benimki de öyle canım meme emerken bebekler büyük efor sarfettikleri için terliyorlar bir de sıcaklar başlayınca bizim sıcaklığımızla birlikte daha çok terliyorlar yazın ne yapcaz bakalım:26:
iyi akşamalrr kızlar
yaff benim sütüm 2 gündür çok azz nie böle oldu ya yemediğim içmediğim kalmadı bugünn
pskolojik olabilirmi canım?? ne kadar çok sütüm yok diye endişelenirsen o kadar çekiliyo süt ya bendede öle oluuyo
kızlar lütfen iyi bir dr bilen yok mu
mrb giremiyom kk ne kızım çok hasta.öksürüyo ve artık kucakta uyuyo öksürmesiin diye.bana çocuk dr önerecek bi arkadaş var mı ben alibeyköy taraflarında oturuyorum.lütfeeeeen
iyi akşamalrr kızlar
yaff benim sütüm 2 gündür çok azz nie böle oldu ya yemediğim içmediğim kalmadı bugünn
akıl vermiş gibi olmayayım ama canım bence devlete götür ben özele gittim tahlil yapmalarına rağmen bişey yok dediler 2gün sonra devlete götürdüm enfeksiyon çıktı hemen yatırdılar okmeydanı çocukta iyi bir hastane bence çok geçmiş olsun
cnm saolun çok tedirginim kucakta uyuyyo ya
geçmiş olsunmrb giremiyom kk ne kızım çok hasta.öksürüyo ve artık kucakta uyuyo öksürmesiin diye.bana çocuk dr önerecek bi arkadaş var mı ben alibeyköy taraflarında oturuyorum.lütfeeeeen
geçmiş olsun ikinci sonucunuzda iyi çıkar hayırlısı ilemerhaba arkadaşlar
hastaneden şimdi geldik kızım ishaldi bugün geçer yarın geçer diyordum ama geçmedi,
saat 12 de kakasını yapınca hemen yakındaki hastaneye götürdü eşim bebeğin bezini
çok şükür bakteri filan çıkmamış ama su kaybı çok tehlikeli demiş dr. çocuk hast. götürün demiş.
ben ankarada yaşıyorum hemen sami ulus çocuk hastn sine götürdük ve saat 1 den 6 ya kadar kakasını bekledik yapmadı eşimde hadi bişiler yiyip öyle gelelim dedi ve lokantaya geldik kızım cortlattı
hayydeeeeee eşim apar topar hemen götürdü bezi sonra geldi yedik yemeğimizi ve tekrar hastaneye gittik sonucumuz temiz çıktı allaha şükür 2. sonucuda çarşamba günü çıkacakmış..
emmesine çok dikkat et dedi dr. ağzı hep ıslak olsun ve ağlayınca gözünden yaş gelsin dedi.
biraz uzun oldu galiba, bu arada inanılmaz bir salgın var ishal salgını bebişlerinize çokk dikkat edin arkadaşlar.
hoş ben ellerimi yıkamaktan, ellerim çatlamadı resmen yarıldı kanıyor yani oo derece.
stres yapma tatlım ozaman daha çok gideriyi akşamalrr kızlar
bizimkide gündüz uyumuyor zor uyutuyorum uyumayınca huysuz oluyor malesef gece uykumuz iyi şükürgündüz nerdeyse hiç uyumayan, gece de sık sık uyanan bebeği olan var mı??ya da ne yapabileceğim konusunda yardımcı olabilecek biri???
bizimde terliyor normal sanırımya kızlar oğluşum acayip terlemeye başladı meme emerken resmen sırılsıklam oluyo kafası neden dersiniz??? :26:
kısLARR YA YARDIMM PAŞAM KUCAĞA ALIŞTIII AKŞAM OLUNCA İNMİYOO BİRDE OTURMAK YOK İLLA GEZDİRECEKSİNN BU KUCAKTAN VAZGEÇİRME YOK MU YAAA
sen hangi sehirdesin canım? önemli olan içerinin sıcaklığı, kendi giydiğinin bir kat fazlasını giydirmeliymisiz..bende yeni anneyim bu havalarad nasıl giydirmem konusunda tecrübesizim halen kucağimda battaniyelerle tutuyorum ve yatarken de çok sarıyorum galiba
slm anişler ancak girebiliyorum benim kız tamamen kucakçı oldu nasıl olmasınki ben indiriyorum aneane alıyor o indiriyor baba dede dayı teyze hala derken hanımefendi resmen şımardı iyice ama ben söz vermiştim yoğunbakımdayken sana asla kızmayacam kızım diye bide yüzüme gülümseye başladı artık iyice tanıyor beni sesli hareketler yapıyor ay deli oluyorum böyle ses çıkarınca kız sen benimmisin diyorum aşkım ağzını açıyor eldivenleri çıkarttım artık
tamamen göğsümü boynumu yırtıyor valla hele bide geç aç memeyi sinirden asla tutmuyor siniri tamamen babası keşke başka huyu çekseydi diyorum iki sinirli biraz fazla bir eve babası bak anneyi nasıl çıldırtacaz diye akıllar veriyor kızına ay allahım çok şükür evladımı anlatıyorum sizlere ne muhteşem duygular anlatamam meğer nekadar hasretmişim ben evlada rabbim korusun meleklerimizi güzel yüzlülerimizi
merhaba arkadaşlar
hastaneden şimdi geldik kızım ishaldi bugün geçer yarın geçer diyordum ama geçmedi,
saat 12 de kakasını yapınca hemen yakındaki hastaneye götürdü eşim bebeğin bezini
çok şükür bakteri filan çıkmamış ama su kaybı çok tehlikeli demiş dr. çocuk hast. götürün demiş.
ben ankarada yaşıyorum hemen sami ulus çocuk hastn sine götürdük ve saat 1 den 6 ya kadar kakasını bekledik yapmadı eşimde hadi bişiler yiyip öyle gelelim dedi ve lokantaya geldik kızım cortlattı
hayydeeeeee eşim apar topar hemen götürdü bezi sonra geldi yedik yemeğimizi ve tekrar hastaneye gittik sonucumuz temiz çıktı allaha şükür 2. sonucuda çarşamba günü çıkacakmış..
emmesine çok dikkat et dedi dr. ağzı hep ıslak olsun ve ağlayınca gözünden yaş gelsin dedi.
biraz uzun oldu galiba, bu arada inanılmaz bir salgın var ishal salgını bebişlerinize çokk dikkat edin arkadaşlar.
hoş ben ellerimi yıkamaktan, ellerim çatlamadı resmen yarıldı kanıyor yani oo derece.
çok geçmiş olsun arkadaşım.benim kızımda ishal oldu ve 4 gün sürdü.bizim tahlilde enfeksiyon çıkmıştı ama sadece emzir dedi doktor.bizde çok dikkat ediyoruz el yıkama vs. ama yine de oldu işte.demekki salgın var.Allah korusun bütün bebişleri
Ya, geçmiş olsun çok. Doğumla ilgili bir şey miymiş, neden olmuş? Yakın zamanda denemezseniz iyice fobiye dönmez mi canım ya?:26:slm kızlar nasılsınız ben çok hastaydım biliyo musunuzöyle bildiğiniz ya da aklınıza gelen hastalık değil...biz yaklaşık 1 senedir eşimle kardeş gibi geçinip gidiyorduk geçen gün :78: anladınız siz :78: neyse giriş bölümü iyiydi tam sonuca varacekken gelişme bölümünde birdenbire canım öyle çok yandı ki anlatamam..ilk gecede hiçbişey hissetmeyen ben resmen kıvrandım sızıdan ve çok fazla kanamam oldu öyle ki banyoya gidinceye kadar gündelik eteğim başucumdaydı onu tutayım dedim sırılsıklam olmuştu tabi ben birde az yemeye başladım( 2 kilo verdim gerçi )dengem altüst oldu vee küt yığılıp kalmışım banyoda eşim hemen paniklemiş ambulans gelmiş eve bir gözümü açtım oğlum ağlıyo başımda 1 hemşire 1 sağlık görevlisi nabıyonuz ya dedim hemen hastaneye gitmeliyiz dedi ben yarı çıplak bir haldeyim oğlan ağlıyo off kucağıma aldım önce emzirdim ama yatarak kalkmaya gücüm yok neyse hastaneye gittik dr kontrol etti vee çeperlerdeki damarlar zedelenmiş dedi geçer dedi gönderdi ama ben halsizim ve kansızım çok kötü başım dönüyo ..hep yatıyodum bugün biiraz iyiyim..eşim acayip korktu bilemiyorum bir daha ne zaman deneriz ama artık ben istemiyorum...8saat suni sancı çektim bu kadar canım yanmadıydı...
iyigclr kızlar..hasta kuzucuklara şifa uykusuzlara uyku versin allah..bizde dün geceden beri çok huysuz,gece uyuyamadık,sabah annaneye postalandı tabi..gündüz çok uyumuş muhtemelen bu gecede uykusuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?