iyi geceler hanımlar
inşallah anneler ve bebişler iyidir
biz çok uykusuzuz teyzeleri
kızım gündüz uyusa da uyumasa da gece uyumuyor ilgi istiyor
en erken gece 2.30 da uyuyor
3 kez erken uyudu
ne yapsak ki
aynen katılıyorum prima koku yapıyor bebeğim çiş yaptığında hemen kokmaya başlıyor zaten bez kendi bir garip kokuyor eğer idrar yolu enf. olsaydı (Allah korusun) çoktan ortaya çıkardı. dediğiniz gibi bacaklarına iz yapıyor ben 2 numara iz yapıyor diye 3 e geçtim aynı gün o da iz yaptı başka marka da risk ne yapsam şaşırdım ama koku meselesini benim gibi farkeden olmuş yoksa kendimden şüphelenecektim artık paranoyak oldum diye.....
doğduğundan beri kullanıyorum inanılmaz pratik ve harika bişey:)kirlenince at.kaç defa yeni beze geçerken nehir onun üstüne yaptı çişin,i kakasını hiç bir yere de geçmiyor..süperselm arkadaşlar...herkez iyidir umarım.
bende canbebenin alt değiştirme örtüsünü aldım. çok güzel bişeymiş...tavsiye ederim.
alaksız olacak ama paylaşmak istiyorum
bahsi burada mı geçmişti emin değilim, buzuki orhan'ın kolik albümü var oradaki müzikler hakikaten benim bebeğimi sakinleştiriyor ve uyansa bile sallarken uykusuna devam ediyor o müzik çalarken.
çok saçma gelmişti bana ama denedim işe yarıyor
karman çorman gürültülü bir şey ama fön makinesi ve süpürge gibi bebeğin ilgisini çekiyor
bebeği çok ağlayan arkadaşlar şansınızı deneyin derim
evet kesinlikle dikkat etmemiz gerek bende pusette yatırıyorum iyi oluyor hemen sallıyorum anne kucağında ki pozisyon olduğu için sanırım rahat geliyor..
kızlar dün yazmıştım benim bebek pusetten koltuğa inmişti diye şimdi artık aklım hep onda kaldı acaba şöyle güzel büyük bi minder diktirsemde yerde onun üzerinde mi dursa? artık wc ye bile gitsem aklım onda kalıyo yaaa:84:
kız dünür dikkat et damadıma..bizim kızda öyle hareketli valla bende dediğin gibi wcye giderken bile aklım kalıyor dönermi inermi bi yerden diye Rabbim bütün bebişleri korusun inşallah
bende daha adet olmadımbende 40gün boyunca adet oldum...sonra bitti.ozamandan beri hiç adet olmadım.
aranızda böyle olan varmı? sütün koruyomuş böyle olunca diyolar.
arkadaşlar işitme testini herkes yaptırdı mı
ben ilk kontrolde doğum yaptığım hastaneye gitmediğim için yapılmadı
ama sağlık ocağından aradılar ve mutlaka yaptırın dediler
gittiğim çocuk doktoru da seslere duyarlı ise,sesinize dönüp bakıyorsa hiç gerek yok ,yaptırmayın dedi
ne yapsam:44::44:
kızlar yarın sabah bebişimin aşıları var.. çok stres yaptım ..ateşlendi acıyo falan dediniz ya... korkuyorum.. gitmeden ateş düşürücü de vermicem,vermek aşının etkisini azaltıyo demişsiiniz.. umarım ateşsiz agrısız sızısız atlatır bebişim.. babamız da olmayacak yarın giderken,off cok korkuyorumm,ben nasıl dayanıcam...
ha benimde aklıma bişey takılmıştı bugün müydü dün müydü bi mesajda bebeğin 1 kg alması gerekiyor diye bişey okumuştum, biz pazartesi kontrole gittiğimizde bebişim 700 gr almıştı ama 4 cm uzamıştı. kilosu bana az geldi az değil mi dedim. hayır bu aylarda en az 600 gr. en fazla 1000 gr alması gerek 600 gr altı da normal değil 1000 gr ın üstüde demişti:26:
allah allah kafam karıştı şimdi:44::44::44:
canım benim bebeğim 1 kg almış, bende az almış gibi düşünüp tasalanıyordum.
niyeki 1 kg den fazla alınca ne oluyormuşki?
benim yeğenim ayda 2 kg. alıdi7. ayına kadar tosuncuk
kızlar çift yönlü hangi bebek arabasını alayım ?
bugün çift yön fonksiyonunu kullanayım dedim ilk kez. pişman oldum sakın sunny baby alma. adamlar kolu çift yönlü yapmış ama maalesef tekerleklerde aynı şeyi düşünememişler.
ani sese mesela kapı çarpması vs irkiliyor mu sese bakıyor mu ama gene de ysptır bencearkadaşlar işitme testini herkes yaptırdı mı
ben ilk kontrolde doğum yaptığım hastaneye gitmediğim için yapılmadı
ama sağlık ocağından aradılar ve mutlaka yaptırın dediler
gittiğim çocuk doktoru da seslere duyarlı ise,sesinize dönüp bakıyorsa hiç gerek yok ,yaptırmayın dedi
ne yapsam:44::44:
kızlar ben bebek bezi olarak bimdeki jelly willy i kullanıyorum tavsiye ederim..memnunum..bide bişey sorcam siz gece bebişlerin bezlerini değiştiriyormusunuz her kalktığında??ben kakası yoksa hiç açmıyorum değilse uykusu açılıyo..acaba doğrumu yapıyorum...gece yatarken 10 gibi değiştiriyorum sabah 5 gibi uyanıyo o zaman değiştiriyorum
ben de öyle yapıyorum
ha benimde aklıma bişey takılmıştı bugün müydü dün müydü bi mesajda bebeğin 1 kg alması gerekiyor diye bişey okumuştum, biz pazartesi kontrole gittiğimizde bebişim 700 gr almıştı ama 4 cm uzamıştı. kilosu bana az geldi az değil mi dedim. hayır bu aylarda en az 600 gr. en fazla 1000 gr alması gerek 600 gr altı da normal değil 1000 gr ın üstüde demişti:26:
ani sese mesela kapı çarpması vs irkiliyor mu sese bakıyor mu ama gene de ysptır bence
600 1000 gr arası normal üstü de anormal değil ama genel ortalama bu biz de 900 gr aldık gayet normal ikisi de
offf bende adet olmak istiyom yaa :2:
kızlar ben bebek bezi olarak bimdeki jelly willy i kullanıyorum tavsiye ederim..memnunum..bide bişey sorcam siz gece bebişlerin bezlerini değiştiriyormusunuz her kalktığında??ben kakası yoksa hiç açmıyorum değilse uykusu açılıyo..acaba doğrumu yapıyorum...gece yatarken 10 gibi değiştiriyorum sabah 5 gibi uyanıyo o zaman değiştiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?