meraba annişler ve bebişlerrr umarım herkesciikler çok mutludur
size 2 sorum olcak. 1.si oğlum hiç kusmazdı dün gece uykumdan kusmasına uyandım düşünün resmen bi insan kusuyodu sanki öle bi ses çıktı korkumdan yataktan nası fırladığımı bilmiyorum. ve sürekli şimdi kusmalara devam ediyo ama o şekilde diil sessiz bunlar ama hiç kusmazdı. ateş filan yok. hastalık olabilirmi bu ?? normalmi böle bişi yaşayan varmı?
2.si siz bez olarak ne kullanıyosunuz. ben oğluşuma prima 3 no kullanmama rağmen yinede bacak kısımlarında hep iz var kıpkırmızı, çok sıkmıyorumda. değiştirsemmi?? siz ne önerirsiniz?
kızlar yokmu cevap vercek yarın 40 ım çıkıyo ve hala az az kanamam vaar...normal mii yoksa doktoruma sorsammı
kızlar yokmu cevap vercek yarın 40 ım çıkıyo ve hala az az kanamam vaar...normal mii yoksa doktoruma sorsammı
slm mart annisleri,benim bebis 2 ay 12 gunluk oldu gaz sikintimiz halen suruyor illaki gazini cikartmaliyim her emdiginde ,sizler ne yaapiyorsunuz gecdimi gaz sizdemi her emzirisinizde gazini mutlak cikartiyormusunuz?bakalim 3 ay surer diyorlar 3 ayi bekliyorum insallah gecer
bi de kızlar bi şey sorucam primanın premium care olanını mı kullanıyosunuz yeşil paketi mi??
bi de kızlar bi şey sorucam primanın premium care olanını mı kullanıyosunuz yeşil paketi mi??
ben canbebe kullanıyorum ve hiç ummadığım kadar memnunum
ama sen gene de bezi bağlayınca elinle bacak kenarlarındaki lastikleri düzelt canım,ben öyle yapıyorum eskisi gibi sıkma kızarma pek olmuyor
bende 40gün boyunca adet oldum...sonra bitti.ozamandan beri hiç adet olmadım.
aranızda böyle olan varmı? sütün koruyomuş böyle olunca diyolar.
ben 1 ay sonra adet oldum ama doktorum bana kesinlikle süt korumaz sakın güvenme demişti doğumdan sonra.
biraz daha iyi ama önceki gibi değil hala.. aşıdan beri uykusuda değişti, gündüz daha çok uyuyor. aşıyla alakası varmı, tam bilmiyorum ama biraz emdikten sonra 2-3 saat uyuyor.. sonra acıktığını anlıyor galiba, uyanıyor ve bas bas bağırıyoryine azıcık emiyor, tekrar uykuya dalıyor... bütün gün böyle devam ediyor.. dün akşam biraz uyanık durdu, ama yoksa gündüz uykusu çoğaldı, sevinsem mi endişelensem mi şaşırdım :26::26:
senin bebeğinde uykusu değiştimi?
ay kızlar şok oldum az öncekızım gündüz uykusunu oto koltuğunda uyuyor.. az önce baktım, uyukluyordu, bende biraz ortalığı topladım, çamaşır filan serdim, uyuyor sanıdığım için acelede etmedim. sonra içeriye girdim bizimkide bi bakayım dedim bide ne göreyim? kızım oto koltğundan aşağı kaymış, sadece kafası kalmış oto koltuğunda, gerisi yerde, etrafa fıldır fıldır bakıyor uyakıkken arada poposunu attırıp biraz aşağıya kayıyordu, ama bu kadar hiç görmedim... artık gözüm hep üstünde olacak, aman sizde dikkat edin kizlar, bunlar artık iyice hareketlenmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?