2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bende sağlık ocağında yaptırdım sağlık ocağındaki ebe de bana özel hastanelerdeki aşılar bayat oluyor dedi yinede sen bilirsin
kızlar lutfen cvp verın kuzum aşı oldu ateşlenır dıye korkuyorum evde ilaçta yok eşime ilaç aldırtsam mı bide ne verdınız siz ateşi çıkınca
ben her ihtimale karşı almıştım cnm calpol ama ateşi 37.0 üstüne çıkmadı
aslında haklısın ama bazen de insanları utandırmak gerek diye düşünüyorum ayrıca eşin seni takdir eder bence büyüklük sende kalsın bazen politik olmak işe yarıyor

sağol canım benim söylemen bıle mutlu ettı benı, adı ne bende eşime söyliyim alsın belkı lazım olur ılerleyen saatlerde bı atlaksak şu gunlerı kaç gun suruyo acaba bu ateş falan

PARANOX S yalnız S olması önemli diğeri büyükler içinmiş..biz ateşlenmedik aşıdan sonra biz fitli sünnetten 2 saat sonra ve 10 saat sonra kullandık başka da kullanmadık ateş için çok şükür.ama bir arkadaaşım bir gece sırf ağlıyo diye fitili vermiş bebişi sabaha kadar uyumuş

sağol cabım yok ateşi çıkmadan vermıcemde çıkarsa evde bulunsun dıye soruyorum

Sen de bebekten başını kaldıramıyorsun, artık Ramazan'da filan kutlarsın.. Kısmet Ben de sinir oluyorum ya, hamileyken de doğumda da insan sevincini paylaşmak istiyor, madem bu aramadı, sen niye onu mutlu edesin ki..
evet evet haklısın canımaramıycam aramıyam
iyi niyetinden dolayı seni alkışlıyorum canım günün iyi kalpli gelini ödülünü sana veriyorum kendimcebence o utanmayı bilmez düşün bana düğünde taktığı bilezik 2 saat sonra kırılımıştı halay çekerken kıl gibi inceydibende aldım kaynanama götürdüm eline verdim kaynanam epey bozulmuştu

mama yaptımm verdim uğunarak gözünden yaş gele ağlıyor bir ölçek verdim ağrısı var

çok mu safım acepp ben böleyim yaa bana kötülük yapanlara bile iyi niyetle yaklaşıyorum eşim bile diyo bazen çok safsın aşkımm ben kaynana görümce falan fazla önemsemem ama eşimin de benim hakkımda yanlış düşünmesini istemem gün geliyo insanın yüzüne tokat gibi çarpıyor kimsenin eline koz vermiyorum benden iyi politikacı olurmuş heee

benim bebeğim sadece mamayla besleniyor canım ve günde neredeye 90cc de su veriyorum
kakasını yapması kolaylaşıyor, bazen suyu öyle bir içiyor ki demek mama susatıyor
[/B]

bana 42günlükken kullanabilirsin dedi canım ama kullanmadım sanki bacakları çok ayrık kalıyor gibi geldi
kızlar mrb ben aranıza yeni katıldım ya şu bögürtlen kökü suyu tüpleri açıyormuş dogrumu :18:
hiç duymadım :26::26:
geçmiş olsun tatllım vee maşallah kuzuna
geçmiş olsun belki karnı tokdur canım canını sıkma
inşallah yoktur canım bişeyi
3 tane aşı olduk bebeğimmm benim verem aşısında resmen uğundu paşam içim acıdı

Merak ediyorum kızlar ateşi çıkmaz dediler ama ateşi çıkan oldu mu aranızda ?
geçmiş olsun canım bizim çıktı
[/QUOTE=bella25;19250411]Kızlar merhaba sac boyatanınız oldumu? Yada bu konuda bir fikriniz var mı?[/QUOTE]
ben boyadım canım 2 kez
bendemerak ettim ne kadar su veriliyorkii facedede yazdım az demişlerdi bana
gamzecim belli oldum sonuç
kızlar aşımızı olduk geldık bebeğim şimdi uyuyo umarım ateşlenmez, evdede ilaç yok eşime aldırsam mı sizce ? genelde mart bebeklerımız ateşlendı
aldır dilekcim ne olur ne olmaz evde bulunsun
lcw.de olabilir canım birde elle anlıyorlar zaten doktorun doğru demiş bizimde sorun gözükmedi ama makat bebeği bakalım usg ile dedi ve bişey çıkmadı...eskiden elle anlaşılıyormuş zaten
sağlık ocağında yaptırıyorum
6aya kadar değişirmiş

yaptı bizde ateş özlemcim bencede arama nasıl hismiş anlasın görümcen

benimde n düzenim hemen hemen seninki gibi günde 1 veya 2 kez 60 cc veriyorum mama verince birazda su veriyorum 15 20 cc filan ama hepsini içmiyor genelde bırakıyor.banada dr mama verirsen su ver demişti..

kızlar şimdi çocuk doktorumuzu aradım ebenin gerek yok dediğini söyledim. doğru söylemiş bizde her muayenede bakıyoruz eğer gerek olsa ben çektirmenizi isterdim dedi:26:

birde rotavirüsü aşısına 3. ay bitip 4. aya girince dedi.

Acıdı:26: ama daha fazla çalışma olmadı bir daha acır mı bilmiyorum yanma gibi birşey oluyo
çok sağolun arkadaşlar...
Allahıma çok şükür kızım iyi şimdi. bugün 2.iğnesini oldu yarın son iğnesini olcak Allahın izninle...
umarım hemen iyileşir, aaa büyüsünler artık yaa
göğsümde süt çok iyi geliyorsa , yağlıysa doyuyordur endişe etme. Tabi sana öyle diyorum ama endişe etmemek mümkün mü?
Ben mamayı sulu yapma taraftarıyım. Hem kaka olayındada sorun olmuyor, hem çocuk reddetmiyor. Hem anne sütüde önden sulu gelmiyor mu yani mama biraz sulu olsa birşey olmaz.
kızlar aşımızı olduk geldık bebeğim şimdi uyuyo umarım ateşlenmez, evdede ilaç yok eşime aldırsam mı sizce ? genelde mart bebeklerımız ateşlendı
paranox fitili u evde bulundur.
Ben genede çektirilmesi taraftarıyım, kaç kere doğuracaksın çektir gitsin aklında kalmasın birşey. Smokini eminönünden bulabilirsin hatta gidersen şöyle minik sünnetliklerinde fiyatını sorar mısın? ben benimkinin resmini çekmek istiyorum :) Bir aya kadar filan yaptırıcam sünnetini ileriye kalmasın .

Bir yaşında tam oturur. Sabır etmeliyiz.

ben asıl olayı anlatmayı unutmuşum. sabah bebişin altını değiştirecektim. bebiş ana kucağında koltuğun üzerinde duruyordu. ben arkamı dönüp ıslak pamuğunu bezini ayarladım tekrar bebeğe doğru bir döndüm şok oldum bebeğim ana kucağından aşağı inmiş koltuğun üzerine çok korktum bundan sonra alttaki güvenlik demirini mutlaka indireceğim. zaten bikaç gündür köprü kurup belini havaya kaldırıyordu annem çok şaşırmıştı maşallah çok erken yürüyecek bu felan demişti.

Mama verdigim dönemde dr. mamayı zaen suyla yapıosun ee anne sütünde de su var.Mamaa versen emzirsende su verme dedi.Ben hıçkırık tutunca 2 -3 çay kaşıgı veriyorum.

canım ben alanyada yaşıyorum. keşke bir eminönü de burada olsaydı

Sorularıma cvp veren arkadaşlara teşekkr edyrm.Anlladgm kadaryla rotavirs aşısını yaptırmam en dogrusu.

offf, süperdir sıcaktır oralar şimdi.

sıcak sıcak bekleriz 1 haftadır falan kısa kollularla geziyoruz. dün aşırı sıcaktı bebişede kısa kollu giydirmeyi düşünüyordum bugün sıcaklık düştü biraz vazgeçtim biraz daha beklemeye karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…