aaaa sermest hoşgeldin, canım ne yaptın çalışmaya başladın mı sen??
sağol canım.kızarıklıklar sivilce değil isilik gibi minik minik kırmızı noktalar.dediğin gibi bazen geçiyo sonra yine çıkıyo.şimdi içmiyorum süt.dondurma,yoğurt ve penir de yemiyorum.15 gün deneyeceğiz bakalım süt ürünlerine alerjisi mi var.sen götürdün mü doktora,sana ne dediler?
hergün yeni bi soru ve sorunla geliorum kızlar selam..
hamilelikte oluşan lekelriniz geçti mi...benim koltuk altımve bikini bölgem karardı ve hala geçmedi..göbeğimdeki çizgide..ve galiba lohusayken çok ped kullandığım için bikini bölgem iice mantar gibi oldu..yardımm..sizde var mı böle bişey..yeni konu açmayı bilmediğimden buraya yazayım dedim...
anneden geçen hormonların etkisiyle olur demişti ilk ayında bi daha da sormadım. Ben yoğurt yemeden duramam mesela peynirde çok yerim acaba ondanmı oluyor..
merhaba anneciklerr ayy çok doluyum öncelikle içimi dökeyim.bebişimi salı günü kontrole götürdük doktora.kilosu boyu diğer gelişimi gayet iyi çok şükür.ama yüzündeki kızarıklıklar azalsa da tam olarak geçmemişti.yüzünü gül suyuyla sil dedi.süt ürünleri dokunuyor olabilir dedi.yoğurt peynir süt asla tüketme dedi.sadece keçi peyniri yiyebilirsin o da çok az dedi.15 gün deneyecekmişiz geçmezse ilaç önercek.bi de kızım çok sık kaka yapıyor ve yaparken çok fazla ıkınıyor.bu yüzden göbeği dışarı fırlamaya başladı.onun için de göbek kuşakları varmış onu önerdi.2 gündür de ishal oldu kuzum.tahlil yaptırdık lökosit çıktı.enfeksiyon var dedi.antibiyotik vericekti 50 günlük olunca vazgeçti.sadece çok sık emzir dedi.ateşi yok şükür ama çok halsiz kızım.normalde çok hareketli ve uykusuz şimdi öylece yatıyo kuzum hiç hali yok.ellerinizi çok sık yıkayın dedi,kim bebeğe dokunacaksa ellerini yıkamadan dokunmasın hatta bebeğin ellerini de yıka dedi.zaten yeterince dikkat ediyoruz ama sakınan göze çöp batıyo galiba
ilk başta bana da öyle demişlerdi hormonlardan dolayı oluyo bi süre sonra geçer diye ama azalsa da tamamen geçmiyo.bazen iyice çoğalıyo bazen azalıyo.bende yoğurt çok severim peynir de öyle ama şimdilik yiyemiyorum maalesef.2 gün oldu bakalım değişme olacak mı?inşallah düzelir ama eğer süt ürünlerinden oluyosa hiç yiyemeyecek miyim onu düşünüyorum :26:
cnm aynı dert bizdede var malesef.ilk başta daha yoğundu.şimdide isilik gibi oluyo bazen artıyo bazen azalıyo.bazende sivilce gibi uç veriyo.önce sadece yüzündeydi şimdi kafasında boynundada var.doktorumuz geçmezse cildiyeye göndercem dedi.ama ben doktorumdan memnun değilim pazartesi başka bi doktora gidicez bakalım o ne dicek.
benim yengemde oldu böle bi olay poposu bile yara gibi pişiyomuş.cildiyeye gitmişler süt ve süt ürünlerine alerjisi var demiş yemiceksin demiş.diyete uyunca geçmiş hepsi.şuan 9 aylık kızı hala emzirdiği için kendide yiyemiyo.kızınada yedirmiyo süt ve süt ürünlerini.ama çok detaylı bişi bu.herşeyde süt ve süt ürünü var.içine margarin yumurta mayonez felan giren şeyleride yemiyo.
ilk başta bana da öyle demişlerdi hormonlardan dolayı oluyo bi süre sonra geçer diye ama azalsa da tamamen geçmiyo.bazen iyice çoğalıyo bazen azalıyo.bende yoğurt çok severim peynir de öyle ama şimdilik yiyemiyorum maalesef.2 gün oldu bakalım değişme olacak mı?inşallah düzelir ama eğer süt ürünlerinden oluyosa hiç yiyemeyecek miyim onu düşünüyorum :26:
yok lekeler geçmedi aslında bende pek leke yok karnımdaki çizgi duruyor ve birazda kararmış durumda ama bence acele etme 9 ayda yavaş yavaş değişti herşey , 9 aydada hepsi geçer..hergün yeni bi soru ve sorunla geliorum kızlar selam..
hamilelikte oluşan lekelriniz geçti mi...benim koltuk altımve bikini bölgem karardı ve hala geçmedi..göbeğimdeki çizgide..ve galiba lohusayken çok ped kullandığım için bikini bölgem iice mantar gibi oldu..yardımm..sizde var mı böle bişey..yeni konu açmayı bilmediğimden buraya yazayım dedim...
bizim bebek arabamızda çift yönlü baby2go tango lux hafif ve kullanımıda rahat ben memnununm
bizim sadece yüzünde vardı 1 haftadır arada sırada boynunda da oluyo ne iştir anlamadım.bakalım süt ürünleri diyeti işe yarayacak mı?geçmezse ben de cildiyeye götürücem.senin doktor ne dicek acaba canım gidince yazarmısın buraya.inşallah böyle bi alerji yoktur yaa çok zor uymak.hadi biz neyse de bebişler ek gıdaya geçince daha zor.Allah yengenin yardımcısı olsun
elbette yazarım cnm.inşallah sizinkide alerji değildir ve en kısa sürede geçer.
kızlar bu arada ısırgan otu ve rezene çayını bilen varmı?nasıl yapabilirim?ne kadar ısırgan otu ne kadar rezene koyucam?aranızda içenler varsa sütünüzü çoğalttımı?
ben ısırganın hapını kullandım bir ara canım çayını bulamadım, sütü arttırdı mı dersen valla ben suyun faydasını gördüm bariz şekilde geri kalan hikaye bence ama dereotu için iyi yorumlar YAZMış arkadaşlar onu dene istersen bu kadar insan yanılmıyordur bence ben çok üşeniyorum yoksa yapacaktım ama...
elbette yazarım cnm.inşallah sizinkide alerji değildir ve en kısa sürede geçer.
kızlar bu arada ısırgan otu ve rezene çayını bilen varmı?nasıl yapabilirim?ne kadar ısırgan otu ne kadar rezene koyucam?aranızda içenler varsa sütünüzü çoğalttımı?
ben sürekli rezene içiyorum sallama poşetler var onlar kolay oluyor. YOk aktardan alıp yapıcam dersen minik porselen demliğe 2-3 çay kaşığı rezene koy gün içinde iç. Isırgan için sütün kalitesini arttırır diyorlar ama ısırgan hormonları etkiliyen bir ot, masum bir şey değil valla içen varsa bende merak ediyorum . Lafta ısırgan 20 gün içilecek 10 gün araverilecek demiş uzmanlar. Rezene sütü arttırıyor ve bebeğin gazını rahatlatıyor. Ben benim bebek kolik diye içiyordum hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?