2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bana BİM in bezini tavsiye etmişlerdi. onu kullanıyoruz. çok şükür bir sorun yaşamadık. küçülünce biraz bacaklarını sıktı. bir büyük boya geçtik.

aaa hiç duymamıştım bim'in bezimi var :26: diğerlerini kullandındamı buna geçtin canım direk bunamı başladın*

herkes bezden yakınıyo bizimde sıkıntımız bez prima ile başladım baktımki iz yapıo molfix önerdiler onu aldık oda aynısı oldu ve tekrardan pirimaya geçtim okadar dikkat ediyorum değiştirirken ama illaki iz kırmızılık oluyo kaşınıyordur yavrum yazık yaaa...arkadaş bimden aldım demişde banada dediler ii diye sadece bim kendine göre isim koyuyormuş yani kaliteliymiş bezi ama şimdi daha bebiş 2aylık küçük diye almaya cesaret edemedim ama ilerleyen zamanda alacağım gündüz onu kullanırım gece primayı olmaz mı öyle :26:

valla sanırım emzitremenin sıklığıyla alakalı. benim hatam gece 6-7 saat uyumasına izin vermek sanırım. doktor olabilir akşamları sık kaldır dedi. bu gece 2 satte bir kaldırdım. hepsinde de emdi.çok üzüldüm bugüne kadar uyumasına izin verdiğim için. bide ebeler 6 öğün yemek ye sen beslenmene dikkat ediceksin dediler. ben sabah kahvaltıdan sonra vakit bulamadığım için akşam 8-9 a kadar birşey yiyemiyordum.ha şimdi ha sonra derken akşam oluyordu. doktor bu duruma dikkate et 1 hafta sonra gel dedi. şimdi hemen mamaya başlamayalım dedi.bakalım artık
az emdiği için değil sanırım doktorum bebek 5 dakikada sütün %90 ını emer demişti. sanırım emme sıklığı ile alakalı.birde hep son göğüsden başla dediler ama benimki bugüne kadar hiç 2. memeye geçmediki.benim sütüm çok ama bilemiyorum yaramasa hiç kilo almazdı herhalde

olur olur canım ben 4 çeşit bez kullanıyorum.. o izleri yapmasın diye ama hiç faydası yok. prima premium care ve can bebeden memnun kalmadım. evy baby ve huggies(organik pamuk) e devam....bide primanın yeşilini deneyeceğim. bimde satılanı yeni duydum onada bakarız.
bu arada 3 gün yokum arkadaşlar kendinize iyi bakın

qeenn canım emmeye başladımı bebeğin

bana sordun galiba... biraz daha iyi gibi canım, 10 dk emiyor bırakmak istiyor, ama ben ısrarla en az 15 dk emziriyorum... bir emmede bir göğüsümü emiyor, ikisini emmiyor... ama daha iyi oluyor, diğerinde süt birikiyor

bizde prima aktif bebe kullanıyoruz, 2 nosunu.. bizde de iz yapıyor artık... daha 5 kg bebeğim, tombişde değil. ama bayağı hareketlenmeye başladı, ondan oluyor galiba...

prima aktif bebe kullananlar, sizde de koku yapıyormu?? hele bebeğim çişini yaptığı zaman inanılmaz bir koku oluyor... molfix kullandık, pişik yaptı, zor geçirdim, başka bez denemeye korkuyorum artık...

Biz de prima kullanıyoruz, 3 numara. Bizde koku yapmıyor, kakasını yapınca onu duyuyorum sadece? Başka bez sadece huggies denedim ama memnun kalmadım pek, prima kadar iyi emmiyor, primada hemen değiştirmeyecek olsam bile içim rahat, huggieste öyle değildi, sadece gündüz kullanıyordum onu o yüzden.

Kızlarrrr bebek bezi konusunda size bim de satılan jenny & willy tavsiye ederim başta çok ucuz die yaklaşmak istemedim ama eşimin yengesi bir de iş yerinden bir arkadaşı bu markayı ısrarla önerdi prima kalitesinde dediler bizde bir paket almıştık iyi çıkmaz ise başka alırız demiştik 2 aydır kullanıyorum gerçekten çok memlunum tavsiye ederim primanın yarı fiyatı kremli her boyu üstelik bişeycik olmadı pişik vs. yapmadı çok şükür =))

benimkinin çişimi kokuyor aceba? :26: zaten bi kere çış yapsa hemen değiştirmek istiyor... değiştirmezsem ağlıyor susturamıyorum... popişimiz biraz hassas ve kıymetli

bana sordun galiba... biraz daha iyi gibi canım, 10 dk emiyor bırakmak istiyor, ama ben ısrarla en az 15 dk emziriyorum... bir emmede bir göğüsümü emiyor, ikisini emmiyor... ama daha iyi oluyor, diğerinde süt birikiyor

pardon canım nickini yanlış yazmışım,Queeny benim kızımda aşıdan itibaren emmemeye başladı
pazartesi aşı yaptırdık ve 3 gündür boğuşuyoruz resmen memeyle,günde 2 yada3 kez emiyor ve memeyi zorla vermeye çalıştığımda öyle bir ağlıyorki anlatamam.
sende aşıdan sonra böyle oldu yazmıştın sanırım merak ettim geçtimi bu can sıkıcı durum

biraz daha iyi ama önceki gibi değil hala.. aşıdan beri uykusuda değişti, gündüz daha çok uyuyor. aşıyla alakası varmı, tam bilmiyorum ama biraz emdikten sonra 2-3 saat uyuyor.. sonra acıktığını anlıyor galiba, uyanıyor ve bas bas bağırıyor yine azıcık emiyor, tekrar uykuya dalıyor... bütün gün böyle devam ediyor.. dün akşam biraz uyanık durdu, ama yoksa gündüz uykusu çoğaldı, sevinsem mi endişelensem mi şaşırdım :26::26:

senin bebeğinde uykusu değiştimi?

Son düzenleme:
mrhaba arkadaşlar bi sorum olacak bizim yarın 40 mız çıkıyo ve hala benim damla damla da olsa kanama geliyo..bu normal mi?sizlerin kanamsı kaç gün sürdü cevaplarsanız sevinirm..

hepinizin 19mayıs atatürkü anma gençlik ve spor bayramı kutlu olsun

Son düzenleme:

bende canbebe kullanıyordum aslında kötü değildi ama 2kez çiş yapsa dahi rahatsız ediyordu bide koku yapıyordu son 1hafdtadır prima pampers çok memnun kaldım galiba devam ederim şimdilik 3numarayı kullanıyoruz eda tam 6kilo oldu 83günüde

kızlar beni mağdur görün birşey sormak istiyorum başka yere konu açmak istemedim mart annesi olarak sizinde bu sorunu yaşamış olabileceğinizi düşündüm ya oğlum 2aylık oldu ama cinsel hayatım bitti gibi birşey sol tarafımda okadar yanma oluyoki dikişler desem dikişim sağ tarafımda ve diişden yana problemim olmadı ama kızlık zarını diktiriyorlarya sanki doktor benimkini dikmiş gibi bi acım oluyo sizlerde yaşadınızmı veya yaşıyormusunuz:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…