2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bence normal benimki de zaman zaman aynı davranısları sergiliyor, ya sütün az çekmekte zorlanıyor ya da tam tersi fazlalıktan dolayı da çeker kendini süt kanalların da tıkalı olabilir birçok nedeni var emzirmeden önce hafif sık göğsünü istersen bu arada erken degil mi mama ya da biberon.Biberon ile verdiğin için de emmeyi reddeder sonucta yavas-hızlı farkından dolayı..

İyi geceler kızlar, bebeklerin yüzündeki kızarıklıklardan çok bahsedilmiş, benim oğlumda da olmuştu. Şampuanını Dalin kullanıyorduk eczacımıza sormuştum o söyledi dalin yapabilir diye, şimdi kullanmıyorum sebamedin şampuanını aldım hiç kalmadı kızarıklıklar. Eğer dalin kullanıyorsanız bir deneyin isterseniz.

dalin artık göz yakan şampuanların arasına girdi eski reklamlarının etkisini yitirerek,sebamed ürünü paramini.com da yüzde 30 indirimde şu an.Organicare de çok kaliteli bir üründür içeriği olarak biraz yüksek yalnız.

Günaydın herkese. Dünden beri yazamıyorum, bizim ev pansiyon sezonunu açtı, yaz geldi ya, hem de 19 mayıs tatili.. dün lise arkadaşım geldi, bizde kaldı, bugün de o gidecek, üniversiteden arkadaşlar gelecek. Antalya'da olmanın iyi yani, oturduğun yerden herkesle görüşüyorsun, ama bebekle yatılı misafir ağırlamak zormus, daha doğrusu geç vakte kadar uyanık kalıp sohbet etmek artık eskisi gibi değil hayat.
Kızlar fark ettim de, kızım gündüz mutlu, akşam 7 gibi gülücükleri bitiyo, genelde asik surat, gece 12den sonra kalktığında gene gülüyor. Akşamları huysuzlanıyor demek. Gazı varken de en çok o saatte olurdu..:44:

En iyilieri organik sertifikalı bebek ürünleri, eczaneden alıyorsun marketten değil canım..

Günaydıııııııııııııııııııııııııın kk nın en güzel anneleriiiiiiiiiiii

Keyifli Hafta Sonları diliyorummmm..

Sağlık durumlarınız iyi mi..Kızlar bişey soracağımm benim göğüslerimin ucları kahverengi yeri çoook kaşınıyor neden acaba..? Size de oldu mu ? oğluşumun ağzı pamukcuk olmuştu acaba ondan mı diyorum ?

iyi haftasonları kızlar. acaba çok abartmadan pul biber karabiberin zararı olur mu? ben yiyemiyorum da korkudan.

Ben göğüs pedini değiştirmedigimde kaşınıyo, ama yırtarcasina kaşıyasım geliyo. Bir de chicconunkini kullaniyordum, şimdi lansinoha geçtim, kaşıntı çok azaldı. Internetten alıyorum, minikbabyden filan, çok ucuza geliyor. Bir de minik dikkat bebek var çıtçıtlı bodysi göndermişler arabaya asmalık
iyi haftasonları kızlar. acaba çok abartmadan pul biber karabiberin zararı olur mu? ben yiyemiyorum da korkudan.
Ay ben yiyorum ya. Pul biber neyse de karabiberin zararı olmaz herhalde.

slm anneler 2 gundur eşim hasta evde kerem+kocam+ev uğraşmak benı bıtırdı dıyebılırım bugunde çok yakın bı arkadaşımın duğunu var mutlaka bulunmamız gerek yandık ben bayılmassam ıyı valla hee unutmadan kerem aşı olalı 3.gun hıç ateşlenmedi

slm kızlar
kilolarının hepsini verebilen var mı?
benim 6 kilo kalmıştı kızım doymuyo daha çok yemem gerekiyo tekrar almaya başlayacağım sanırım.
diyetisyene gitmeye karar verdim. yoksa bu kilolar başını alıp gidecek. düzgün beslenemiyorum zaten çcukla ilgilenmekten. ne olsa yiyorum artık.

bizimde sadece yüzünde vardı şimdi boynunda da olmaya başladı.vaselim pure u burdaki arkadaşlardan da kullananlar olmuştu.benim kızım da ellerini sürekli yüzüne sürüyor doktor bebeğin de ellerini yıka demişti.bakalım ne zaman geçicek

şampuan olarak johnson's baby kullanıyorum hem saç hem vücut.dalinin sıvı deterjanını kullanıyorum çift durulama yapıyorum.deterjandan oluyo desem sadece yüzünde var kızarıklık.süt ürünleri bile dokunsa niye sadece yüzünü etkilesin ki anlamadım ben bu işi

KIZLAR aferdersiniz çokk kötü ishal olmuşum,karnım midem o kadar ağrıyorki anlatamam
ağlıyorum resmen acısından,bebeğimi bile zor emziriyorum(

10 gün öncede aynı böyle ishaldim hastaneye gittik tahlil yaptılar ve temiz çıktı,ilaç verip gönderdiler
2 gün kullandım ve geçmişti ama şimdi tekrar offffff karnımmmm
bugün tekrar o ilaçtan içtim ama sizinde bana önerebileceğiniz bişiler varmı.
patates haşladım, muz yedim ama yok hala kıvrandırıyor.

canım geçmiş olsun ya tatlım kahvenin içine limon sık ye tatlım çok iyi gelirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…