merabalar edadan fırsat buldum hemen girdim kk sizlere birşey danışmak istiyorum eda geceleri kesinlikle uyumuyordu hep ağlıyordu biz evin içinde attığımız turun hesabını bilmiyordum son 3gecedir edaya saat 23gibi 15çay kaşığı rezene çayı veriyorum eda gece 12gibi uyuyor 3e kadar hiç uyanmadan uyuyor sizce doğrumu bu yaptığım zararlımı faydalımı yardımcı olursanız mutlu olurum
eşim bebeğimize süpriz dönence almış biraz önce. ben peluş olanlardan istiyordum bi ara gidip bebeğe dönence alalım demiştim. biraz önce kendisi almış gelmiş ama peluş değil sert olanlardan ve hiç hoşuma gitmedi. neden beni götürmedin ben bundan istemiyordum dedim. benim içimden geldi ben bunu beğendim aldım sen kıyafet falan alırken bana soruyor musun tamam ver geri götürüp vercem insanda heves falan bıramıyorsun dedi aldı dönenceyi küstü gittikıyafet bir sürü alınıyor o da alsın bişey demem ki. ama elli tane dönence almayacağız sonuçta bende peluş istiyordum, beraber alalım istiyordum çok bişey mi istedim acaba:26:
bizim dönence olayıda yılan hikayesine döndü. seni anlıyorum. benim ilk aldığım dönence yanlışlıkla bebeğin suratına düşmüştü ve plastikti. İstersen eşine bunu anlat.
eşim bebeğimize süpriz dönence almış biraz önce. ben peluş olanlardan istiyordum bi ara gidip bebeğe dönence alalım demiştim. biraz önce kendisi almış gelmiş ama peluş değil sert olanlardan ve hiç hoşuma gitmedi. neden beni götürmedin ben bundan istemiyordum dedim. benim içimden geldi ben bunu beğendim aldım sen kıyafet falan alırken bana soruyor musun tamam ver geri götürüp vercem insanda heves falan bıramıyorsun dedi aldı dönenceyi küstü gittikıyafet bir sürü alınıyor o da alsın bişey demem ki. ama elli tane dönence almayacağız sonuçta bende peluş istiyordum, beraber alalım istiyordum çok bişey mi istedim acaba:26:
meraba annişler ve bebişlerrr umarım herkesciikler çok mutludur
size 2 sorum olcak. 1.si oğlum hiç kusmazdı dün gece uykumdan kusmasına uyandım düşünün resmen bi insan kusuyodu sanki öle bi ses çıktı korkumdan yataktan nası fırladığımı bilmiyorum. ve sürekli şimdi kusmalara devam ediyo ama o şekilde diil sessiz bunlar ama hiç kusmazdı. ateş filan yok. hastalık olabilirmi bu ?? normalmi böle bişi yaşayan varmı?
2.si siz bez olarak ne kullanıyosunuz. ben oğluşuma prima 3 no kullanmama rağmen yinede bacak kısımlarında hep iz var kıpkırmızı, çok sıkmıyorumda. değiştirsemmi?? siz ne önerirsiniz?
aşı yeri sızlıyordur kolunu çok oynatma soldu değil mi valla hemen unutuyorum
ya yazamadım teşekkür ederim kızlar kucağımda uyuttum uyumadı bende uyumuşum =)) şimdi yanaklarında hafif ateş var gibi geldi bana ateşini ölçüp bakacağım uyuyor paşam ama emerken bile ağladı sanırım canı ağrıyor
evet bize de aynısı söylendi ben hiçbir şey vermedim anne sütü dışında ne çay ne su ne rezenecanim bana su bile versen anne sutunun kalitesini dusurur demislerdi tabi anne sutu aliyorsa bebegin bilgin olsun
meraba annişler ve bebişlerrr umarım herkesciikler çok mutludur
size 2 sorum olcak. 1.si oğlum hiç kusmazdı dün gece uykumdan kusmasına uyandım düşünün resmen bi insan kusuyodu sanki öle bi ses çıktı korkumdan yataktan nası fırladığımı bilmiyorum. ve sürekli şimdi kusmalara devam ediyo ama o şekilde diil sessiz bunlar ama hiç kusmazdı. ateş filan yok. hastalık olabilirmi bu ?? normalmi böle bişi yaşayan varmı?
2.si siz bez olarak ne kullanıyosunuz. ben oğluşuma prima 3 no kullanmama rağmen yinede bacak kısımlarında hep iz var kıpkırmızı, çok sıkmıyorumda. değiştirsemmi?? siz ne önerirsiniz?
yine hızlı bir şekilde gözattım.
ben hangi doktora sorduysam su içirmene gerek yok dedi.
ben prima -huggies-can bebe ve evy baby denedim hepsi de iz yapıyor. huggies den memnunum.
bizde bugün 2. ay aşılarını ve çok tartışılan rotavirüsü aşısını yaptırdık. aşılar sıkıntılı geçmedi ama. d vitaminini içirirken genzine kaçtı bebişimin, hayatımın en zor anını yaşadım. sanırım aşılar halsizlilk yaptı direnç gösteremedi. cocuk baygınlık geçiriyor gibi oldu bir süre sesi çıkmadı. gözleri kayıyor ağzından tükürükler çıkıyordu. sonradan ağlamaya başladı. benim elim ayağım birbirine karıştı böyle durumlarda çok çaresiz olabileceğimi gördüm. artık iyiydi ama içim rahat etmedi ciğerlerine kaçtıysa diye sağlık ocağına götürdüm. sorun yok şimdi. kızlar bebişlerimiz allaha emanet.şimdilik uyuyor sürekli ateşini kontrol ediyorum. çok huzursuz uyudu bakalım.
bu arada kalçada sorun yok ama 1 ayda 500 gr almış kuzum çok canım sıkıldı.bizim sütümüz çok ama bebişim 5 dak emiyor. bir de kıvamlı değil. sütü besleyici kıvamlı hale getirmek için ne yapmak gerekir...
doktora sor bir istersen canım bizim bebiş bikaç kez kustu.bizde prima kullanıyoruz dediğin gibi bacaklarını sıkıyor hala başka bez almaya cesaret edemedim
daha bgün doktorakusma işini sordum 4. ayda en üst seviyeye ulaşır ama dik yatırmaya dikkat et beslendikten sonra fazla hoplatma hemen yatırma dedi yani geçecek yavaş yavaş
bezde ben prima premium care 4 noya geçtim o izler yüzünden ve hla iz kırmızılık var başka bezlerden deneyeceğim bana da fikir verin
iyi geceler kızlar nasılsınız? şu anda bir mucizeye tanıklık ediyosunuz oğlum ilk defa saat 11 de uyuduben bile hala inanamıyorum....
offfff ev taşıyoruz halbuki daha yeni bu evin camlarını silmiştim bilseydim hiç iş yapmazdım:84::84::84:
kusma normal anlaşılan ama işte alışmamışken insan korkuyo bi anda olunca üşüttümü acaba diyee :18: bugün molfix aldım daha inceymiş bacak arası kısmı bakalım deniycem hepsini tek tek yazık bebişlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?