- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
kızlaaar az önce beni de boyut yayınlarından aradılar. Cep tlf no'su olunca tanımıyorum da no'yu açtım keşke açmasaydım yaaa offfffff kadın konuştu da konuştu ahbab olduk yaaa!!!!!!
kızımın adını, doğum tarihini, mail adresimi aldı, çalışıp çalışmadığımı(işsiz öğretmenlerdenim diyince branşımı kendisinin ailesinde de atanamamış öğretmen olduğunu, babasının sınıf öğretmeni olduğunu söyledi. Adı Ceylan, Ş.Urfalıymış , Mardinde oturduğumu hani annelik akademisi kitabını aldığımızda bilgileri yazmıştık yaa size yakınız dedi, ama İstanbuldan arıyor tabiii. Hangi banka kartını kullandığımıza kadar sordu, ben de aklıma gelen iki karttı söyledim. 12 taksitden falan bahsetti, yaww alan yok öfff söylüyorum almıycam düşünürsem internetten bakarım diyorum yoook bu kampanyalar internetten olmazmış.
Yaaa düşünmüyorum diyorum, yok böyle kampanyaları arada yapıyorlarmış da fırsatmışta ben de güleryüzlü konuştum da konuştum yaa pöööf. 299 tl ye masal kütüphanesi ve masal çerçevesinden bahsetti, yaa ben atanmamışım bize çok gelir alamayız diyorum çoçuk kısmetiyle doğar diyor. Eşim hayır der diyorum isterseniz ben konuşayım, ya da siz konuşun Cuma tekrar arayayım sizi diyor. Ben de en sonunda bizim kiramız 330 tl veremeyiz dedim, tamam Ayşe hanım dedi. Baktım 13 dk 11 sn konuşmuşum. Onlara bedava sanırım tlf:)
canim ben de 75 isterim en kucuk bedenleri buyuk diyorsun o bakimdan bu sudyenlerin bedenleri yazmiyor uzerinde aldiginda kutusunda yaziyor sadece kutuyu atinca beden de gidiyor haliyle
kızlaaar az önce beni de boyut yayınlarından aradılar. Cep tlf no'su olunca tanımıyorum da no'yu açtım keşke açmasaydım yaaa offfffff kadın konuştu da konuştu ahbab olduk yaaa!!!!!!
kızımın adını, doğum tarihini, mail adresimi aldı, çalışıp çalışmadığımı(işsiz öğretmenlerdenim diyince branşımı kendisinin ailesinde de atanamamış öğretmen olduğunu, babasının sınıf öğretmeni olduğunu söyledi. Adı Ceylan, Ş.Urfalıymış , Mardinde oturduğumu hani annelik akademisi kitabını aldığımızda bilgileri yazmıştık yaa size yakınız dedi, ama İstanbuldan arıyor tabiii. Hangi banka kartını kullandığımıza kadar sordu, ben de aklıma gelen iki karttı söyledim. 12 taksitden falan bahsetti, yaww alan yok öfff söylüyorum almıycam düşünürsem internetten bakarım diyorum yoook bu kampanyalar internetten olmazmış.
Yaaa düşünmüyorum diyorum, yok böyle kampanyaları arada yapıyorlarmış da fırsatmışta ben de güleryüzlü konuştum da konuştum yaa pöööf. 299 tl ye masal kütüphanesi ve masal çerçevesinden bahsetti, yaa ben atanmamışım bize çok gelir alamayız diyorum çoçuk kısmetiyle doğar diyor. Eşim hayır der diyorum isterseniz ben konuşayım, ya da siz konuşun Cuma tekrar arayayım sizi diyor. Ben de en sonunda bizim kiramız 330 tl veremeyiz dedim, tamam Ayşe hanım dedi. Baktım 13 dk 11 sn konuşmuşum. Onlara bedava sanırım tlf:)
aysucum,ender saraçın emziren anne diyetini uyguluyorum...
malesef ist.da oturmuyorum cnm...
merhaba kızlar. herkes iyidir İnşallah. biz çok şükür iyiyiz. annemlerdeyiz yine. öptük hepinizi
Slm arkadaşlar.Son sayfayı okuyup çıkıyorum hemen.Geçmişi okumayada yazmayada fırsatım olmuyor.Emirim usluama gündüz hep kucak istiyor.Dik durmak istiyor.Varsın kollar dayansın.Seslen gülüyor Agu diyor .Uuuu diye bagırıyor.Sizlere sormak istedigim bi kaç soru var.Korsem çok sıkıyor ve dikişlerimi acıtıyor.Dogumdan sonra kontrole sadece bir kez gittim.Sizler kaç kez gittiniz?Tekrar gitmeme gerek var mı acaba?Haziranın ilk haftası rotarix
aşısına çagırdı doktorumuz.Saglık ocagına sordum.Yaptırmayın yaptırmazsanız bişi olmaz dedi.Pahalı oldugu için para için yaptırın diyor özeller dedi.Netten araştırdım.Kötü haberlerde var bu aşı ile ilgii.Bgaırsak enfeksiyonunu önlüyomuş.Bi ara yasaklanmış domuzdan bi madde var diye içeriginde.Çok muallakta kaldım.Aranızda yaptıran var mı?Yada bu konuyla ilgili bilgisi olan?Saglık ocagında kızdılar bana tetenoz aşısına devam etmedim diye.Hamileyen yaptırmıştım ya 4 kez daha yapılması gerekiyor 5 dozu tamamlamak lazım eger 2.çocugu düşünüoasan dedi.Sizler kaç kez yaptrdını tetenoz aşısını?Yegenim özel muaynaneye gidio yarn dogum yapck ona hiç vurmadı dr.Gerekmez demiş.Oooff kafam karıştı.:97:
canım sen inatlaşmaya devam et kulağından dolayı bi sıkıntı yaşadığı için düzeni bozulmuştur bence normale dönecektirIyigcler kızlar..biz daha yeni daldık..gündüz iyidik bugün ilk defa ama gece açtı bayramlık ağzını oğluşum sağolsun..ama sanırım memeyi bırakacak ..nerdeyse doğduğundan beri bibEranu kullanıyorum bişey olamamıştı ama 1 haftadır isteksiz hep emmede..kulağından dolayı mı demiştim ama geçmiştir artık o ya..emmek istemiyor,kızarıyor bağırıken bende inat ediyorm emicen diye..bi savaş ki gidiyor..gece uyurken hiç sorun yok ama cok cok emiyor..of neden böyle oldu
Iyigcler kızlar..biz daha yeni daldık..gündüz iyidik bugün ilk defa ama gece açtı bayramlık ağzını oğluşum sağolsun..ama sanırım memeyi bırakacak ..nerdeyse doğduğundan beri bibEranu kullanıyorum bişey olamamıştı ama 1 haftadır isteksiz hep emmede..kulağından dolayı mı demiştim ama geçmiştir artık o ya..emmek istemiyor,kızarıyor bağırıken bende inat ediyorm emicen diye..bi savaş ki gidiyor..gece uyurken hiç sorun yok ama cok cok emiyor..of neden böyle oldu
canım sen inatlaşmaya devam et kulağından dolayı bi sıkıntı yaşadığı için düzeni bozulmuştur bence normale dönecektir
Kulağındaki rahatsızlık devam mı ediyor acaba? Bence de inat et, emecek diye, mama verme biraz, belki aç kalınca meme alır, gece de emdiğine göre. İnşallah düzelir kısa zamanda.
Biz de aşımızı olduk geldik. sesini titrete titrete nasıl ağladı yavrum. ilk defa gözünden yaş geldi ağlarken.. içim gitti ama onun sağlığı için diye düşünüp rahatlatmaya çalıştım kendimi.
1100 gr almışız. 5900 gr olmuş tombik elli kızım. boyu da uzamış 59,5 cm olmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?