2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay kim dediydi geçen seda sayanda sinir olmuş, işte bugün de ben sinir oldum onu yeme bunu yeme şunu yeme öl geber ulan bunları yemeden yaşamasam da olıur zaten

bende almıyorumm canımm çok gaz varr ya oğluşumda sürekli alttan zort zort gidiyor yaa .birde artık kakası çok katı onuda çıkarıyor olabilir ...

ay kim dediydi geçen seda sayanda sinir olmuş, işte bugün de ben sinir oldum onu yeme bunu yeme şunu yeme öl geber ulan bunları yemeden yaşamasam da olıur zaten

bende çoook sinir oluyorum yaaa galiba bitkiler gibi fotosentez yapacağızzz bu gidişle:95:...hem onu yeme bunu yeme diyorlar hemde gelsiiiin yemek tarifleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

teşekkürler canım, ben de anlamadım gerçi sormadım da sen de içeceksin dediler benim bir şikayetim yoktu halbuki,sanırım eve gelince anladım süt veriyoruz yaa bebek bizden alıyor bizim kemik sağlığımız için canım. Bana ebe doktor sana da yazacak dedi, zaten doktor bebek için yazıyorum ama sen kullanacaksın dedi , 9 damla günde içecekmişim. Annen haklı canım.Bebeğinkini ücretsiz sağlık ocağı vermişti haa bana da önceden multivitamin vermişti o ayrı.

kızlarr ben kaçtım öpüyorum hepinizi sevgili annelere bol sütlü kilo alımsız ,bebişlerinede gazsız sancısız booool uykulu günler diliyorummmmmmmmmmmmmmm:81:

bende almıyorumm canımm çok gaz varr ya oğluşumda sürekli alttan zort zort gidiyor yaa .birde artık kakası çok katı onuda çıkarıyor olabilir ...
maşallah çıkarıyor bi de çıkarmasa, bi de ben şunu anladım insan anormal bi durum oldu mu anlıyor içgüdüsel olarak
bende çoook sinir oluyorum yaaa galiba bitkiler gibi fotosentez yapacağızzz bu gidişle:95:...hem onu yeme bunu yeme diyorlar hemde gelsiiiin yemek tarifleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ay bence de, gittim bi dilim pasta yedim valla sinirimden zaten bütün sabah mutfak dolaplarının içine girdim yarın kadın gelecek ev tımarhane gibi valla benim kayınvalde çocuğa bakmaya dünden razı ama süt bende olunca olmuyoır makinalarla sağınca gelmiyo ama çocuk emince şarıldıyo

kızlaaaar aciil, ya sizler ateş olunca calpol mudu nee onu mu veriyordunuz, doktor bana da yazmıştı ama eczanede olmayınca parol verdiler şimdi kızımı kontrol ediyorum da ateş başlıyor galiba sessizleşti de gözleri gidiyor sanki, parolu azcık verdim onu vereyim miiii siz o ilacı verdiniz miiiii lütfen cevaplayın yaa eşim de yok yanımda

Benim kızımda da aynı problem var canım.Bende mustelanın ürünlerini aldım.İlk götürdüğüm de dr Bepanten,hametan türü kremler kullanın demişti.Onlarda gayet iyi geldi.Senin yediğin herşey bebekte alerjiye neden olabiliyor.Deneyimli olarak Özellikle bitkisel içeçeklerden uzak durmanı tavsiye ederim.Ben süt yapsın diye ısırgan çayı içmiştim.Ertesi gün kızımın tüm vücudu kırmızı beneklerle kaplandı.Alerjik olduğunu da o zaman öğrendik.

Haticesu canım tüm yazdıkların bizim durumumuzla örtüşüyor.
Benim kızımda bazen kafasını hızlıca arkaya bırakıyor,2 defa kafalarımız çarpıştığı için artık çok temkinli tutuyorum kızımı.Yumruklarını ağızlarına sokmaları ise sanıyorum tüm bebeklerde başladı.
Dişleri şimdi çıkmasada damaklar şimdiden kaşınmaya başlıyormuş.Onun için sanıyorum eller hep ağızda.Bizde ek olarak salya olayı da başladı.2 Haftadır hanımefendi salya akıtıyor.
Göbek olayına ise ahhh ahh diyorum.36-38 bedenden hiç şaşmayan ben 5-6 aylık hamile gibi kocaman göbekle geziyorum.

Güzincim Sarp a kocaman maşallah
Azmini de takdir ediyorum,sen başla bizde zayıflamada arkandan gelelim.

bugün çoook iş var yaaa. temizlik yapmam lazım. birini çağırdım bebeğe baksın diye bende evi temizliycem. şansıma havada kapandı yaaa.

Sultancım kolay gelsin canım.

Bizimki de zaman zaman peynir kesiği kıvamında kusuyor.Geçen ay daha fazlaydı bu ay azaldı.Dr a sorduğumda normal demişti.

anladım canım zaten ben de hamileyken içtiğim elevit ve demir hapına devam ediyorum demir hapını doktorum önerdi boşalan demir depolarını doldurması için ama vitamine ben kendim devam ediyorum eğer yeterli beslenemezsem bari vitamin içiyim diyorum nasıl olsa bebeğime sütten geçer oda faydalanmış olur diye acaba yalnış mı düşünüyorum benim gibi vitamin kullananlar var mı aranızda?tabi herşeyin doğal olanı güzel ama ben çok dengesiz besleniyorumbi de bu aralar pastaneye dadandım sabah kahvaltılarını poğaçayla,simitle öğlenleri yaş pastayla geçinip gidiyorum ama kendime çok kızıyorum o ayrı gereksiz kalori... aldım başımı gidiyorum sonum nolcak bilemiyorum

Maşallah Efeciğe. Bizimki de sepet beşikte yatıyor, sabah ta aşağı kadar inmiş, beşiğin alt ucundan kuvvet alıp kendini yukarı çekiyor 1 sn liğine, sonra yine yapıyor; bir yandan da gülüyor 3 aylık bebek deyince benim aklıma minicik bişi gelirdi ya, bizim bebeklerin maşallahı mı var, biz mi bilmiyormuşuz

Biz en baştan beri biogaia kullanıyorduk, zinco ile de kullandık; öyle bir sorun olmadı. Ama işe de yaramadı pek. Sonra sab simplexe geçtik, çok memnunuz..

Ya itiraf ediyorum faceteeklediklerimle buradakileri eşleştiremiyorum:26: Sen Güzin misin? Öyle ekledim de seni listeme.Değilsen Güzin kim

övgünün listesi nerde bulamadım ben ya

maşallah size 800 grm tabiki iyi canım..huysuzluğu yoksa,aplamıyorsa sorun yok

Övgü'nün listesi hala masaüstümde duruyor, daha yayınlanmadı. 30 kişyi geçti, herkesi yazayım dedim de. Eksikler var bir iki. Bir de koyayım mı buraya, herkesin isimleri, rahatsız olacak olan yok di mi?

Yaa Allah sabır versin canım. Bizde sab simplex acayip işe yaradı, unuttum rezeneyi mezeneyi.. Önceden gaz çıkarıp duruyordu, hala da kıvranıyordu..

endişelenme canım parol ve calpol aynı kategori de ikisi de parastemol içerikli...azcık verdim derken ölçüsü en fazla 1çay kaşığı sakın aradan 8saat geçmeden başka bişi verme sessizleşip baygın baygın durmaları da normal aşıdan oluyor yarına atlatır inşallah

Bebeğimi doktora götürdüğümde bana da ayrı bir reçete yazdı(çocuk doktoru) Vitamin(Elevit),demir(Ferro sanol) ve balık yağı kullanmamı önerdi.Sütün kalitesini arttırmak içinmiş.Ama vitamin iştahımı açıyor,nasılsa güzel mevsim meyveleri çıkıyor diye vitamini bırakma kararı aldım.Çünkü doymuyorum(
Balık yağınıdaha hiç kullanmadım;tembellik yapıp almadım daha,ama kullanacağım.Ben de senin gibiyim canım yaş pastaya falan hiç dayanamam,yemek yerine onu yiyeyim istiyorum;ama yanlış işte.

kızlar kanguru tavsiyesi istiyorum..meraklı tosbaaam uyumadığı zaman arabasında durmuyo:) bu arada ben nurcan kızımın adı nehir listeye ekleyebilirsin canım...

selam annecikler. biz de evvelsi gün 2. ay aşılarımızı olduk. birkaç saniye ağladı gözünden yaş gelerek kucağıma alınca sustu. ateşi de olmadı çok şükür. ben dün evde ayağımı incittim ayağım terliğin içinde kayınca. bilekte değil de ayağın üst kısmında serce parmagın 5 cm kadar altında damar damar üstüne binme gibi bişey oldu. hemen buz uyguladım. gece de sıcak uyguladım. dün yürürken felaket acıyodu ama bugun daha iyi şükür. demek bu uygulamalar işe yaradı.
bu arada yukarı da da yazdıgı gıbı benim adım da emel ve facebook grubunda da emel şimşek. kızımın adı da almila.

sağol canım yaa rahatlattın beni Allah razı olsun. Bir çay kaşığından da çok az verdim, ağlıyordu bir damla gibi onun bir kısmı da dudağına değdi pembiş oldu dudağı. Halaaa uyuyor da uyandırıp vereyim mi yoksa diyorum ebe 4 saatte bir dedi ben tam bile vermedim zaten. Offf ateş olsa bile ki olsa anlarız heralde değil mi elimle kontrol ediyorum yok gibi ateşölçerle bakıyorum 37 diyor. Bu ateş ne yaparki bebeklere İnşallah bir şeyi yoktur yaaa

aynen benim de acayip iştahımı açıyoo balık yağını senden duydum hamileyken içmek istemiştim ama doktor izin vermemişti emzirirken oluyomuş demekki sütün kalitesini artırıyorsa bende içiyim o zaman evde var nasılsa...

canım bızdede var parmak el emmeler basınıda bı kac kez carptı bende daha temkınlı tutuyorum...kılo konusu yanı gobek bendede fena haftsonu arkadasın nıkahı var hıcbısım olmuyo ve hıcbısı almak ıstemıyoruuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…