geçmiş olsun canım biz de bugün çok dışardaydık,piknikteydik.. ben de çok teleş yapıyorum gezmeye gittiğimizde.oyyyy oyy çok kötü bi pazar günü geçirdik :2: Allahım beterinden korusun.
kızım çook ağladı hemde ne ağlamak:2: dışar havası yaramadı üşüttü erhalde çok gaz sancısı çekti
Allahım çok korktum ağlamaktan bişey olcak diye :2: sabah 7de kalktı akşam 8e kadar hiç uyumadı yavrum katılarak ağladı offffffff ömrümden ömür gitti bugün
hiç bukadar ağladığını bilmezdim yavrumun...
evet bizde hem dün hemde bugün cıktık, bizimde aynı seninki gibi oldu:))
Kızlar benim bir sorum var , dışarı çıktık rüzgar yoktu ama hafif esinti bile değse bizim paşaya ık ık ık bir sesler çıkarıyor , salyası artıyor. Acaba korkuyor mu ? Rahatsız mı oluyor anlamadım , iki gündür çıkarıyoruz daha yeni ama nerdeyse burnumdan geldi diyebilirim. Dün önce anlamadık , dışarıyı sevmedi sandık , bugünde aynısını yaptı. Sonunda eve getirince denedim , yüzüne üfledim hiç sevmedi. Bir fikriniz var mı ? Sizede böyle oluyor mu ? Pusette çift yönlü değil üffff
offf damlacım offfbenim kızda öyle bi ağladımmı nasıl nefesi kesiliyo çenesi titriyo ağlarken hiç bişey yapamıyoz :2:
geçmiş olsun canım biz de bugün çok dışardaydık,piknikteydik.. ben de çok teleş yapıyorum gezmeye gittiğimizde.
facebookta sordum ama burda da sorayım. bebişimi kucağa alırken ağlıyor. canını mı yakıyoruz, ağrıyan bir yeri mi var bilemedim. sizin bebeişlerde de var mı böylle bir durum
Çiğdemcim orta kulak iltihabınız gçti mi? Sab simplex bizde çok işe yaradı yaaBir haftadır gazdan delirmlerimiz bitti. Hala var tabi biraz ama önceden susmadan ağlıyodu, şimdi çok ıkınıyor ve çıkarıyor. Siz devam ediyor musunuz sab simplexe?
Yazıyorummm yazıyorumm ama inşallah nazar değmez2 gündür filan bıçak gibi kesildi :))))) Ben sab simplex kullanıyordum, birde SABAHTAN akşama kadar rezene içiyordum. Ayrıca günde bir dereotu suyu .
OF ÖVGÜ SORMA BUGÜN FARKETTİMKİ İLACINI YARIM ÖLÇEK VERECEĞİME ÇEYREK VERİYORMUŞUM..ALLAHIM YA..HALA ÇOK AĞLIYOR DOĞAL NOLARAK BUGECE FARKETTİM YA ÇOK ÜZGÜNÜM
BEN 3 GÜN KULLAMDIM AMA AĞLIYOR HALA DİYE BUGÜN VERMEDİM.DEDİĞİM GB MEĞER İLACINI TAM VERMEMEŞİM ÇOCUĞUN..TEKRAR BAŞLADIM.NEKDAR KULLANDINIZ FAYDA ETTİ HEMEN Mİ
iyi bari ağlamasının sebebi anlaşılmış oldu çiğdem ya, inşallah iyileşir kuzucuk! Ne kadar kullandınız dediğin sab simplexse günde 3 kez 7 damla veriyordum, arkadaşıma doktor demiş ki günde vereceğin toplam damla sayısına göre ne zaman ne kadar vereceğini sen ayarla. Ben de sabah 4, öğlen 7, akşam 10 vermeye başladım, en çok akşam gazı olduğundan...
Canım benim Bulutum da öyle durup duruuken birden katılıyor ama sonra bi susuyor sanki biraz önce katılan o değildi....
okuduklarımla demekki sadece bizim oğlu değilmiş bunu yapanyüksek ihtimalle öyle.Allah önce sağlık sonra sabır versin hepimize:)
evet benim kızıma da oluyor.tam erkek bebiş özellikleri gösteriyor..kız erken doğar dediler ben çıkarmasam çıkacağı yoktu kızların gazı olmaz derler çatlayacak gazdan yavrum..adı nehir ya herkes adını almış diyo çağlayan gürleyen kızım benim
sanırım anne kokusuyla uymak istiyor bizimki doyduğu halde hala emerek uymak istiyormrb kızlar gazsız ve bol sütlü bir pazar olur inş..
ben bu süt olayını çözebilmiş değilim yaa..oğlum sürekli memede durmak istiyor doymadığındanmı böyle bilemiyorumki her göğsümü sıktığımda süt geliyor ama bazen bebeğim emerken deli gibi ağlıyor mama veriyorum bende mecburen ama mamadan sonrada emmek istiyor.uyumadan öncede emmek istiyor yani hep emmek istiyor:))
ne zmn bitecek acaba bu durum
geçmiş olsun canım bir öğünde 60-70cc olmalıselam güzel anneler,
göğsü sızlayan, yara bağlayan hatta kanayan kervanına katıldım haberiniz ola:)
daha geçenlerde çatlaklar yara olmuştu lansinohla geçirdim diye yazmıştım, ama şimdi daha da kötü oldu yaw, dün bebiş emerken bir de baktım ki ağzının kenarı kan, göğsüm zaten sızlıyor,çekmek istiyorum bırakmıyor da, dik dik memişler inanın çok acıyor gündüz göğüsler açık geziyorum da akşam babamlar geldiğinde(hala evim dışındayım 15 gündür) giyiniyorum üst tarafımı.
Elimle sıkıyorum, süt geldiğinde doldurup biberona koyuyorum.
Şimdi size bir soru:
*Bebişler gün içinde kaç ml süt içmeli?
ben 40ım çıkmadan yaptım canımkızlar sezaryenle doğum yaptım bebişim 46 günlük.ağda yaptırmak istiyorum yaptıranlar var mı??sakıncası olur mu acep dikişlere:26::26::26:
benimde öyle canım az önce altını değiştirirken resmen katıldı sürekli böyle ağlarken sesi gidiyor gözlerindeki yaş çift çift akıyor ensonunda yorlup kucağımda öylece duruyor asla oanda memeyi tutmuyor çok sinirli kalbine baktı dr sorun yok dedi ama ben kesinlikle edayla yalnız biryere çıkmadım veya 1saat gidebileceğimiz mesafeye gitmiyorum arabasız cesaretim yok biseferinde yolda krizi tuttu hiç tanımadığım bir apartmanın merdiveninde emzirdim daha 1aylıktı evden çıkalı 10dakika olmuştu oyüzden üzülme canım mert tek değil yani
off offf o ağlamalar bir bitse insan kıyamıyor ne derdi var anlamıyordaofff damlacım offfbenim kızda öyle bi ağladımmı nasıl nefesi kesiliyo çenesi titriyo ağlarken hiç bişey yapamıyoz :2:
oyyyy oyy çok kötü bi pazar günü geçirdik :2: Allahım beterinden korusun.
kızım çook ağladı hemde ne ağlamak:2: dışar havası yaramadı üşüttü erhalde çok gaz sancısı çekti
Allahım çok korktum ağlamaktan bişey olcak diye :2: sabah 7de kalktı akşam 8e kadar hiç uyumadı yavrum katılarak ağladı offffffff ömrümden ömür gitti bugün
hiç bukadar ağladığını bilmezdim yavrumun...
canım nasıl bir kumaş kullandın , bir de kaç kilo yoğurt kabından yaptın fazla soru sordum ama birde boyutlarını yazarmısın canım bande bugün yarın dikeyim diyorum
OF ÖVGÜ SORMA BUGÜN FARKETTİMKİ İLACINI YARIM ÖLÇEK VERECEĞİME ÇEYREK VERİYORMUŞUM..ALLAHIM YA..HALA ÇOK AĞLIYOR DOĞAL NOLARAK BUGECE FARKETTİM YA ÇOK ÜZGÜNÜM
BEN 3 GÜN KULLAMDIM AMA AĞLIYOR HALA DİYE BUGÜN VERMEDİM.DEDİĞİM GB MEĞER İLACINI TAM VERMEMEŞİM ÇOCUĞUN..TEKRAR BAŞLADIM.NEKDAR KULLANDINIZ FAYDA ETTİ HEMEN Mİ
herkese günaydın, 2 gündür sokaklarda dolandık akşam da maç izlemeye görümceme gittik derken benim oğlan yoruldu dün memeyi inatla reddetti çok şaşırdım hiç yapmadığı şey. Memeye tutar tutmaz yaygarayı basıp ağlıyordu. Tabi hemen iyi niyetle de olsa kayınvaldem ay memeyi bırakıyo galba deyip mralimi bozdu. Neyse ki olumsuz şeyleri hiç duymamayı iyi beceriyorum bırakırsa da napim yani ama içim içimi yemeye de başladı tabi. 5-6 saat aç kalınca mama mı vrsen muhabbeti başladı. Yok dedim açlıktan geberene kadar yok. Sonra bi yerde bu durumlarda bebeği yarı uyur duruma getirerek deneyin diye yazıyordu. Baygın oğlumu sessizce kaldırıp tekrar tuttum memeye ve emmeye başladı. 3-4 aylarda bunu yaparlarmış sakın ola biberon vs vermeyin 10-15 gün sürdüğü de olurmuş. Gazda da çok inatlaştım ilaçsız falan geçtik o dönemi, neyse ki dünkü çok uzun sürmedi. Aklınızda olsun hemen korkmayın ve inatla emzirmeye devam edin böyle bir durum aniden ortaya çıkarsa. Orta kulak iltihabından da olurmuş ağızdaki bi yaradan da olurmuş bunları da dikkate alın.
3-4 gündür bizdede oluyor,ben biboranla mamada veriyorum biliyorsun,çok korktum,senin gb içim içimi yedi.sonra orta kulak çıktı ortaya,ama hala korkuyorum..umarım bırakmaz,biberon&meme kardeşliğiyle devam ederiz.
merhabaa herkeseee benii hatırlayan var mıı?? :)))))
mart annesi olacaktım bende ama bebeğim bi kaç gün erken geldi.
bugün işe başladım çok mutsuzumm
gunaydin mart anneleribebeginin altini pamuk ve suyla silen anneler pamuktan cikan o tozdan sikayetci iseniz uni baby yeni dogan i ben sicak sudan geciriyorum ve o sekilde siliyorum siz de deneyebilirsiniz hem pamuktan daha pratik pamuk buzusup kaliyordu bu sekilde ben cok rahat ettim..
kizlar bir de birsey sormak istiyorum anne sutu veren arkadaslar beslenmesi icin bir duzen oturtunuz mu? ben oturtamadim henuz cok duzensiz emiyor ve 4-5 dk emiyor sadece bir memeyi gecen ay 1200 kg almisti o yuzden sadece anne sutu veriyordum ama bu ay bilmiyorum sutu kasikla da veriyorum icmiyor.. sut sagmaktan da nefret ediyorum benim icin agrili oluyor ne yapacagimi sasirdim
Kuzum ben yüzüne üfleyince gülüyo benimkisi. Avutma yöntemlerimden biri hattaAma rüzgarda duruyo, gözleri büyüyo. Şaşırıyo mu nedir..
3-4 gündür bizdede oluyor,ben biboranla mamada veriyorum biliyorsun,çok korktum,senin gb içim içimi yedi.sonra orta kulak çıktı ortaya,ama hala korkuyorum..umarım bırakmaz,biberon&meme kardeşliğiyle devam ederiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?