Kızlar dün dr. götürdük emiri.Genizleri iyileşmedi.Burnu tıkanıyor.Benical ve okyanus suyu verdi.Kilosu 6500 olmuşRotavirüs aşı için tereddüt ettigimizi eşimle söyledik.Sglık ocagındaki hemşire önermedi dedik.Dr.kızdı ve yanlış bilgilendirme yaptıkları için aile hekimini arayıp uyardı ve sonrada saglık bakanlıgına şikayet yazısı gönderdi.Bizede ayrıntılı bir biçimde anlattı.Şimdi içim rahat haziranın ilk haftası yaptırıcaz bu aşıyı.
Kızlar dün dr. götürdük emiri.Genizleri iyileşmedi.Burnu tıkanıyor.Benical ve okyanus suyu verdi.Kilosu 6500 olmuşRotavirüs aşı için tereddüt ettigimizi eşimle söyledik.Sglık ocagındaki hemşire önermedi dedik.Dr.kızdı ve yanlış bilgilendirme yaptıkları için aile hekimini arayıp uyardı ve sonrada saglık bakanlıgına şikayet yazısı gönderdi.Bizede ayrıntılı bir biçimde anlattı.Şimdi içim rahat haziranın ilk haftası yaptırıcaz bu aşıyı.
bende tek yıkama cesareti yok yaaa hala emzik büyük rahatlık ciddenkızlar bugün ilk defa kızımı tek başına yıkadımbeceremem diyodum ama başardım.. bu arada parmağını emiyordu parmak emmesin diye emzik verdim hemen aldı valla seside çıkmıyo annelere duyurulur bayaa rahat ettim valla
maşallah emireKızlar dün dr. götürdük emiri.Genizleri iyileşmedi.Burnu tıkanıyor.Benical ve okyanus suyu verdi.Kilosu 6500 olmuşRotavirüs aşı için tereddüt ettigimizi eşimle söyledik.Sglık ocagındaki hemşire önermedi dedik.Dr.kızdı ve yanlış bilgilendirme yaptıkları için aile hekimini arayıp uyardı ve sonrada saglık bakanlıgına şikayet yazısı gönderdi.Bizede ayrıntılı bir biçimde anlattı.Şimdi içim rahat haziranın ilk haftası yaptırıcaz bu aşıyı.
aynen özlemcim bende emziryordum başım dönüyor sanırım dedim baktım sallanmıyor sonra şık şık avizenin bocuklarından ses geldi merti bırakamadım korktum bişey olursa kaçarım oğlumla diye birde yalnızdık evde eşim işteydihepimize geçmiş olsun kızlar..tam deprem anında oğlumu emziriyordum hala bıırakmadım beşşiğine çok korktum ..Rabbim hepimizi özellikle masum yavrularımızı korusun..kılına zarar gelebilir düşüncesi beni mahvetti çok üzgünüm..inşallah başka olmaz...inşallah can kkaybı yoktur..
3lü aşıdan geldik teyzeleri şimdiçok ağladı bebişim gözünden yaş geldi resmen umarım ateşi çıkmas :18::18::18::18:
geçmiş olsun canım inşallah ateşiz atlatırsınız
ah cnm kıyamam bizimde çarşamba günü bakalım bizimki ne kdr ağlayacak ilk aşıdada uğunmuştu resmen şimdi bide 3 tane olcakki off off
canım çıkarsa paranox s fitil verirsin bi tane olur biter, bu aşı konusunda biraz fazla endişeleniyoruz ama gereği yok evde fitil bulundur ama muhakkak
inşallah canım :26:
ya resmen işkence ediyolar çocuklara 3 tane aşı arka arkaya nedir yainş ağlamaz bebişin
endişelenme diiilde üzülüyo insan ateş bile diil kendini huzursuz hissetmesi bile yeter kıyamamfitil verdim yarım hemşire eve gidince ver dedi ama şurup alcam galiba fitil vermek çok zor ya :84:
bencede hem ilacı şapur şupur yalıyorlar
inşallah canım :26:
ya resmen işkence ediyolar çocuklara 3 tane aşı arka arkaya nedir yainş ağlamaz bebişin
endişelenme diiilde üzülüyo insan ateş bile diil kendini huzursuz hissetmesi bile yeter kıyamamfitil verdim yarım hemşire eve gidince ver dedi ama şurup alcam galiba fitil vermek çok zor ya :84:
benim oğluşumda ağzına ne tat gelse namm namm namm diye ses çıkarıyo resmenmart bebişleri obur galiba
merhaba anneciklerr ayy çok doluyum öncelikle içimi dökeyim.bebişimi salı günü kontrole götürdük doktora.kilosu boyu diğer gelişimi gayet iyi çok şükür.ama yüzündeki kızarıklıklar azalsa da tam olarak geçmemişti.yüzünü gül suyuyla sil dedi.süt ürünleri dokunuyor olabilir dedi.yoğurt peynir süt asla tüketme dedi.sadece keçi peyniri yiyebilirsin o da çok az dedi.15 gün deneyecekmişiz geçmezse ilaç önercek.bi de kızım çok sık kaka yapıyor ve yaparken çok fazla ıkınıyor.bu yüzden göbeği dışarı fırlamaya başladı.onun için de göbek kuşakları varmış onu önerdi.2 gündür de ishal oldu kuzum.tahlil yaptırdık lökosit çıktı.enfeksiyon var dedi.antibiyotik vericekti 50 günlük olunca vazgeçti.sadece çok sık emzir dedi.ateşi yok şükür ama çok halsiz kızım.normalde çok hareketli ve uykusuz şimdi öylece yatıyo kuzum hiç hali yok.ellerinizi çok sık yıkayın dedi,kim bebeğe dokunacaksa ellerini yıkamadan dokunmasın hatta bebeğin ellerini de yıka dedi.zaten yeterince dikkat ediyoruz ama sakınan göze çöp batıyo galiba
geçmiş olsun canım bizimde enfeksiyon çıktı ilk önce sondayla alınca çıkmadı sondaylamı aldılar idrarı torbayla aldılarsa torba bakteri üretebiliyormuş...merhaba anneciklerr ayy çok doluyum öncelikle içimi dökeyim.bebişimi salı günü kontrole götürdük doktora.kilosu boyu diğer gelişimi gayet iyi çok şükür.ama yüzündeki kızarıklıklar azalsa da tam olarak geçmemişti.yüzünü gül suyuyla sil dedi.süt ürünleri dokunuyor olabilir dedi.yoğurt peynir süt asla tüketme dedi.sadece keçi peyniri yiyebilirsin o da çok az dedi.15 gün deneyecekmişiz geçmezse ilaç önercek.bi de kızım çok sık kaka yapıyor ve yaparken çok fazla ıkınıyor.bu yüzden göbeği dışarı fırlamaya başladı.onun için de göbek kuşakları varmış onu önerdi.2 gündür de ishal oldu kuzum.tahlil yaptırdık lökosit çıktı.enfeksiyon var dedi.antibiyotik vericekti 50 günlük olunca vazgeçti.sadece çok sık emzir dedi.ateşi yok şükür ama çok halsiz kızım.normalde çok hareketli ve uykusuz şimdi öylece yatıyo kuzum hiç hali yok.ellerinizi çok sık yıkayın dedi,kim bebeğe dokunacaksa ellerini yıkamadan dokunmasın hatta bebeğin ellerini de yıka dedi.zaten yeterince dikkat ediyoruz ama sakınan göze çöp batıyo galiba
geçmiş olsun canım. bu kızarıklıklar nasıl ?? benim kızımdada var sönüyo tekrar çıkıyo bide çok kuru cildi. seninki baya sivilce gibimi?
merhaba anneciklerr ayy çok doluyum öncelikle içimi dökeyim.bebişimi salı günü kontrole götürdük doktora.kilosu boyu diğer gelişimi gayet iyi çok şükür.ama yüzündeki kızarıklıklar azalsa da tam olarak geçmemişti.yüzünü gül suyuyla sil dedi.süt ürünleri dokunuyor olabilir dedi.yoğurt peynir süt asla tüketme dedi.sadece keçi peyniri yiyebilirsin o da çok az dedi.15 gün deneyecekmişiz geçmezse ilaç önercek.bi de kızım çok sık kaka yapıyor ve yaparken çok fazla ıkınıyor.bu yüzden göbeği dışarı fırlamaya başladı.onun için de göbek kuşakları varmış onu önerdi.2 gündür de ishal oldu kuzum.tahlil yaptırdık lökosit çıktı.enfeksiyon var dedi.antibiyotik vericekti 50 günlük olunca vazgeçti.sadece çok sık emzir dedi.ateşi yok şükür ama çok halsiz kızım.normalde çok hareketli ve uykusuz şimdi öylece yatıyo kuzum hiç hali yok.ellerinizi çok sık yıkayın dedi,kim bebeğe dokunacaksa ellerini yıkamadan dokunmasın hatta bebeğin ellerini de yıka dedi.zaten yeterince dikkat ediyoruz ama sakınan göze çöp batıyo galiba
geçmiş olsun canım. bu kızarıklıklar nasıl ?? benim kızımdada var sönüyo tekrar çıkıyo bide çok kuru cildi. seninki baya sivilce gibimi?
geçmiş olsun canım bizimde enfeksiyon çıktı ilk önce sondayla alınca çıkmadı sondaylamı aldılar idrarı torbayla aldılarsa torba bakteri üretebiliyormuş...
sağol canım.yok biz idrar vermedik kakası su gibi aşırı sıvıydı o yüzden kaka tahlili istedi.bezini ters bağlattılar kaka yapınca bezi götürdük ordan aldılar.bu arda da baştan aşağı her yeri battı tabii.başka bi yöntemi var mıdır bilmiyorum
caretta çok geçmiş olsun. o yüzdeki kızarıklıkları en iyi ben bilirim 3 tane dr. a cildiyeye dahi götürdüm. nette saatlerce araştırma yaptım. bu bi tür bebek egzaması. atopik dermatit olarak geçiyor.ve bütün dr. ların verdiği kremler maalesef kortizonlu. araştırmalarım sonucunda bulduğum mustelanın atopik ciltler için özel üretilmiş temizleme suyu ve nemlendirici kremini kullanıyorum. sabah ve akşam iki kez kullanıyorum. iyi ki almışım eskisi gibi kötü bi görüntü asla olmadı. bazen tek tük hafif kızarıklıklar oluyo hemen geçiyo. bembeyaz oldu bebişimin yüzü.
anladım tatlım tekrar geçmiş olsun bizim pipisine özel torba bağlattılar enfeksiyon çıkınca sondayla aldılar dedği gbi torba bakteri üretebiliyormuş sondayla alınca çıkmadı bişey
el mahkum mecbur dayanmaya çalışacaklar 2sene olacak neredeyse evleneli sürekli bu sıkıntıyı yaşıyorum acıyı çekiyorum yani ama doğumdan sonra belki 2kat arttı yani .normalmiş doğumdan sonra ama bu kadarda yanması normalmi bilmiyorum artık diyorum acba yaramı var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?