2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yoğrdun içine kuru çay katıp ye,pirinç lapası ye bi de 8-10 karanfili ez biraz suyla yut bunlar bire bir özellikle karanfil
geçmiş olsun canım

iyi haftasonları kızlar. acaba çok abartmadan pul biber karabiberin zararı olur mu? ben yiyemiyorum da korkudan.

ben artık normal kullanmaya başladım baharatı eskiden kullandığım gibi. ilk 1,5 ay dikkat ettim sadece baharatsız yemeye. azar azar yemeye başladım baktım bir rahatsızlık olmadı kızımda, şimdi tamamen geçtim. bulgur da yiyorum artık. gaz yapar diye korkup yemiyordum. baklagillere başlamadım daha. bu aralar mercimek yiyip bi bakıcam gaz olucak mı, olmazsa ona da başlıcam artık. insan ne pişireceğini şaşırıyor yahu. bir geçeydik normal yeme düzenimize..

keçiboynuzu ye canım.. çok etkili kesinlikle..

anladım canım sağol deniycem bakalım işlh. geçer

Hndn2010'un da dediği gibi karanfil çok iyi gelir.

Benim annem de 1 bardak gazozun içine 1 tane aspirin atıp eritir verirdi bize, o da kesiyo hemen. bi dene istersen.

Selammmmm

Oğluşumla dışarı çıktık hava çooooooooooook güzeldi gezdik gezdik sonra da komşuya çay içmeye gittik şimdi geldik eve teyzelerine bakayım dedim ne yapıyorsunz =))

Selammmmm

Oğluşumla dışarı çıktık hava çooooooooooook güzeldi gezdik gezdik sonra da komşuya çay içmeye gittik şimdi geldik eve teyzelerine bakayım dedim ne yapıyorsunz =))

Ne güzel, biz bugün bütün gün evdeydik. Hava da ne kadar güzeldi dediğin gibi. Ilk akşamdan beri misafirleri bekliyoruz, daha da gelmelerine bir saatten fazla varmış, otelden geç çıktıkları için. Çocuklu eve bu kadar geç gelinir mi ya, ben mi alınganim? Nerdeyse uyku vaktimiz gelecek

dr bana sütün yağlı gelmiş ve sütü az tüketmişsin dedi.hak,katen suyu arttırınca problem kalktı.ama ekstra olarak ecz arkadaşım tavsiyesiyle sebamed face krem aldım.kaşıntısını aldı ve rahat uyudu kuzucum.kremi de alın bence.ha bi de evde oilatum adlı kremi bulundurun sebamedden daha uzun süre nemlendiriyo.dr tavsiye etti bana ama sebamed yeterli olmuştu bana.şimdi oialatum u banyo sonrası sürüyorum

herkese güzel haftasonları diliyorum biz bugün evde dinlenmeyi sectik
hava güzeldi ama iş güç ve uykusuzluk olunca atamadık kendimizi dısarı bizim cimcime aman sabahlar olmasn modunda hala üstüne bir de iştahsızlık basladı tam süper oldu geceleri cinnet geciriyorum resmen uykusuzulk falan neyse de yememesi cok üzüyor beni ya dün resmen ac yattı zorla yedirmiştim 50 cc kadar o da cok az onu da foşş kustu bidaha da yemedi asla sabaha kadar
bugün istanbuldaki doktorumu aradım idrar yolu enfekiyonu olabilir tahlil yaptır dedi bilginiz ola hanımlar geçiş dönemi falan diye normal olabilir deniyordu iştah değişimleri ama arastrdm netten de biraz kusmalar ani iştah degısımlerı enfeksiyon belrtisiymiş insallah cıkmaz gecen burada okudum kızlardan idrar örnegi almak cok zor diye insallah basımıza gelmez dedim üstüne bugün bu cıktı cok canım sıkıldı ona da burada adam gibi doktor da bulamadık bakalım adanayı deneyecegiz bir de

bu arada bizim kendi doktorumuzdan denize izin cıktı burada götrdüğüm doktor izin vermemişti kararsız kaldım ben de kendı doktorumz cok iyi güvenim de tam bilmiyorum bakalım su sıcak olursa sokarım belki mayomuz bile hazırken anası gibi su kusu olsun tatlı bıdıgım:=)

güneşten korumak adına da mustelanın ürünlerini önerdi en yüksek faktörde koruyucusunu alın dedi
biz hala kalca usg cektiremedik düzgün bi yer bulamadıgımızdan özel muayenahaneli doktora gitmenin gıcık yanı da bu böyle ekstra seylerde adam gibi yer araman gerekıyor filmdi tahlildi üc dört tane özel hastane var burada onlarn da al birini vur ötekine devleti hic saymıyom bile zaten iyi bir radyologun cekmesi lazımmıs yoksa bişeye yaramazmıs cekılen film onun da ehli gerekiyormus yani napcaz bilmem bakalım umarım adanadan umdugumuzu buluruz biz de

sultancım da yok ki ona sorayım baskent hastanesine getircez kızı seyhandakine cocuk uzmanlarına iyi dediler bilgin var mı canım bizim bi arkads baska bölumde doktor orada ona güvenip gidicez bakalım artık nasip insallah memnun kalırız

forumda mersinden kim vardı anımsayamadım su an gecici olarak buradayız ondan da doktor tavsiyesi alabilirim dogus hastanesinin orada özel muayenehaneye götürdük docentmiş gültekin bey memnun kalmadım diyemem ama memnun da kalmıs gibi hissetmiyorum arada kaldım ama en cok da onu methettiler burada en eski en yogun doktorlardan diye gelecek y mecbur gidicez rota asımızın ıkıncı dozu için de sonra bi ay daha buradayız baska birini de deneyebilirim arada bişey gerekirse falan
ayy istanbulu özledim yeminle yaa

Son düzenleme:
kısLARR YA YARDIMM PAŞAM KUCAĞA ALIŞTIII AKŞAM OLUNCA İNMİYOO BİRDE OTURMAK YOK İLLA GEZDİRECEKSİNN BU KUCAKTAN VAZGEÇİRME YOK MU YAAA

cnm mersinde özel yenişehir hastanesini tavsiye ederim..hamileliğimi doğumumu orda yaptım şimdide çocumu gtiriyorum ve de memnunum..

geçmiş olsun canım zorya hele birde bebiş olunca dahada zor allah şifanı versin inşallah kola iç keser mutlaka

kısLARR YA YARDIMM PAŞAM KUCAĞA ALIŞTIII AKŞAM OLUNCA İNMİYOO BİRDE OTURMAK YOK İLLA GEZDİRECEKSİNN BU KUCAKTAN VAZGEÇİRME YOK MU YAAA

evet benimkide aynı onu istiyor, dönence kullan oyalanıp unutuyo, tekrar kucak istiyince memeye daya inadına, içmek istemesede sonra istemediği için huysuzlanırsa dönenceye koy oyala filan benn biraz kurtardım.
Kızlar bu arada oyun halısı alın çok hoşuna gitti benimkinin tabi şimdilik sadece bakıyor, ne zaman onlara uzanıcak bilmem ama oyalıyor. arada gidip sallıyorum oyuncakları, dönenceden daha yakınlarya daha çok dikkatini çekiyor.

başka bir arkadaşta söylemiş türk kahvesinin üstüne limon sık, yut, nasıl olsa mikrop filan yokmuş keser. Aa kolada iyi geliyor sanırım .

Arkadaşım mantar olmuş olabilir, ıslak kalan yerlerde mantar olması olağandır. Karbonatla sil istersen temizlenir hemen. Yada mantar kremi sür ama emzirmeden önce arındırmak zor olabilir.

yazdığım yazılara bakarken birden ne gördüm 2 ay 2 hafta yazıyor inanamıyorum zaman nasılda akıp geçiyor.
Sizede öyle olmustur muhakkak daha bir kaç hafta önce benim bebek takip etmiyor diye üzülü , üzülüp yazılar yazdığımı hatırladım halbuki onu yazdığım günün sabahı cocuk takip etmeye başladı , ne bileyim .
Hele artık gülmeler, tepkiler, konuşmalar , daha şimdiden ileride çok şımartacağımı düşünüyorum ben yiğidimi.

Canım ben mersinliyim ama antalyada yaşıyorum, kuzenlere bir sorarım ama doktor için.
Aynen biz de gündüz park yatakta filan uyuyoruz, yatıp oyuncak izliyoruz ama akşam sırf kucak. Ben yemek yaparken babası beşiğin başında durmaya üsenip kucağında uyutuyor ondan oldu sanırım. Uyumuyorsa da kucakta dik duracak, gezecek.
cnm mersinde özel yenişehir hastanesini tavsiye ederim..hamileliğimi doğumumu orda yaptım şimdide çocumu gtiriyorum ve de memnunum..
Mersinli misin sen de?

hımmm evet (( karbonat yapayım ben krem zor geliyor valla lavoboya eğilip yıkamak silince içime sinmiyor..Teşekkürler..

Yok tatlım ya cidden düşüncesiz bizim insanımız kesinlikle haklısın ki mesajı 9 da yazmışsın..Beklemek de kötü yahu ben nefret ediyorum =)) Ben genelde bu saatlerde rüya görüyorum hafta sonu die eşimle oturuyoruz die ayaktayım yoksa 2. rüya ya transfer oluyordum hehhe

Herkese iyi geceler..Tatlı Rüyalaaaaar =))

kızlar 3 araba arasında kaldım nerdeyse hepsinin özellikleri aynı, biri hafif , biri hesaplı, biride şık

exorbaby comfort puset kullanan yada gören oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…