2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim oğlumdada konak oldu karbonatlı su ile sildik 15dak beklettik sonra yıkadık lifledik yavaşca biraz döküldü ama oğlum keltoş kaldı yaa özellikle önleri gitti saçının

ayy o boyut yayıncılıktan ben de çektim canım büyük kızım doğduktan sonra bir süre beni de aradılar belli aralıklarla

selam annişler tatlı bebişlerle kosturmacada herkes bu aralar bizim cadı da pek bi mızmız gündüz de uykularımız azalınca nete giremez girsek de yazamaz olduk..hep kucak ilgi istiyo hanım iş miş hak getre valla daha yemegim yok bu saat olmuş..
geceleri hic uyumuyoruz biz ya sabah dörttü gene uyudugunda kac kere pıspısla salla kollar koptu gebermişim zaten yorgunluktan tam uyuyor yatırıyorum ben yatarken gözlerini acıyor dalga geer gbi kac defa aynı sey..ısıgı kapatınca uyanıyor dikkatini cekiyor karanlık gözleirni büyütüyor karanlıkta uyutamıyorum asla cok fena alıstı ısıga napcam bilmem..dün o kadar yorulmusum uyusun diye uyudu sandım yatırdım bagrdı geri aldım hanfendi gecenin üçü suratıma kocamn gülücükler atarak aguuuu demez mi..allam yarabbim sebek bunlar ya..gel de kız simdi..oyun istiyor artık..kendi kendine agu mugu gülücük derken ilgiyi cekiyor bisekilde üstüne..o kadar yorulmaya uyku muyku yok hatunda geceleri napcaz bilmem..

bu aralar pusetten de sıkılıyor ne yatmak ıstıor ne pusette oturur gibi durmaktan hoslanıyor gezdirirsen iyi ama
su kangrudan ben de mi alsam diye düşündüm ama altı aydan sonra önerilmyor diye okudum e zaten ücüncü aya az kaldı üc ay ıcın mı vercem o kadar parayı iyileri de az para degil

kullananlar ne zamandan berı kullanıyor doktorlarnza danıstınz mı kacıncı aya dek kullanımına izin varmıs bir de en önerilen marka hangisi acaba yorumlarınızı paylasırsanız sevınırım canlarım

canim ben de 75 isterim en kucuk bedenleri buyuk diyorsun o bakimdan bu sudyenlerin bedenleri yazmiyor uzerinde aldiginda kutusunda yaziyor sadece kutuyu atinca beden de gidiyor haliyle

95i geri göndersem olur mu diye mail atmıştım ya, dediler ki hafta başı yeni çeşitler gelecek, öyle bakın.. Sen de ona göre bekle istersen, haftabaşı bakarsın..

Ayyy sülük gibilermiş Hangi numaradan aradılar, açmayalım

Hava çok sıcak bugün yaaaa:92::92: Sutyen miyi bu salladığı, çıkarıp salllayasım var valla Yürüyüşe çıktık, kızıma da sıcak bastı herhalde, bize bastı yani.. Huysuzlandı biraz. Eve gelince de ağladı, kolsuz badisi kalana kadar soyduk, gülmeye başladı ama o kadar da sıcak olmadı daha, giydirdik tekrar

Son düzenleme:
merhaba kızlar. herkes iyidir İnşallah. biz çok şükür iyiyiz. annemlerdeyiz yine. öptük hepinizi

kızlar mrb ben aranıza yeni katıldım ya şu bögürtlen kökü suyu tüpleri açıyormuş dogrumu :18:

Slm arkadaşlar.Son sayfayı okuyup çıkıyorum hemen.Geçmişi okumayada yazmayada fırsatım olmuyor.Emirim usluama gündüz hep kucak istiyor.Dik durmak istiyor.Varsın kollar dayansın.Seslen gülüyorAgu diyor .Uuuu diye bagırıyor.Sizlere sormak istedigim bi kaç soru var.Korsem çok sıkıyor ve dikişlerimi acıtıyor.Dogumdan sonra kontrole sadece bir kez gittim.Sizler kaç kez gittiniz?Tekrar gitmeme gerek var mı acaba?Haziranın ilk haftası rotarix
aşısına çagırdı doktorumuz.Saglık ocagına sordum.Yaptırmayın yaptırmazsanız bişi olmaz dedi.Pahalı oldugu için para için yaptırın diyor özeller dedi.Netten araştırdım.Kötü haberlerde var bu aşı ile ilgii.Bgaırsak enfeksiyonunu önlüyomuş.Bi ara yasaklanmış domuzdan bi madde var diye içeriginde.Çok muallakta kaldım.Aranızda yaptıran var mı?Yada bu konuyla ilgili bilgisi olan?Saglık ocagında kızdılar bana tetenoz aşısına devam etmedim diye.Hamileyen yaptırmıştım ya 4 kez daha yapılması gerekiyor 5 dozu tamamlamak lazım eger 2.çocugu düşünüoasan dedi.Sizler kaç kez yaptrdını tetenoz aşısını?Yegenim özel muaynaneye gidio yarn dogum yapck ona hiç vurmadı dr.Gerekmez demiş.Oooff kafam karıştı.:97:

A iyi hatırlattın ya tetanozu. Bu ay kızımın aşısı yok benimki var demek İki kez vuruldum, bu ay üçüncü var.. 5 doz muymuş ya ben onu bilmiyorum, bu son diyehatırlıyroum:44:

Rotayı vurulduk biz, yakaladı mı çocuğu 9-10 gün perişan eden bir şeymiş, doktorumuz hayati tehlikesi yok ama çok hırpalar olursa dedi. :26:

biz rota aşısını yaptırdık, doktorumuz üniversitede dekan prof. ve uzun uzun açıkladı yalnız ben onun gibi anlatamam, eşim de üniversitede doktor benim ve onun da arkadaşları hep yaptırdılar hocaların görüşlerini aldılar açıkçası aile hekimi ya da hemşirenin dediğine pek itibar etmiyorum ben yanlış anlaşılmasın onların alanı olmadığı için. Tabi yine sen bilirsin yalnız çok ciddi sonuçları olan bi virüstür ağır ishal yapar ve bebeklerde ağır ishal çok kötü sonuçlanabilir iyice danış ki için rahat olsun

Son düzenleme:
Iyigcler kızlar..biz daha yeni daldık..gündüz iyidik bugün ilk defa ama gece açtı bayramlık ağzını oğluşum sağolsun..ama sanırım memeyi bırakacak ..nerdeyse doğduğundan beri bibEranu kullanıyorum bişey olamamıştı ama 1 haftadır isteksiz hep emmede..kulağından dolayı mı demiştim ama geçmiştir artık o ya..emmek istemiyor,kızarıyor bağırıken bende inat ediyorm emicen diye..bi savaş ki gidiyor..gece uyurken hiç sorun yok ama cok cok emiyor..of neden böyle oldu

Son düzenleme:
canım sen inatlaşmaya devam et kulağından dolayı bi sıkıntı yaşadığı için düzeni bozulmuştur bence normale dönecektir

Kulağındaki rahatsızlık devam mı ediyor acaba? Bence de inat et, emecek diye, mama verme biraz, belki aç kalınca meme alır, gece de emdiğine göre. İnşallah düzelir kısa zamanda.

Biz de aşımızı olduk geldik. sesini titrete titrete nasıl ağladı yavrum. ilk defa gözünden yaş geldi ağlarken.. içim gitti ama onun sağlığı için diye düşünüp rahatlatmaya çalıştım kendimi.

1100 gr almışız. 5900 gr olmuş tombik elli kızım. boyu da uzamış 59,5 cm olmuş..

canım sen inatlaşmaya devam et kulağından dolayı bi sıkıntı yaşadığı için düzeni bozulmuştur bence normale dönecektir

Kulağındaki rahatsızlık devam mı ediyor acaba? Bence de inat et, emecek diye, mama verme biraz, belki aç kalınca meme alır, gece de emdiğine göre. İnşallah düzelir kısa zamanda.

bütün gece emdi,sabahta öyle..iyice uyanınca emmek istemedi bi süre ama vermedim mama,şimdi emdi uyudu yinegündüz mama kolayına geliyor sanırım..tam uyanıkken vermicem artık yarı uykuluyken vericem

Oy maşallah, kilosuna da boyuna da. İnşallah çok huzursuzlanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…