yardıııııımmmmmmmm
kızım çok gazlı arkadaşlar
çok hırslı emiyo ççok hava yutuyo
bu sefer başlıyo ağlamaya ağlıyo ağlıyo gazı çıkıyo derken yine acıkıyo yine emiyo yine gazı oluyo
anlayacağınız kısır döngü içindeyiz. ne yapmalı?????
günde 100ml rezene veriyorum
yediklerime dikkat ediyorum
karnına sürekli sıcak su torbası koyuyorum
süreli zıplama halindeyiz yine de susmuyo :97:
kızlarrr...bu saatte tam 3 mil yürüyüş yaptımleslie diye bir hatun var evde yürüyüş programları var zayıflama topiğinde bahsetmiştim...gece oğlan uyuyunca spor yapmak harika,bölünmüyor...tam 45 dk yürüyüş yaptım videoyu izleyerek ve şuan ter atıyorum...amacım sadece süt verdiğim için hem yemek hem de incelmek zayıflamak ve şu ömrüm boyunca olmayan göbekten kurtulmak..şimdi de ebrucum i,le pilates yapıcam duşumu alıp rezenemi içip yatıcam...kendimi süper dinamik hissediyorum,yani uyumayı sevmesem yarın kadına gelme deyip sabaha kadar ev bile temizleyebilirim
bugün oğlumu kontrole götürdüm...geçen ay 1800grm almıştı bu ay 800 grm almış...iyidir değilmi,heray 2 kilo alsa obez olur herhale ama aklıma da takıldı yanii az mı almış diye,emme araları azaldı,süresi de azaldıtedirgin oldum yavaşlıyormu geliişimi?,boyu da güzelmiş çok şükür...biz artık d vitamini değil polivit diye multivitamin kullanacağız..
canım benim oğlan geçen ay 1700 bu ay 900 aldı doktorumuz gayet güzel ve normal, her ay geçen seferki gibi alırsa azman olur dedi, 600-1000 gr arası normal, azman mı olsun dedi. Zaten aynı hızla kilo alacak olsalar bu çocuklar 10 yaş civareında 80 kg olurlar
maşallah yaaa. benim kızım uyumadığı için spor yapacak değil yemek yiyip uyuycak vakit bile bulamıyorum. yemeği bile kucağımda yiyorum yaaa. canım sen 3. aya geldin ya ben internetten takip ediyorum ilk iki ay kilo alımı daha hızlı sonra yavaşlıyor. yoksa ne olurdu kız düşünebiliyormusunnn.kızlarrr...bu saatte tam 3 mil yürüyüş yaptımleslie diye bir hatun var evde yürüyüş programları var zayıflama topiğinde bahsetmiştim...gece oğlan uyuyunca spor yapmak harika,bölünmüyor...tam 45 dk yürüyüş yaptım videoyu izleyerek ve şuan ter atıyorum...amacım sadece süt verdiğim için hem yemek hem de incelmek zayıflamak ve şu ömrüm boyunca olmayan göbekten kurtulmak..şimdi de ebrucum i,le pilates yapıcam duşumu alıp rezenemi içip yatıcam...kendimi süper dinamik hissediyorum,yani uyumayı sevmesem yarın kadına gelme deyip sabaha kadar ev bile temizleyebilirim
bugün oğlumu kontrole götürdüm...geçen ay 1800grm almıştı bu ay 800 grm almış...iyidir değilmi,heray 2 kilo alsa obez olur herhale ama aklıma da takıldı yanii az mı almış diye,emme araları azaldı,süresi de azaldıtedirgin oldum yavaşlıyormu geliişimi?,boyu da güzelmiş çok şükür...biz artık d vitamini değil polivit diye multivitamin kullanacağız..
buarada ben de aktif kullanıcıyım ama artık face daha çok kolayıma geliyor, oradan takip etmek ,tembellik yapıp burayı boşluyorum..listeye yazdınmı beni övgücüüümmm
günaydın canımm.herkese günaaaaaaaaaaaaaaydıııın.
kızlarrr...bu saatte tam 3 mil yürüyüş yaptımleslie diye bir hatun var evde yürüyüş programları var zayıflama topiğinde bahsetmiştim...gece oğlan uyuyunca spor yapmak harika,bölünmüyor...tam 45 dk yürüyüş yaptım videoyu izleyerek ve şuan ter atıyorum...amacım sadece süt verdiğim için hem yemek hem de incelmek zayıflamak ve şu ömrüm boyunca olmayan göbekten kurtulmak..şimdi de ebrucum i,le pilates yapıcam duşumu alıp rezenemi içip yatıcam...kendimi süper dinamik hissediyorum,yani uyumayı sevmesem yarın kadına gelme deyip sabaha kadar ev bile temizleyebilirim
canım benim oğlan geçen ay 1700 bu ay 900 aldı doktorumuz gayet güzel ve normal, her ay geçen seferki gibi alırsa azman olur dedi, 600-1000 gr arası normal, azman mı olsun dedi. Zaten aynı hızla kilo alacak olsalar bu çocuklar 10 yaş civareında 80 kg olurlar
maşallah canım. ortalamaya bak ortalaması güzel maşallah. doktorda iyi diyorsa önemli olan o bence.
bugün çoook iş var yaaa. temizlik yapmam lazım. birini çağırdım bebeğe baksın diye bende evi temizliycem. şansıma havada kapandı yaaa.
geçmiş olsun cnm bizde çrş günü yaşadık onu..ben üç saat sonra vermek zorunda kaldım ateşi çıkmadı ama sanırım ağrıdan dolayı felaket bişekilde ağladı..kolu ağrıyabilirmiş dokunmayın dedi bize ebe.inş seninki bizimki gibi olmaz cnmselam kızlar,
kuzumla az önce aşıdan geldik. Nasıl bağırdı, ağladı yaaa kıyamam ben ona. Topuk kanı alınırken, 1. ay aşısında bile bu kadar ağlamadı. Yaaa 3 tane birden biz olsak biz de ağlardık kaçardık yaaa. Hele tetonoz aşısı olacağım zaman nasıl dur 1 dk falanlarım olmuştu.
Neysee bizim ebe, 4 saatte bir vermem için ateş düşürücü şurup yazdırın dedi, haaa bir de yatmadan önce yarım fitil verecekmişim. Eczaneden aldım ilaçları parol şurubu aldım, kendim de içmem için bebişlerimize verdiğimiz 3 damlalık devit var ya ondan da yazıldı bana(9 damla kullanacakmışım) korunma yöntemimizi sordu, daha 40 ım çıktığından beri siftah yok dedim. Süt koruyor tuzağına düşme dedi. Korun dedi.
Doktora ateş çıkmadan mı yoksa çıkınca mı vereyim şurubu dedim, bazı bebeklerde ateş çıkmaz çıkınca verirsin dedi. Ebe bastıra bastıra gidince hemen ver 4 saatte bir dedi. Kızlar sizlerden öğrendiğim kadarıyla ateş çıkarsa vericem, hani bir arkadaşımızın ebesi demiş yaa "biz mikrop veriyoruz vücuduna siz ateş düşürücüyü hemn verip, vücudun savaşmasını baskılıyorsunuz"diye haklı bence de.
firstnimbus arkadaşımız da hemşire o da hemen vermeyin demişti yaa, ben de İnşallah bir şey olmaz bekleyecem bugün nöbet günü ben de.
bebeği kusan var mı?beni kız peynir gibi kusuyordu.anneannem süt yarıyor ondan diyordu ama bugün ve dün baya bi kustu,yine çökelek gibi.pek kokmuyor ama endişeleniyorum.ha bi de ben gaz için zinco ve biogaia veriyorum rahat çıkarıyo gazını.ama ilaçlardan beri kakasını hep2-3 güne bir yapıyor.acaba ilaçlar mı yapıyor?dr normal diyo ama yinede merak ediyorumçaranızda benzer sorunlar yaşayan var mı
bebeği kusan var mı?beni kız peynir gibi kusuyordu.anneannem süt yarıyor ondan diyordu ama bugün ve dün baya bi kustu,yine çökelek gibi.pek kokmuyor ama endişeleniyorum.ha bi de ben gaz için zinco ve biogaia veriyorum rahat çıkarıyo gazını.ama ilaçlardan beri kakasını hep2-3 güne bir yapıyor.acaba ilaçlar mı yapıyor?dr normal diyo ama yinede merak ediyorumçaranızda benzer sorunlar yaşayan var mı
selam kızlar,
kuzumla az önce aşıdan geldik. Nasıl bağırdı, ağladı yaaa kıyamam ben ona. Topuk kanı alınırken, 1. ay aşısında bile bu kadar ağlamadı. Yaaa 3 tane birden biz olsak biz de ağlardık kaçardık yaaa. Hele tetonoz aşısı olacağım zaman nasıl dur 1 dk falanlarım olmuştu.
Neysee bizim ebe, 4 saatte bir vermem için ateş düşürücü şurup yazdırın dedi, haaa bir de yatmadan önce yarım fitil verecekmişim. Eczaneden aldım ilaçları parol şurubu aldım, kendim de içmem için bebişlerimize verdiğimiz 3 damlalık devit var ya ondan da yazıldı bana(9 damla kullanacakmışım) korunma yöntemimizi sordu, daha 40 ım çıktığından beri siftah yok dedim. Süt koruyor tuzağına düşme dedi. Korun dedi.
Doktora ateş çıkmadan mı yoksa çıkınca mı vereyim şurubu dedim, bazı bebeklerde ateş çıkmaz çıkınca verirsin dedi. Ebe bastıra bastıra gidince hemen ver 4 saatte bir dedi. Kızlar sizlerden öğrendiğim kadarıyla ateş çıkarsa vericem, hani bir arkadaşımızın ebesi demiş yaa "biz mikrop veriyoruz vücuduna siz ateş düşürücüyü hemn verip, vücudun savaşmasını baskılıyorsunuz"diye haklı bence de.
firstnimbus arkadaşımız da hemşire o da hemen vermeyin demişti yaa, ben de İnşallah bir şey olmaz bekleyecem bugün nöbet günü ben de.
merhaba kızlarrrr.inşallah bebeşler ve sizlerde iyisinizdir ...2.ayımızı geçen hafta doldurduk ama aşımızı geçen hafta bayram tatili nedeniyle dün olduk kızlar...5 saat sonra falan baktım yavaş yavaş ateşi yükseliyor calpol verdimm şükür ateş olmadı çokk..ya bu calpol uyku yapmazmı çocukta bizim canavarda hiç yapmadı yaaakızlar bişey soracağım benim paşa bugün saat tuttum gece 2 buçuktan 6 ya kadar ıhhh ıhh ıhh diye ıkındı ya her zaman böyle yapıyor yatağında kendi kendine ıkınıyor sizdede böyle bir durum var mıı :44: bu arada belki biliyosunuzdur da ben yinde de söyleyeyim davit i sağlık ocakları ücretsiz veriyor
Bebekle misafir gerçekten çok zor oluyor ben birgün önceden akşamdan pastamı böreğimi yapıyorummm çok zor oluyor yaaa yoksa...
selam kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?