2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar, dün aşımızı olmuştuk, gece biraz ateşlendik.. 38,5e kadar çıktı, gece yarısı eşim fitil aldı nöbetçi eczaneden.. fitilden sonra düştü çok şükür... daha çok yükselecek diye çok korktum :18: sabahda 37,9a çıkmış, bu sefer şurup verdim, tekrar düştü...

kızlar benim bebeğim iki üç gündür azıcık emip uyuyor. normalde uzun uzun emerdi, sütüm az olduğu için mama da veriyorum, dün biberonuda istemedi, diliyle itti huysuzluğu filan yok, uykusuda iyi... ama emmesi azaldı... neden olabilir?

benim oglumda da az emme var 10 gundur uykulu yada uykusuz farketmiyor sadece 2 dk emip birakiyor ac gibi durmuyor gulusler konusmalara cevap vermeler ama bana gore ac gogsumde sutler aynen duruyor doktor da yeterli kilo alimi varsa yetiyor demektir dedi pazartesi kontrolumuz var bakalim ne olacak ilk oglum da cok fazla emerdi neredeyse butun gun meme de kalmak isterdi iste bir cocuk diger cocugu tutmuyor ama cok uzuluyorum memeyi birakirsa diye

msallah kizina kilo da boy da super

noluyor bu bebeklere?? ilgincler yani benimki de onceden guzel emerdi simdi azicik emip birakiyor ve hic acmis gibi de durmuyor :44:

noluyor bu bebeklere?? ilgincler yani benimki de onceden guzel emerdi simdi azicik emip birakiyor ve hic acmis gibi de durmuyor :44:

evet hiç aç gibi durmuyor, gülücükler atıyor vs. ama ben aç diye tedirginim :26: birçok bebekte olduğunu okuyunca aceba mevsimsel mi diye düşündüm... inşallah bi kaç güne düzelirler...

selam kızlar inş tüm bebişler iyidir bnm bebişimin halen burnu tıkalı malesef ve genizleride dolu dra gittik bgn ciğerlerinde yok bişey dedi denizsuyuna devam edin aspiratörle çekin dedi bide şurup verdi inş geçer..kalça usgside çektirdik sağ kalçada gelişim geriliği vrmış çıkıklık yok dedi ama 1 ay sonra bidaha çekilecekmiş takip edilecekmiş inş bi problem olmaz böyle işte kızlar..

3 tane aşı olduk bebeğimmm benim verem aşısında resmen uğundu paşam içim acıdı

Merak ediyorum kızlar ateşi çıkmaz dediler ama ateşi çıkan oldu mu aranızda ?

biz dün olduk aşıları banada çıkmaz dediler, fitil yazmadılar, ama ateşi 38,5 e kadar çıktı... gece eşim nöbetci eczaneden fitil aldı, düşürdük... bence elinin altında fitil bulundur...

Geçen gün aşımız olduk gönderdik gece ateşlendi 38 çıktı calpol surup verdim geçti 4 5 saat bir şurup çok şükür hemşire kilo ve boy çok iyi dedi birde kalça çıkık taraması yaptırmamı hiç gerek yok dedi sizce gerek var mı taramasına yaptırmalı mıyım?

biz dün olduk aşıları banada çıkmaz dediler, fitil yazmadılar, ama ateşi 38,5 e kadar çıktı... gece eşim nöbetci eczaneden fitil aldı, düşürdük... bence elinin altında fitil bulundur...

aaaa bana fitil felan demediler hatta ağrısı olur mu ateşi çıkar mı die ben sordum yok dediler ben doktorla görüşeyim ağrı kesici alayım dedim tylol verdi ağrı kesici ateş düşürücü..4. ay da ki aşı da ateşi çıkarmış..Ben yazın yine de şurup yok evde hiç dedim de öyle yazdı..

oğlum da 3 tane vuruldu canım o kadar ağladı kıyamadım :) ateş oldu surup verdim düştü sanırım herke oluyormuş merak etme surup verdiyseniz ateşi hemen düşer canım

oğlum da 3 tane vuruldu canım o kadar ağladı kıyamadım :) ateş oldu surup verdim düştü sanırım herke oluyormuş merak etme surup verdiyseniz ateşi hemen düşer canım

verem aşısında çok ağladı paşam içim yandı hemşireler beni sakinleştirmeye çalıştı sarıldım oğluşuma hemen dayanamadımmm..

ateşi şimdi yok acaba versem mi bir ölçek diyorum ? 2 3 saat oldu aşı olalı..Ateşi çıkmadan versem etkili olur mu acaba diyorum..?

calpol şurubu vardı bizde, pek işe yaramadı ama fitil düşürdü... fitilden sonra bütün gece çıkmadı, ama yinede başında bekledim, saat başı ateşini ölçtüm sabah tekrar 37.9 oldu, bu sefer calpol verdim, düştü çok şükür...

surup verdikten 4 ve 5 saat sonra bi verdim hiç bir etkili olmadı ateş yoksa tekrar vermedim surup adı calpol

Son düzenleme:

sakın canım ateşi olmayan çocuğa ilaç verilmez bunu böyl bilesin canım çıkarsa ver ya da paranox s fitil

bende dün ağladım kızımla beraber ben eve gelince bir çay kaşığı vermiştim, güzel uyumuştu... ama akşam yinede çıktı ateşi

merabalar edadan fırsat buldum hemen girdim kk sizlere birşey danışmak istiyorum eda geceleri kesinlikle uyumuyordu hep ağlıyordu biz evin içinde attığımız turun hesabını bilmiyordum son 3gecedir edaya saat 23gibi 15çay kaşığı rezene çayı veriyorum eda gece 12gibi uyuyor 3e kadar hiç uyanmadan uyuyor sizce doğrumu bu yaptığım zararlımı faydalımı yardımcı olursanız mutlu olurum

slm kızlar face de grubumuza da yazdım ama pek cevap alamadım hem emzirip hem mama veren anneler bebeklerinize su veriyormusunuz ben çoğunlukla emziriyorum günde 2 defa 60 cc mama veriyorum su vermek istiyorum ama redded,yor zorla içiriyorum doktorumuz bana mama veriyorsan mutlaka su vereceksin demişti ama dün bi arkadaşımız bi yerde okudum mamayı suyla hazırladığımız için suya gerek yok ben hiç vermedim dedi bana mantıklı gelmedi tmm suyla hazırlıyoruz ama içi yanmaz mı çocuğun :26::26:

anne sütü %90 su zaten mama ise biraz katı o yüzden su vermesi gerekiyor vermezse zar zor gazı çıkarır peki bebiş anne sütü yeterince besliyor mu

öncelikle suyu reddediyorsa tok demektir, ayrıca bebeğe su verilmez afrikada olsa da verilmez zaten süt sudur, içi falan yanmaz canım ayrıca mama vermediğim için bilmişlik etmeyeyim ama mamayla büyüyen bu kadar tanıdığım var su ver diyeni ilk kez duyuyorum bence verme bugün doktora gideceğim ona sorayım belki yanılıyoruzdur ayrıca niye mama veriyorsun bence kafana göre mama başlama canım tabi durumu bilmiyorum mazur gör beni ama doktorunun mama veriyorsan demesi tuhaf yani bilmior mu verip vermediğini ya da senin seçimine bıraktı??
Bu arada annen nasıl canım asıl ondan haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…