canım geçmiş olsun, yalnız bebeğin ishal olduğu anlaşılıyormu hemen, sıvı ya zaten kakaları, benim oğlumunda kakası bazen herzamankinden biraz daha sıvı oluyor acaba ishal mi olmuş oluyor o zaman.
slm kızlar nasılsınız ben çok hastaydım biliyo musunuzöyle bildiğiniz ya da aklınıza gelen hastalık değil...biz yaklaşık 1 senedir eşimle kardeş gibi geçinip gidiyorduk geçen gün :78: anladınız siz :78: neyse giriş bölümü iyiydi tam sonuca varacekken gelişme bölümünde birdenbire canım öyle çok yandı ki anlatamam..ilk gecede hiçbişey hissetmeyen ben resmen kıvrandım sızıdan ve çok fazla kanamam oldu öyle ki banyoya gidinceye kadar gündelik eteğim başucumdaydı onu tutayım dedim sırılsıklam olmuştu tabi ben birde az yemeye başladım( 2 kilo verdim gerçi )dengem altüst oldu vee küt yığılıp kalmışım banyoda eşim hemen paniklemiş ambulans gelmiş eve bir gözümü açtım oğlum ağlıyo başımda 1 hemşire 1 sağlık görevlisi nabıyonuz ya dedim hemen hastaneye gitmeliyiz dedi ben yarı çıplak bir haldeyim oğlan ağlıyo off kucağıma aldım önce emzirdim ama yatarak kalkmaya gücüm yok neyse hastaneye gittik dr kontrol etti vee çeperlerdeki damarlar zedelenmiş dedi geçer dedi gönderdi ama ben halsizim ve kansızım çok kötü başım dönüyo ..hep yatıyodum bugün biiraz iyiyim..eşim acayip korktu bilemiyorum bir daha ne zaman deneriz ama artık ben istemiyorum...8saat suni sancı çektim bu kadar canım yanmadıydı...
Ya, geçmiş olsun çok. Doğumla ilgili bir şey miymiş, neden olmuş? Yakın zamanda denemezseniz iyice fobiye dönmez mi canım ya?:26:
Kolay gelsin Çiğdem, biz de sizdenizbugün çok iyiydik gerçi. Sabah kahvaltıya gittik geldik, sonra akşam yeniden çıktık, huysuzlanmadı pek, oh ne güzel dedik ama uyumuyor şimdi de. Etrafı seyrediyor cin cin, ama uyku yok. Çekeceğimiz var bu gece. Aksi gibi ben de bir yorulmuşum
sağol canım.ishal olunca anlaşılıyo canım normalde de sıvı ama biraz pütürlü oluyo.ishalde tamamen sıvı su gibi.ve yaparken çok fazla ses çıkarıyo.inşallah oğluşunda olmaz ama olursa ayırt edersin endişelenme
kızlar bir sorum var.malum havalar ısındı sinekçikler ev ziyaretlerine başladı.ben raid in likit sinek kovucusunu kullanıyorum şu fişe takılanlardan.ama bebiş için zararı var mıdır sizce?doktora sormak aklıma gelmedi.ay sonunda gidicez tekrar.gitmeden size sorayım dedim :26:
slm kızlar nasılsınız ben çok hastaydım biliyo musunuzöyle bildiğiniz ya da aklınıza gelen hastalık değil...biz yaklaşık 1 senedir eşimle kardeş gibi geçinip gidiyorduk geçen gün :78: anladınız siz :78: neyse giriş bölümü iyiydi tam sonuca varacekken gelişme bölümünde birdenbire canım öyle çok yandı ki anlatamam..ilk gecede hiçbişey hissetmeyen ben resmen kıvrandım sızıdan ve çok fazla kanamam oldu öyle ki banyoya gidinceye kadar gündelik eteğim başucumdaydı onu tutayım dedim sırılsıklam olmuştu tabi ben birde az yemeye başladım( 2 kilo verdim gerçi )dengem altüst oldu vee küt yığılıp kalmışım banyoda eşim hemen paniklemiş ambulans gelmiş eve bir gözümü açtım oğlum ağlıyo başımda 1 hemşire 1 sağlık görevlisi nabıyonuz ya dedim hemen hastaneye gitmeliyiz dedi ben yarı çıplak bir haldeyim oğlan ağlıyo off kucağıma aldım önce emzirdim ama yatarak kalkmaya gücüm yok neyse hastaneye gittik dr kontrol etti vee çeperlerdeki damarlar zedelenmiş dedi geçer dedi gönderdi ama ben halsizim ve kansızım çok kötü başım dönüyo ..hep yatıyodum bugün biiraz iyiyim..eşim acayip korktu bilemiyorum bir daha ne zaman deneriz ama artık ben istemiyorum...8saat suni sancı çektim bu kadar canım yanmadıydı...
sağol canım.ishal olunca anlaşılıyo canım normalde de sıvı ama biraz pütürlü oluyo.ishalde tamamen sıvı su gibi.ve yaparken çok fazla ses çıkarıyo.inşallah oğluşunda olmaz ama olursa ayırt edersin endişelenme
canım çooook geçmiş olsun kansızlıkta var demekki sende ki bayıldın :26: dikkat et yediklerine kiloyu ilerdede verirsin boşver şimdi bebişte sömürüyo seni bide kendin iyice boşlama sağlığından olma :26: beraber olmaktanda korkma o zaman daha çok canın yanar. kendin iste iyice, acicak diye düşünme rahat ol o zaman acımaz denendi onaylandı
zaten boşverdim zayıflamayı da nasıl olacak diğeri bilemiyorum.
canım çok açık olcak belki ama eşini düşün en güzel olan zamanları anladın sen onusen iste yani ay olmak zorunda, of eşim istiyo, acicak yine diye düşüncelerin hepsini uzaklaştır güzel bi ortam hazırla bebişini uyut güzelce geceliğini giy süslen püslen zaten devamı kendiliğinden gelir
sezaryen oldum canım ama her yarım saatte bir açılma var mı diye kontrol etmişlerdi belki ondan olabilir dedi dr ama daha çok sen gerdek yaşamış gibi olmuşsun bir daha bu kadar ara yok dedi nasıl utandım anlatamam..çok zor şeymiş valla açmak yani doğumda açıktı ama o zaman drum kendi drumdu ve kimswe orayla ilgilenmiyodu şimdi çok utanç vericiyidi..drda ara vermeyin yoksa düzelmez dedi bilemiyorum
kızlar aman dikkat evet salgın varmış drum öyle dedi hijyene biraz daha dikkat edecekmişiz..kızlar uyku düzeni kurmaya ne zaman başlıycaz benim kuzu 3 den önce uyumuyove nasıl yapıcaz?bir arkadaşımın kızı 10 aylık ve 3.aydan sonra saat 9da banyo yaptırmış ve banyodan sonra ışığı kapatıp uyutmaya çalışmış 1 saat sallamış 1 ay sonra saat dokuzbuçukta kızın uykuusu gelmiş..şimdi 9da ağlıyomuş uymak için birkaç hafta erken başlasak olmaz mı ki?
ben sordum canım bizde henüz yok ama yine deaklıma gelmişti senin için sormuşum demekkiraidin fişe takılanı hani şu altında şişesi var onu soruyon dimi?dr sorun olmaz dedi ama oda çok havasız kalmsın da dedi..yani akşam takacaksak gündüz havalandıracakmışız
oyy ne güzel düzeni oturmuş darısı başımıza.bence denemeye başla canım şimdiden.ben 40. gün, 3.ay,6.ay vs. sabit zamanlara takılmıyorum.her çocuğun alışkanlığı,gelişimi farklı.inşallah bir an önce uykuları düzene girer de hepimiz rahat ederiz.
ahh canımm sağolasın.evet altında şişesi olandan kullanıyorum ama bi yandan da içim içimi yiyodu bi zararı olur mu diye.rahatladım şimdi teşekkürler canım
Evet ya iki gündür öyle çok ses çıkarıyordu ama ben ishal olduğunu düşünmedim, çok fazla yaptı dedim çünkü beline fln çıkmıştı, herzamankinden biraz daha sıvıydı ve çok gaz kaçırıyordu hapşırırken fln gaz kaçırıyordu. Ama hiç huzursuz değil di, huzursuzlukda yapıyomu bebekde. Tekrar öyle yaparsa götürsemmi hastaneye. Birde neden olur ki, herzamanki yediğim şeyleri yedim ama bu aralar erik fazla yemiştim ondan olabilirmi acaba. İnşallah değildir öyleysede enfeksiyon yoktur. Kafama takıldı şimdi :26:
ya bişi dicem hepimiz uykudan yakınıyoruz ve hepimizinde anlaşmışlar gibi kucak uykusu var anlaşılanbiz bunları nası alıştırcaz kendi uyutmaya ya? odasını ne zaman ayırcaksınız? dahada alışırsa iyice kendine geldiğinde dahada zorlaşcak huy değiştirmesiii nappcazz???
:128:
ben 15 gündür kendi odasında yatırıyorum uyuduğu dakikalarda hemen yatağına koyuyorum yani bence anlamıyo odayı falan sadece kucakla yatak arasındaki farkı anlıyobir büyüseydi poposuna bir şaplağı yeseydi kucağıda unuturdu herhalde ama daha minnacık avcumun içinde kayboluyo o popo ben yarın başlayım bakim alıştırmaya inşallah
Ben de çıtçıtlı badisinin üzerine uzun kollu giydiriyordum bir de yelek filan oluyordu bazen ama bugün hava hakikaten çok güneşli. Evet, bugün doğumda gelmiş olan bir arkadaşım geldi, aradaki farka inanamad, neredeyse 3 ay olacak, bir aylık olacağı günler bile ne kadar uzaktı. Artık gülüyor, emerken gözümün içine bakıp cilveleniyor, yeni hedefim elini fark etmesi. Elini tutup gözünün önüne getiriyorum, yine de bakmıyor yaa
arkadaaşlar kullanıcı ismimi değiştirdim, deniz ben.
fafuel naptın canım, annen nasıl??
poseidon teşekkür ederim yardımın için
geçmiş olsun canım ileride bunların hepsini unutucaz anı olarak kalıcak , hamilelik ve sonrası derken sanırım çoğumuzun durumu aynı . tekrar çok geçmiş olsun Allh bir daha yaşatmasın .slm kızlar nasılsınız ben çok hastaydım biliyo musunuzöyle bildiğiniz ya da aklınıza gelen hastalık değil...biz yaklaşık 1 senedir eşimle kardeş gibi geçinip gidiyorduk geçen gün :78: anladınız siz :78: neyse giriş bölümü iyiydi tam sonuca varacekken gelişme bölümünde birdenbire canım öyle çok yandı ki anlatamam..ilk gecede hiçbişey hissetmeyen ben resmen kıvrandım sızıdan ve çok fazla kanamam oldu öyle ki banyoya gidinceye kadar gündelik eteğim başucumdaydı onu tutayım dedim sırılsıklam olmuştu tabi ben birde az yemeye başladım( 2 kilo verdim gerçi )dengem altüst oldu vee küt yığılıp kalmışım banyoda eşim hemen paniklemiş ambulans gelmiş eve bir gözümü açtım oğlum ağlıyo başımda 1 hemşire 1 sağlık görevlisi nabıyonuz ya dedim hemen hastaneye gitmeliyiz dedi ben yarı çıplak bir haldeyim oğlan ağlıyo off kucağıma aldım önce emzirdim ama yatarak kalkmaya gücüm yok neyse hastaneye gittik dr kontrol etti vee çeperlerdeki damarlar zedelenmiş dedi geçer dedi gönderdi ama ben halsizim ve kansızım çok kötü başım dönüyo ..hep yatıyodum bugün biiraz iyiyim..eşim acayip korktu bilemiyorum bir daha ne zaman deneriz ama artık ben istemiyorum...8saat suni sancı çektim bu kadar canım yanmadıydı...
Ben hayatta anlamam benim dötü boklum:))) as ses çıkarrırsa gaz çok ses çıkarırsa :))) Üfff kaka yaptı dert yapmadı dert yandık yaa. Herkese bol şifa .Benimkininde Gene kusmaları arttı çıldırıcammm.sağol canım.ishal olunca anlaşılıyo canım normalde de sıvı ama biraz pütürlü oluyo.ishalde tamamen sıvı su gibi.ve yaparken çok fazla ses çıkarıyo.inşallah oğluşunda olmaz ama olursa ayırt edersin endişelenme
kızlar bir sorum var.malum havalar ısındı sinekçikler ev ziyaretlerine başladı.ben raid in likit sinek kovucusunu kullanıyorum şu fişe takılanlardan.ama bebiş için zararı var mıdır sizce?doktora sormak aklıma gelmedi.ay sonunda gidicez tekrar.gitmeden size sorayım dedim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?