kızlar ben bebek bezi olarak bimdeki jelly willy i kullanıyorum tavsiye ederim..memnunum..bide bişey sorcam siz gece bebişlerin bezlerini değiştiriyormusunuz her kalktığında??ben kakası yoksa hiç açmıyorum değilse uykusu açılıyo..acaba doğrumu yapıyorum...gece yatarken 10 gibi değiştiriyorum sabah 5 gibi uyanıyo o zaman değiştiriyorum
alaksız olacak ama paylaşmak istiyorum
bahsi burada mı geçmişti emin değilim, buzuki orhan'ın kolik albümü var oradaki müzikler hakikaten benim bebeğimi sakinleştiriyor ve uyansa bile sallarken uykusuna devam ediyor o müzik çalarken.
çok saçma gelmişti bana ama denedim işe yarıyor
karman çorman gürültülü bir şey ama fön makinesi ve süpürge gibi bebeğin ilgisini çekiyor
bebeği çok ağlayan arkadaşlar şansınızı deneyin derim
kızlar ben bebek bezi olarak bimdeki jelly willy i kullanıyorum tavsiye ederim..memnunum..bide bişey sorcam siz gece bebişlerin bezlerini değiştiriyormusunuz her kalktığında??ben kakası yoksa hiç açmıyorum değilse uykusu açılıyo..acaba doğrumu yapıyorum...gece yatarken 10 gibi değiştiriyorum sabah 5 gibi uyanıyo o zaman değiştiriyorum
bu ebeler dr. lar aynı eğitimden geçmiyor mu çok merak ediyorumzaten bi konuda da hemfikir olsalar şoka girerim
valla ben ebeye hemşireye itibar etmiyorum ama üstüne basarak söylüyorum alanları olmadığı için yanlış anlaşılmasın bu arada her meslek grubunda olduğu gibi bazıları hakikaten saçmalıyorbu ebeler dr. lar aynı eğitimden geçmiyor mu çok merak ediyorumzaten bi konuda da hemfikir olsalar şoka girerim
ilk oglumda 3.5 ay civari bu cd ile tanismistim iyi gelmisti ama ben hic hoslanmadim korkuyorum resmen bu cd deki seslere... simdi ise daha kullanmadim oglum gazli oldugu halde
gece 5 saatlik bi uzun uyku uyutun demişti iki doktorumd ama valla uykusu açılınca dalması çok zor oluyor ben açmıyorum pişik sorunumuz yok yalnız ben tüm gece öyle tutuyorum napim ama uyku düzenini bozmaya cesaret edemiyorum açıkçası
ben de degistirmek istiyorum ama uyaniyor ve sonra uyumasi zor oluyor ama oyle de birakamam ki pisik olur cildi hassas offf yani zor durum....
ben de 700-1200 gr arasi normal diye biliyorum oglum da 1200 gr almisti gecen ay bu ay bakalim istahi da yok pek emmiyor da belki dengelenir bu ay....
evet ani sese irkiliyor hatta eşimle biz işitm testi yapıyoruz kızımızaani sese mesela kapı çarpması vs irkiliyor mu sese bakıyor mu ama gene de ysptır bence
ilk oglumda 3.5 ay civari bu cd ile tanismistim iyi gelmisti ama ben hic hoslanmadim korkuyorum resmen bu cd deki seslere... simdi ise daha kullanmadim oglum gazli oldugu halde
yaptır canım bizede hstanede yapmmaışlardı ben özel olarak götürdüm yaptırttım
evet ani sese irkiliyor hatta eşimle biz işitm testi yapıyoruz kızımıza
o sağına geçip konuşuyor ona bakıyor sonra o susuyor, ben soldan konuşuyorum bana dönüyor
biiz öremeyince de sesin yönünü arıyor
haklısın sesler gerçekten korkunç
herkes yaptır demiş bakalım benim gitiğim hastane yapmıyormuş başka yere sormam lazım
benimde doğduğunda hastanede ilk durmadı yapamadılar işitme testini 2. denemedede su mu kaçmış nolmuş yapamadılar sonra yapın dediler kaldı öle ama sese filan dönüyo gerek var mı ki ya :26:
kızlar bebek arabası taVSİye etmemişsiniz.. evde var ama tek yönlü , hiç rahat edemiyorum ve çok ağır bendeki ben almadım görümcem vermişti. Çift yönlü tavsiye edeceğiniz birşey var mı?
kızlar bebek arabası taVSİye etmemişsiniz.. evde var ama tek yönlü , hiç rahat edemiyorum ve çok ağır bendeki ben almadım görümcem vermişti. Çift yönlü tavsiye edeceğiniz birşey var mı?
3lü aşıdan geldik teyzeleri şimdiçok ağladı bebişim gözünden yaş geldi resmen umarım ateşi çıkmas :18::18::18::18:
maşallah tosuncuğa.belki tosuncuk oluyorlar diye sakıncalıdır
hiç sanmıyorum canım,anne karnındayken bile gr. hesaplıyoruz şukadar almış falan diye,
şimdi ise aşı günlerini bekliyoruz acaba kaç kg aldı diye.az almasınlarda fazla kg lu tosuncuk olsunlar
tabiki 1 gr bile fazla alsalar bizi sevindiriyorlar. aman benim kuzenim gibi olmasınlar da maşallahı var bebekliğinden beri tam bi tosuncuktu şu an 12 yaşında ama sürekli diyetisyene gidiyor damarları şimdiden tıkanmış. fast food falan yemiyor ama iştahı çok iyi bi oturuşta 2 tabak pilav yanında sulu yemek falan yiyor öyle olmasını da hiç istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?