merhaba annecikler.nasılsınız?? umarım herkes iyidir... biz de kızımla idare ediyoruz.. hala gazımız devam ediyor ama azaldı..kızıma biberonla rezene veriyordum bazen ama artık kesinlikle biberon almıyor..emzik zaten almıyor. kaşıkla veriyorum o da cok zor oluyor. biberona ve emziğe alıştırmak için ne yapabilirim?? 4 farklı marka aldım,hiçbirini almıyor.tavsiye bekliyorum kızlar..
Adet oldunuz mu diye sormussunuz,ben daha olmadım,uzun bi süre de olmak istemiyorum,hiç uğrasamam
bugun ender saraç'ın emziren anne diyetine basladım bu arada.. kesin kararlıyım,bu göbek gidecek!!!!
kırmızı çatlakalrım için de bi lazer merkeziyle gorustum telde,en kısa zamanda gidip orayla konusacagım,fiyatı ne kdrmış,kesin gecermiymiş öğrenmem gerek...
ben bu kilo ve çatlak olayını cok kafama taktım kızlar,kendimi hiç begenmiyorum!aynaya bakmıyorum.. kaçıyorum kendimden ve eşimden!!!hemen eski halime donmek istiyorum...
bnm gibi kendini cook cirikin hisseden var mı ya?? yoksa ben mi abartıyorum?
bu arada sultan dan hbri olan var mı??? hiç girmiyor..
canım emziği sütüne ban,çok az bala bandır öyle alabilir birde emziği ağzına verdikten sonra elinle epey bi tut çıkarmaması için ben öyle yapmıştım sonunda pes edip almıştı benim paşa
merhaba bende mart annesiyim hamileliğimden bu yana sessiz bi katılımcıyım sadece. benim oğlumda yarın 2. ayını dolduracak bir hafta 10 gündür bizim gaz sancısından kaynaklanan ağlamalarımız geçti.. umut olsun istedim.. şimdi arasıra mızmızlanıyor ama o katılarak ağlamalarının yanında şimdikiler hiçbirşey.. insanın içi gidiyor onlar ağlarken. bize doktorumuzun bi tavsiyesi vardı ağlamalarını susturamadığımız zamanlar saçkurutma makinesini açtık yada elektrik süpürgesi hemen sakinleşiyordu.. hatta buzuki orhanın kolik isimli bi cd si var onuda aldım oda yüksek sesle açtığımızda işe yaradı. artık gaz için ilaçda vermiyorum işe yaramıyorlar çünkü.. şimdi kendiliğinden geçti çok şükür darısı diğer bebişlerin başına diyelim..
hadi gözün aydın ...darısıda bizim başımıza inşallaaahhh
hanımlar bebekleri nasıl yatırıyorsunuz? sırtüstü mü yan mı?
bi de yastık kullanıyomusunuz?
yan yatırıyorum ama istemiyor benim oğluşşş ıhhhhh diyor sırtüstü yatırıyorum...bizim yattığımız silikon yastığa yatırıyorummm belden aşağısı yastığın aşağısında kalıyor
selam canım ben de ıslak mendili suya batırıp silenlerdenim, önceleri tek ıslak mendille silince pişik oldu hem de kıpkırmızı sonra su-pamuk ikilisini denedim ama gerçekten o uçuşan tozlardan sonra ıslak mendili tekrar ılık suda ıslatıp siliyorum. Haa bir de önceden kendime aldığım makyaj temizleme pamukları var ya onlarla da kızımın yüzünü ıslatıp siliyorum kızlar sizlere de tavsiye ederim, hem uçuşan tozlar da yok pratik pamuk:)
:
işe yaradığına sevindim çünkü benim bebiş de yağıyla mışıl mışıl uyuyor:)
canım ben de adet mi oldum hala akıntı devam mı ediyor anlamıyorum ikisi arasındaki farkı. İlk 30 gün ara ara geldi bu akıntılar sonra 10 günlük normal boşluk az akıntı devam,40.günümle birlikte 2 gün geldi kanama kahverengi akıntıyla çünkü adet olmaya başladığımda önce o geliyor.Eee adete benzemiyordu hiç sancı da yok(zaten ilk gün sancım oluyor)
Şimdi de gene durdu 4 gün önce gene bu kahverengi akıntı geldi bu nee anlamıyorum, herhalde adet olmamıza daha var. Bebişim 53 günlük oldu ama
benim 57.günüm 50.günde normal kanamam bittii..buda adett galiba çünkü adet sancım oldu pis pis ordan biliyorummm
valla ben nasıl yatırsam da gene kendisi istediği pozisyona dönüyor bu kafayı nasıl yuvarlaklaştıracağız diye düşünüyorum ben de:)[/B
aynen canım yaaaa çok sağol ..önüme gelen herkese anlatıp tavsiye ediyorummm o losyonu
Selammmmmmmmmm..Tüm annelere keyifli bol güneşli bol sütlü haftalar diliyorumm..
Bebişleriniz nasıl siz nasılsınız..Benim kuzumun kakasını yapmıyor fitil yaparsak yapıyor duphalac verdi doktor cuma akşamı acile gittik çok fena oldu paşam..Kendi doktorumuz yoktu nöbetci doktor lama dedi..Müsade etmedim 2 aylık bebeğe lama yapılır mı ya sinirimi bozdu ne olmuş zararı yok diyor yoktur belki ama ya öyle müsade etmedim kıyamadım kuzumaa..Bebeğim benim şurp midesini bulandırıyor hamile iken bende içiyordum ondan benimde midem çok fena bulanıyordu
canım benim oğluşta önceden fitilsiz yapamıyordu doktor kızdı sakın birdaha fitil sokmayın dedi alışır fitilsiz yapamaaz dedi birde malum erkek çocuğu sakıncalı dedi...1 haftadır fitil sokmuyorum baya bi kendi yapamadı ama artık şimdi kendi yapıyorrr...sakın fitil sokma canım
Son düzenleme: