geçmiyor gaz geçmiyor..nolur biri bana çok gazı vardı ama artık bitti desin bu sayfada..umudumu kaybetmek üzereyim.dün gece ikimizde ağlamaktan perişan olduk,gece sallamayı bıraktığım gb ağlamaya başladı,eşim geldi ben yattım ama o içerde ağlarken beni uyku tutar mı..birde maşallah pırt pırt atıyor ama yine ağlıyor..ağlamadan yapamıyor kuzum...
bebek arabasında bebği taşırken başının altına battaniye katlayıp koyuyordum büyük oğlumda,daha denizle çıkamadık..bugün hava çok güzel akşama bi tur yapıcaz ama..inşllah ağlamaktan mahalleyi ayağa kaldırmayız
mrb kızlar gazsız ve bol sütlü bir pazar olur inş..
ben bu süt olayını çözebilmiş değilim yaa..oğlum sürekli memede durmak istiyor doymadığındanmı böyle bilemiyorumki her göğsümü sıktığımda süt geliyor ama bazen bebeğim emerken deli gibi ağlıyor mama veriyorum bende mecburen ama mamadan sonrada emmek istiyor.uyumadan öncede emmek istiyor yani hep emmek istiyor:))
ne zmn bitecek acaba bu durum
genelde iki saatte bi acıkıyor gece 9buçuk 2buçuk gibi uzun uykusunu uyuyor sonra kalkıp emiyor sonra sabaha klarşı 5-6 gibi tekrar kalkıyor emzirip yatırıyorum hiç konuşmadan oyun falan yapmadan gene yatıyor ve sabah 7- 9 arası bi vakitte günaydınlaşıp oynuyoruz ama tabi saatler kayab,iliyor dakik değil hiçbirşey. Benimki de az emiyor en son doktorumuz gayet güzel alıypr kilosunu ne vıdı vıdı yapıyosun dedi ben de çok doktor sözü dinlerim o yüzden hiç dikkat etmiyorum kafama da takmıyoru. En endişelendiğim ay 1700kg almıştı bebiş, demek ki lüzumsuz tasaya gerek yok. Bu ay da 1 kg aldık herhalde ki bu da gayet güzel. Kaşıkla falan verirsen bence emme olayını hepten bozarsın, ben sadece şunu öğrendim hiçbirşeye hiçkimseye ve en çok ta kendine kulak asmadan doktor aksi görüş bildirmedikçe EMZİRMEYE DEVAAAAAAAAAAM, BİBERON, MAMA, KAŞIĞA HAAAAYYYIRRRRRRRR ama elbette gerekirse bunları da seve seve veririm ama aç kalacak korkusuyla emme işini ve dolayıosıyla süt üretimini kötü etkilememek gerek diyorum yani kaş yaparken göz çıkarmamalı. Sabret bakalım kontrolde ortaya çıkar zaten ne olduğu
bu arada bebeğin daha 2 ayını dolduruyor canım, düzenimiz bizim bile yeni oturdu biz de 3. ayı doldurduk. Daha yeni düzene oturdu herşey. Ben bebek her arandığında ağladığında falan da veriyorum, yani saat tutmuyorum ama genel olarak 2 saatte acıkıypor ama daha az daha çok emdiği oluyor ya da daha kısa sürede acıktığı ya da acıkmadığı. Geçen hafta da kusmamız vardı, ç.ok zorlamadım daha az daha sık besledim geçti. Yani tam düzen bekleme
hanımlar bebekleri nasıl yatırıyorsunuz? sırtüstü mü yan mı?
bi de yastık kullanıyomusunuz?
merhaba arkadaşlar.
bi şey soracağım ben sezeryenle doğum yaptım hala kanamalarım geçmedi bir kaç gündür de baya arttı normal adet gibi. benim durumumda olan var mı bugün kadın doğuma gidecektim ama babam müsait değilmiş cenazemiz var. acaba acilen gitmem gerekir mi.
:18:
merhaba annecikler.nasılsınız?? umarım herkes iyidir... biz de kızımla idare ediyoruz.. hala gazımız devam ediyor ama azaldı..kızıma biberonla rezene veriyordum bazen ama artık kesinlikle biberon almıyor..emzik zaten almıyor. kaşıkla veriyorum o da cok zor oluyor. biberona ve emziğe alıştırmak için ne yapabilirim?? 4 farklı marka aldım,hiçbirini almıyor.tavsiye bekliyorum kızlar..
ben chiccodan physio silikon emzik aldım bir kaç gün denedim vermeyi tutamadı hatta kusucak gibi yaptı ama bir kaç gün sonra emmeye başladı
canim dogum yapali kac gun oldu?? ilk dogumumda 45 gun kadar surdu kanama bu dogumumda ise daha az surdu 30 gun kadar simdi ise cok az birkac damla ara ara kanama oluyor...
ben mumkun oldugunca yan yatirmaya calisiyorum kusar falan allah korusun pek kusan bebek degil ama fakat annem gunduzleri uyuyrken bazen sirtustu yatiriyor yan yatma yastigi almistim ama kullanmiyorum kraft dondolino var onda rahatlikla yan yatirabiliyorum canim....
ben yan yatırıyorum, ama kızım geri sırtüstü dönüyor... yan yatmayıda ağızı aşağı yatmayıda sevmiyor...
gunaydin mart anneleribebeginin altini pamuk ve suyla silen anneler pamuktan cikan o tozdan sikayetci iseniz uni baby yeni dogan i ben sicak sudan geciriyorum ve o sekilde siliyorum siz de deneyebilirsiniz hem pamuktan daha pratik pamuk buzusup kaliyordu bu sekilde ben cok rahat ettim..
kizlar bir de birsey sormak istiyorum anne sutu veren arkadaslar beslenmesi icin bir duzen oturtunuz mu? ben oturtamadim henuz cok duzensiz emiyor ve 4-5 dk emiyor sadece bir memeyi gecen ay 1200 kg almisti o yuzden sadece anne sutu veriyordum ama bu ay bilmiyorum sutu kasikla da veriyorum icmiyor.. sut sagmaktan da nefret ediyorum benim icin agrili oluyor ne yapacagimi sasirdim
:merhaba kızlaaarrr..nasılısnızzz..biz iyiyizzz kızlar bende tavsiye ederim şu bedtime losyonu bizdede işe yaradı bu arada kızlar içinizde adet olan var mı ben oldum geçtiğimiz cuma oldum :81: hemde ne olmaaa :18: düne kadar baya kanamam vardı hatta parça parça bişiler geliyordu bugün azalmış normalmiş içim boşalıyormuşşş ..erken olmadımmı ben yavvv:44:
merhaba kızlar ankarada iyi bir çocuk doktoru tavsiye edebilecek varmı aranızda
[ı]selammmmmmmmmm..tüm annelere keyifli bol güneşli bol sütlü haftalar diliyorumm..
Bebişleriniz nasıl siz nasılsınız..benim kuzumun kakasını yapmıyor fitil yaparsak yapıyor duphalac verdi doktor cuma akşamı acile gittik çok fena oldu paşam..kendi doktorumuz yoktu nöbetci doktor lama dedi..müsade etmedim 2 aylık bebeğe lama yapılır mı ya sinirimi bozdu ne olmuş zararı yok diyor yoktur belki ama ya öyle müsade etmedim kıyamadım kuzumaa..bebeğim benim şurp midesini bulandırıyor hamile iken bende içiyordum ondan benimde midem çok fena bulanıyordu[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?