2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimki de öyle canım meme emerken bebekler büyük efor sarfettikleri için terliyorlar bir de sıcaklar başlayınca bizim sıcaklığımızla birlikte daha çok terliyorlar yazın ne yapcaz bakalım:26:

valla kıyamam çok kaynar heralde sütümüz nasıl terliyo yerim kucaamda tutarken kıyafetim ıslanmış oluyo o derece garibim

iyi akşamalrr kızlar
yaff benim sütüm 2 gündür çok azz nie böle oldu ya yemediğim içmediğim kalmadı bugünn

mrb giremiyom kk ne kızım çok hasta.öksürüyo ve artık kucakta uyuyo öksürmesiin diye.bana çocuk dr önerecek bi arkadaş var mı ben alibeyköy taraflarında oturuyorum.lütfeeeeen

mrb giremiyom kk ne kızım çok hasta.öksürüyo ve artık kucakta uyuyo öksürmesiin diye.bana çocuk dr önerecek bi arkadaş var mı ben alibeyköy taraflarında oturuyorum.lütfeeeeen

akıl vermiş gibi olmayayım ama canım bence devlete götür ben özele gittim tahlil yapmalarına rağmen bişey yok dediler 2gün sonra devlete götürdüm enfeksiyon çıktı hemen yatırdılar okmeydanı çocukta iyi bir hastane bence çok geçmiş olsun

cnm saolun çok tedirginim kucakta uyuyyo ya

cnm saolun çok tedirginim kucakta uyuyyo ya

akıl vermiş gibi olmayayım ama canım bence devlete götür ben özele gittim tahlil yapmalarına rağmen bişey yok dediler 2gün sonra devlete götürdüm enfeksiyon çıktı hemen yatırdılar okmeydanı çocukta iyi bir hastane bence çok geçmiş olsun
acaba randovü almak lazımmı
nası gidicez

geçmiş olsun
geçmiş olsun ikinci sonucunuzda iyi çıkar hayırlısı ile
iyi akşamalrr kızlar
yaff benim sütüm 2 gündür çok azz nie böle oldu ya yemediğim içmediğim kalmadı bugünn
stres yapma tatlım ozaman daha çok gider
gündüz nerdeyse hiç uyumayan, gece de sık sık uyanan bebeği olan var mı??ya da ne yapabileceğim konusunda yardımcı olabilecek biri???
bizimkide gündüz uyumuyor zor uyutuyorum uyumayınca huysuz oluyor malesef gece uykumuz iyi şükür
ya kızlar oğluşum acayip terlemeye başladı meme emerken resmen sırılsıklam oluyo kafası neden dersiniz??? :26:
bizimde terliyor normal sanırım
kısLARR YA YARDIMM PAŞAM KUCAĞA ALIŞTIII AKŞAM OLUNCA İNMİYOO BİRDE OTURMAK YOK İLLA GEZDİRECEKSİNN BU KUCAKTAN VAZGEÇİRME YOK MU YAAA

offffff offfffffffff aynen kollarım kopuyor birde sürekli ilgi göstericez yanında durucaz

bende yeni anneyim bu havalarad nasıl giydirmem konusunda tecrübesizim halen kucağimda battaniyelerle tutuyorum ve yatarken de çok sarıyorum galiba
sen hangi sehirdesin canım? önemli olan içerinin sıcaklığı, kendi giydiğinin bir kat fazlasını giydirmeliymisiz..

aynen benim kız da aynen babasının sinirini almış ya ama çok tatli Allah evlatlarımızı bagislasin

bu sene şampiyon olamadık ama iyi oldu dışarı çıkıp tur atamıcaktık seneye şampiyon beşiktaş olucak bizde oğluşumuzla tur atıcaz

çok geçmiş olsun arkadaşım.benim kızımda ishal oldu ve 4 gün sürdü.bizim tahlilde enfeksiyon çıkmıştı ama sadece emzir dedi doktor.bizde çok dikkat ediyoruz el yıkama vs. ama yine de oldu işte.demekki salgın var.Allah korusun bütün bebişleri

iyigclr kızlar..hasta kuzucuklara şifa uykusuzlara uyku versin allah..bizde dün geceden beri çok huysuz,gece uyuyamadık,sabah annaneye postalandı tabi..gündüz çok uyumuş muhtemelen bu gecede uykusuz

slm kızlar nasılsınız ben çok hastaydım biliyo musunuz öyle bildiğiniz ya da aklınıza gelen hastalık değil...biz yaklaşık 1 senedir eşimle kardeş gibi geçinip gidiyorduk geçen gün :78:anladınız siz:78: neyse giriş bölümü iyiydi tam sonuca varacekken gelişme bölümünde birdenbire canım öyle çok yandı ki anlatamam..ilk gecede hiçbişey hissetmeyen ben resmen kıvrandım sızıdan ve çok fazla kanamam oldu öyle ki banyoya gidinceye kadar gündelik eteğim başucumdaydı onu tutayım dedim sırılsıklam olmuştu tabi ben birde az yemeye başladım( 2 kilo verdim gerçi)dengem altüst oldu vee küt yığılıp kalmışım banyoda eşim hemen paniklemiş ambulans gelmiş eve bir gözümü açtım oğlum ağlıyo başımda 1 hemşire 1 sağlık görevlisi nabıyonuz ya dedim hemen hastaneye gitmeliyiz dedi ben yarı çıplak bir haldeyim oğlan ağlıyooff kucağıma aldım önce emzirdim ama yatarak kalkmaya gücüm yok neyse hastaneye gittik dr kontrol etti vee çeperlerdeki damarlar zedelenmiş dedi geçer dedi gönderdi ama ben halsizim ve kansızım çok kötü başım dönüyo ..hep yatıyodum bugün biiraz iyiyim..eşim acayip korktu bilemiyorum bir daha ne zaman deneriz ama artık ben istemiyorum...8saat suni sancı çektim bu kadar canım yanmadıydı...

canım geçmiş olsun, yalnız bebeğin ishal olduğu anlaşılıyormu hemen, sıvı ya zaten kakaları, benim oğlumunda kakası bazen herzamankinden biraz daha sıvı oluyor acaba ishal mi olmuş oluyor o zaman.

Ya, geçmiş olsun çok. Doğumla ilgili bir şey miymiş, neden olmuş? Yakın zamanda denemezseniz iyice fobiye dönmez mi canım ya?:26:
iyigclr kızlar..hasta kuzucuklara şifa uykusuzlara uyku versin allah..bizde dün geceden beri çok huysuz,gece uyuyamadık,sabah annaneye postalandı tabi..gündüz çok uyumuş muhtemelen bu gecede uykusuz

Kolay gelsin Çiğdem, biz de sizdeniz bugün çok iyiydik gerçi. Sabah kahvaltıya gittik geldik, sonra akşam yeniden çıktık, huysuzlanmadı pek, oh ne güzel dedik ama uyumuyor şimdi de. Etrafı seyrediyor cin cin, ama uyku yok. Çekeceğimiz var bu gece. Aksi gibi ben de bir yorulmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…