Benim zayıf anlayışım 38 değil ondan şaşırdım çocuk reyonundan giyiniyorum dediğinde yani ben 40 bedenim diye psikolojim bozuk derken sen 38 le çok zayıf olduğunu düşünüp ağlamaklı oluyorsun ve çocuk reyonundan giyiniyorum diyorsun ne bileyim tuhaf geldi bana evlendiğinde 44 kilosunda kilo boyla orantılıdır boyu 1.55 olan biri 44 kiloysa bu çokta zayıf olduğu almına gelmez yani ben 1.70 im 67 kiloyum psikolojim bozuldu diyorum bilmiyorum kendimi ifade edebildimmi
Merhabalar, arkadaşlar benim bebeğimde biberonu kabul etmiyor.şimdiye kadar hep anne sütü aldığı için biberonu istemiyor.sütüm azaldığı için dr mama verdi.kaşıkla içiyor sadece yardım edin nasıl alıştırabilirim
yok anladım canım benim boyum 1.65 olduğu için kollarım falan çok çelimsiz kalıyo. zayıfım dediysem yani manken gibiyim anlamında söylemedim. arkadaşlar kilolardan çok yakındıkları için sizlerden zayıfım ama iyi bişey değil iştahım yok anlamında söyledim. bebek olmasa çok mutlu olcam tabi bu minyonlukla. ama iştahım olmayıp zorla yemek hiç iyi bişey değil.
Kilodan yakınanların hepsi önceden zayıf oldukları için bende dahilolmak üzere onlara zayıflıkta iyi değil gibi konuşup moral vermeye çalışman tabiki iyi niyetli bir davranış ama nafile çaba hepimiz aslında ne kadar iyi birşey olduğunu biliyor ve bu kiloları takıyoruz genelleme yaptım ama öyle değil mi
bence hepiniz, her halinizle çok güzelsiniz. ve tabiki herkes gibi zaman içinde vereceksiniz
kızlar hava aşırı sıcak. akşam baktım odanın içi 29 dereceydi. efemi sadece çıtçıtlı kolsuz badiyle dolaştırdım evde. gece yatarken penye battaniye örttüm. ama kendim hiçbişey örtmeden bile uyuyamadım sıcaktan. bebişin üstünü açayım dedim korktum üşürse diye. napcam ben yaaa???
yok anladım canım benim boyum 1.65 olduğu için kollarım falan çok çelimsiz kalıyo. zayıfım dediysem yani manken gibiyim anlamında söylemedim. arkadaşlar kilolardan çok yakındıkları için sizlerden zayıfım ama iyi bişey değil iştahım yok anlamında söyledim. bebek olmasa çok mutlu olcam tabi bu minyonlukla. ama iştahım olmayıp zorla yemek hiç iyi bişey değil.
Ya evet ben gece pişiyorum. Gerçi hiç örtülmeyecek kadar değil de.. Yaz iyice bastırınca ne yapıcaz bilmem, klimayla uyunur mu acaba, bebişe zararlı olmaz mı?:26::26:
1.65e 44 kilo muuu? Hakikaten zayıfmışsın.. Kızlar bence biz hamilelik öncesi resimlere değil de Şubat'taki resimlerimize bakalımHuuu diyelim çok inceldik
offfff yaaaa regl olmuşum felaket karnım ağrıyor doğum yapınca ağrı geçer demişlerdi benimki iyice azdı doğumdan önce bukadar acı çekmiyordum
Ya benim de karnım ağrıyor ama bağırsaklarım mı bozuluyor hasta mı olucam anlamadım..Cnım senin adın neydi.. Geçen gü herkes adını söyleyince liste yaptım, 29 kişi mi ne olduk sık sık girenler, seni bilemedim, bi de bsbirkin.. PCde masaüstünde hazırda tutuyorum listemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?