3. ayda ellerini farketmesi ve ufak ufak kullanmaya başlaması gerekiyormuş ama benim kız da daha farketmedi ellerini. bakalım ne zaman farketcekler.. bir de yanında kimse yokken ses çıkarmıyo benim kız. gerekirse ağlıyor ama agulamaları yok. hatta karşısına geçiyorum hiç ses çıkarmadan o da bana bakıyor, gülümsüyor. ben konuşursam agu agı filan diyor. normal mi ki?
kızlar size birşey sorucam benim oğlan yattığı yerden tv seyretmek için dönüyor, çıngıraklarına , dönencesine filan bakıyor, ben yanındayken gülücükler bakışmalar agular filan oluyor ama seslendiğim zaman dönmüyor bakmak için yani anlıyacağınız benim sesime dönmüyor. Sizinkiler nasıl?
iyi akşamalrr kızlar
yaff benim sütüm 2 gündür çok azz nie böle oldu ya yemediğim içmediğim kalmadı bugünn
haklısınız canım ya stresten galibaa inşalah normale dönerr bugün biraz daha iyi düne göreebenimde bazen oluyor canım psikolojik bence inşallah yarına bol sütler gelir canım
evet canım stres yapınca daha da gidiyor dün farkettimmgeçmiş olsun
geçmiş olsun ikinci sonucunuzda iyi çıkar hayırlısı ile
stres yapma tatlım ozaman daha çok gider
bizimkide gündüz uyumuyor zor uyutuyorum uyumayınca huysuz oluyor malesef gece uykumuz iyi şükür
bizimde terliyor normal sanırım
offffff offfffffffff aynen kollarım kopuyor birde sürekli ilgi göstericez yanında durucaz
canım ya çokkk geçmiş olsunnnnnslm kızlar nasılsınız ben çok hastaydım biliyo musunuzöyle bildiğiniz ya da aklınıza gelen hastalık değil...biz yaklaşık 1 senedir eşimle kardeş gibi geçinip gidiyorduk geçen gün :78: anladınız siz :78: neyse giriş bölümü iyiydi tam sonuca varacekken gelişme bölümünde birdenbire canım öyle çok yandı ki anlatamam..ilk gecede hiçbişey hissetmeyen ben resmen kıvrandım sızıdan ve çok fazla kanamam oldu öyle ki banyoya gidinceye kadar gündelik eteğim başucumdaydı onu tutayım dedim sırılsıklam olmuştu tabi ben birde az yemeye başladım( 2 kilo verdim gerçi )dengem altüst oldu vee küt yığılıp kalmışım banyoda eşim hemen paniklemiş ambulans gelmiş eve bir gözümü açtım oğlum ağlıyo başımda 1 hemşire 1 sağlık görevlisi nabıyonuz ya dedim hemen hastaneye gitmeliyiz dedi ben yarı çıplak bir haldeyim oğlan ağlıyo off kucağıma aldım önce emzirdim ama yatarak kalkmaya gücüm yok neyse hastaneye gittik dr kontrol etti vee çeperlerdeki damarlar zedelenmiş dedi geçer dedi gönderdi ama ben halsizim ve kansızım çok kötü başım dönüyo ..hep yatıyodum bugün biiraz iyiyim..eşim acayip korktu bilemiyorum bir daha ne zaman deneriz ama artık ben istemiyorum...8saat suni sancı çektim bu kadar canım yanmadıydı...
Benimki biraz biraz başladı agulamaya. Sabahları çok mutlu oluyorlar ya,once sadece sabahları konusuyordu, şimdi gunduz de biraz konusuyor, ama hepsi birkaç gün içinde oldu. Senin kuzu da yakında başlar.
Bu arada herkese gunaydın!
Uykudan bahsetmişsiniz ya, ben gunduz kucakta uyutmuyorum, beşiğe koyuyorum,ilk önce ağlıyor bazen ama kendi kendime diyorum,beni beşikten al demiyor,sadece huzursuzum diyor diye. Emziğini veriyorum,şarkısını açıyoru ya da ben söyluyorum,elini tutuyorum,oyle uyuyor. Ama bizimki gunduz on dakika ancak uyuyor ya. Uyanıyor,aynı şeyler yeni baştansizin de öyle mi?
gecenlerde bnmde öyle oldu tamamen kesildi ama üzüm ve en önemlisi incir kompostosu yapıp bol bol içtim sürekli emzirdim bide boş çektiğini bile bile.doymayınca ne uyuyorler nede keyifleri oluyor
bebişimin alnı cok terliyor ama yanakları soğuk bide bir küçük ağlamasından hemen gözünden yaş geliyor cokmu nazlı ne ?
bn halen yakıyorum üşüttüğümde ya ısal yada ekşi ekşi kusuyo dokktorum aptamil ar verdi alışkanlık yapıp kusmasın diye ii şimdiler de bakalım bi 4--5 aylıkolsa kurtuldu demek
canım büyük geçmiş olsun büyük şanssızlık yaşamışsın gercekten... yemene de dıkkat etslm kızlar nasılsınız ben çok hastaydım biliyo musunuzöyle bildiğiniz ya da aklınıza gelen hastalık değil...biz yaklaşık 1 senedir eşimle kardeş gibi geçinip gidiyorduk geçen gün :78: anladınız siz :78: neyse giriş bölümü iyiydi tam sonuca varacekken gelişme bölümünde birdenbire canım öyle çok yandı ki anlatamam..ilk gecede hiçbişey hissetmeyen ben resmen kıvrandım sızıdan ve çok fazla kanamam oldu öyle ki banyoya gidinceye kadar gündelik eteğim başucumdaydı onu tutayım dedim sırılsıklam olmuştu tabi ben birde az yemeye başladım( 2 kilo verdim gerçi )dengem altüst oldu vee küt yığılıp kalmışım banyoda eşim hemen paniklemiş ambulans gelmiş eve bir gözümü açtım oğlum ağlıyo başımda 1 hemşire 1 sağlık görevlisi nabıyonuz ya dedim hemen hastaneye gitmeliyiz dedi ben yarı çıplak bir haldeyim oğlan ağlıyo off kucağıma aldım önce emzirdim ama yatarak kalkmaya gücüm yok neyse hastaneye gittik dr kontrol etti vee çeperlerdeki damarlar zedelenmiş dedi geçer dedi gönderdi ama ben halsizim ve kansızım çok kötü başım dönüyo ..hep yatıyodum bugün biiraz iyiyim..eşim acayip korktu bilemiyorum bir daha ne zaman deneriz ama artık ben istemiyorum...8saat suni sancı çektim bu kadar canım yanmadıydı...
canım oğlumda öyle hiç inmiyor bir yere koyunca çığlık çığlık ağlayınca kucağıma aldım yafff bence emeklemeyi başlayınca kucağı istemez olur diye duydum beklemem lazım yapacak bişi yokkısLARR YA YARDIMM PAŞAM KUCAĞA ALIŞTIII AKŞAM OLUNCA İNMİYOO BİRDE OTURMAK YOK İLLA GEZDİRECEKSİNN BU KUCAKTAN VAZGEÇİRME YOK MU YAAA
oyy oyyy aynı sorun bizdede var anne kokusu dediler dediler şimdi kucğa alıştılarya benimde kucağımda uyuyo 10 15 dk daha bekliyorum iyice dalsın diye kayıyo tamamen koyuyorum yatağa hooop gözler açılıyo paşanın. ağzına dayıyorum emziği yatağını sallıyorum 10 15 dk da canı isterse uyuyo yoksa başlıyo ağlamayaaa. keşke direk yatağana koysam sallasam uyusa yayoksa valla ayvayı yidimmm :26:
slm kızlar nasılsınız ben çok hastaydım biliyo musunuzöyle bildiğiniz ya da aklınıza gelen hastalık değil...biz yaklaşık 1 senedir eşimle kardeş gibi geçinip gidiyorduk geçen gün :78: anladınız siz :78: neyse giriş bölümü iyiydi tam sonuca varacekken gelişme bölümünde birdenbire canım öyle çok yandı ki anlatamam..ilk gecede hiçbişey hissetmeyen ben resmen kıvrandım sızıdan ve çok fazla kanamam oldu öyle ki banyoya gidinceye kadar gündelik eteğim başucumdaydı onu tutayım dedim sırılsıklam olmuştu tabi ben birde az yemeye başladım( 2 kilo verdim gerçi )dengem altüst oldu vee küt yığılıp kalmışım banyoda eşim hemen paniklemiş ambulans gelmiş eve bir gözümü açtım oğlum ağlıyo başımda 1 hemşire 1 sağlık görevlisi nabıyonuz ya dedim hemen hastaneye gitmeliyiz dedi ben yarı çıplak bir haldeyim oğlan ağlıyo off kucağıma aldım önce emzirdim ama yatarak kalkmaya gücüm yok neyse hastaneye gittik dr kontrol etti vee çeperlerdeki damarlar zedelenmiş dedi geçer dedi gönderdi ama ben halsizim ve kansızım çok kötü başım dönüyo ..hep yatıyodum bugün biiraz iyiyim..eşim acayip korktu bilemiyorum bir daha ne zaman deneriz ama artık ben istemiyorum...8saat suni sancı çektim bu kadar canım yanmadıydı...
Kızlar emiri uyuttum sizlere bir bakayım dedim.Ne geçmişi okuyabiliyorum nede sohbet edebiliyorumSormak istediklerim konuşmak istediklerim var ama fırsatım yok.Emir hep kucak istiyor.Uyudugu zaman da yemekti bulaşıktı çmaşırdı ütüydü temizlikti derken kendime zaman ayıramıyorum.Zaman nasıl geçiyor yapıyoruanlamıyorum.Her anım tempo içinde geçiyor.Tv izlrken bile boş durmuyorum ya çamaşşır katlıyorum ya ütü yapıyorum.Dün eşim saolsun izin gününde bile erken kalktı emire baktı ben biraz uyudum.Bütün gün emirle ilgilendi sonra gezmeye götürdü bizi saolsun.Onunda sosyal hayatı bitti.Arkadaşları çagırdıgı halde gitmiyo emirle ilgilenio Onu çok seviyoorum Dün konuştuk eşimle.Bunaldıgmı sosyal hayatımın bittigini hep bi maraton ha inde olmaktan yoruldumu anlattım.O da haklı buldu beni ama bu çocugu biz istedik ve bunları göze aldık dedi.Benim yaşadıgım bu süreci bütün annlerin yaşadıgını ve bunun gecici bi süreç oldgunu ve biraz büyüyünce rahatlayacagımı söyledi.Bu konuşma bana çok iyi geldi. Çok uzattım.Sizler ve kuzucuklarda iyidir inş.
aynen bende eşime bak diyorum yoruluyorum bazeen dün sen beşiği salla ben nete giricem dedim haftasonlarıda gezmeye götürüyor sağolsun ama dediğiniz gibi ağlayınca daraldığı oluyor
doğumdan sonra kabızlık makatta kanama olan varmı kızlar 2.5ay oldu doğum yapalı ben bitttim resmen bu kabızlık çok kötü o gün tuvalete çıktıysam ağrıdan uyuyamıyorum gece napmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?