2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım geçmiş olsun, yalnız bebeğin ishal olduğu anlaşılıyormu hemen, sıvı ya zaten kakaları, benim oğlumunda kakası bazen herzamankinden biraz daha sıvı oluyor acaba ishal mi olmuş oluyor o zaman.

sağol canım.ishal olunca anlaşılıyo canım normalde de sıvı ama biraz pütürlü oluyo.ishalde tamamen sıvı su gibi.ve yaparken çok fazla ses çıkarıyo.inşallah oğluşunda olmaz ama olursa ayırt edersin endişelenme

canım çok geçmiş olsun.haklısın o kadar zamandan sonra o acıyı çekmek kötü ama fiyonkcuk un da dediği gibi korku haline getirme.daha zor olur senin için.

kızlar bir sorum var.malum havalar ısındı sinekçikler ev ziyaretlerine başladı.ben raid in likit sinek kovucusunu kullanıyorum şu fişe takılanlardan.ama bebiş için zararı var mıdır sizce?doktora sormak aklıma gelmedi.ay sonunda gidicez tekrar.gitmeden size sorayım dedim :26:

sezaryen oldum canım ama her yarım saatte bir açılma var mı diye kontrol etmişlerdi belki ondan olabilir dedi dr ama daha çok sen gerdek yaşamış gibi olmuşsun bir daha bu kadar ara yok dedi nasıl utandım anlatamam..çok zor şeymiş valla açmak yani doğumda açıktı ama o zaman drum kendi drumdu ve kimswe orayla ilgilenmiyodu şimdi çok utanç vericiyidi..drda ara vermeyin yoksa düzelmez dedi bilemiyorum

kızlar aman dikkat evet salgın varmış drum öyle dedi hijyene biraz daha dikkat edecekmişiz..kızlar uyku düzeni kurmaya ne zaman başlıycaz benim kuzu 3 den önce uyumuyove nasıl yapıcaz?bir arkadaşımın kızı 10 aylık ve 3.aydan sonra saat 9da banyo yaptırmış ve banyodan sonra ışığı kapatıp uyutmaya çalışmış 1 saat sallamış 1 ay sonra saat dokuzbuçukta kızın uykuusu gelmiş..şimdi 9da ağlıyomuş uymak içinbirkaç hafta erken başlasak olmaz mı ki?

ben sordum canım bizde henüz yok ama yine deaklıma gelmişti senin için sormuşum demekkiraidin fişe takılanı hani şu altında şişesi var onu soruyon dimi?dr sorun olmaz dedi ama oda çok havasız kalmsın da dedi..yani akşam takacaksak gündüz havalandıracakmışız

canım çooook geçmiş olsun kansızlıkta var demekki sende ki bayıldın :26: dikkat et yediklerine kiloyu ilerdede verirsin boşver şimdi bebişte sömürüyo seni bide kendin iyice boşlama sağlığından olma :26: beraber olmaktanda korkma o zaman daha çok canın yanar. kendin iste iyice, acicak diye düşünme rahat ol o zaman acımaz denendi onaylandı

Evet ya iki gündür öyle çok ses çıkarıyordu ama ben ishal olduğunu düşünmedim, çok fazla yaptı dedim çünkü beline fln çıkmıştı, herzamankinden biraz daha sıvıydı ve çok gaz kaçırıyordu hapşırırken fln gaz kaçırıyordu. Ama hiç huzursuz değil di, huzursuzlukda yapıyomu bebekde. Tekrar öyle yaparsa götürsemmi hastaneye. Birde neden olur ki, herzamanki yediğim şeyleri yedim ama bu aralar erik fazla yemiştim ondan olabilirmi acaba. İnşallah değildir öyleysede enfeksiyon yoktur. Kafama takıldı şimdi :26:

zaten boşverdim zayıflamayı da nasıl olacak diğeri bilemiyorum.

zaten boşverdim zayıflamayı da nasıl olacak diğeri bilemiyorum.

canım çok açık olcak belki ama eşini düşün en güzel olan zamanları anladın sen onu sen iste yani ay olmak zorunda, of eşim istiyo, acicak yine diye düşüncelerin hepsini uzaklaştır güzel bi ortam hazırla bebişini uyut güzelce geceliğini giy süslen püslen zaten devamı kendiliğinden gelir

ecem canım çok sağol çok utandımmmm:78: ahh işte gecelik olayı önemli sanki ne güzel geceliklerim var benim...ama şimdi ben kendimi beğenmiyorum sanırım ondan oldu böyle..

oyy ne güzel düzeni oturmuş darısı başımıza.bence denemeye başla canım şimdiden.ben 40. gün, 3.ay,6.ay vs. sabit zamanlara takılmıyorum.her çocuğun alışkanlığı,gelişimi farklı.inşallah bir an önce uykuları düzene girer de hepimiz rahat ederiz.

ahh canımm sağolasın. evet altında şişesi olandan kullanıyorum ama bi yandan da içim içimi yiyodu bi zararı olur mu diye.rahatladım şimdi teşekkürler canım

ya bişi dicem hepimiz uykudan yakınıyoruz ve hepimizinde anlaşmışlar gibi kucak uykusu var anlaşılan biz bunları nası alıştırcaz kendi uyutmaya ya? odasını ne zaman ayırcaksınız? dahada alışırsa iyice kendine geldiğinde dahada zorlaşcak huy değiştirmesiii nappcazz???

inşallah canım uyku çok önemli hem bizim için hem de bebişlerimiz için Allah'ım güzel ve büyüten uykular nasip etsin hepsine...güneş kremi ile ilgili ise şunu söyledi sebamed iyi dedi ondan kullanabilirsin ama öğlen saatlerinde asla güneşe çıkmak yoookkk ta dedi

canım kızımdan sonra fark ettimki birçok bebek ishal olmuş salgın varmış.ne salgını anlamadım o kadar da dikkat ediyorum her şeyine ama olacağı varsa oluyr işte.sende telaşlanma ama yine de götür doktora istersen.bi tahlil yaparlar için rahat etsin.bu arada benim kızımda da bi huzursuzluk yoktu hiç tam tersi çok daha sakindi çünkü halsizlik yapıyodu ishal.benimkinde enfeksiyon çıktı antibiyotik vercekti ama çok küçük olduğu için vazgeçti.sadece emzir sık sık,arada da su ver dedi.şimdi geçti çok şükür.sende bol bol emzir bebişini canım

Son düzenleme:
:128:
ben 15 gündür kendi odasında yatırıyorum uyuduğu dakikalarda hemen yatağına koyuyorum yani bence anlamıyo odayı falan sadece kucakla yatak arasındaki farkı anlıyo bir büyüseydi poposuna bir şaplağı yeseydi kucağıda unuturdu herhalde ama daha minnacık avcumun içinde kayboluyo o popoben yarın başlayım bakim alıştırmaya inşallah

kızlaaar oğlum utandı sanırım uyumadığı için veee gözler yavaş yavaş kapandı uyudu kuccağımda ben yatayım hepinize iyigecelerr

ya benimde kucağımda uyuyo 10 15 dk daha bekliyorum iyice dalsın diye kayıyo tamamen koyuyorum yatağa hooop gözler açılıyo paşanın. ağzına dayıyorum emziği yatağını sallıyorum 10 15 dk da canı isterse uyuyo yoksa başlıyo ağlamayaaa. keşke direk yatağana koysam sallasam uyusa ya yoksa valla ayvayı yidimmm :26:

3. ayda ellerini farketmesi ve ufak ufak kullanmaya başlaması gerekiyormuş ama benim kız da daha farketmedi ellerini. bakalım ne zaman farketcekler.. bir de yanında kimse yokken ses çıkarmıyo benim kız. gerekirse ağlıyor ama agulamaları yok. hatta karşısına geçiyorum hiç ses çıkarmadan o da bana bakıyor, gülümsüyor. ben konuşursam agu agı filan diyor. normal mi ki?

geçmiş olsun canım ileride bunların hepsini unutucaz anı olarak kalıcak , hamilelik ve sonrası derken sanırım çoğumuzun durumu aynı . tekrar çok geçmiş olsun Allh bir daha yaşatmasın .
Ben hayatta anlamam benim dötü boklum:))) as ses çıkarrırsa gaz çok ses çıkarırsa :))) Üfff kaka yaptı dert yapmadı dert yandık yaa. Herkese bol şifa .Benimkininde Gene kusmaları arttı çıldırıcammm.
Takmasan olmaz mı ? Ya doktorlarında kendi çocukları değil ki. Tak der .Benim fikrim mümkün oldukça takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…