2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben şenay kızımın adıda nur

elsicim boy kaç canım seninn
yaa foto çok güzel maşlahh sizee ya bizimki huysuzlanıyo kangurudaa ve kangurudan mıdır nedir en son ayarda oluyor ama altta kalıyor quuzm

boyum 1.70 canım :) benimki kanguruyu çok seviyor sağa dönüp emiyor sola dönüp emiyor..

bende kanguru istedim geçen akşam eşimle çıktık..Kanguru dar geldi tosunuma en fazla 1 ay kullanabiliriz die almadım arabası ile çıkıyoruz e birazcık zor oluyor bana ama ne yapalım tosunuz =)) )

gerçekten çok kötü bi durum keşe altı ay olsa doğum sonrası izin benim izinim mayıs 14 de bitti doğum öncesinide kullanmıştım zaten 1 ay heyet aldım alabilirsem 1 ay daha almayı düşünüyorum olmasada normal rapor kullanıcam zeten bir aylık hakkım haldı en sonda senelik iznimi 20 gün kullanmayı düşünüyorum

elifcim maşlahh sana çok hoş bi annesin özellikle profiline girip sana bakıyorum maşalahh dert etme lütfen bu kadar zamanla hepsi giderr hele bi başlasınlar yürümeye falan o zaman kilo almaya çalışacaz eminim

Çok teşekkür ederim yaa böyle güzel şeyler duymayalı çok oldu çok mutlu ettin beni ama elimde değil napim anneme kızardım kilolusun kendine dikkat etmiyosun diye şimdi ben fazla kilolarımla sorun yaşıyorum demekki neymiş büyük konuşmayacakmışım :) yürüme deyince ben bir an önce örümcek almak istiyorum ya seve seve koşarım peşinden tabi yürümeye başlamada önce evimi değiştirecem

boyum 1.70 canım :) benimki kanguruyu çok seviyor sağa dönüp emiyor sola dönüp emiyor..
maşalahh canımm seninle aynı kiloda hamile kalmıştık galiba benim boyda 1.65 falan
ya bizimki ilk gezmede gayet iyiydi ama 2.de durmadıı(
regli olduktan sonrada kilolar gidiyormuş
Bende Rengli olanlar gurubuna girdim dün oldum..Dün bişi yoktu bugün karnım belim ağrıyor (

hgeçmiş olsun canım ya evlenmeden önce evlenince geçer diyolar evlilik olunca doğum yapıncaa ve bir sürü bişeyy geçmiyoo ama

canım heyet raporu ile normal raporun farkı ne bir de rapor alırsam benim için en uygunu hangisi olacak. normal raporda hakkım 40 günmüş. doğum öncesi kullandığım 21 gün var hani 37. hafta başlatılan o 40 günün içine dahil mi derken bebek uyandı sonra geleceğim

evet canım ya bende bazen büyük konuşuyorum başıma bişey gelmez inşalah komşunun çocukları var maşalahh bi konuşuyolar insanı yoruyolar otur ağla yani o derecee bakalım bizimki nasıl olacakk
eşim örümceğe karınca diyorduu benim örümcek içindede çok sevimli oluyorlar yaa kapı kapalı lunca basıyolar çığlığıı
inşalahh kafana göre bi ev bulursun canım
topik açalım bi tane bebiş ve anneler birlikte koyalım fotolarımızı çok hoş olur dimii

maşalahh canımm seninle aynı kiloda hamile kalmıştık galiba benim boyda 1.65 falan
ya bizimki ilk gezmede gayet iyiydi ama 2.de durmadıı(
regli olduktan sonrada kilolar gidiyormuş

ya ben regl oldum sandım ama 3. gun kesildi kanamam anlamadım hamilelikten önce ağrıdan kıvranırdım ağrım falanda olmadı regl değilse neydiki o

normali 600m- 1000 kg civarı biz de 900 gr aldık doktor gayet iyş dedi kilolu bebek sağlıklı bebek değildir her zaman dedi mama vs olmadan anne sütüyle devam ediyoruz
bende kanguru istedim geçen akşam eşimle çıktık..Kanguru dar geldi tosunuma en fazla 1 ay kullanabiliriz die almadım arabası ile çıkıyoruz e birazcık zor oluyor bana ama ne yapalım tosunuz =)) )

ergo baby öneririm ama amerikadan getirt daha ucuz canım 4 yaşa kadar da yolu varmış

Son düzenleme:
ya ben regl oldum sandım ama 3. gun kesildi kanamam anlamadım hamilelikten önce ağrıdan kıvranırdım ağrım falanda olmadı regl değilse neydiki o

dra sorsaydın canım bi ya ihmal etmee
ben kaçarr hayırlı gümnlerr herkese paşam uyandfıı

herkes iyi anormal bi durum yok diyor ama ne bileyim benim içim hiç rahat değil. yani sorun değil mama takviyesi gerekiyorsa hiç terddüt etmeden veririm ama mama deyince ebelerde çocuk dr. da sakın sakın bir daha duymayım dediler

Maşallah o zaman tosuna :)

Saol Teyzesii :))

hadi ya 4 yaşşş vay be

pierre cardin baktım ben ama olmadı 1 ay için de almadım

Neden amerikadan getirt dediğini şimdi anladım araba fiyatında yaww pahalı geldi valla 250 235 150

sizin aldığınız kıyafetlerde hiç üzerinde yazan bedenle uyuşmazlığınız var mı? ben genelde efeme şu an üzerinde 6 ay yazan badileri, çıtçıtlı badileri, pantolonları falan giydiriyorum. 3 ay yazanların bazıları küçük geliyor üstelikte bebeğim iri değil:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…