Yok tatlım ya cidden düşüncesiz bizim insanımız kesinlikle haklısın ki mesajı 9 da yazmışsın..Beklemek de kötü yahu ben nefret ediyorum =)) Ben genelde bu saatlerde rüya görüyorumhafta sonu die eşimle oturuyoruz die ayaktayım yoksa 2. rüya ya transfer oluyordum hehhe
Herkese iyi geceler..Tatlı Rüyalaaaaar =))
gündüz nerdeyse hiç uyumayan, gece de sık sık uyanan bebeği olan var mı??ya da ne yapabileceğim konusunda yardımcı olabilecek biri???
canım ya çok saol denerim tatlım benim yaaevet benimkide aynı onu istiyor, dönence kullan oyalanıp unutuyo, tekrar kucak istiyince memeye daya inadına, içmek istemesede sonra istemediği için huysuzlanırsa dönenceye koy oyala filan benn biraz kurtardım.
Kızlar bu arada oyun halısı alın çok hoşuna gitti benimkinin tabi şimdilik sadece bakıyor, ne zaman onlara uzanıcak bilmem ama oyalıyor. arada gidip sallıyorum oyuncakları, dönenceden daha yakınlarya daha çok dikkatini çekiyor.
ya bizimkide gaz yüzünden alıştı galiba gaz için sürekli kucakta ve geziniyoduk alışkanlık yaptıı paşamdaaCanım ben mersinliyim ama antalyada yaşıyorum, kuzenlere bir sorarım ama doktor için.
Aynen biz de gündüz park yatakta filan uyuyoruz, yatıp oyuncak izliyoruz ama akşam sırf kucak. Ben yemek yaparken babası beşiğin başında durmaya üsenip kucağında uyutuyor ondan oldu sanırım. Uyumuyorsa da kucakta dik duracak, gezecek.
Mersinli misin sen de?
gündüz nerdeyse hiç uyumayan, gece de sık sık uyanan bebeği olan var mı??ya da ne yapabileceğim konusunda yardımcı olabilecek biri???
ya kızlar oğluşum acayip terlemeye başladı meme emerken resmen sırılsıklam oluyo kafası neden dersiniz??? :26:
merhaba kizlar uzun zamandir giremez olmustum.Miniklerimizi buyuttuk bile cok sukur.Oglusum bana gulumsemeye benimle konusmaya agulamaya basladi.Cok guzel bir duyguymus annelik.Gercekten yasamayan bilmiyormus.Gecmis cok birikmis okuyamiyorum.Umarim hepinizin bebisleri iyidir.
gunaydin kizlar dun internetten siparis ettigin emzirme onlugu geldi bir deneme yaptim fena degil bakalim heryerde guzel guzel emzirebilirim oglusumune guzel taze taze sut sagmaktan hic haz etmiyorum dogrusu...
daha da bir duzen oturtamadim 2 yada 3 saatte bir emziremiyorum cunku tek memeyi emiyor digerini kesinlikle emmiyor yarin doktora soracagim bakalim kilo durumundan belli de olabilir nasil boyle duzensiz besleniyor doyuyor mu acaba???
Canım her seferinde bir memeden emiyor mu demek istiyorsun, yoksa her zaman sadece birinden mi emiyor? Eşim annesinin bir memesini hiç almamış da. Yine de süt yetmiş..
Bu arada bugün Antalya yanıyor yahu. İlk defa kısa kollularını giydi kızım, siz kısa kollu mu giydiriyorsunuz? Gerçi yelek giydirdim yne de uyanınca.. Yazın da mı bizim giydiğimizden bir kat fazla giyecek?
Sıcakta bizim sütler bozulmaz di mi ya memede?
Canım ben mersinliyim ama antalyada yaşıyorum, kuzenlere bir sorarım ama doktor için.
Aynen biz de gündüz park yatakta filan uyuyoruz, yatıp oyuncak izliyoruz ama akşam sırf kucak. Ben yemek yaparken babası beşiğin başında durmaya üsenip kucağında uyutuyor ondan oldu sanırım. Uyumuyorsa da kucakta dik duracak, gezecek.
Mersinli misin sen de?
bende antalyada yaşıyoruz oğlumda emerken kafası terliyor gece uyurken terliyor çünkü 2 tane kollu giyiyor bence 1 tane yeterli şimdi hava çok güzel ve güneşli sanırım yakında denize girecez oğlumlaartık kısa kollu almanın zaman geldi hepsi uzun kollu hemde küçük geldi ne çabuk büyüyor değil mi
geçmiş olsun canım zorya hele birde bebiş olunca dahada zor allah şifanı versin inşallah kola iç keser mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?