Kızlar merhaba sac boyatanınız oldumu? Yada bu konuda bir fikriniz var mı?
öncelikle suyu reddediyorsa tok demektir, ayrıca bebeğe su verilmez afrikada olsa da verilmez zaten süt sudur, içi falan yanmaz canım ayrıca mama vermediğim için bilmişlik etmeyeyim ama mamayla büyüyen bu kadar tanıdığım var su ver diyeni ilk kez duyuyorum bence verme bugün doktora gideceğim ona sorayım belki yanılıyoruzdur ayrıca niye mama veriyorsun bence kafana göre mama başlama canım tabi durumu bilmiyorum mazur gör beni ama doktorunun mama veriyorsan demesi tuhaf yani bilmior mu verip vermediğini ya da senin seçimine bıraktı??
Bu arada annen nasıl canım asıl ondan haber ver
her ne kadar yukardaki metne katılsam da doktora birebir danışarak iş yapılmalı bugün soracağım canım ezbere konuşmak olmaz
slm kızlar face de grubumuza da yazdım ama pek cevap alamadım hem emzirip hem mama veren anneler bebeklerinize su veriyormusunuz ben çoğunlukla emziriyorum günde 2 defa 60 cc mama veriyorum su vermek istiyorum ama redded,yor zorla içiriyorum doktorumuz bana mama veriyorsan mutlaka su vereceksin demişti ama dün bi arkadaşımız bi yerde okudum mamayı suyla hazırladığımız için suya gerek yok ben hiç vermedim dedi bana mantıklı gelmedi tmm suyla hazırlıyoruz ama içi yanmaz mı çocuğun :26::26:
sakın canım ateşi olmayan çocuğa ilaç verilmez bunu böyl bilesin canım çıkarsa ver ya da paranox s fitil
bende dün ağladım kızımla beraberben eve gelince bir çay kaşığı vermiştim, güzel uyumuştu... ama akşam yinede çıktı ateşi
bence kesınlıkle yaptır usg yi ıhmal etme ve ne kadar erken teşhis edilirse o kadar iyikızlar selam. birincisi eşimin yeğeninin sünneti var ben bebişe bulabilrsem smokin giydirmek istiyorum sizce nereden bulabilirim?
bir diğer olay da ebeye kalça ultrasonu diye bişey varmış dedim. ben kontrol ediyorum canım şüpheli bi durum olduğunda söylüyoruz onu çektirin diye gerek yok çektirmene dedi:26:
benım dr um ozellıkle sağlık ocağında yaptır dedı bende bugun sağlık ocağında ücretiz yaptırdım, bence bı sakıncası yok yınede en bılırsın tabıkı burda çoğu kişi sağlık ocağında yaptırdıarkadaşlar size bir şey sormak istiyorum ayın 26 da ikinci ay aşılarımızı olucaz bizde. aşılarını yaptıran arkadaşlar acaba sağlık ocağındamı yoksa hastanedemi yaptırıyorsunuz ben hastanedeki doktorumuza sordum mesala sağlık ocağındaki aşılar 8 mikroba karşı koruyor bizim yaptığımız aşı 11 mikroba akarşı koruyor demişdi bu ikinci ay aşıları için. bide özel hastanede yaptıran varsa nekadar tutuyo yazarlarsa çok sevinirim kararsız kaldım sağlık ocağındamı hastanedemi yaptırmalıyım
kızlar aşımızı olduk geldık bebeğim şimdi uyuyo umarım ateşlenmez, evdede ilaç yok eşime aldırsam mı sizce ? genelde mart bebeklerımız ateşlendı
merabalar edadan fırsat buldum hemen girdim kk sizlere birşey danışmak istiyorum eda geceleri kesinlikle uyumuyordu hep ağlıyordu biz evin içinde attığımız turun hesabını bilmiyordum son 3gecedir edaya saat 23gibi 15çay kaşığı rezene çayı veriyorum eda gece 12gibi uyuyor 3e kadar hiç uyanmadan uyuyor sizce doğrumu bu yaptığım zararlımı faydalımı yardımcı olursanız mutlu olurum
Geçen gün aşımız olduk gönderdik gece ateşlendi 38 çıktı calpol surup verdim geçti 4 5 saat bir şurup çok şükür hemşire kilo ve boy çok iyi dedi birde kalça çıkık taraması yaptırmamı hiç gerek yok dedi sizce gerek var mı taramasına yaptırmalı mıyım?
kızlar lutfen cvp verın kuzum aşı oldu ateşlenır dıye korkuyorum evde ilaçta yok eşime ilaç aldırtsam mı bide ne verdınız siz ateşi çıkınca
kızlar ya bebeğin göz rengi ne zaman belli olur tam olarak?benim kız zeytin gözlüydü doğduğunda.sonra lacivert oldu sonra koyu mavi.şimdide boz bir renk oldu.gri gibi.yakından bakınca baya mavi gibi.dışardada hiç gözünü açamıyo.ben mavi gözlüyüm eşim kahverengi.o yuzden çok merak ediyorum:)gerçi çok şükür görüyo ama
kızlar lutfen cvp verın kuzum aşı oldu ateşlenır dıye korkuyorum evde ilaçta yok eşime ilaç aldırtsam mı bide ne verdınız siz ateşi çıkınca
canım bize dr şuruplar çok faydalı değil fitil yaza dedi biz fitil kullanıyoruz hatta evde bulunsun deyince eşim 2 kutu birden almışyakında olsaydık birini gönderirdim sana
slm kızlar az önce verem aşımızı olduk geldik oğluşum hiç ağlamadızaten ateşte yapmazmış bu aşı ooohhhrahatız inşallah şimdi uyuyo oğluş...geçmişi okuyamıyorum inşallah hepiniz iyisinizdir...bebişler gazsız ve uykuludur..kızlar zaman döner sıra sana da gelir diye bir laf varya işte şimdi sıra bana geldi..neyin sırası diyeceksiniz hemen anlatayım..büyük görümcem ben hamileyken 1 defa aradı bayramlaşayla beraber kutladı,sonra doğumdan 15 gün sonra aradı başka da aramadı 2 yıldır evliyiz sadece 2 defa aradı toplamda şimdi o hamileymiş ve ben asla aramıycam diyorum ama annem ara sen onun gibi olma diyo ama kararlıyım aramıycam banane öyle hakettiğinden fazla değer vermek istemiyorum..haa aramama bahnesi dee hazır çalışıyomuş yoğunmuş sanki başbakan oldu mübarek hayırlısıyla birde altimden öcümü alsaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?