2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm mart annisleri,benim bebis 2 ay 12 gunluk oldu gaz sikintimiz halen suruyor illaki gazini cikartmaliyim her emdiginde ,sizler ne yaapiyorsunuz gecdimi gaz sizdemi her emzirisinizde gazini mutlak cikartiyormusunuz?bakalim 3 ay surer diyorlar 3 ayi bekliyorum insallah gecer

kızlar yokmu cevap vercek yarın 40 ım çıkıyo ve hala az az kanamam vaar...normal mii yoksa doktoruma sorsammı

ben canbebe kullanıyorum ve hiç ummadığım kadar memnunum
ama sen gene de bezi bağlayınca elinle bacak kenarlarındaki lastikleri düzelt canım,ben öyle yapıyorum eskisi gibi sıkma kızarma pek olmuyor

kızlar yokmu cevap vercek yarın 40 ım çıkıyo ve hala az az kanamam vaar...normal mii yoksa doktoruma sorsammı

son bir haftaya kanama denemez ama leklenmelerim devam etmişti benim de 40 gün
her şeye rağmen kırkıncı günde gusül almam gerektiği için aldım ve onunla beraber tamamen kesildi canım

bu arada arkadaşlar çok konuşluyor ben de yazayım istedim
bez değiştirmek her bebekte alerji ya da pişik yapmıyor galiba
çünkü ben ilk haftalarda canbebe kullandım sonra huggiese geçtim ve tekrar canbebeye döndüm
hiç bir olumsuzluk olmadı

saolun kızlar benimde lekelenme şeklinde hatta dün kesildi sandım bugün gene kırmızı lekelenme olmuş..usulen abdest alıcam yani..saolun kızlar.

Evet uyuyorsa bile yatağına yatırmıyorum, mutlaka çıkarıyorum ben. Gazını çıkardığında hala sancısı olmuyorsa çok sorun yoktur zaten..

bi de kızlar bi şey sorucam primanın premium care olanını mı kullanıyosunuz yeşil paketi mi??

Biz bir kez aldık premium, şimdi normal yeşil paket kullanıyoruz..

selm arkadaşlar...herkez iyidir umarım.
bende canbebenin alt değiştirme örtüsünü aldım. çok güzel bişeymiş...tavsiye ederim.

bi de kızlar bi şey sorucam primanın premium care olanını mı kullanıyosunuz yeşil paketi mi??

ben ilk premium care kullandım 2 paket ama hep taştı yeşili kullandım ondan memnundum ama lastik yerleri kızardığı için bugün molfix denedim bakalım bu nası olcak

ben canbebe kullanıyorum ve hiç ummadığım kadar memnunum
ama sen gene de bezi bağlayınca elinle bacak kenarlarındaki lastikleri düzelt canım,ben öyle yapıyorum eskisi gibi sıkma kızarma pek olmuyor

oraları düzeltiyorum ama molfixten memnun kalmazsam canbebeyi deniyim bide bakalım

canım benimde 40ıma kadar sürdü kanamam korkma benimde eşimle ilişkiye girdiğimde kesilmişti

alaksız olacak ama paylaşmak istiyorum
bahsi burada mı geçmişti emin değilim, buzuki orhan'ın kolik albümü var oradaki müzikler hakikaten benim bebeğimi sakinleştiriyor ve uyansa bile sallarken uykusuna devam ediyor o müzik çalarken.
çok saçma gelmişti bana ama denedim işe yarıyor
karman çorman gürültülü bir şey ama fön makinesi ve süpürge gibi bebeğin ilgisini çekiyor
bebeği çok ağlayan arkadaşlar şansınızı deneyin derim

Son düzenleme:
bende 40gün boyunca adet oldum...sonra bitti.ozamandan beri hiç adet olmadım.
aranızda böyle olan varmı? sütün koruyomuş böyle olunca diyolar.

bende 40gün boyunca adet oldum...sonra bitti.ozamandan beri hiç adet olmadım.
aranızda böyle olan varmı? sütün koruyomuş böyle olunca diyolar.

ben 1 ay sonra adet oldum ama doktorum bana kesinlikle süt korumaz sakın güvenme demişti doğumdan sonra.

uykumuzda değişiklik yok ama memeyi reddediyor emmek istemiyor ve çoookkk şiddetli bir şekilde ağlıyor,ne yapacağımı şaşırdım valla..
kakası biraz tuhaf geliyor bana acaba ishamiki çookk koyu yeşil ve sümüksü gibi yapıyor kakasını
(biraz açık oldu ama)aşıdan beri böyle ooffff

sezeryandan sonra sadece 15 gün kanamam oldu o da az az yani,2 aylık olduk ve hala bişi yok

bizde prima kullanıyoruz çokta memnunum yanii

ay kızlar şok oldum az önce kızım gündüz uykusunu oto koltuğunda uyuyor.. az önce baktım, uyukluyordu, bende biraz ortalığı topladım, çamaşır filan serdim, uyuyor sanıdığım için acelede etmedim. sonra içeriye girdim bizimkide bi bakayım dedim bide ne göreyim? kızım oto koltğundan aşağı kaymış, sadece kafası kalmış oto koltuğunda, gerisi yerde, etrafa fıldır fıldır bakıyor uyakıkken arada poposunu attırıp biraz aşağıya kayıyordu, ama bu kadar hiç görmedim... artık gözüm hep üstünde olacak, aman sizde dikkat edin kizlar, bunlar artık iyice hareketlenmeye başladı

Son düzenleme:

evet kesinlikle dikkat etmemiz gerek bende pusette yatırıyorum iyi oluyor hemen sallıyorum anne kucağında ki pozisyon olduğu için sanırım rahat geliyor..

arkadaşlar işitme testini herkes yaptırdı mı
ben ilk kontrolde doğum yaptığım hastaneye gitmediğim için yapılmadı
ama sağlık ocağından aradılar ve mutlaka yaptırın dediler
gittiğim çocuk doktoru da seslere duyarlı ise,sesinize dönüp bakıyorsa hiç gerek yok ,yaptırmayın dedi
ne yapsam:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…