Iyigcler kızlar..biz daha yeni daldık..gündüz iyidik bugün ilk defa ama gece açtı bayramlık ağzını oğluşum sağolsun..ama sanırım memeyi bırakacak ..nerdeyse doğduğundan beri bibEranu kullanıyorum bişey olamamıştı ama 1 haftadır isteksiz hep emmede..kulağından dolayı mı demiştim ama geçmiştir artık o ya..emmek istemiyor,kızarıyor bağırıken bende inat ediyorm emicen diye..bi savaş ki gidiyor..gece uyurken hiç sorun yok ama cok cok emiyor..of neden böyle oldu
Biz de aşımızı olduk geldik. sesini titrete titrete nasıl ağladı yavrum. ilk defa gözünden yaş geldi ağlarken.. içim gitti ama onun sağlığı için diye düşünüp rahatlatmaya çalıştım kendimi.
1100 gr almışız. 5900 gr olmuş tombik elli kızım. boyu da uzamış 59,5 cm olmuş..
merhaba kızlar, dün aşımızı olmuştuk, gece biraz ateşlendik.. 38,5e kadar çıktı, gece yarısı eşim fitil aldı nöbetçi eczaneden.. fitilden sonra düştü çok şükür... daha çok yükselecek diye çok korktum :18: sabahda 37,9a çıkmış, bu sefer şurup verdim, tekrar düştü...
kızlar benim bebeğim iki üç gündür azıcık emip uyuyor. normalde uzun uzun emerdi, sütüm az olduğu için mama da veriyorum, dün biberonuda istemedi, diliyle ittihuysuzluğu filan yok, uykusuda iyi... ama emmesi azaldı... neden olabilir?
noluyor bu bebeklere?? ilgincler yani benimki de onceden guzel emerdi simdi azicik emip birakiyor ve hic acmis gibi de durmuyor :44:
3 tane aşı olduk bebeğimmm benim verem aşısında resmen uğundu paşamiçim acıdı
Merak ediyorum kızlar ateşi çıkmaz dediler ama ateşi çıkan oldu mu aranızda ?
biz dün olduk aşıları banada çıkmaz dediler, fitil yazmadılar, ama ateşi 38,5 e kadar çıktı... gece eşim nöbetci eczaneden fitil aldı, düşürdük... bence elinin altında fitil bulundur...
3 tane aşı olduk bebeğimmm benim verem aşısında resmen uğundu paşamiçim acıdı
Merak ediyorum kızlar ateşi çıkmaz dediler ama ateşi çıkan oldu mu aranızda ?
oğlum da 3 tane vuruldu canım o kadar ağladı kıyamadım :) ateş oldu surup verdim düştü sanırım herke oluyormuş merak etme surup verdiyseniz ateşi hemen düşer canım
verem aşısında çok ağladı paşam içim yandı hemşireler beni sakinleştirmeye çalıştı sarıldım oğluşuma hemen dayanamadımmm..
ateşi şimdi yok acaba versem mi bir ölçek diyorum ? 2 3 saat oldu aşı olalı..Ateşi çıkmadan versem etkili olur mu acaba diyorum..?
verem aşısında çok ağladı paşam içim yandı hemşireler beni sakinleştirmeye çalıştı sarıldım oğluşuma hemen dayanamadımmm..
ateşi şimdi yok acaba versem mi bir ölçek diyorum ? 2 3 saat oldu aşı olalı..Ateşi çıkmadan versem etkili olur mu acaba diyorum..?
slm kızlar face de grubumuza da yazdım ama pek cevap alamadım hem emzirip hem mama veren anneler bebeklerinize su veriyormusunuz ben çoğunlukla emziriyorum günde 2 defa 60 cc mama veriyorum su vermek istiyorum ama redded,yor zorla içiriyorum doktorumuz bana mama veriyorsan mutlaka su vereceksin demişti ama dün bi arkadaşımız bi yerde okudum mamayı suyla hazırladığımız için suya gerek yok ben hiç vermedim dedi bana mantıklı gelmedi tmm suyla hazırlıyoruz ama içi yanmaz mı çocuğun :26::26:
slm kızlar face de grubumuza da yazdım ama pek cevap alamadım hem emzirip hem mama veren anneler bebeklerinize su veriyormusunuz ben çoğunlukla emziriyorum günde 2 defa 60 cc mama veriyorum su vermek istiyorum ama redded,yor zorla içiriyorum doktorumuz bana mama veriyorsan mutlaka su vereceksin demişti ama dün bi arkadaşımız bi yerde okudum mamayı suyla hazırladığımız için suya gerek yok ben hiç vermedim dedi bana mantıklı gelmedi tmm suyla hazırlıyoruz ama içi yanmaz mı çocuğun :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?