2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aaaa sermest hoşgeldin, canım ne yaptın çalışmaya başladın mı sen??

canım hosbuldum dıyene kadar yıl oldu kusura bakma netin azizligen ugradım sayfa acılmıyor tam olarak yazamadım bitürlü
henüz baslamadm calısmaya ben hazıran basında ıznım bıtıyor ama karnelere kadar rapor almayı planlıorum sonrasında sınav görevlerım olur muhtemelen onları da ıdare idare eder mi bilmem etmezse naparım o da karısık su an görev yaptıgım ilde de degilim cünkü üç tane kıcı kırık sınav icin de dönmek istemiyorum ama napcam mechul canım

selam güzel annişler tatlı bebişler umarım herkes iyidir bu ara pek takılamıyorum
dün tatili fırsat bilip alısveriş falan gezdik tozduk biraz kuzuma mayo aldım minicik çok şeker ya bayıldım bu kadar küçügünü bulabileceigmi sanmıyordum denize girip girmeyecegi bile mechul ama hayalimdi valla aldım cok cici elbiseler aldım yaz kreasyonumuz hazır yani ütün alısverste uyuyan danam kendine olan kısmında gözünü acıp gülücükler sactı resmen anlarmıs gibi yavrum benim saglkla gıyınır insallah:)

bizim cadı cok ugrasırıyor hala beni teyzoslar
sabah bese kadar cıktı uyuma saatmiz cıldırıcam artık gercekten napsak uyumuyor gece her yolu denedim su bahsettıgınız yagı da aldım daha da cinleşiyor sıpam
üstüne bir de yememeye basladı binbir zorlukla yediriyorum mızmızın teki oldu biberonu agznda geveleyp duruyor ittiriyor kızıyor aglıyor sonra emzıgı ver yıyecek gibi cekıyor ama bu iştahsızlık nerden hortladı bılmem ama cok canımı sıkıyor zaten sütüm cok azaldı dogru dürüst beslenememsnden korkuyorum nolcak böyle bilmem valla geceler savas halinde bizde..
bir de kızarken aglarken savasırken bile derdi gücü aguu ya :)) ay bit öğrendik pir ögrendik dönüyor dönüyor aguuuuu aguuuuu tam cinnet gecirirken bir aguuyla gönlümü celiyor cimcimemmmm ayyy simdi neyse de ise dönünce napcam ben kızlar resmen uyku düzeni kurdu kendine..sabah beste uyuyor sekiz dokuz arası kalkıyor mama uykulu mamasını yiyor sonra gene uyuyor bire kadar ögleden sonra da aralıklı kestirmeler halinde uyuyor..aksam besten sonra nanik...
sabah yedide işbası yapıcak bir anneye beste uyuyan bir bebe oyyy anam oyyy yandım ki ne yandım

hergün yeni bi soru ve sorunla geliorum kızlar selam..

hamilelikte oluşan lekelriniz geçti mi...benim koltuk altımve bikini bölgem karardı ve hala geçmedi..göbeğimdeki çizgide..ve galiba lohusayken çok ped kullandığım için bikini bölgem iice mantar gibi oldu..yardımm..sizde var mı böle bişey..yeni konu açmayı bilmediğimden buraya yazayım dedim...

anneden geçen hormonların etkisiyle olur demişti ilk ayında bi daha da sormadım. Ben yoğurt yemeden duramam mesela peynirde çok yerim acaba ondanmı oluyor..

benimde hala karnımdaki kararma var çizgide yavaş yavaş kayboluyor

anneden geçen hormonların etkisiyle olur demişti ilk ayında bi daha da sormadım. Ben yoğurt yemeden duramam mesela peynirde çok yerim acaba ondanmı oluyor..

ilk başta bana da öyle demişlerdi hormonlardan dolayı oluyo bi süre sonra geçer diye ama azalsa da tamamen geçmiyo.bazen iyice çoğalıyo bazen azalıyo.bende yoğurt çok severim peynir de öyle ama şimdilik yiyemiyorum maalesef.2 gün oldu bakalım değişme olacak mı?inşallah düzelir ama eğer süt ürünlerinden oluyosa hiç yiyemeyecek miyim onu düşünüyorum :26:

cnm aynı dert bizdede var malesef.ilk başta daha yoğundu.şimdide isilik gibi oluyo bazen artıyo bazen azalıyo.bazende sivilce gibi uç veriyo.önce sadece yüzündeydi şimdi kafasında boynundada var.doktorumuz geçmezse cildiyeye göndercem dedi.ama ben doktorumdan memnun değilim pazartesi başka bi doktora gidicez bakalım o ne dicek.
benim yengemde oldu böle bi olay poposu bile yara gibi pişiyomuş.cildiyeye gitmişler süt ve süt ürünlerine alerjisi var demiş yemiceksin demiş.diyete uyunca geçmiş hepsi.şuan 9 aylık kızı hala emzirdiği için kendide yiyemiyo.kızınada yedirmiyo süt ve süt ürünlerini.ama çok detaylı bişi bu.herşeyde süt ve süt ürünü var.içine margarin yumurta mayonez felan giren şeyleride yemiyo.

bizim sadece yüzünde vardı 1 haftadır arada sırada boynunda da oluyo ne iştir anlamadım.bakalım süt ürünleri diyeti işe yarayacak mı?geçmezse ben de cildiyeye götürücem.senin doktor ne dicek acaba canım gidince yazarmısın buraya.inşallah böyle bi alerji yoktur yaa çok zor uymak.hadi biz neyse de bebişler ek gıdaya geçince daha zor.Allah yengenin yardımcısı olsun

Selam kızlar

2 çocukla vakit bulup giremedim 2 gündür. aşımızı olmuştuk en son, çok şükür ateşimiz çıkmadı hiç, gece de rahat uyudu.ateş düşürücü vermek gerekmedi. hatta kızım daha çok uyudu sanki aşı olduğu gün. sağlık ocağındaki hemşire söylemişti zaten, artık aşılarımız ithal, ateş yapmıyor diye. büyük kızımda her aşıdan sonra gece uykusuz ve huzursuz geçerdi, sanırım o zamanlar ithal aşı kullanılmıyordu.

dün de hava çok güzeldi. aldım iki kızımı birden eşimle beraber parka pikniğe götürdüm hepimize iyi geldi de en çok da bana iyi geldi :87::87:

Son düzenleme:

az ye bari hiç yemedende nasıl olurki sonuçta emziriyoruz. bizim sadece yüzümüz ve boynumuzda oluyor. doktor vaseline pure diye bi krem tavsiye etmişti onu sürünce sönüyor gibi. ellerini yüzüne çok götürüyor belki ondan bile olabiliyordur bide kusduğu için boynunda olduğunu düşünüyorum.

yok lekeler geçmedi aslında bende pek leke yok karnımdaki çizgi duruyor ve birazda kararmış durumda ama bence acele etme 9 ayda yavaş yavaş değişti herşey , 9 aydada hepsi geçer..
ay birde mantar demeyin bana hamileliğim boyunca neler çektim , doktor vajinal temizlik yaptı 2 kere amannnn amann. Mantar fitili filan hikaye en temizi doktor temizledikten sonra fitille oluyor istersen bir doktora temizlet.
bizim bebek arabamızda çift yönlü baby2go tango lux hafif ve kullanımıda rahat ben memnununm

ayy süpersin hem hesaplı hemde aradığım bütün özellikler var . Çok teşekkürler

elbette yazarım cnm.inşallah sizinkide alerji değildir ve en kısa sürede geçer.

kızlar bu arada ısırgan otu ve rezene çayını bilen varmı?nasıl yapabilirim?ne kadar ısırgan otu ne kadar rezene koyucam?aranızda içenler varsa sütünüzü çoğalttımı?

ben ısırganın hapını kullandım bir ara canım çayını bulamadım, sütü arttırdı mı dersen valla ben suyun faydasını gördüm bariz şekilde geri kalan hikaye bence ama dereotu için iyi yorumlar YAZMış arkadaşlar onu dene istersen bu kadar insan yanılmıyordur bence ben çok üşeniyorum yoksa yapacaktım ama...

dere otunu hiç sevmiyorum ondan dolayı yiyemiyorum.başka nasıl tüketebilirim?

ben sürekli rezene içiyorum sallama poşetler var onlar kolay oluyor. YOk aktardan alıp yapıcam dersen minik porselen demliğe 2-3 çay kaşığı rezene koy gün içinde iç. Isırgan için sütün kalitesini arttırır diyorlar ama ısırgan hormonları etkiliyen bir ot, masum bir şey değil valla içen varsa bende merak ediyorum . Lafta ısırgan 20 gün içilecek 10 gün araverilecek demiş uzmanlar. Rezene sütü arttırıyor ve bebeğin gazını rahatlatıyor. Ben benim bebek kolik diye içiyordum hep.

canım ısırganı doktorum söylemişti bununla ilgili çalışmalar yapılmış ve etkili olduğu gösterilmiş ama makul miktarda tüketilmek kaydıyla bi de çemen otu zaten o still tee içinde çemen otu var. Herşeyin çoğu zarar haklısın canım bence de az miktarda alınmalı. Ben de rezene hiç içmedim öyle duruyor

bütün annelere ve tatlı bebişlerineler bol uykulu gece diliyorum ve girmem gibi çıkmamda bir oluyor mert bey kokusunu alıyor nete girmemin uyanıveriyor

iyigclr kızlar
dün geceki depremden sonra bi korku başladı bende..eşimin gelmesini bekliyorum..iki çocukla napıcağımı bilemedim deniz'ide alıp rüzgar'ın yanında oturdum öylece:18:
bizim gaz:18: sanki acuk azaldı ama hala devam 2.5 aylık olduk son 15 gün olsun lütfen allahım:97:

herkes uyku pesinde bizde mesai yeni baslıyor
dün sabah beste uyuyan gündüzü uykularda geciren minik sıpammm aksam basladı cinlige simdi sıkıntıdan napcagını sasırdı viyak viyak ay oyna oyna biyere kadar anacım agulara da güc yetişmiyor artık sıfır uykuyla gezınce babamız güc toplamak icin uyuyor ben nöbetteyim bu sabah hangi kusun günaydın ötüşleriyle uyuruz bilmem artık

nolur geceleri uyusan be kuzum gündüzleri gece geceleri gündüz ettin ah ahhh

kızlar benim bebeğim iki gündür mama ve biberonu reddediyor önce diliyle itiyor, biraz zorlarsam ağlama başlıyo ve öğürüyor... göğüsümü emiyor, ama onuda çok fazla değil. sütüm az olduğu için mama veriyordum. aceba sütüm yetiyomu artık?

bide kızlar benim kız sürekli tükürüyor, baloncuklar yapıyor, sizinkilerde yapıyomu? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…