2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım sağol çok güzel anlatmışsın anladım yani hemen yarın bende dikeyim artık ,bugün güne gitmiştim emzirmek için başka odaya gidince millet yanlış anlıyor "ne o kız sütüne nazar diye mi kaçıyorsun diye " aslında göğsümü herkesin önünde açmaktan hoşlanmıyorum ama gelde anlat canım tekrar sağol

jojop arkadasim hepsi gececek merak etme..benim kizim da anlattigin gbiydi hic uyumazdi. ama 2 ay bitince her sey yoluna girdi. simdi 2,5 ayimiz geride kaldi ve yavas yavs duzene girdi uykumuz da emmemiz de..iki saatte bir emiyo kizim ve gaz sorunu da kalmadi. gaz sorunundan kurtulunca gunduzleri de uyumaya basladi.en fazla 2-3saat uyanik kalio ve o sureyi de kucakta gezerek emerek ve konusmalarimi dinleyeruek geciriyo...kucakta gezdirme kismi zor oluyo ama yapcak bi sey yok bi sure daha katlanacagim:))gecen gun sacimi boyattim ve tam tamina 4,5 saat disaridaydim buzluktaki sutlerimden 75ml coxdurdum o kadar sure idare etti kuzucuk sorun cikarmamis hic masallah..kisacasi 2. ayin dolmasi donum noktasi oldu bizde..kimi bebekte 3ay da olabiliyo ama merak etme canm her sey yoluna girecek sabirli olmak lazim..

Son düzenleme:
merhabaa herkeseee benii hatırlayan var mıı?? :)))))

mart annesi olacaktım bende ama bebeğim bi kaç gün erken geldi.

bugün işe başladım çok mutsuzumm

selam canım. hatırlıyorum seni. Allah kolaylık versin, umarım kısa zamanda adapte olursunuz yeni yaşam düzeninize..

geçmiş olsun canım.. iyiki gitmişsin kontrole..

evet canım haklısın, o bombeli pencere kısmını görmüştüm, ben de ekledim önlüğe. cidden çok kullanışlı bir ayrıntı.

ben de hoşlanmıyorum öyle herkesin içinde açmaktan, çünkü çok büyüdüler, hiç gurur duyulacak halde değiller doğrusu şimdiden güle güle kullan..

slm kızlar nasılsınız?oohhh kimsecikler yok sanırım herkes uyuyobense uykusuz her gece yorgun ölesiye sabahlarım bazen günlerce oğlum uyusun diyeeeee şarkısını söyleyip geziyorum kolumdan hiç inmiyo bu velet hep meme hep ağlama başka bişey yok herkeste vardır bu sıkıntılar ama ne bileyim uyudu yerine koyayım diyorum sanki yatağında ateş var bir çığlık basıyo ki anlatamam ben korkuyorum valla o ağladıkça...eve hoca getirdi eşim okuttuk sirkeli suyla sildim heryeri yok banamısın demiyo bağır bağır sesi kısılıyo sadece banyo yaptırırken susuyo vee acayip acıkıyorum kızlar hiç bu kadar beyaz ekmek yediğimi hatırlamıyorum göbüşün üstüne 2.katı çıkacam yakında sanırım kahkihkohkoh...kızlar sauna eşofman alıp almama konusunda kararsızım sizce faydalı olur mu ki?

Bence almamalısın , bebişe gidecek suyu ve mineralleri gereksiz yere terle atarsın . Bende çok zayıflamak istiyorum ama biraz sabretmeliyiz bence. Allah hepimizin bebeğine sağlık versin, bizede bol gıdalı , faydalı sütler ...

bizimde ilk 1 buçuk ayımız tam anlattığın gibiydi şimdi son iki haftadır birazcık bi düzelme var gitgide düzelecek inş diye düşünüyorum biz iki aylık olduk bakalım ne zmn düzene girecek bebişim

Sirkeli suyu iyi hatırlattın, bi de onu yapayım Sauna eşofmanlar bana saçma gelirdi, ama doğumdan sonraki ilk hafta sadece oturduğum yerden terleyerek 10 kilo verince mantıklı gelmeye başladı. Farzet ki yaz geldi, aynı şey değil mi.. Bilemedim:26::44::44:

Dün eşim dedi ki artık beni anne olarak görüyromuş, kadın olaraktan çok Benim de sinirlerim bozuldu, sürekli meme dışarda emziriyorum tabi. Kız biraz büyüyünce normale döner miyiz ki Üffff:84::84::84:

Çooook geçmiş olsun Azize umarım kıza zamanda iyileşir kızçeen:)
Maşallah kilosuna da

canım ben önceden almıştım sauna eşofmanı ama baktım gayet sağlıksız bir materyalden yapılmış kanserojen etkisi olacağına karar verip hiç kullanmadan bir kenara attım pamuklu dısındakı seylerı vucudumuza uzun sure temas ettirmemeliyiz

kizlar emzirme onlugu siparis ettim internetten anlatildigi gibiyse baya rahat birsey olacak istedigim yerdee emzirebilecegim cunku oglum kafasina gore takiliyor ne zaman isterse o zaman emecekmis guzelce emip 3 saat kadar rahat birakmayacakmis annesini napalim analik zor zenaat zaten

selam annecikler... fiyonkcuk,anne olarak gorulmek..... bnm de aklımda hep bu var.... sanırım beni de öyle goruyor... bebişler biraz buyuyunce değişir bence.

canim uzulme ilk oglumda aynen ben de oyleydim surekli meme ister memeden birakinca da basardi cigligi kocam beni surekli meme disarda hatirliyordu artik surekli uykusuzluk derken 4 ayda gazindan kurtuldu 7-8 ayda da duzene girdi ve ben de kendime geldim yuzdum bakimli oldum ve kocacigima tekrar cekici gelmeyi basardim senin icin daha cok erken uzulme duzelir kilolari verirsin

sezeryanla doğum yapan kızlar spora ne zaman başlıyabiliriz?
doktor bana 3aydan önce spor yok dedi 3.aydan sonrada şınav mekikle 6.ayda tekrar eski vucüdun olur dedi
Kızlar nasıldınız?damlacim özledim seni ya ve hepinizi özledim ya bi site var masalca.com bebeğinizin adına ninni indirenilirsiniz...
bende edacım giriyorum kimsecikler olmuyor şöyle uzun uzun sohbetleri özledim...hemen bakıyım linke çok sağol canım
sağol canım teşekkür ederim, hemşire 1 2 gün mızmızlanır dedi ama bakalım
sonuçta onların sağlığı için dimi ama

evet canım sağlıklı olsunlarda biraz canları acısn eskiden verem ne kadar büyük bir illetmiş ne güzelki bu aşı varda bebişlerimizi koruyor

rota virüsü aşı şeklinde değil canım şurup gibi içiriyorlar. Bende hepsini aynı gün yaptırmıştım

bir sorun olmadi sanirim agir gelmedi degil mi 3 asi deyince sanirim annelerin gozu korkuyor daha cok

Benim canım çok sıkıldı yahu Nekadar büyüyünce değişecek

degisir merak etmeee biraz zaman biraz ilgi kocislere bir iki tatli soz olurrrr olurrrrr

memişlerimiz fora oldu artık açıp açıp duruyoruz ahh ahh bu bebişler herşeyi yaptırıyorlar arabada bile memiş açıyoruz hanımefendiler,beyefendiler doysunlar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…