2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben kesinlikle anladım eda kalabalığı istemiyor ve sevmiyor nezaman misafir gelse biz ogece bitiyoruz dünyine misafir geldi dün geceyi sabaha kadar ağlayarak geçirdik ne ağlama ne ağlama eda ağladı ben ağladım annem babam kardaşim hepsi sabahladı yarın dr gidecez çok hırıltısı var öksürük çok fena yaben dışarıda çıkmıyorum nerden geldi bu öksürük anlamadımki yoğun bakımdan çıktığından beri birtürlü düzelmedi 2gün önce gittik dr ciğerlerini dinledi iyi dedi yarın yine kanlar alınacak filim çekilecek uzun birgün bizi bekliyor iyi olsunda başka birşey istemiyorum valla 3ayımız bitecek nerdeyse biz hala kendimize gelemedik

Son düzenleme:

ben normal doğum yapmadığım halde 4 5 ilişki acı çektm. normalde acıması çok doğal bnce.
ama gittikçe düzelir.

canım benimde bitmiş durumda hastaneler stres derken iyice unuttuk kendimizi bide olmuyor diye tartışmalarda cabası afedersin bisefer deneme kalktık ben vajinismus olmuş gibi kaçtım zaten hamileliğim boyuncada alttan hiç baktıramadım korkudan sezaryan oldum diyebilirim yani bu sorunu bizde yaşıyoruz nasıl çözülecek onuda bilmiyorum sanki biber sürmüşler gibi yanıyor bizim 5.5ay oldu birlikte olmayalı adam daha nekadar çeker beni böyle bilemiyorum ben tek avantajım uzun yola çalışması sürekli yanımda olsa dayanırmıydı oda muamma

benimkinin çişimi kokuyor aceba? :26: zaten bi kere çış yapsa hemen değiştirmek istiyor... değiştirmezsem ağlıyor susturamıyorum... popişimiz biraz hassas ve kıymetli

Isır o fındık popişi.

mrhaba arkadaşlar bi sorum olacak bizim yarın 40 mız çıkıyo ve hala benim damla damla da olsa kanama geliyo..bu normal mi?sizlerin kanamsı kaç gün sürdü cevaplarsanız sevinirm..

Benim 40ımda bitmişti kanama ama doktorum 50 gün kadar bazen az bazen çok devam edebileceğini söylemişti, hatta arkadaşımın iki ay sürdü. Normal yani, bir anda çoğalmadıkça endişe etme..

Maşallah Eda'ya

aynen katılıyorum prima koku yapıyor bebeğim çiş yaptığında hemen kokmaya başlıyor zaten bez kendi bir garip kokuyor eğer idrar yolu enf. olsaydı (Allah korusun) çoktan ortaya çıkardı. dediğiniz gibi bacaklarına iz yapıyor ben 2 numara iz yapıyor diye 3 e geçtim aynı gün o da iz yaptı başka marka da risk ne yapsam şaşırdım ama koku meselesini benim gibi farkeden olmuş yoksa kendimden şüphelenecektim artık paranoyak oldum diye.....

el mahkum mecbur dayanmaya çalışacaklar 2sene olacak neredeyse evleneli sürekli bu sıkıntıyı yaşıyorum acıyı çekiyorum yani ama doğumdan sonra belki 2kat arttı yani .normalmiş doğumdan sonra ama bu kadarda yanması normalmi bilmiyorum artık diyorum acba yaramı var yani

koku deyince aklıma geldi biz d vitamini dmlası olarak multi tabs kullanıyoruz yaklaşık 1 haftadır kakasında onun kokusunuda alıyorum bir de kakası açık sarıdan koyu sarıya döndü ve daha kıvamlı ( biliyorum fazla detaylı oldu ) oldu. sizler de böyle bir durum var mı bir de benim burnum müthiş koku alır arkadaşlarım bana tazı gibisin seninle iyi ava gidilir derler....

var var bende sadece benim bebişte var sanıyorum böyle ilaç kokusu gibi bi koku oluyor.

face de olanlar bilir bebeğimin sıçramalarını yazmıştım ,hala devam ediyo uyuyamıyo yavrum.çok sık oluyo kollar havada kalıp kitleniyo ne oluyo anlamadım dün dr. a götürdük o da anlamadı,çocuk nörolojisine götürmek gerekiyomuş
bi de çok kusuyo yani hep kusardı reflüden dolayı ama nerdeyse 5-10 dk. da bir kusar oldu.ne oldu bebeğime anlamadım.sözde bugün sünnetini yapıcaktık böyle olunca vazgeçtim.bi de acıdan dolayı sıçramaları artar martar nemelazım

kızlar limango üyeliği olanlar varsa KIDS bölümüne bi baksın derim..çok güzel bebek albümleri ve çerçeveleri var.üyeliği olmayana davetiye gönderebilirim

öptüm herkesi

slm kızlar dun aşı olmuştuk şukurler olsun geceyi rahat geçirdik, bugunde çok yakın bı arkadaşımın kına gecesi var gidicez ama bebeğim için endişeliyim babanesi bakacak

bebiş 6 kilo geçti bez 2 numara sığmadı çiş sızıyor kaka belde çıkıyor artık 3 numara geçecez prima kullanıyoruz hiç bi problem yok başka marka değişmicem çünkü pişik oluyormuş

bende baştan beri molfix kullanıyorum bı sorunum yok hıçte pişik olmadık, ama her seferinde pişik kremi sürüyorum sebamed, ıslak mendılde unı baby yenıdoğanla başladım şimdi unı baby losyonlu pamuk sütü olanı kullanıyorum mis gıbı kokuyor...

ben de her seferinde pisik kremi kullaniyorum hassas teni var beyaz yine de kizariyor canimin poposu bir de kullanmasam nolur diyorum

haaa bu arada mama takviyesine rağmen sadece 400 gr. almışız zaten minikti iyice minik kalacak.nasıl besleyeceğimi şaşırdım artıkkkkk((((

Son düzenleme:
haaa bu arada mam takviyesine rağmen sadece 400 gr. almışız zaten minikti iyice minik kalacak.nasıl besleyeceğimi şaşırdım artıkkkkk((((

bebişin kaç aylık bilmiyorum sütün yetmiyor olabilir 4 aya kadar normalde 1 kilo alır 4 aydan sonra 600 gr alır sanırım mama takviye edin ne olura olsun besle ve büyür korkma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…