2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben bebek bezi olarak bimdeki jelly willy i kullanıyorum tavsiye ederim..memnunum..bide bişey sorcam siz gece bebişlerin bezlerini değiştiriyormusunuz her kalktığında??ben kakası yoksa hiç açmıyorum değilse uykusu açılıyo..acaba doğrumu yapıyorum...gece yatarken 10 gibi değiştiriyorum sabah 5 gibi uyanıyo o zaman değiştiriyorum

iyi geceler hanımlar
inşallah anneler ve bebişler iyidir
biz çok uykusuzuz teyzeleri
kızım gündüz uyusa da uyumasa da gece uyumuyor ilgi istiyor
en erken gece 2.30 da uyuyor
3 kez erken uyudu
ne yapsak ki

aynı benim kızım kafayı yicem artık.kıpkırrmızı gözlerle esneye esneye bana bakıyo yavrum.uyumuyo çok üzülüyorumm

aynen özellikle kakası çok kokuyo.çıtçıtlı atletin çıtçıtlarının olduğu yerde nemlilik hissediyorum sızma mı yapıyo acep?
selm arkadaşlar...herkez iyidir umarım.
bende canbebenin alt değiştirme örtüsünü aldım. çok güzel bişeymiş...tavsiye ederim.
doğduğundan beri kullanıyorum inanılmaz pratik ve harika bişey:)kirlenince at.kaç defa yeni beze geçerken nehir onun üstüne yaptı çişin,i kakasını hiç bir yere de geçmiyor..süper

hiç işe yaramadı benim beişte.fön makinesi kurtarıcım:)

evet kesinlikle dikkat etmemiz gerek bende pusette yatırıyorum iyi oluyor hemen sallıyorum anne kucağında ki pozisyon olduğu için sanırım rahat geliyor..

puset dediğin oto koltuğumu canım? benimki gündüzleri yatağında uyumuyor, hemen geri uyanıyor... oto koltuğunda saatlerce uyuyor.. dediğin gibi daha rahat geliyor... bende hafif sallıyorum hemen uykuya dalıyor...

kızlar dün yazmıştım benim bebek pusetten koltuğa inmişti diye şimdi artık aklım hep onda kaldı acaba şöyle güzel büyük bi minder diktirsemde yerde onun üzerinde mi dursa? artık wc ye bile gitsem aklım onda kalıyo yaaa:84:

Son düzenleme:

kız dünür dikkat et damadıma..bizim kızda öyle hareketli valla bende dediğin gibi wcye giderken bile aklım kalıyor dönermi inermi bi yerden diye Rabbim bütün bebişleri korusun inşallah

kız dünür dikkat et damadıma..bizim kızda öyle hareketli valla bende dediğin gibi wcye giderken bile aklım kalıyor dönermi inermi bi yerden diye Rabbim bütün bebişleri korusun inşallah

amin dünürüm. sende gitme gerekirse wc ye biriktir toptan yap yeter ki gelinime bişey olmasın benim oğlan çok kızar valla sana

nasılsınız anneciklerr??? bugun ilk kez kızımı ben yıkadım,annem su döktü. ayy ne zormuş,kayacak falan diye cok korktum,kan ter içinde kaldım ama basarıyla atlattık cok şükür

tek basına yıkayanları tebrik ediyorum valla..ben beceremem..

bez olarak prima premium kullanıorum,huggiesi begenmemiştim ben. bim dekini de herkes cok övmus nettte de arastırdım,alıp denicem merak ettım..

bi de bi sorum olacak kızlar: bnm kızım her sabah ıhh ıhh diye zorlanarak uyanıyo ve kaka yapamıyo.istisnasız her sabah böyle.. uykusundan uyanıyo bu yuzden.. ne yapmam gerek???

bende 40gün boyunca adet oldum...sonra bitti.ozamandan beri hiç adet olmadım.
aranızda böyle olan varmı? sütün koruyomuş böyle olunca diyolar.
bende daha adet olmadım

yaptır canım bizede hstanede yapmmaışlardı ben özel olarak götürdüm yaptırttım

kızlar yarın sabah bebişimin aşıları var.. çok stres yaptım ..ateşlendi acıyo falan dediniz ya... korkuyorum.. gitmeden ateş düşürücü de vermicem,vermek aşının etkisini azaltıyo demişsiiniz.. umarım ateşsiz agrısız sızısız atlatır bebişim.. babamız da olmayacak yarın giderken,off cok korkuyorumm,ben nasıl dayanıcam...

canım işlh. bebişin ateşlenmez,rahat geçiren bebeklerimizde var.benim kızım aşıdan eve gelince bişi yoktu ama ağrısını kessin diye tamol verdim,veryin diyen hemşirelere soruyorum dr. aşıdan sonra verin diye neden kendiliğinden yazıyor bu şurupları?yarım çay kaşığı verdim rahatça uyudu meleğim gecede 37.7 çıktı ateşi yarımda o zaman verdim.

ha benimde aklıma bişey takılmıştı bugün müydü dün müydü bi mesajda bebeğin 1 kg alması gerekiyor diye bişey okumuştum, biz pazartesi kontrole gittiğimizde bebişim 700 gr almıştı ama 4 cm uzamıştı. kilosu bana az geldi az değil mi dedim. hayır bu aylarda en az 600 gr. en fazla 1000 gr alması gerek 600 gr altı da normal değil 1000 gr ın üstüde demişti:26:

Son düzenleme:

allah allah kafam karıştı şimdi:44::44::44:
canım benim bebeğim 1 kg almış, bende az almış gibi düşünüp tasalanıyordum.
niyeki 1 kg den fazla alınca ne oluyormuşki?
benim yeğenim ayda 2 kg. alıdi 7. ayına kadar tosuncuk

maşallah tosuncuğa.belki tosuncuk oluyorlar diye sakıncalıdır

kızlar çift yönlü hangi bebek arabasını alayım ?

bugün çift yön fonksiyonunu kullanayım dedim ilk kez. pişman oldum sakın sunny baby alma. adamlar kolu çift yönlü yapmış ama maalesef tekerleklerde aynı şeyi düşünememişler.

ani sese mesela kapı çarpması vs irkiliyor mu sese bakıyor mu ama gene de ysptır bence

600 1000 gr arası normal üstü de anormal değil ama genel ortalama bu biz de 900 gr aldık gayet normal ikisi de

ani sese mesela kapı çarpması vs irkiliyor mu sese bakıyor mu ama gene de ysptır bence

600 1000 gr arası normal üstü de anormal değil ama genel ortalama bu biz de 900 gr aldık gayet normal ikisi de

bu ebeler dr. lar aynı eğitimden geçmiyor mu çok merak ediyorum zaten bi konuda da hemfikir olsalar şoka girerim

offf bende adet olmak istiyom yaa :2:

Neden ya, ben hiç istemiyom

Ben de öyle yapıyorum, gece uykusu mümkün olduğunca kesintisiz olsun diye. Zaten kakasını sabah emerken yapıyo çoğunlukla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…