2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Denizcim ben oğluma çoğunlukla Kanzdan alıyorum o hiç tutmuyor 6 ayLık giyiyor oğlum hatta tişörtleri 9 ay wenicede de aynı şekilde ama bunun nedeni ilk 6 ay çok kilo alıyormuş bebekler 6 aydan sonra boyları uzuyor ama inceliyorlarmış yani o 6 ay için olan kıyafetleri giyebiliyorlarmış.. ben bezi araştırınca öğrendim primanın premium care 4 numaradaydım o da küçük geliyor artık 5 alıcam ve en büyük numarası 5.

Son düzenleme:

pierra cardin de 65 di ama küçük oldu ayyy benim ki ağlıyor başından ayrılınca hep böyle yapıyor sıpa ıssıracağımmm =))) çok fena çooooook
Bugün benim kk dek performansım hamileliğimdekini aratmadı bayadır online yazıyorum sebebiyse oğlumun huysuzluğu ayağımda sallaıyorum bırakınca uyanıyor bende uyanmasın diye kımıldamıyorum laptop kucağımda takılıyorum napim :) anneme çok kızdım ayakta sallamaya alıştırdı diye ama kucakta gezmesinden inanın daha iyi eşim geldiğinde devir teslim yapıcam işime gücüme bakacam

Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum canım.Çok özenerek aldığım kıyafetlerin bazılarını kızım çok az giyebildi.
Ceylan bebenin kalıpları hemen hemen üzerinde ki aylara denk geliyor canım.
Wennice nn de kalıpları büyük gibi.Ondan da aldığım tüm kıyafetleri kızım ayına göre rahatlıkla giydi.

arkadaşlar bnde bebişimi bugun kontrole götürdüm 1 ayda 230 gr almış suan 2 aylıkk çok üzülddüm doktorum ek gıda yazdı mecburen bakalım 15 gün sonra tekrar gidicez alır inşallah o zaman kadar bide çok huysuz bu aralar bilemiyorumm neden

heheh güzel çözümmm =)) bende hiç istemedim ayakta sallamaya alıştırmayı ama bir yere oturmaya gidince çok iyi oluyor bende akşamları eşime teslim ediyorum =)) iyi oluyor en azından ütümü hallediyorum mutfak topluyorum..Ama benim ki çabuk sıkılıyor ağlasın hemen annesiiii oğlumuz acıkmış ya da hayatımmm altını değiştirmek gerek sanırım die sesleniyor bir kere değişti altını yapamıyor canım sevgilim benim beceremedi çok gevşek bırakmıştı =))

Canlar ben çıkıyorum akşama arkadaşa davetliyiz..Bir saate hazır olmam gerekiyor kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere boooooooooooooooooooooooooooooooooooolll sütlü akşamlar diliyorummm hepinize ve bebişlerimize de bolcanak uykuuuu

normal raporu tek doktor yazıyor heyet raporunda ise 3 doktorun imzsı var sağlık kurulu raporu deniliyor başhekim imzasıda oluyor kullanmadığın 37. haftada başlatılan izin doğum öncesi izin 21 günü doğum sonrasında kullanabilirsin 40 günlük rapora dahil değil yani 2 ay +21 gün doğum sonrası izin kullanacaksın.
Ben doğum öncesini hepsini kullandığım için 2 ay doğum sonrası izini + 12 gün erekn doğdu onla beraber 2 ay 12 gün izin kullandım ve bitti
Senin için en uygunu alabilrsen heyet raporu tanıdık doktor varsa kolaylıkla alırsın 40 günlük raporuda bütün doktorlardan alabiliyorsun yalnız hepsini birden vermiyorlar genelde 10 günlük veriyorlar benim bildiğim bukadar yanlışım varsa düzeltebilirsiniz

Son düzenleme:

Ya iki üç gündür bizimki de çok huysuz. Bir de öyle ağlıyor ki, sanki bir şey dokunmuş, içli içli..

Bizimki de iri değil ve 6 aylık yazanları giymeye başladı. 3 ay yazanlar kapanmaz oldu, acıtacak kızımın bacaklarını diye giydirmiyorum.. Kİme göre yapıyorlar bunları anlamıyorum

ben kimseyi bilmiyorum elif azize bide eylül bildiklerim

Listemle gurur duyuyorum Bitsin koyayım buraya ama o zman da halka açık, bişi olur mu hepimiz birden isimli

Eksikler ardina ve bsbirkin var sanırsam şimdi.Bir de iklimam. Amma kalabalığız yahu yaz yaz bitmiyor, kesin unuttuğum da vardır

Ya iki üç gündür bizimki de çok huysuz. Bir de öyle ağlıyor ki, sanki bir şey dokunmuş, içli içli..

havalardanmı acabaya benimde oğluşum 2 3 gündür bi huysuz bi huysuz anlatamam sanki canı yanıyomuş gibi bişi batırmışım gibi bi bağıryo tüm gün anlatamam delircem. önceleri azcık susup dinleniyodu şimdi o da yook hep ağlıyo hep ağlıyo. emzirirkende dinleniyo tabi o sıradada iç çekiyo nolduki bu bebeklere :26::26::26:

cnm bnm adım betül oğlumda furkan yağız listene ekleyebilirsin

Doğumdan önce ki kadar sık giremiyorum onun çin kaçırmışsındır canım.İsmim Seda ,kızım da Öykü..Ameliyat sonrası karnım 6 aylık hamile gibiydi,3 ay geçmesine rağmen de karnımda hala bir inme gerçekleşmedi.Doktorum sezeryan sonrası karnın 2 haftada ineceğini söylemişti.

Mart annelerine yazacakken buraya karıştı yazım

Bu arada kızım parmaklarını yemekle meşgul.Yumruğunu ağzına sokuyor yaaaaa..

kizlar bir mart annesi olarak ve 18 aylik birr ogul annesi olarak fazla giremiyorum
su an oglum muneee mu neeee mu neeeee diye bir seyi yuz kere soruyor allahim
o gunleri hepimize gostersin cok seker cikolatay kukaka ayakkabiya abiki fistiga
fikik diyor cok sekerrr gittikce de daha seker oluyor ammaaaa dis cikarma
huzursuzlugu varrrr o yuzden yazilanlari okuyup cikabiliyorum ancak

Ayy ne sevimli Darısı bizimkilere..

canımsınnnn.hayır olsun inşallah. nasıl sevindim bilemezsin İnşallah canım yaaa inşallaaaah. beni ne kadar düşünüyormuşsun canım yaaa.

şimdi 5400 canım. 3900 dogdu.
canım aslında 1.5 kilo almış olmuyor bence. hani doğumdan sonra zayıflamıştı ya nil ondan sonrakilo almaya başlamış gibi hesaplamıyormusun. bizim doktor öyle hesaplıyor çünkü.

ya ne sinirler yaaa. bide komik gibi kendileri söyleyip kendileri gülüyorlar. gıcıklaaaaar.

canım bizim evde çok sıcak bende çıtçıtlıyla yatırıyorum ama üstüne çarşaf yada penye battaniye örtüyorum biz dayanamıyoruz çocuk nasıl dayansın.

lcw nin çocuk reyonunun 16 yaş kıyafetleri tam denk geliyo bana
maşallah canım yaaa. ne güzel

maşallaaaah. Allahım korusun kilosu çok güzel canım. bende yeme konusunda taviz veremiyorum. kendimi suçlu hissederim sonra. bende diyet düşündüm vazgeçtim

Bendede iş durumu var bakalım yarın şirkete gidip 3 ay ücretsiz izib isteyecem vermezlerse 16 haziran iş başııııı (((

öznur çok zo olur yaaa. İnşallah izin alırsın canım. ben çıkış yaptırdım napim.
bugün misafir geldi yarında ev temizlycem öbür gün toplu geleceklermiş yaa.

hayırlı akşamlar kızlar, canım çok sıkkın iki gün önce biberon almıyodu kızım, şimdi biberonu alıyor ama bu sefer sütüm azaldı dünden beri :85: beslenmede sürekli bir sorun çıkıyor, sıkıldım artık :84::84: ek gıdaya geçseydik hayırlısıyla, rahatlarız inşallah o zaman

cnm kusura bakam baya geç oldu yazmak için ama internetimizde problem vardı.ben pazartesi günü çocuk doktoruna gittim.yanağındaki ve boynundaki kızarıklıklara ter bölgelerinde ise sıcaktan dedi.vücudunda yoktu.bebeğin cildi çok kuru bebe yağı sür dedi bana.bende ertesi gün 2 kere yüzüne bebe yağı sürdüm.o gece misafirliğe gittik eve geldiğimde bebeğimin yüzü kıpkırmızıydı.benekler bile gözükmüyodu kırmızılıktan.banyo yaptırdık vücudunada sürdüm bebe yağı.sabaha kadar geçmedi kırmızılık.çarşamba sabahıda hemen cildiyeye götürdük çünkü
vücudundada vardı artık kırmızılık.cildiyeci aletji dedi ama neye olduğunu anlayamayız dedi.alerji testleri 6 yaşında yapılıyomuş ondan önce yapılanlar doğru sonuç vermiyomuş.şampuanla yıkama dedi.bebe yapı sakın ama sakın kullanma dedi.alerjik bi bünyemiz varmış.avene diye bi markanın yıkama jelini ve kremini verdi.atopik dermotit dedi hastalığına.hassas ciltmiş.haftanın 6 günü duru suyla yıka kesele dedi.ayda 1 deri değiştirir dedi onlar gitsin dedi.zaten bukadarcık çocuk kirlenmez maksat teri gitsin dedi.mutlaka hergün duru suyla yıka haftada 1 kerede verdiğim jelle yıka dedi.kremide günde 1 yada 2 kere sürüyoruz.bide şurup verdi.1 çay kaşığı günde 3 kere.allaha şükür bugün düzeldi bebeğimin suratı.gerçekten çok fena olmuştu.banada yediklerine dikkat et dedi.çilek çikolata tarzı şeyler yeme dedi.popsil kullanma sakın dedi.yanianlıcağın işim çok zor artık napıcam bilemiyorum.ama başka bi doktorada göstermeyi düşünüyoırum.bakalım o ne dicek.özelliklede yengemin doktoruna gitmek istiyorum.inşallah bi daha yaşamayız böle bişi.

kızlar size bi sorum olacak eda son 15gündür kafayı bazen arkaya atıyor benin kafama burnuma neresi gelirse çarpıyor bide son 1haftadır elini yumruk yapıp gece gündüz emiyor aç tok farketmiyor bu arada bugün 3 ayımız bitti ay gerçekten 90gün olmuş dünyaya geleli ben hala regl olmadım nolacak böyle önde koca bir göbek hoppidi hoppidi geziyom ALLAHIM acısın halime

cok gecmis olsun biran once kurtulur isallah kuzucuk... benim oglumunda beyaz teni var aglayinca boynu terliyor orasi da ustuste gelmekten baya kizarmis ve incelmisti hergun ben de yikamak istiyor ama yikayamiyorum simdilik... bizim doktor popolin omega surun dedi isallah buyudukce daha kuvvetli olurlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…