2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar
10 günden beri annemlerde keyif yapıyordum ama kürkçü dükkanına geri döndüm
oradayken telefondan faceye bağlanıyordum ama burasınıda özlemişim.geçmişe pek dönemiyorum malum vakitsizlik...inşallah hepiniz ve bebişleriniz iyilerdir.
tiara senin durumunu gördüm canım.herşeyin hayırlısı demekten başka bizim elimizden gelen yok sanırım ama derdini dinlemek için biz herzaman yanında olacağız canım

bende lazer epilasyuon yaptırmaı düşünüyom araştırma içindeyim hele bir emzirme dönemi bitsin sonra inşallah

Allah razı olsun özlemcim benim için herşeyi özetlemiş olmuşsun.nedense çok mutlu oldum birden herkesten haberdar olunca:13::13:

oooo hoşgeldin ilknurcum...ne temizkalpli insanım ayol bugün seni de düşünmüştüm gerçekten :94:bizde inşallah temmuzda gidecez eşim izin verdi...6 aydan önce gitmek yok deişti ama halime acıdı galiba hele dün geceden sonra bir tatili hak ettiğimi düşünmüş

ayyyy gidin canım öyle güzel öyle iyi öyle dinlendirici oluyor ki
hiç gelesim yoktu evime ama baktım anneminde pili bitmeye başladı toplandık geldik işte

ayyyy gidin canım öyle güzel öyle iyi öyle dinlendirici oluyor ki
hiç gelesim yoktu evime ama baktım anneminde pili bitmeye başladı toplandık geldik işte

bende anneme akşam söyledim nasıl sevindi ama bilmiyo ki gece herkesi ayakta tuttuğunu sorunca benim için üzülmesin yalnızlığım onu üzmesin diye iyi iyi diyorum bakalım görünce napıcak

Özlemcim inş. senin minikte erkenden bol bol uyurEpilasyonu bende kışa girerken yaptırmak istiyorum ama süte bi zararı mı var ki?:97:

Özlemcim inş. senin minikte erkenden bol bol uyurEpilasyonu bende kışa girerken yaptırmak istiyorum ama süte bi zararı mı var ki?:97:

inşallah canım inşallah uyur valla emzirirken çoğu krem dahi kullanılmıyo..geçen gün omzum tutulmuştu talhayı tutamıyodum eşim nöbetçi eczaneye gitti kadın yakı vermiş göndermiş kas gevşetci bile olmuyomuş..internette yorumları okudum herkes memeden kesince gitmişler:26:

kızlar bugün canım çok sıkıldı her nekadar düşünmesemde üzüldüm...bugün üst kat komşum geldi yarına biraz yaprağım varda kötü olmaya başlamış saralım beraber diye çağırdım o da hemen geldi yaprakları suya koydu falan derken oğlşuma aaaa ne kadar zayıflamış bu bebek doğduğunda kiloluydu iyi bakamamışsın demez mi emziriyon mu mama mı veriyon dedi bende emziriyom deyince aç bu çocuk aç dedibende yok dr kontrollerde iyi olduğunu söyledi dedim eee başında bir büyük yok ki dedi..bakın 2 aylık kontrole gittiğimizde 6100 gr ve 60 cm idi...zayıf değil bence ama o niye öyle dedi ki:44: sizce de zayıf mı bebişim dr iyi demesine rağmen pimpiriklendim

Benim de hamileyken hiç çıkmıyordu, pek rahattım. Doğum yapar yapmaz koşar adım çıkmaya başladılar
Aldırmakla kalmadı öldü mü ne..

Canım çok zor zamanlar geçirmissindir, ama çok güçlüsün demek ki, ruhumuz bile duymadı. Her şeyin hayırlısı olsun. Inşallah her şey dilediğin gibi gelişir.

oooollllduuuuu gözlerim doldu yani
gayet güzel kilosu biziki 3 aylık olmak üzere ancak o kadar oldu boyu ve kilosu.sen bakma öyle patavatsız insanlara

ööff herkese göre bütün bebekler aç bebeğinin kilosu gayet iyi canım benimde 2 aylık kontrolde 60 cm 5700 çıktı çok iyi dedi seninki bendende iyi sadece boyu uzun olduğu için zayıf duruyo benimkide, seninde öledir heralde dinleme kimseyi. çok şişko bebekte iyi diiil herşeyin normali iyi. bende her bebek ağladığında aç demelerine çok sinirleniyorum sanki bebek 7/24 yemek yemeli hiçmi canı sıkılmicak bişi olmicak tobe yarabbim

Daha ne olsun, ne istiyormuş ki.. Insanın içine kuşku düşürmeye bayılıyor bazıları da. Heves baltalayıcılar.hiç duyma öylelerini doktorun demesine göre hareket ediyoruz de geç. Maşallah kuzuya, kilosu gayet iyi, bizimki daha olamadı o kadar

oooollllduuuuu gözlerim doldu yani
gayet güzel kilosu biziki 3 aylık olmak üzere ancak o kadar oldu boyu ve kilosu.sen bakma öyle patavatsız insanlara

sağolun kızlar valla emin olamıyo insanı şüpheye düşürüyo insanlar...bende dedimki geceleri az uyuyo biraz uyusa kilo alır hemen dedi ki aç tabiki uyumaz oyy kaynanam yanımda değil diye sevinirken bu kadın moralimi bozdu..sultanın kaynanasıyla yanyana gelmesinler yoksa atom bombası etkisi yapar valla ikisi:) ama sanki iyi oldu böyle dediği nazar olmaz bak şimdi aklıma geldi:)

canım benimki son zamanlarda 4 günde bir yapıyo benimki de normal değil :)ama bence sen bi götür
günde 5- 6 kere de normal 1 kere de mormalmiş ama 3 günü geçince doktora bildirmek lazım

ben yaptırdım hiçbirşey olmadı süt konusunda yapan kişi de doktor herhalde söylerdi kıl kökü ile süt arasında bi bağlantı var mıdır ki pek mantıklı gelmedi bana

kızlar herkese iyi geceler ben çıkıyorum..mutfağı toplayım evi düzenleyim de yarın malum yaprak sarma günü:) hepinize bol sütlü ve bebişlerinize de bol huzurlu uykulu bir gece diliyorum..:79:

ya ben de martt annesiyim..:96: çok mu geç kaldım mart anneleri arasına girmeye? listeye benim de ismimi yazabilir misiniiiiiiiiiiiiiizzz??? 21 mart ta ERVA BETÜL adında bir kızım oldu

aç bu çocuk..aç bu çocuk..bu lafı duymaktan nefret, söyleyenlerden daha da nefret ediyorum..doğurduğumdan beri aynı sey..evet çok bol sütüm yok onu bizde biliyoruzda böyle yapıp olanıda kaçırıyorlar..ama bugün ev tartısında tarttım 2 haftada yine kilo almamış..perşembe kontrole gidicem bakalım..memeyide artık iştahlı emmiyor zaten helede gündüzleri..sabah akşam mama veriyorum ama kilo almadıysa iyice başlicaz mamaya sanırım..çok moralim bozuldu bu gece buna:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…