Kızlar bebeğim inlemeye başladı bu ara uykusunda???Üşüttü mü acaba sizlerin de böyle sorunları oldu mu 3 haftalığız biz daha...
inşallah. valla bana kalırsa hiç korkma bizim stres yaptığımızın 10 da biri kadar sallamıyor bebişler bu olayı
geçmiş olsun umarım kolayca atlatırsınızarkadaşlar kızımın bugün 2. ay aşısı vardı,kolunu kımıldattıkça çokk fena ağlıyor çok şükür ateşimiz yok şimdilik ama ağrısı olduğunu düşünerek tamol verdim 1 çay kaşığı kafam karıştı hep calpol veriyorlardı aşıdan sonra ama dr. tamol yazdı.oofff çok zor bu aşı yazık yavrum yaa tam 3 yerinden 2 bacak 1 koldan, o ağladı ben ağladım.umarım ateşimiz çıkmaz ve gecede rahatça uyur meleğim.
kızlar sizde mp3 olarak güzel ninniler var mı nereden bulabilirim yada gönderebilir misiniz mail yoluyla falan?
geçmiş olsun umarım kolayca atlatırsınız
ben kendim söylüyorum
canim masallahh bebisine ne guzel kilo almis masallah ben de senin gibi az beslendigini dusunuyorum cunku normal emme tek memede 10=15 dk diyorlar benim oglum da en fazla 7-8 dk bazen de 5 dk emiyor doktor umuz kilosuna bakmak lazim dedi daha goturemedim aylik kontrolune ve doymayan bebek aglar dedi dun acile goturecektim neredeyse bu bebek neden emmiyor diye doktoru gerek yok genel durumu iyiyse dedi bizimki de gulucukler atiyor sesli gulmeler kahkaha atmalar ilginc bana gore ac olmasi gerek ama o emdigi 2 dk yetiyor demek ki...
ama dusundugum bir sey var bu kadar duzensiz emzirmeye sutumuz kesilir mi? doktor kesilmez merak etme dedi ama karar veremedim endiselerim varya sut biterse sut sagmayi sevmiyorum aciyor cok umarim iyi kilo almistir da o az emdigi dakikalar yetiyordur...
canım ilk 5 dk da alacağının yüde 90ınını alırmış zaten bu bir, ikincisi benimki 2600 çıktı hastameden 1 ay erken doğdu sanırım arayı kapattı şimdi 1 kg aldığını sanıyorum yani normal sınırlara döndük ilk ay da 1100gr almıştı üçüncüsü kakalı çişli bez sayısı kaç ona dikkat et, ayrıca benimki 15 dakka bi kere bile emmemiştir, süt konusunda düzen değil devamlılık daha önemli bence yani memeyi bırakmasın az çok farketmez sen tabi sağabilirsin ama bu gibi durumlarda hemen biberon kaşık vs bişeyler yapmaya girişirsen hepten soğutabilirsin doktoruna danışarak yap ne yapacaksan bu geçici bir süreç olabilir acele edecek bi durum yoksa bence ısrarla emzirmeye devam et bakalım daha sık aralıklarla da emzirebilirsin ne oldu beni haberdar et canım
bu arada ucuz yollu bi tıp merkezine falan götürüp baktır kilosuna çok takılıyorsan için rahat eder ama en azından fikrin olur bi de ben sağmıyorum uğraşamıyorum yaaa doktor da gerek yok dedi
bende söylüyorum da sesim kötü heralde hiç uyutmuyopopçularla uyuyo anca. iyi bi müzik kulağı var sanırım. belkide geleceğin popçusunu büyütüyorum
kızlar sizde mp3 olarak güzel ninniler var mı nereden bulabilirim yada gönderebilir misiniz mail yoluyla falan?
ben kendim söylüyorum
birde o şarkıları söyliyim bariBende enstrumental bişeyler var ama, istersen mailini ver, beğenirsen devamını yollarım..
Ben de kendim de söylüyorum, ama ninni değil, ya arkadaşım eşek, ya da orda bir köy var uzaktaİkincisi daha iyi, ince sesle söyleniyo, güzel uyutuyo
ay hiç hayatımda sütümü sağmadım çok merak ediyorum. aynı bebek emer gibi mi oluyor acımıyor değil mi?
birde o şarkıları söyliyim bari
yok acımıyor hiç
ben kendim söylüyorum
canım daha dün tracy hogg un kitabında okudum.iki yöntemden söz etmiş
1.her emzirmeden 1 saat sonra sütünü sağ,bi dahaaki emzirmede takviye olarak sağdığını da ver.bunu 3 gün yapınca fark görülüyomuş
2.emzirirken diyelim ki sağ göğüsle başladın onla emzir sonra sol göğsü ver sonra bi daha sağ göğüs.böyle yapınca beyne daha fazla süt üretmesi için mesaj gidiyomuş
bi de arkadaşların yazdıkları var.benim de sütüm az artıramıyorum bi türlü
cnm bende sendenim kilolarımla başım dertte ve 24 haziranda tatile gidicez ansıl olucak bu iş bilmiyoırum.hiç bişim oluyo üstüme kocaman bi karnımvar.bu diyet nasıl bi diyet banadea bilgi verebilirmisin?çatlak bendede var hem doğumda oldu hemde öncesinde kalçalarımda vardı.istanbuldamı oturuyosun acaba?bende gitmek istiyorum lazere.bilgi aldıysan onunla ilgilide yazarmısın dediklerini?merhaba annecikler.nasılsınız?? umarım herkes iyidir... biz de kızımla idare ediyoruz.. hala gazımız devam ediyor ama azaldı..kızıma biberonla rezene veriyordum bazen ama artık kesinlikle biberon almıyor..emzik zaten almıyor. kaşıkla veriyorum o da cok zor oluyor. biberona ve emziğe alıştırmak için ne yapabilirim?? 4 farklı marka aldım,hiçbirini almıyor.tavsiye bekliyorum kızlar..
Adet oldunuz mu diye sormussunuz,ben daha olmadım,uzun bi süre de olmak istemiyorum,hiç uğrasamam
bugun ender saraç'ın emziren anne diyetine basladım bu arada.. kesin kararlıyım,bu göbek gidecek!!!!
kırmızı çatlakalrım için de bi lazer merkeziyle gorustum telde,en kısa zamanda gidip orayla konusacagım,fiyatı ne kdrmış,kesin gecermiymiş öğrenmem gerek...
ben bu kilo ve çatlak olayını cok kafama taktım kızlar,kendimi hiç begenmiyorum!aynaya bakmıyorum.. kaçıyorum kendimden ve eşimden!!!hemen eski halime donmek istiyorum...
bnm gibi kendini cook cirikin hisseden var mı ya?? yoksa ben mi abartıyorum?
bu arada sultan dan hbri olan var mı??? hiç girmiyor..
hanımlar bebekleri nasıl yatırıyorsunuz? sırtüstü mü yan mı?
bi de yastık kullanıyomusunuz?
cnm çok geçmiş olsun.inşallah en kısa sürede geçer rahatsızlığınız.Selammmmmmmmmm..Tüm annelere keyifli bol güneşli bol sütlü haftalar diliyorumm..
Bebişleriniz nasıl siz nasılsınız..Benim kuzumun kakasını yapmıyor fitil yaparsak yapıyor duphalac verdi doktor cuma akşamı acile gittik çok fena oldu paşam..Kendi doktorumuz yoktu nöbetci doktor lama dedi..Müsade etmedim 2 aylık bebeğe lama yapılır mı ya sinirimi bozdu ne olmuş zararı yok diyor yoktur belki ama ya öyle müsade etmedim kıyamadım kuzumaa..Bebeğim benim şurp midesini bulandırıyor hamile iken bende içiyordum ondan benimde midem çok fena bulanıyordu
selm arkadaşlar...
offff kızımı bugün sabah dr.götürdük acilen :2: pazar günü hiç iyi değildi anlatmıştım...bugünde aynı ağlaması devam edince korktuk eşim işten geldi apartopar hastanenin yolunu tuttuk
dr.muayene etti kızımın bağırsaklarında enfeksiyon olmuş :26: çok üzgünüm yaaAllahım beterinden korusun.
antibiyotik iğne vardidr.hemen iğneyi yaptırdık 3gün peş peşe iğne olcak bebişimnasıl olur dedim enfeksiyon dr.a...yıkanma suyundan olurmuş kesin su yutmuştur dedi dr.o yüzden bebeklerin yıkanma suyunu içme suyuyla yaptırın dedi dr.çeşme suyundan enfeksiyon kapıyomuş bebekler :26:
bende son cuma yıkamıştım kızımı su yuttuğunu anladım ama bişey yapamadım :26: zaten sonrasındaki gün başladı ağlamalarabundan sonra kızımı içme suyuyla yıkıcaz.
offfff valla ömrüm gitti bu 3 günde
haa kızçem 7200gr.olmuş maaşallah kızıma.
selm arkadaşlar...
offff kızımı bugün sabah dr.götürdük acilen :2: pazar günü hiç iyi değildi anlatmıştım...bugünde aynı ağlaması devam edince korktuk eşim işten geldi apartopar hastanenin yolunu tuttuk
dr.muayene etti kızımın bağırsaklarında enfeksiyon olmuş :26: çok üzgünüm yaaAllahım beterinden korusun.
antibiyotik iğne vardidr.hemen iğneyi yaptırdık 3gün peş peşe iğne olcak bebişimnasıl olur dedim enfeksiyon dr.a...yıkanma suyundan olurmuş kesin su yutmuştur dedi dr.o yüzden bebeklerin yıkanma suyunu içme suyuyla yaptırın dedi dr.çeşme suyundan enfeksiyon kapıyomuş bebekler :26:
bende son cuma yıkamıştım kızımı su yuttuğunu anladım ama bişey yapamadım :26: zaten sonrasındaki gün başladı ağlamalarabundan sonra kızımı içme suyuyla yıkıcaz.
offfff valla ömrüm gitti bu 3 günde
haa kızçem 7200gr.olmuş maaşallah kızıma.
bende merak edıyorum kafayı yıcem bu gobeklesezeryanla doğum yapan kızlar spora ne zaman başlıyabiliriz?
canım ılk gunden ıtıbaren hem sagıp hem emdırıyorum dusuk kıloda dogmustu kızım..canın acımıyo cok fazla alısıyosunay hiç hayatımda sütümü sağmadım çok merak ediyorum. aynı bebek emer gibi mi oluyor acımıyor değil mi?
canım benım kızda bazen oyle oluyo cok uzuluyorum gunduz hıc uyumuyor brnde sutumu sagıp verıyorum bazen ıse yyarıyo tam doyup uyuyoooselam kızlar..biz bugün 36 günlük olduk cuma günü 40 mız çıkacak inşallah..benim bi sorum olacak delirmek üzereimkızım hep emmek istiyo ve uyumuyoooo emziriyorum iice doyduğuna da eminim yerine yatıyorum 5 dk sonra memenin ağzından çıktığını çakıyo başlıyo elini emmeye ve uyanıp ağlıyoo..esir gibi oldum hiç bişe yapamıyorum ondan da geçtim şu 1 hafta öncesine kadar gündüzleri 3 4 saat uyurdu..şimi yatırıyorum salllaya sallaya bi yarım saat sallama uykusu anca uyuyo..kızım uyumadan nası büyücen diyorm dalga geçer gibi gülüyo gecelerimiz eh işte ama gündüz uykusu yok bu çocukta..bütün gün ama bütün gün emzir gazını çıkar altı üstü uyutma çabası 5 dk uyku ıngaa meee ...var mı böle bişey yaşayan..geçiomu büyüyünce allah aşkına bi akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?