2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebeğim inlemeye başladı bu ara uykusunda???Üşüttü mü acaba sizlerin de böyle sorunları oldu mu 3 haftalığız biz daha...

Bizim kız da inliyor canım uykusunda, çoğu zaman inliyor hatta hafif hafif..

inşallah. valla bana kalırsa hiç korkma bizim stres yaptığımızın 10 da biri kadar sallamıyor bebişler bu olayı

Aynen bence de.. Ben bir hafta önceden gerilmeye başlamıştım ama eve gaz için yaptığı ağlamalar aşıdakinin beş katıydı.

arkadaşlar kızımın bugün 2. ay aşısı vardı,kolunu kımıldattıkça çokk fena ağlıyor çok şükür ateşimiz yok şimdilik ama ağrısı olduğunu düşünerek tamol verdim 1 çay kaşığı kafam karıştı hep calpol veriyorlardı aşıdan sonra ama dr. tamol yazdı.oofff çok zor bu aşı yazık yavrum yaa tam 3 yerinden 2 bacak 1 koldan, o ağladı ben ağladım.umarım ateşimiz çıkmaz ve gecede rahatça uyur meleğim.

kızlar sizde mp3 olarak güzel ninniler var mı nereden bulabilirim yada gönderebilir misiniz mail yoluyla falan?

geçmiş olsun umarım kolayca atlatırsınız
kızlar sizde mp3 olarak güzel ninniler var mı nereden bulabilirim yada gönderebilir misiniz mail yoluyla falan?

ben kendim söylüyorum

ay hiç hayatımda sütümü sağmadım çok merak ediyorum. aynı bebek emer gibi mi oluyor acımıyor değil mi?

Bende enstrumental bişeyler var ama, istersen mailini ver, beğenirsen devamını yollarım..

geçmiş olsun umarım kolayca atlatırsınız

ben kendim söylüyorum

Ben de kendim de söylüyorum, ama ninni değil, ya arkadaşım eşek, ya da orda bir köy var uzakta İkincisi daha iyi, ince sesle söyleniyo, güzel uyutuyo

birde o şarkıları söyliyim bari
ay hiç hayatımda sütümü sağmadım çok merak ediyorum. aynı bebek emer gibi mi oluyor acımıyor değil mi?

yok acımıyor hiç

çok saol cnm denicem mutlaka.
bol sütlü günler diliyorum sanada.

cnm bende sendenim kilolarımla başım dertte ve 24 haziranda tatile gidicez ansıl olucak bu iş bilmiyoırum.hiç bişim oluyo üstüme kocaman bi karnımvar.bu diyet nasıl bi diyet banadea bilgi verebilirmisin?çatlak bendede var hem doğumda oldu hemde öncesinde kalçalarımda vardı.istanbuldamı oturuyosun acaba?bende gitmek istiyorum lazere.bilgi aldıysan onunla ilgilide yazarmısın dediklerini?

hanımlar bebekleri nasıl yatırıyorsunuz? sırtüstü mü yan mı?
bi de yastık kullanıyomusunuz?

ben yan yatırma yastığı ile yan yatırıyorum.

cnm çok geçmiş olsun.inşallah en kısa sürede geçer rahatsızlığınız.
benim arkadaşımın kızıda kakasını yapamıyodu hatta fitille bile yapamıyodu.doktoru kabız dedi zeytinyağı verin demiş verdiler gene yapamadı.başka doktora gittiler oda çocuk cerrahına göndermiş.doktor seçe parmağıyla poposundan kontrol etmiş ve makat darlığı var demiş.3-4 ay tedavi gördü şimdi ii maşallah.inşallah sizinkinde böle bi durum yoktur ama bilgin olsun diye söleedim.arkadaşımın geç anladılar kzıı çok sıkıntı çekti kakasını yapamadığı için.seninkinin nasıl durumu tam olarak bilmiyourm ama paylaşmak istedim.

cnm çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede iyileşir meleğin.

kızlar melerler mekanıymıs ordan ondorebılırsınız ben efe ıcın ındırmıstım sımdıede batuya indircem..

ah canım çok geçmiş olsun benim edamda su yuttuğu için yoğun bakıma alınmıştı rabbim korusun meleklerimizi büyük geçmiş olsun meryem cerene

canım benım kızda bazen oyle oluyo cok uzuluyorum gunduz hıc uyumuyor brnde sutumu sagıp verıyorum bazen ıse yyarıyo tam doyup uyuyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…