kızlar benim bebeğim iki gündür mama ve biberonu reddediyorönce diliyle itiyor, biraz zorlarsam ağlama başlıyo ve öğürüyor... göğüsümü emiyor, ama onuda çok fazla değil. sütüm az olduğu için mama veriyordum. aceba sütüm yetiyomu artık?
bide kızlar benim kız sürekli tükürüyor, baloncuklar yapıyor, sizinkilerde yapıyomu? :26:
İyi geceler kızlar, bebeklerin yüzündeki kızarıklıklardan çok bahsedilmiş, benim oğlumda da olmuştu. Şampuanını Dalin kullanıyorduk eczacımıza sormuştum o söyledi dalin yapabilir diye, şimdi kullanmıyorum sebamedin şampuanını aldım hiç kalmadı kızarıklıklar. Eğer dalin kullanıyorsanız bir deneyin isterseniz.
Ben göğüs pedini değiştirmedigimde kaşınıyo, ama yırtarcasina kaşıyasım geliyo. Bir de chicconunkini kullaniyordum, şimdi lansinoha geçtim, kaşıntı çok azaldı. Internetten alıyorum, minikbabyden filan, çok ucuza geliyor. Bir de minik dikkat bebek var çıtçıtlı bodysi göndermişler arabaya asmalıkGünaydıııııııııııııııııııııııııın kk nın en güzel anneleriiiiiiiiiiii
Keyifli Hafta Sonları diliyorummmm..
Sağlık durumlarınız iyi mi..Kızlar bişey soracağımm benim göğüslerimin ucları kahverengi yeri çoook kaşınıyor neden acaba..? Size de oldu mu ? oğluşumun ağzı pamukcuk olmuştu acaba ondan mı diyorum ?
Ay ben yiyorum ya. Pul biber neyse de karabiberin zararı olmaz herhalde.iyi haftasonları kızlar. acaba çok abartmadan pul biber karabiberin zararı olur mu? ben yiyemiyorum da korkudan.
iyi haftasonları kızlar. acaba çok abartmadan pul biber karabiberin zararı olur mu? ben yiyemiyorum da korkudan.
ben yiyorum yemeklere bıle acı biber salçası koyuyorum
arkadaşlar oğlum sürekli eli ağzına sokup emiyor yalanıyor salya bol bol akıyo sizce sebep nedir
bizimde sadece yüzünde vardı şimdi boynunda da olmaya başladı.vaselim pure u burdaki arkadaşlardan da kullananlar olmuştu.benim kızım da ellerini sürekli yüzüne sürüyor doktor bebeğin de ellerini yıka demişti.bakalım ne zaman geçicekaz ye bari hiç yemedende nasıl olurki sonuçta emziriyoruz. bizim sadece yüzümüz ve boynumuzda oluyor. doktor vaseline pure diye bi krem tavsiye etmişti onu sürünce sönüyor gibi. ellerini yüzüne çok götürüyor belki ondan bile olabiliyordur bide kusduğu için boynunda olduğunu düşünüyorum.
İyi geceler kızlar, bebeklerin yüzündeki kızarıklıklardan çok bahsedilmiş, benim oğlumda da olmuştu. Şampuanını Dalin kullanıyorduk eczacımıza sormuştum o söyledi dalin yapabilir diye, şimdi kullanmıyorum sebamedin şampuanını aldım hiç kalmadı kızarıklıklar. Eğer dalin kullanıyorsanız bir deneyin isterseniz.
kızlar aferdersiniz çokk kötü ishal olmuşum,karnım midem o kadar ağrıyorki anlatamam
ağlıyorum resmen acısından,bebeğimi bile zor emziriyorum(
10 gün öncede aynı böyle ishaldim hastaneye gittik tahlil yaptılar ve temiz çıktı,ilaç verip gönderdiler
2 gün kullandım ve geçmişti ama şimdi tekrar offffff karnımmmm
bugün tekrar o ilaçtan içtim ama sizinde bana önerebileceğiniz bişiler varmı.
Patates haşladım, muz yedim ama yok hala kıvrandırıyor.
canım geçmiş olsun ya tatlım kahvenin içine limon sık ye tatlım çok iyi gelirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?