçenlerde aynı konuyu bir arkadaşla konuştuk, onun oğlu da sürekli memede kalmak istiyormuş doymuyor mu anlamıyorum diyordu ben de ona internette okudum bazı bebekler aç olduklarından değil bazen sakinleşmek için de memede durduklarını söyledim. Belki senin için de açıklayıcı olmuştur valla ben de anlamıyorum ama:)
yine de hiç emmek istememesinden iyidir değil mi(çok polyannacı gördüm kendimi:))

geçmiş olsun cnm bnmde ilk emzirdiğim zmnlarda öyleydi acısı pek fena..elinle sıkınca o kdar çok süt geliyormu cnm maşallah bnm de sıktığımda süt geliyo ama öyle biberon dolduramam heralde..
aptamilin kutusunda 2 aylık bebeğin günlük ihtiyacı 600 650 ml yazıyo anne sütü içinde geçerlimi bu bilemiyorum ama

bu arada aldıklarınızdan nelerden memnun kaldığınızı konuşmuşsunuz. Ayyy ben de yazayım
*Dalin'in alt açma örtüsü( canbebeninkininden boyut olarak daha büyüktü almıştım hatta kesip daha da çoğalttım, kirlenmedikçe sürekli kullanıyorum, kullan-at güzel:)
* Emzirme atleti gerçekten sırtımın açılmaması açısından iyi Handancığıma teşekkürler:)
*göğüs pedi bebedorun güzel (dalininkini aldım hiç güzel bulmadım,yapışkanlı ama pamuk kımı hemen çıkıyor yaa hem de fiyat olarak diğerine göre daha pahalı bebedor hem uygun hem iyi)
*göğüs kalkanı almadım ben de alacam sürekli bardakla(çay bardağı)dolaşmak iyi değil:)
*korse niye almadım ona sinirleniyorum 1 hafta yün atkımı bağladım sonra çıkarınca göbek pırtladı:)
*emzirme yastığını sadece bebişin başını tutmak için kullandım,( 1 aya kadar) şimdilerde başını tutmak daha zevkliymiş ,göğsüme yastıkla yanaştırmak zor oluyordu da:)
*emzirme önlüğü alacam gerekliii!
*bebek için burun aspiratörü almıştık, hiç kullanışlı bulmadım çekmiyor.
daha hatırlarsam yazarım şekerler öptüüüm

bzmkide öyle snrm çünkü en fazla günde 120 cc mama veriyorum genelliklede 60cc veriyorum bu kdrcık mamayla doyması imkansız günd 3 4 kez kaka yapıyo her bezi çişli maşallah kilosuda ii ama bu emme yüzünden hapis hayatı yaşıyoruz..

burun aspiratörü ilk aldığım hiç kullanışlı değildi.otri bebenin var doktor onu tavsiye etmişti aldık hem hijyenik hem çok kullanışlı tavsiye ederim.

kızlar sezaryenle doğum yaptım bebişim 46 günlük.ağda yaptırmak istiyorum yaptıranlar var mı??sakıncası olur mu acep dikişlere:26::26::26:

yaaa o kadar yazdım yazacaklarımı yanlış yere basınca uçup gitti.
Hımm ne yazmıştım öncelikle ayyyy güldürdün beni çok yaşa e mi:)
elimle sıkınca tabiki biberonu doldurmuyorum tatlım herhalde yanlış yazmışım:) Daha az acıyan göğsümü bebeğe veriyorum(acıyor ama daha az) diğerinden süt sızıyor ya onu da elimle sızarken sıkıyorum öyle öyle her memede bardağa doldurup ordan biberona koyuyorum tüm gün için de sızanlarla ancak 100 ü görüyorum hatta bazen ertesi güne bile kayıyor yani aksine öyle dolu dolu değil, keşkeee çok olsa, gene de Rabbime şükürler olsun.
Doktora gidecem bugünlerde çünkü sütüm yetersiz gibi
2 aylık bebiş için 600-650 mi evet dediğin gibi mama içindir, yoksa bizim kız aç geziyor desene 52 günlük ama.

bende çok şaşırmıştım zaten:)))
bende malesef öyle sızma filan bile olmuyor..

benimde öyle canım az önce altını değiştirirken resmen katıldı sürekli böyle ağlarken sesi gidiyor gözlerindeki yaş çift çift akıyor ensonunda yorlup kucağımda öylece duruyor asla oanda memeyi tutmuyor çok sinirli kalbine baktı dr sorun yok dedi ama ben kesinlikle edayla yalnız biryere çıkmadım veya 1saat gidebileceğimiz mesafeye gitmiyorum arabasız cesaretim yok biseferinde yolda krizi tuttu hiç tanımadığım bir apartmanın merdiveninde emzirdim daha 1aylıktı evden çıkalı 10dakika olmuştu oyüzden üzülme canım mert tek değil yani

kızlar sezaryenle doğum yaptım bebişim 46 günlük.ağda yaptırmak istiyorum yaptıranlar var mı??sakıncası olur mu acep dikişlere:26::26::26:

Canım 40ım çıktığında gitmiştim doktora, ağda yapabilirsin demişti. Ben gerçi geçen hafta ancak yaptırabildim ama sorun değilmiş. Sen doktora gittin mi ama dikişler sağlam kaynamış mı diye, ona bir görün öyle yaptır istersen..

bu hafta gidicem gitmeden önce yaptırayım diyodum ama haklısın inşallah alttan muayene etmez:)

Bence aç olmadığından emin olduğunda meme verme canım, arkadaşımın kızı da öyle başladı, sonra gece boyu ağzından meme çıkmadan uyumak istemesine kadar gitti bu, bebişi uykuya dalınca bile meme çıkar çıkmaz ağlamaya başlıyordu,arkadaşım çok bunalmıştı.. .Meme istediğinde başka türlü oyalamaya çalış, konuş, evde gezdir filan, olmaz mı?

kesinlikle kullanmalısın sab simplexi mucize ilaç

evet bizde hem dün hemde bugün cıktık, bizimde aynı seninki gibi oldu:))

Kızlar benim bir sorum var , dışarı çıktık rüzgar yoktu ama hafif esinti bile değse bizim paşaya ık ık ık bir sesler çıkarıyor , salyası artıyor. Acaba korkuyor mu ? Rahatsız mı oluyor anlamadım , iki gündür çıkarıyoruz daha yeni ama nerdeyse burnumdan geldi diyebilirim. Dün önce anlamadık , dışarıyı sevmedi sandık , bugünde aynısını yaptı. Sonunda eve getirince denedim , yüzüne üfledim hiç sevmedi. Bir fikriniz var mı ? Sizede böyle oluyor mu ? Pusette çift yönlü değil üffff

Yazıyorummm yazıyorumm ama inşallah nazar değmez 2 gündür filan bıçak gibi kesildi :))))) Ben sab simplex kullanıyordum, birde SABAHTAN akşama kadar rezene içiyordum. Ayrıca günde bir dereotu suyu .

biz dışarı çıkmıyoruz havalara güven olmuyor tam hastalık havası zaten önümüzde koskocaman bir yaz mevsimi var o yüzden hiç acele etmiyorum.kafan karışıyorsa bebeği zorlama sen de rahat ol az kaldı güzel havalara....

Ben bugünde çıkmak istedim ama eşim izin vermedi hatta dün daha 1 ay gezmek yok dedi ben hergün sıkılıyorum oğlumla gezmek istiyorum die söylüyorum oda takılıyor

Benim ki de hoşlanmıyor pek yüzüne üfleyince ki çok hafif yüzünün şekli değişiyor hoşlanmıyor

offf damlacım offfbenim kızda öyle bi ağladımmı nasıl nefesi kesiliyo çenesi titriyo ağlarken hiç bişey yapamıyoz :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…