2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya benim kafama takıldı kaldı. 700 gr nasıl az olmaz anlamadım. ben direk mama takviyesi verecekler heralde dedim. ebe bu kadar hareketliliğe 700 gr. iyi bile almış daha ne istiyon dedi. nasıl olur ya bana çok az geliyo hala.

yok anladım canım benim boyum 1.65 olduğu için kollarım falan çok çelimsiz kalıyo. zayıfım dediysem yani manken gibiyim anlamında söylemedim. arkadaşlar kilolardan çok yakındıkları için sizlerden zayıfım ama iyi bişey değil iştahım yok anlamında söyledim. bebek olmasa çok mutlu olcam tabi bu minyonlukla. ama iştahım olmayıp zorla yemek hiç iyi bişey değil.

nuby biberonnn kesinlikle öneriyorm...
Nuby %0 BPA Doğal Dokunuş %100 Silikon Biberon Yavaş Akış
netten arat bu şekilde... karşına çıkar

Kilodan yakınanların hepsi önceden zayıf oldukları için bende dahilolmak üzere onlara zayıflıkta iyi değil gibi konuşup moral vermeye çalışman tabiki iyi niyetli bir davranış ama nafile çaba hepimiz aslında ne kadar iyi birşey olduğunu biliyor ve bu kiloları takıyoruz genelleme yaptım ama öyle değil mi

bence hepiniz, her halinizle çok güzelsiniz. ve tabiki herkes gibi zaman içinde vereceksiniz

offfff yaaaa regl olmuşum felaket karnım ağrıyor doğum yapınca ağrı geçer demişlerdi benimki iyice azdı doğumdan önce bukadar acı çekmiyordum

Ya evet ben gece pişiyorum. Gerçi hiç örtülmeyecek kadar değil de.. Yaz iyice bastırınca ne yapıcaz bilmem, klimayla uyunur mu acaba, bebişe zararlı olmaz mı?:26::26:

1.65e 44 kilo muuu? Hakikaten zayıfmışsın.. Kızlar bence biz hamilelik öncesi resimlere değil de Şubat'taki resimlerimize bakalım Huuu diyelim çok inceldik

bende zararlı olabilir diye düşündüm önce. ama sonra da şunu düşündüm kışında bebek daha doğduğu anda klimayla ısındık biz

Son düzenleme:
selam arkadaslar ben kilo sorunu olmayanlardanim ama iki sezeryan sonrasi gobek var
biraz onu da artik ne zaman eritebilirsem 6 aydan once sporabaslanmiyor iste bakalim...

bebegi istahsiz olup az emen anneler oglum 3-4 dk maksimum tek meme emerek 1kilo 100 gr
almis bosuna endiselenmisim o kadar bu bebek accc accc diyerek dun de asilari oldu ates olmadi
genel durumunda bir degisiklik yok atlattik sukur darisi olmayan bebislerin basina

slm şekerlerr çok yediğim halde kilo vermişim 61 e düşmüşüm çok şükür darısı başınıza 4 kilo daha versem süper olacakk

elsicim boy kaç canım seninn
yaa foto çok güzel maşlahh sizee ya bizimki huysuzlanıyo kangurudaa ve kangurudan mıdır nedir en son ayarda oluyor ama altta kalıyor quuzm

selam kızlar canım çoookkk sıkkın doğum raporum bitiyor yakında biraz iznim var alsam bile eninde sonunda işe başlayacağım ama ben değil işe başlamak yerimden bile kalkmak istemiyorum. bebeğim gazlı annem bakacak ama offf bir sürü soru işareti kafamda gelip gidiyor off ya neden bu devlet çalışan anneyi düşünmez ki yurtdışındakiler gibi uzun uzun bebeişle kalsak ne olurdu?.....

offfff yaaaa regl olmuşum felaket karnım ağrıyor doğum yapınca ağrı geçer demişlerdi benimki iyice azdı doğumdan önce bukadar acı çekmiyordum

Ya benim de karnım ağrıyor ama bağırsaklarım mı bozuluyor hasta mı olucam anlamadım.. Cnım senin adın neydi.. Geçen gü herkes adını söyleyince liste yaptım, 29 kişi mi ne olduk sık sık girenler, seni bilemedim, bi de bsbirkin.. PCde masaüstünde hazırda tutuyorum listemi

ben kimseyi bilmiyorum elif azize bide eylül bildiklerim

elifcim maşlahh sana çok hoş bi annesin özellikle profiline girip sana bakıyorum maşalahh dert etme lütfen bu kadar zamanla hepsi giderr hele bi başlasınlar yürümeye falan o zaman kilo almaya çalışacaz eminim

Bende Rengli olanlar gurubuna girdim dün oldum..Dün bişi yoktu bugün karnım belim ağrıyor (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…