kızlar beni mağdur görün birşey sormak istiyorum başka yere konu açmak istemedim mart annesi olarak sizinde bu sorunu yaşamış olabileceğinizi düşündüm ya oğlum 2aylık oldu ama cinsel hayatım bitti gibi birşey sol tarafımda okadar yanma oluyoki dikişler desem dikişim sağ tarafımda ve diişden yana problemim olmadı ama kızlık zarını diktiriyorlarya sanki doktor benimkini dikmiş gibi bi acım oluyo sizlerde yaşadınızmı veya yaşıyormusunuz:2:
kızlar beni mağdur görün birşey sormak istiyorum başka yere konu açmak istemedim mart annesi olarak sizinde bu sorunu yaşamış olabileceğinizi düşündüm ya oğlum 2aylık oldu ama cinsel hayatım bitti gibi birşey sol tarafımda okadar yanma oluyoki dikişler desem dikişim sağ tarafımda ve diişden yana problemim olmadı ama kızlık zarını diktiriyorlarya sanki doktor benimkini dikmiş gibi bi acım oluyo sizlerde yaşadınızmı veya yaşıyormusunuz:2:
benimkinin çişimi kokuyor aceba? :26: zaten bi kere çış yapsa hemen değiştirmek istiyor... değiştirmezsem ağlıyor susturamıyorum... popişimiz biraz hassas ve kıymetli
mrhaba arkadaşlar bi sorum olacak bizim yarın 40 mız çıkıyo ve hala benim damla damla da olsa kanama geliyo..bu normal mi?sizlerin kanamsı kaç gün sürdü cevaplarsanız sevinirm..
bende canbebe kullanıyordum aslında kötü değildi ama 2kez çiş yapsa dahi rahatsız ediyordu bide koku yapıyordu son 1hafdtadır prima pampers çok memnun kaldım galiba devam ederim şimdilik 3numarayı kullanıyoruz eda tam 6kilo oldu 83günüde
bizde prima aktif bebe kullanıyoruz, 2 nosunu.. bizde de iz yapıyor artık... daha 5 kg bebeğim, tombişde değil. ama bayağı hareketlenmeye başladı, ondan oluyor galiba...
prima aktif bebe kullananlar, sizde de koku yapıyormu?? hele bebeğim çişini yaptığı zaman inanılmaz bir koku oluyor... molfix kullandık, pişik yaptı, zor geçirdim, başka bez denemeye korkuyorum artık...
canım benimde bitmiş durumda hastaneler stres derken iyice unuttuk kendimizi bide olmuyor diye tartışmalarda cabası afedersin bisefer deneme kalktık ben vajinismus olmuş gibi kaçtım zaten hamileliğim boyuncada alttan hiç baktıramadım korkudan sezaryan oldum diyebilirim yani bu sorunu bizde yaşıyoruz nasıl çözülecek onuda bilmiyorum sanki biber sürmüşler gibi yanıyor bizim 5.5ay oldu birlikte olmayalı adam daha nekadar çeker beni böyle bilemiyorum ben tek avantajım uzun yola çalışması sürekli yanımda olsa dayanırmıydı oda muamma
koku deyince aklıma geldi biz d vitamini dmlası olarak multi tabs kullanıyoruz yaklaşık 1 haftadır kakasında onun kokusunuda alıyorum bir de kakası açık sarıdan koyu sarıya döndü ve daha kıvamlı ( biliyorum fazla detaylı oldu ) oldu. sizler de böyle bir durum var mı bir de benim burnum müthiş koku alır arkadaşlarım bana tazı gibisin seninle iyi ava gidilir derler....
aaa hiç duymamıştım bim'in bezimi var :26: diğerlerini kullandındamı buna geçtin canım direk bunamı başladın*
valla sanırım emzitremenin sıklığıyla alakalı. benim hatam gece 6-7 saat uyumasına izin vermek sanırım. doktor olabilir akşamları sık kaldır dedi. bu gece 2 satte bir kaldırdım. hepsinde de emdi.çok üzüldüm bugüne kadar uyumasına izin verdiğim için. bide ebeler 6 öğün yemek ye sen beslenmene dikkat ediceksin dediler. ben sabah kahvaltıdan sonra vakit bulamadığım için akşam 8-9 a kadar birşey yiyemiyordum.ha şimdi ha sonra derken akşam oluyordu. doktor bu duruma dikkate et 1 hafta sonra gel dedi. şimdi hemen mamaya başlamayalım dedi.bakalım artık
az emdiği için değil sanırım doktorum bebek 5 dakikada sütün %90 ını emer demişti. sanırım emme sıklığı ile alakalı.birde hep son göğüsden başla dediler ama benimki bugüne kadar hiç 2. memeye geçmediki.benim sütüm çok ama bilemiyorum yaramasa hiç kilo almazdı herhalde[/QUOT
aynen canim benim oglumda ikinci memeye asla gecmez oldu birini 2-3 dk emiyor birakiyor uyanik uyur vaziyette 4 saat bekleterek yoookkkkk acikmiyor bana gore ac ama uyanikken de gulucukler saciyor anlayamadim cozemedim bebegimi uyandiriyorum burnunu sikiyorum gidikliyorum yokkkk yoookkkkk cozumu yok mu acep pazartesi 2. ay kontrolu var doktor a gidecegiz bakalim kilo alimi varsa o kadar yetiyordur diyor doktor evde de bir tartimiz yok ki almadik dusunemedik evde tartisi olan var mi acaba??
doktoru da sanki normal alinacaklar arasinda tarti varmis gibi tart evde tartiniz yok mu demez mi?
bi de kızlar bi şey sorucam primanın premium care olanını mı kullanıyosunuz yeşil paketi mi??
bende baştan beri molfix kullanıyorum bı sorunum yok hıçte pişik olmadık, ama her seferinde pişik kremi sürüyorum sebamed, ıslak mendılde unı baby yenıdoğanla başladım şimdi unı baby losyonlu pamuk sütü olanı kullanıyorum mis gıbı kokuyor...
haaa bu arada mam takviyesine rağmen sadece 400 gr. almışız zaten minikti iyice minik kalacak.nasıl besleyeceğimi şaşırdım artıkkkkk((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?