bana BİM in bezini tavsiye etmişlerdi. onu kullanıyoruz. çok şükür bir sorun yaşamadık. küçülünce biraz bacaklarını sıktı. bir büyük boya geçtik.
valla sanırım emzitremenin sıklığıyla alakalı. benim hatam gece 6-7 saat uyumasına izin vermek sanırım. doktor olabilir akşamları sık kaldır dedi. bu gece 2 satte bir kaldırdım. hepsinde de emdi.çok üzüldüm bugüne kadar uyumasına izin verdiğim için. bide ebeler 6 öğün yemek ye sen beslenmene dikkat ediceksin dediler. ben sabah kahvaltıdan sonra vakit bulamadığım için akşam 8-9 a kadar birşey yiyemiyordum.ha şimdi ha sonra derken akşam oluyordu. doktor bu duruma dikkate et 1 hafta sonra gel dedi. şimdi hemen mamaya başlamayalım dedi.bakalım artıkcanım daha sık emzirsen nasıl olur bi de son kldığın memeden başla ya da kalanı sağ onu da biberonla flan ver, olmadı mama ver ama doktoruna danışarak tabi, sütü kıvamlı yapan bi formül bilmiyorum maalesef. Aşılar bi halsizlik yapıyor ama korkma hemen geçiyor ateş olursa paranox s fitil verirsin
az emdiği için değil sanırım doktorum bebek 5 dakikada sütün %90 ını emer demişti. sanırım emme sıklığı ile alakalı.birde hep son göğüsden başla dediler ama benimki bugüne kadar hiç 2. memeye geçmediki.benim sütüm çok ama bilemiyorum yaramasa hiç kilo almazdı herhaldeİlk emmeye başladığında su daha çok emerse vitaminli ve kivamli süte geciliyormus az emdigi icin mı az kilo almış yani doktorunuz öyle mı dedi? Benimde sorunum iki dk emmeye başladı da merak ettim nolacak acaba
herkes bezden yakınıyo bizimde sıkıntımız bez prima ile başladım baktımki iz yapıo molfix önerdiler onu aldık oda aynısı oldu ve tekrardan pirimaya geçtim okadar dikkat ediyorum değiştirirken ama illaki iz kırmızılık oluyo kaşınıyordur yavrum yazık yaaa...arkadaş bimden aldım demişde banada dediler ii diye sadece bim kendine göre isim koyuyormuş yani kaliteliymiş bezi ama şimdi daha bebiş 2aylık küçük diye almaya cesaret edemedim ama ilerleyen zamanda alacağım gündüz onu kullanırım gece primayı olmaz mı öyle :26:
qeenn canım emmeye başladımı bebeğin
bizde prima aktif bebe kullanıyoruz, 2 nosunu.. bizde de iz yapıyor artık... daha 5 kg bebeğim, tombişde değil. ama bayağı hareketlenmeye başladı, ondan oluyor galiba...
prima aktif bebe kullananlar, sizde de koku yapıyormu?? hele bebeğim çişini yaptığı zaman inanılmaz bir koku oluyor... molfix kullandık, pişik yaptı, zor geçirdim, başka bez denemeye korkuyorum artık...
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun!!
Biz de prima kullanıyoruz, 3 numara. Bizde koku yapmıyor, kakasını yapınca onu duyuyorum sadece? Başka bez sadece huggies denedim ama memnun kalmadım pek, prima kadar iyi emmiyor, primada hemen değiştirmeyecek olsam bile içim rahat, huggieste öyle değildi, sadece gündüz kullanıyordum onu o yüzden.
bana sordun galiba... biraz daha iyi gibi canım, 10 dk emiyor bırakmak istiyor, ama ben ısrarla en az 15 dk emziriyorum... bir emmede bir göğüsümü emiyor, ikisini emmiyor... ama daha iyi oluyor, diğerinde süt birikiyor
pardon canım nickini yanlış yazmışım,Queeny benim kızımda aşıdan itibaren emmemeye başladı
pazartesi aşı yaptırdık ve 3 gündür boğuşuyoruz resmen memeyle,günde 2 yada3 kez emiyor ve memeyi zorla vermeye çalıştığımda öyle bir ağlıyorki anlatamam.
sende aşıdan sonra böyle oldu yazmıştın sanırım merak ettim geçtimi bu can sıkıcı durum
olur olur canım ben 4 çeşit bez kullanıyorum.. o izleri yapmasın diye ama hiç faydası yok. prima premium care ve can bebeden memnun kalmadım. evy baby ve huggies(organik pamuk) e devam....bide primanın yeşilini deneyeceğim. bimde satılanı yeni duydum onada bakarız.
bu arada 3 gün yokum arkadaşlar kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?