- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
ooiiyyy canım kıyamam ben onaaaallah kolaylık versin canım ya
büyüdükçe düzenleri oturcak inş bebişlerimizincanım bende lazer epilasyon yaptırıyodum hamileliğimde ara verdim ve bitmediği halde hiç çıkmadı hormonlardan galiba daha yeni yeni çıkıyo benimde tekrardan alışmışım ne güzeldi öle daha hormonlar oturmadı yerine ondandır canım
Allah razı olsun özlemcim benim için herşeyi özetlemiş olmuşsun.nedense çok mutlu oldum birden herkesten haberdar olunca:13::13:maşallah emire talhamda inşallah en kısa zamanda bunu alşkanlık haline getirir..geçmişi okuduğum kadarıyla;
PINARcım Rabbim yardımcın olsun seni hiç zor durumda bırakmasın inşallah...annelik zor bir görev seninki hem zor hem de özel benceağladığı için üzme kendini ben 8 ay annemin tabiriyle hiç susmadan ağlamışım ne susmuşum ne de emmişim hem dr ağlayınca korkma ciğerlerinin gelişmesi için önemli demişti:)
sonra Haticecim çok sevindim babanın iyi olmasına inşallah sadece küçücük başarılı bir ameliyatla tamamen eski haline döndüğünün haberini de vereceksin bize...
Ecem canım eşinle ayrı olmanıza üzüldüm inşallah Rabbim gönlüne ferahlık verir..
Damla bugün bende seni düşündüydüm iyi olmana sevindim:)
çok yerinde bir müdahale ile KİRACIYLA konuşmuş evden çıkmasını istemişsin tebrikler canım adını unttum afedersin:26:valla kusura bakma....
merhaba kızlar
10 günden beri annemlerde keyif yapıyordum ama kürkçü dükkanına geri döndüm
oradayken telefondan faceye bağlanıyordum ama burasınıda özlemişim.geçmişe pek dönemiyorum malum vakitsizlik...inşallah hepiniz ve bebişleriniz iyilerdir.
tiara senin durumunu gördüm canım.herşeyin hayırlısı demekten başka bizim elimizden gelen yok sanırım ama derdini dinlemek için biz herzaman yanında olacağız canım
Allah razı olsun özlemcim benim için herşeyi özetlemiş olmuşsun.nedense çok mutlu oldum birden herkesten haberdar olunca:13::13:
ayyyy gidin canım öyle güzel öyle iyi öyle dinlendirici oluyor kioooo hoşgeldin ilknurcum...ne temizkalpli insanım ayol bugün seni de düşünmüştüm gerçekten :94:bizde inşallah temmuzda gidecez eşim izin verdi...6 aydan önce gitmek yok deişti ama halime acıdı galiba hele dün geceden sonra bir tatili hak ettiğimi düşünmüş
sen şanslı gacısın haa bana hiç böyle denk gelmediydikopyacı seniiiii
ayyyy gidin canım öyle güzel öyle iyi öyle dinlendirici oluyor ki
hiç gelesim yoktu evime ama baktım anneminde pili bitmeye başladı toplandık geldik işte
Özlemcim inş. senin minikte erkenden bol bol uyurEpilasyonu bende kışa girerken yaptırmak istiyorum ama süte bi zararı mı var ki?:97:
Benim de hamileyken hiç çıkmıyordu, pek rahattım. Doğum yapar yapmaz koşar adım çıkmaya başladılariiyi geceler kızlar hepinize nasılsınız?geçmişi okuyamadım tam açtım oğluş uyandı..bu arada ilk kez saat 9da uyudu oğlumvee hala uyanmadı..Allah'ım dualarımı kabul etti inşallah bundan sonra düzenli bir uykusu olur kızlar ben en son ağdamı 3 ay önce yapmıştım ve hala çıkmadı tüyler acaba hormon bozukluğu falan yaşıyo olabilir miyim?gerçi seviniyorum bu kaadar işin arasında birde onla uğraşmıyorum ama benim gibi 11 yıl yurtta kalmış ve uzun süre şaplı yemek yemiş birisi için alışılmadık bir durum:) kaşlarımın sadece arasını alırım onlar bile çıkmadı:44::44:
Aldırmakla kalmadı öldü mü ne..Kızlar emir 9 dedi mi uyuyor.Tam ben yatacagım zaman emmeye kalkıyor sıpaŞuan babasının gögsüne büzülmüş gömleginden ttutmuş bir şekilde uyuyor Öyle bir geçer zaman ki dizisinde bebegini aldırdı cemile
geldi demin oğluşum emzirdim uyuttumevet canım bundan önce beraber görüşüyoduk ama sinirlerimi etkilediği için galiba sütüm azaldı ondan uzaklaşıp düşünmemeye çalışıyorum görüştükçe kötü oluyo.. valla canım öle oldu malesef dha 1 aylık diildi ayrıldımızda bide aile sevgisini ilk aylar kokudan alırmış bebişler
kızlar bugün canım çok sıkıldı her nekadar düşünmesemde üzüldüm...bugün üst kat komşum geldi yarına biraz yaprağım varda kötü olmaya başlamış saralım beraber diye çağırdım o da hemen geldi yaprakları suya koydu falan derken oğlşuma aaaa ne kadar zayıflamış bu bebek doğduğunda kiloluydu iyi bakamamışsın demez miemziriyon mu mama mı veriyon dedi bende emziriyom deyince aç bu çocuk aç dedi bende yok dr kontrollerde iyi olduğunu söyledi dedim eee başında bir büyük yok ki dedi..bakın 2 aylık kontrole gittiğimizde 6100 gr ve 60 cm idi...zayıf değil bence ama o niye öyle dedi ki:44: sizce de zayıf mı bebişim dr iyi demesine rağmen pimpiriklendim
kızlar bugün canım çok sıkıldı her nekadar düşünmesemde üzüldüm...bugün üst kat komşum geldi yarına biraz yaprağım varda kötü olmaya başlamış saralım beraber diye çağırdım o da hemen geldi yaprakları suya koydu falan derken oğlşuma aaaa ne kadar zayıflamış bu bebek doğduğunda kiloluydu iyi bakamamışsın demez miemziriyon mu mama mı veriyon dedi bende emziriyom deyince aç bu çocuk aç dedi bende yok dr kontrollerde iyi olduğunu söyledi dedim eee başında bir büyük yok ki dedi..bakın 2 aylık kontrole gittiğimizde 6100 gr ve 60 cm idi...zayıf değil bence ama o niye öyle dedi ki:44: sizce de zayıf mı bebişim dr iyi demesine rağmen pimpiriklendim
oooollllduuuuu gözlerim doldu yani
gayet güzel kilosu biziki 3 aylık olmak üzere ancak o kadar oldu boyu ve kilosu.sen bakma öyle patavatsız insanlara
ööff herkese göre bütün bebekler açbebeğinin kilosu gayet iyi canım benimde 2 aylık kontrolde 60 cm 5700 çıktı çok iyi dedi seninki bendende iyi sadece boyu uzun olduğu için zayıf duruyo benimkide, seninde öledir heralde dinleme kimseyi. çok şişko bebekte iyi diiil herşeyin normali iyi. bende her bebek ağladığında aç demelerine çok sinirleniyorum sanki bebek 7/24 yemek yemeli hiçmi canı sıkılmicak bişi olmicak tobe yarabbim
günde 5- 6 kere de normal 1 kere de mormalmiş ama 3 günü geçince doktora bildirmek lazım
canım benimki son zamanlarda 4 günde bir yapıyo benimki de normal değil :)ama bence sen bi götür
Özlemcim inş. senin minikte erkenden bol bol uyurEpilasyonu bende kışa girerken yaptırmak istiyorum ama süte bi zararı mı var ki?:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?