2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doğru karar canım için rahat olsun ,herkes alanı dahilinde konuşmalı ama işte... iyi ypmış doktorun

doğru karar canım için rahat olsun ,herkes alanı dahilinde konuşmalı ama işte... iyi ypmış doktorun

internetten biraz araştırdığımda benimde kafam karışmıştı gerçekten. ama okuduklarıma bakarak çoğunluk yapılması yönündeydi. bende yaptırmaya karar verdim. 3. ay bitip 4 e girince dedi bizim dr.

bende tek yıkama cesareti yok yaaa hala emzik büyük rahatlık cidden
maşallah emire
aynen özlemcim bende emziryordum başım dönüyor sanırım dedim baktım sallanmıyor sonra şık şık avizenin bocuklarından ses geldi merti bırakamadım korktum bişey olursa kaçarım oğlumla diye birde yalnızdık evde eşim işteydi
3lü aşıdan geldik teyzeleri şimdi çok ağladı bebişim gözünden yaş geldi resmen umarım ateşi çıkmas :18::18::18::18:

geçmiş olsun canım inşallah ateşiz atlatırsınız

geçmiş olsun canım inşallah ateşiz atlatırsınız

inşallah canım :26:

ah cnm kıyamam bizimde çarşamba günü bakalım bizimki ne kdr ağlayacak ilk aşıdada uğunmuştu resmen şimdi bide 3 tane olcakki off off

ya resmen işkence ediyolar çocuklara 3 tane aşı arka arkaya nedir ya inş ağlamaz bebişin

canım çıkarsa paranox s fitil verirsin bi tane olur biter, bu aşı konusunda biraz fazla endişeleniyoruz ama gereği yok evde fitil bulundur ama muhakkak

endişelenme diiilde üzülüyo insan ateş bile diil kendini huzursuz hissetmesi bile yeter kıyamam fitil verdim yarım hemşire eve gidince ver dedi ama şurup alcam galiba fitil vermek çok zor ya :84:

bencede hem ilacı şapur şupur yalıyorlar

canım haklısın, bu arada ateş olmadan ilaç ver diyenleri de ben şikayet edeceğim galiba lütfen ateşinin çıkarsa ver bunu kafamdan söylemiyorum bu uygulama yanlış ve sadece sağlık ocaklarında hemşireler öneriyor nedense

merhaba anneciklerr ayy çok doluyum öncelikle içimi dökeyim.bebişimi salı günü kontrole götürdük doktora.kilosu boyu diğer gelişimi gayet iyi çok şükür.ama yüzündeki kızarıklıklar azalsa da tam olarak geçmemişti.yüzünü gül suyuyla sil dedi.süt ürünleri dokunuyor olabilir dedi.yoğurt peynir süt asla tüketme dedi.sadece keçi peyniri yiyebilirsin o da çok az dedi.15 gün deneyecekmişiz geçmezse ilaç önercek.bi de kızım çok sık kaka yapıyor ve yaparken çok fazla ıkınıyor.bu yüzden göbeği dışarı fırlamaya başladı.onun için de göbek kuşakları varmış onu önerdi.2 gündür de ishal oldu kuzum.tahlil yaptırdık lökosit çıktı.enfeksiyon var dedi.antibiyotik vericekti 50 günlük olunca vazgeçti.sadece çok sık emzir dedi.ateşi yok şükür ama çok halsiz kızım.normalde çok hareketli ve uykusuz şimdi öylece yatıyo kuzum hiç hali yok.ellerinizi çok sık yıkayın dedi,kim bebeğe dokunacaksa ellerini yıkamadan dokunmasın hatta bebeğin ellerini de yıka dedi.zaten yeterince dikkat ediyoruz ama sakınan göze çöp batıyo galiba

geçmiş olsun canım. bu kızarıklıklar nasıl ?? benim kızımdada var sönüyo tekrar çıkıyo bide çok kuru cildi. seninki baya sivilce gibimi?

geçmiş olsun canım bizimde enfeksiyon çıktı ilk önce sondayla alınca çıkmadı sondaylamı aldılar idrarı torbayla aldılarsa torba bakteri üretebiliyormuş...

geçmiş olsun canım. bu kızarıklıklar nasıl ?? benim kızımdada var sönüyo tekrar çıkıyo bide çok kuru cildi. seninki baya sivilce gibimi?

sağol canım.kızarıklıklar sivilce değil isilik gibi minik minik kırmızı noktalar.dediğin gibi bazen geçiyo sonra yine çıkıyo.şimdi içmiyorum süt.dondurma,yoğurt ve penir de yemiyorum.15 gün deneyeceğiz bakalım süt ürünlerine alerjisi mi var.sen götürdün mü doktora,sana ne dediler?

caretta çok geçmiş olsun. o yüzdeki kızarıklıkları en iyi ben bilirim 3 tane dr. a cildiyeye dahi götürdüm. nette saatlerce araştırma yaptım. bu bi tür bebek egzaması. atopik dermatit olarak geçiyor.ve bütün dr. ların verdiği kremler maalesef kortizonlu. araştırmalarım sonucunda bulduğum mustelanın atopik ciltler için özel üretilmiş temizleme suyu ve nemlendirici kremini kullanıyorum. sabah ve akşam iki kez kullanıyorum. iyi ki almışım eskisi gibi kötü bi görüntü asla olmadı. bazen tek tük hafif kızarıklıklar oluyo hemen geçiyo. bembeyaz oldu bebişimin yüzü.

geçmiş olsun canım bizimde enfeksiyon çıktı ilk önce sondayla alınca çıkmadı sondaylamı aldılar idrarı torbayla aldılarsa torba bakteri üretebiliyormuş...

sağol canım.yok biz idrar vermedik kakası su gibi aşırı sıvıydı o yüzden kaka tahlili istedi.bezini ters bağlattılar kaka yapınca bezi götürdük ordan aldılar.bu arda da baştan aşağı her yeri battı tabii.başka bi yöntemi var mıdır bilmiyorum

anladım tatlım tekrar geçmiş olsun bizim pipisine özel torba bağlattılar enfeksiyon çıkınca sondayla aldılar dedği gbi torba bakteri üretebiliyormuş sondayla alınca çıkmadı bişey

teşekkür ederim canım bilgiler için.bakalım 15 gün bi deneyelim süt diyetini.kortizonlu krem kullanmayı düşünmüyorum bende.mustelanın ürünleri çok iyi gerçekten,azalma olmazsa bende onları denerim.

anladım tatlım tekrar geçmiş olsun bizim pipisine özel torba bağlattılar enfeksiyon çıkınca sondayla aldılar dedği gbi torba bakteri üretebiliyormuş sondayla alınca çıkmadı bişey

sağol canım size de geçmiş olsun.idrar kız çocukları için çok zor yaa bir iki kere gördüm de nasıl takıyolar o torbayı anlamadım.inşallah anlamak zorunda da kalmam

yok canım yok bizimki birazda korkudan ya bişey olursa düşüncesi bence kendini biraz rahat bırak bide normal olduysa sıkınyılı olr ama inşallah en kısa sürede bu sorunuda aşarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…