kızlar size bi sorum olacak eda son 15gündür kafayı bazen arkaya atıyor benin kafama burnuma neresi gelirse çarpıyor bide son 1haftadır elini yumruk yapıp gece gündüz emiyor aç tok farketmiyor bu arada bugün 3 ayımız bitti ay gerçekten 90gün olmuş dünyaya geleli ben hala regl olmadım nolacak böyle önde koca bir göbek hoppidi hoppidi geziyom ALLAHIM acısın halime
hayırlı akşamlar kızlar, canım çok sıkkıniki gün önce biberon almıyodu kızım, şimdi biberonu alıyor ama bu sefer sütüm azaldı dünden beri :85: beslenmede sürekli bir sorun çıkıyor, sıkıldım artık :84::84: ek gıdaya geçseydik hayırlısıyla, rahatlarız inşallah o zaman
benim kız dada var emme olayı.emzik veriyorum diliyle itiyor zilli.cok cok elini baş parmağını emiyo.bu arada benimde 5 kg fazlam var normal doğum oldgndan pek gözükmüuo.karnım dümdüz hele.kalça basen de normal ama benim 5 kg göğüste.nadide sultan a rakip oldum.göğüslerim bir beden büyük.
sorma canım yaaa. kucağımda tutarken korkuyorum. bugün yüzüme çarptı kafası ağladı. kızım dedim senin kafa benim yüz bendemi ağlasambenim oglusta kafam gozum suratim neresi gelirse kafa atiyor gecen dudagima geldi baya acidi yani cep herkulumudur nedir bunlar??? ilk oglumda 4. ayimda regl olmustum....
benim kız dada var emme olayı.emzik veriyorum diliyle itiyor zilli.cok cok elini baş parmağını emiyo.bu arada benimde 5 kg fazlam var normal doğum oldgndan pek gözükmüuo.karnım dümdüz hele.kalça basen de normal ama benim 5 kg göğüste.nadide sultan a rakip oldum.göğüslerim bir beden büyük.
ben de meraktayim acaba parmak emer mi? yoksa parmaklarini tanimaya mi calisiyor???
peki parmak emerse nasil vazgecirebil;iriz yada vazgecirmelimiyiz bilemiyorum ??
ay ya ne cok soru oldu....
ben de meraktayim acaba parmak emer mi? yoksa parmaklarini tanimaya mi calisiyor???
peki parmak emerse nasil vazgecirebil;iriz yada vazgecirmelimiyiz bilemiyorum ??
ay ya ne cok soru oldu....
annemin arkadasının kızı vardı hep baş parmağını emerdi.hem diş yapısı bozuldu;tel taktı(hoş bende taktım biberon yüzünden,cünkü 3.sınıfta bıraktım:)hem de bas parmağı inceldi.o yuzden korkuyorum ben.uyurken ellerini battaniye içine saklamaya çalışıyorum ama zilli kzıım kafaıyı kaldırıp kalkma istiyo.sahi aranızda bebeği kafasını yastıktan kaldırıp kalkmaya çalışan var mı?ama öle böle deil.gövdeninde üçte biri kalkıyo yani
benim oglusta kafam gozum suratim neresi gelirse kafa atiyor gecen dudagima geldi baya acidi yani cep herkulumudur nedir bunlar??? ilk oglumda 4. ayimda regl olmustum....
uzulme canim uzulursen daha cabuk sut gider psikolojiyle alakaliymis su sut olayi... kizin emmiyor mu peki? biberon veriyorsun?? benim oglusta cok az emip birakiyordu ayyy doymuyormu diye didindim durdum ama cokta iyi doyuyormus meger bebekler isini bilirmis doymasa aglarmis iste biraz kendilerine birakmak lazimmis bir ay az kilo alir sonraki ay arayi kapatirlarmis endisleneme bence,,,,
benim kız dada var emme olayı.emzik veriyorum diliyle itiyor zilli.cok cok elini baş parmağını emiyo.bu arada benimde 5 kg fazlam var normal doğum oldgndan pek gözükmüuo.karnım dümdüz hele.kalça basen de normal ama benim 5 kg göğüste.nadide sultan a rakip oldum.göğüslerim bir beden büyük.[/QUObende kendimi öyle teselli ediyorum süt var diye göğüslerim büyüdü diyorum enaz herbiri 4kilo diyorum e kilomun yarısı göğüslerimde emzirme bitince kilolar gider diye avunuyorum biraz zorrr
az önce annemler kahkaya boğuldular eda kafasını son gücüyle kaldırıyor deli oldular o haline valla benden çok seviyolar sabahları uyanınca teyzesi alıyor yanımdan götürüp annemle babamın ortasına koyuyor onlarda oynuyorlar edayla eda bize yeniden hayat verdi diye seviniyorlar
sorma canım onu babamlarda yapıyor. babam gece sesini duysun yeterki koşuyor geliyordu emziriyorum başımı bekliyor ben uyumuyorum bakarım diyordu. sonra ikiside uyurmuş. bazen sabah namazından sonra gelip alıyordu sesleri geliyordu bende öyle uyuyordum. ama bi oynuyorlar. babamda bana hayat verdi diyor. şimdi telefonu açar açmaz kızım nasıl diye soruyor. telefonun hoparlörünü açıyorum cadı onunla konuşuyorlar bi gülüşü var cadının seslerinide tanıyor maşallaah.
kaynanam bana sen hamileyken çocukla hep konuşuyordun ya şimdi lafçı oldu dedi
ve beklenen son
bugünkü doktor kontrolümüzde kulak enfeksiyonumuz geçmiş şükür ama kilomuz 2 haftada 300 grm artmış,birde sabah-akşam mama veriyorum dedim,2 hafta bekleyelim dedi 4 ayda ek gıdaya başlarız filan..ben 1 aydır deniyorum dedim,onuda geçtim emmiyor eskisi gb çok ağlıyor,mama verince susut-yor dedim..sen kabul etmişsin ben ne diyeyim diyor..çok moralim bozuldu ben bayılıyorum sanki mam vermeye ama yetmiyor işte açlıktan 2 hafta daha bağırtayım mı çocuğu..ozaman önce emzir sonra aldığı kadar mama ver dedi,şimdi 4 saattte bir mama veriyorum ve bütün gün huysuz olan çocuk gülücükler attmaya dakikalarca kendi kendine durmaya başladıçok aradayım mam verdiğim için üzülüyorum ama bunca zaman aç bıraktığım için daha çok üzülüyorum..birde kafama bişey takmicakmışım,bol bol dinlenip uyucakmışım 2 çocuğa kim bakacak acaba..rüzgar ateşlendi bugün yine,bi ona bi ona derken bütün gün oturmadım dinlenecekmişim böyle işte kızlar:18:
aaa hakikaten ne kadar benziyor. babamda öyle üstüne okuyor sürekli. benim evimle babamlar arasındada bayağı mesafe var. onlarda oraya gidelim istiyorlar ama eşim istemiyor. babam çok şükür daha iyi canım Allah razı olsun. Allahım başımızdan eksik etmesin dediğin gibi. insanın kendi ailesi gibi olmuyor. orda çok rahat ediyorum bende. akşam sen uyu biraz diyorlar ben uyuyorum onlar bakıyor uyutuyorlar sağolsunlar.sultan nekadar benziyor seninle yaşamlarımız benim babamda gece sesini duysun hemen geliyor alıyor kucağımdan okuyor sakinleştiriyor sabah namazına gidene kadar benden çok ilgileniyor valla ALLAH razı olsun analarımızdan babalarımızdan 1haftadır eve gidecem bırakmıyorlar cumartesiş gidecem diyorum gönül koyuyorlar evi buraya getir diyorlar istediğim şartlarda ev bulamıyorum ne yapacağımı bilemiyorum gecenin bi yarısı acildeyiz eda hanımın ağlama krizleri tutuyor evim biraz uzak böyle hastaneye falan ay nebileyim yalnızım evde çevremde pek kimsem yok ALLAHA emanetiz RABBİM babacığına sağlık sıhat versin inşallah
ve beklenen son
bugünkü doktor kontrolümüzde kulak enfeksiyonumuz geçmiş şükür ama kilomuz 2 haftada 300 grm artmış,birde sabah-akşam mama veriyorum dedim,2 hafta bekleyelim dedi 4 ayda ek gıdaya başlarız filan..ben 1 aydır deniyorum dedim,onuda geçtim emmiyor eskisi gb çok ağlıyor,mama verince susut-yor dedim..sen kabul etmişsin ben ne diyeyim diyor..çok moralim bozuldu ben bayılıyorum sanki mam vermeye ama yetmiyor işte açlıktan 2 hafta daha bağırtayım mı çocuğu..ozaman önce emzir sonra aldığı kadar mama ver dedi,şimdi 4 saattte bir mama veriyorum ve bütün gün huysuz olan çocuk gülücükler attmaya dakikalarca kendi kendine durmaya başladıçok aradayım mam verdiğim için üzülüyorum ama bunca zaman aç bıraktığım için daha çok üzülüyorum..birde kafama bişey takmicakmışım,bol bol dinlenip uyucakmışım 2 çocuğa kim bakacak acaba..rüzgar ateşlendi bugün yine,bi ona bi ona derken bütün gün oturmadım dinlenecekmişim böyle işte kızlar:18:
cnm geçmiş olsun.Mama konusunda neler hissettigini nlayabiliyorum.Ama üzülme öenmli olan bebeginin doyması.Emzir sonra mama ver.Mama yada anne sütü bi şekilde doyurmamaız gerekiyor.
aaa hakikaten ne kadar benziyor. babamda öyle üstüne okuyor sürekli. benim evimle babamlar arasındada bayağı mesafe var. onlarda oraya gidelim istiyorlar ama eşim istemiyor. babam çok şükür daha iyi canım Allah razı olsun. Allahım başımızdan eksik etmesin dediğin gibi. insanın kendi ailesi gibi olmuyor. orda çok rahat ediyorum bende. akşam sen uyu biraz diyorlar ben uyuyorum onlar bakıyor uyutuyorlar sağolsunlar.
canım iki çocuk kolaymı Allah yardımcın olsun. biz bi taneye zor bakıyoruz seni düşünemiyorum bile. kolaymı.
kızlarrr...bu saatte tam 3 mil yürüyüş yaptımleslie diye bir hatun var evde yürüyüş programları var zayıflama topiğinde bahsetmiştim...gece oğlan uyuyunca spor yapmak harika,bölünmüyor...tam 45 dk yürüyüş yaptım videoyu izleyerek ve şuan ter atıyorum...amacım sadece süt verdiğim için hem yemek hem de incelmek zayıflamak ve şu ömrüm boyunca olmayan göbekten kurtulmak..şimdi de ebrucum i,le pilates yapıcam duşumu alıp rezenemi içip yatıcam...kendimi süper dinamik hissediyorum,yani uyumayı sevmesem yarın kadına gelme deyip sabaha kadar ev bile temizleyebilirim
bugün oğlumu kontrole götürdüm...geçen ay 1800grm almıştı bu ay 800 grm almış...iyidir değilmi,heray 2 kilo alsa obez olur herhale ama aklıma da takıldı yanii az mı almış diye,emme araları azaldı,süresi de azaldıtedirgin oldum yavaşlıyormu geliişimi?,boyu da güzelmiş çok şükür...biz artık d vitamini değil polivit diye multivitamin kullanacağız..
buarada ben de aktif kullanıcıyım ama artık face daha çok kolayıma geliyor, oradan takip etmek ,tembellik yapıp burayı boşluyorum..listeye yazdınmı beni övgücüüümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?