Ya benim de karnım ağrıyor ama bağırsaklarım mı bozuluyor hasta mı olucam anlamadım..Cnım senin adın neydi.. Geçen gü herkes adını söyleyince liste yaptım, 29 kişi mi ne olduk sık sık girenler, seni bilemedim, bi de bsbirkin.. PCde masaüstünde hazırda tutuyorum listemi
elsicim boy kaç canım seninn
yaa foto çok güzel maşlahh sizee ya bizimki huysuzlanıyo kangurudaa ve kangurudan mıdır nedir en son ayarda oluyor ama altta kalıyor quuzm
selam kızlar canım çoookkk sıkkın doğum raporum bitiyor yakında biraz iznim var alsam bile eninde sonunda işe başlayacağım ama ben değil işe başlamak yerimden bile kalkmak istemiyorum. bebeğim gazlı annem bakacak ama offf bir sürü soru işareti kafamda gelip gidiyor off ya neden bu devlet çalışan anneyi düşünmez ki yurtdışındakiler gibi uzun uzun bebeişle kalsak ne olurdu?.....
elifcim maşlahh sana çok hoş bi annesin özellikle profiline girip sana bakıyorum maşalahh dert etme lütfen bu kadar zamanla hepsi giderr hele bi başlasınlar yürümeye falan o zaman kilo almaya çalışacaz eminim
maşalahh canımm seninle aynı kiloda hamile kalmıştık galiba benim boyda 1.65 falanboyum 1.70 canım :) benimki kanguruyu çok seviyor sağa dönüp emiyor sola dönüp emiyor..
Bende Rengli olanlar gurubuna girdim dün oldum..Dün bişi yoktu bugün karnım belim ağrıyor(
bende kanguru istedim geçen akşam eşimle çıktık..Kanguru dar geldi tosunuma en fazla 1 ay kullanabiliriz die almadım arabası ile çıkıyoruz e birazcık zor oluyor bana ama ne yapalım tosunuz =)) )
gerçekten çok kötü bi durum keşe altı ay olsa doğum sonrası izin benim izinim mayıs 14 de bitti doğum öncesinide kullanmıştım zaten 1 ay heyet aldım alabilirsem 1 ay daha almayı düşünüyorum olmasada normal rapor kullanıcam zeten bir aylık hakkım haldı en sonda senelik iznimi 20 gün kullanmayı düşünüyorum
evet canım ya bende bazen büyük konuşuyorum başıma bişey gelmez inşalah komşunun çocukları var maşalahh bi konuşuyolar insanı yoruyolar otur ağla yani o derecee bakalım bizimki nasıl olacakkÇok teşekkür ederim yaa böyle güzel şeyler duymayalı çok oldu çok mutlu ettin beni ama elimde değil napim anneme kızardım kilolusun kendine dikkat etmiyosun diye şimdi ben fazla kilolarımla sorun yaşıyorum demekki neymiş büyük konuşmayacakmışım :) yürüme deyince ben bir an önce örümcek almak istiyorum ya seve seve koşarım peşinden tabi yürümeye başlamada önce evimi değiştirecem
maşalahh canımm seninle aynı kiloda hamile kalmıştık galiba benim boyda 1.65 falan
ya bizimki ilk gezmede gayet iyiydi ama 2.de durmadıı(
regli olduktan sonrada kilolar gidiyormuş
normali 600m- 1000 kg civarı biz de 900 gr aldık doktor gayet iyş dedi kilolu bebek sağlıklı bebek değildir her zaman dedi mama vs olmadan anne sütüyle devam ediyoruzya benim kafama takıldı kaldı. 700 gr nasıl az olmaz anlamadım. ben direk mama takviyesi verecekler heralde dedim. ebe bu kadar hareketliliğe 700 gr. iyi bile almış daha ne istiyon dedi. nasıl olur ya bana çok az geliyo hala.
bende kanguru istedim geçen akşam eşimle çıktık..Kanguru dar geldi tosunuma en fazla 1 ay kullanabiliriz die almadım arabası ile çıkıyoruz e birazcık zor oluyor bana ama ne yapalım tosunuz =)) )
ya ben regl oldum sandım ama 3. gun kesildi kanamam anlamadım hamilelikten önce ağrıdan kıvranırdım ağrım falanda olmadı regl değilse neydiki o
normali 600m- 1000 kg civarı biz de 900 gr aldık doktor gayet iyş dedi kilolu bebek sağlıklı bebek değildir her zaman dedi mama vs olmadan anne sütüyle devam ediyoruz
ergo baby öneririm ama amerikadan getirt daha ucuz canım 4 yaşa kadar da yolu varmış
Maşallah o zaman tosuna:)
normali 600m- 1000 kg civarı biz de 900 gr aldık doktor gayet iyş dedi kilolu bebek sağlıklı bebek değildir her zaman dedi mama vs olmadan anne sütüyle devam ediyoruz
ergo baby öneririm ama amerikadan getirt daha ucuz canım 4 yaşa kadar da yolu varmış
ya ben regl oldum sandım ama 3. gun kesildi kanamam anlamadım hamilelikten önce ağrıdan kıvranırdım ağrım falanda olmadı regl değilse neydiki o
Canım benimde aynısı olduu((
Neden amerikadan getirt dediğini şimdi anladım araba fiyatında yaww pahalı geldi valla250 235 150
ben kimseyi bilmiyorum elif azize bide eylül bildiklerim[canım/QUcanım bende sık sık gırıyorum takıp edıyorum adım yesım kızımın adı asya
sevgıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?