evet canım yapıyor ama ben almıyorum tekrar dalıyor uykuya yalnız 3-4 saat uzun biraz herhalde gazını çıkarmaya çalışıyordur ben o ııh ıhh larda almadığım için gece uyansa bile tekrar dalıp uyuyor artık evvelden gık deyince alıyordum kucağıma
ay kim dediydi geçen seda sayanda sinir olmuş, işte bugün de ben sinir oldum onu yeme bunu yeme şunu yeme öl geber ulan bunları yemeden yaşamasam da olıur zaten
selam canım geçmiş olsun kolay atlatırsınız inşallah bişey sorcam neden sana da devit içmeni söylediler? hangi şikayetine binaen merak ettim şimdi? annem de bana içmemi tavsiye ediyo o damladan kemiklerim ağrıdığı için ama bizim doktor gerek yok dedi anlamadım şimdik:44:
bende almıyorumm canımm çok gaz varr ya oğluşumda sürekli alttan zort zort gidiyor yaa .birde artık kakası çok katı onuda çıkarıyor olabilir ...
kakası katı mı biz demi bi gariplik var bizim hala sıvı sayılır mamamı veriyorsun?
maşallah çıkarıyor bi de çıkarmasa, bi de ben şunu anladım insan anormal bi durum oldu mu anlıyor içgüdüsel olarakbende almıyorumm canımm çok gaz varr ya oğluşumda sürekli alttan zort zort gidiyor yaa .birde artık kakası çok katı onuda çıkarıyor olabilir ...
bende çoook sinir oluyorum yaaa galiba bitkiler gibi fotosentez yapacağızzz bu gidişle:95:...hem onu yeme bunu yeme diyorlar hemde gelsiiiin yemek tarifleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cnm kusura bakam baya geç oldu yazmak için ama internetimizde problem vardı.ben pazartesi günü çocuk doktoruna gittim.yanağındaki ve boynundaki kızarıklıklara ter bölgelerinde ise sıcaktan dedi.vücudunda yoktu.bebeğin cildi çok kuru bebe yağı sür dedi bana.bende ertesi gün 2 kere yüzüne bebe yağı sürdüm.o gece misafirliğe gittik eve geldiğimde bebeğimin yüzü kıpkırmızıydı.benekler bile gözükmüyodu kırmızılıktan.banyo yaptırdık vücudunada sürdüm bebe yağı.sabaha kadar geçmedi kırmızılık.çarşamba sabahıda hemen cildiyeye götürdük çünkü
vücudundada vardı artık kırmızılık.cildiyeci aletji dedi ama neye olduğunu anlayamayız dedi.alerji testleri 6 yaşında yapılıyomuş ondan önce yapılanlar doğru sonuç vermiyomuş.şampuanla yıkama dedi.bebe yapı sakın ama sakın kullanma dedi.alerjik bi bünyemiz varmış.avene diye bi markanın yıkama jelini ve kremini verdi.atopik dermotit dedi hastalığına.hassas ciltmiş.haftanın 6 günü duru suyla yıka kesele dedi.ayda 1 deri değiştirir dedi onlar gitsin dedi.zaten bukadarcık çocuk kirlenmez maksat teri gitsin dedi.mutlaka hergün duru suyla yıka haftada 1 kerede verdiğim jelle yıka dedi.kremide günde 1 yada 2 kere sürüyoruz.bide şurup verdi.1 çay kaşığı günde 3 kere.allaha şükür bugün düzeldi bebeğimin suratı.gerçekten çok fena olmuştu.banada yediklerine dikkat et dedi.çilek çikolata tarzı şeyler yeme dedi.popsil kullanma sakın dedi.yanianlıcağın işim çok zor artık napıcam bilemiyorum.ama başka bi doktorada göstermeyi düşünüyoırum.bakalım o ne dicek.özelliklede yengemin doktoruna gitmek istiyorum.inşallah bi daha yaşamayız böle bişi.
kızlar size bi sorum olacak eda son 15gündür kafayı bazen arkaya atıyor benin kafama burnuma neresi gelirse çarpıyor bide son 1haftadır elini yumruk yapıp gece gündüz emiyor aç tok farketmiyor bu arada bugün 3 ayımız bitti ay gerçekten 90gün olmuş dünyaya geleli ben hala regl olmadım nolacak böyle önde koca bir göbek hoppidi hoppidi geziyom ALLAHIM acısın halime
kızlarrr...bu saatte tam 3 mil yürüyüş yaptımleslie diye bir hatun var evde yürüyüş programları var zayıflama topiğinde bahsetmiştim...gece oğlan uyuyunca spor yapmak harika,bölünmüyor...tam 45 dk yürüyüş yaptım videoyu izleyerek ve şuan ter atıyorum...amacım sadece süt verdiğim için hem yemek hem de incelmek zayıflamak ve şu ömrüm boyunca olmayan göbekten kurtulmak..şimdi de ebrucum i,le pilates yapıcam duşumu alıp rezenemi içip yatıcam...kendimi süper dinamik hissediyorum,yani uyumayı sevmesem yarın kadına gelme deyip sabaha kadar ev bile temizleyebilirim
bugün oğlumu kontrole götürdüm...geçen ay 1800grm almıştı bu ay 800 grm almış...iyidir değilmi,heray 2 kilo alsa obez olur herhale ama aklıma da takıldı yanii az mı almış diye,emme araları azaldı,süresi de azaldıtedirgin oldum yavaşlıyormu geliişimi?,boyu da güzelmiş çok şükür...biz artık d vitamini değil polivit diye multivitamin kullanacağız..
buarada ben de aktif kullanıcıyım ama artık face daha çok kolayıma geliyor, oradan takip etmek ,tembellik yapıp burayı boşluyorum..listeye yazdınmı beni övgücüüümmm
bugün çoook iş var yaaa. temizlik yapmam lazım. birini çağırdım bebeğe baksın diye bende evi temizliycem. şansıma havada kapandı yaaa.
bebeği kusan var mı?beni kız peynir gibi kusuyordu.anneannem süt yarıyor ondan diyordu ama bugün ve dün baya bi kustu,yine çökelek gibi.pek kokmuyor ama endişeleniyorum.ha bi de ben gaz için zinco ve biogaia veriyorum rahat çıkarıyo gazını.ama ilaçlardan beri kakasını hep2-3 güne bir yapıyor.acaba ilaçlar mı yapıyor?dr normal diyo ama yinede merak ediyorumçaranızda benzer sorunlar yaşayan var mı
teşekkürler canım, ben de anlamadım gerçi sormadım da sen de içeceksin dediler benim bir şikayetim yoktu halbuki,sanırım eve gelince anladım süt veriyoruz yaa bebek bizden alıyor bizim kemik sağlığımız için canım. Bana ebe doktor sana da yazacak dedi, zaten doktor bebek için yazıyorum ama sen kullanacaksın dedi , 9 damla günde içecekmişim. Annen haklı canım.Bebeğinkini ücretsiz sağlık ocağı vermişti haa bana da önceden multivitamin vermişti o ayrı.
akşam efeciği babasının kucağına vermiştim sofrayı falan kaldırayım diye. o da koltukta oturken bebeğin sırtını göğsüne doğru dayadı. baktım bebeğin ayakları babasının bacağına geldi sıkışıyo gibi oldu. eşimin bacağının iki yanına attım biraz bükülüyodu ama. ay bizimki ayaklarını koltuğa direyip ayağa kalktıeşim şuna bak şuna bak diye bağırdı maşallah hepimizin bebişlerine yaaaa. hepimizin bebişlerinde bi atraksiyon var maşallah
bebeği kusan var mı?beni kız peynir gibi kusuyordu.anneannem süt yarıyor ondan diyordu ama bugün ve dün baya bi kustu,yine çökelek gibi.pek kokmuyor ama endişeleniyorum.ha bi de ben gaz için zinco ve biogaia veriyorum rahat çıkarıyo gazını.ama ilaçlardan beri kakasını hep2-3 güne bir yapıyor.acaba ilaçlar mı yapıyor?dr normal diyo ama yinede merak ediyorumçaranızda benzer sorunlar yaşayan var mı
kızlarrr...bu saatte tam 3 mil yürüyüş yaptımleslie diye bir hatun var evde yürüyüş programları var zayıflama topiğinde bahsetmiştim...gece oğlan uyuyunca spor yapmak harika,bölünmüyor...tam 45 dk yürüyüş yaptım videoyu izleyerek ve şuan ter atıyorum...amacım sadece süt verdiğim için hem yemek hem de incelmek zayıflamak ve şu ömrüm boyunca olmayan göbekten kurtulmak..şimdi de ebrucum i,le pilates yapıcam duşumu alıp rezenemi içip yatıcam...kendimi süper dinamik hissediyorum,yani uyumayı sevmesem yarın kadına gelme deyip sabaha kadar ev bile temizleyebilirim
bugün oğlumu kontrole götürdüm...geçen ay 1800grm almıştı bu ay 800 grm almış...iyidir değilmi,heray 2 kilo alsa obez olur herhale ama aklıma da takıldı yanii az mı almış diye,emme araları azaldı,süresi de azaldıtedirgin oldum yavaşlıyormu geliişimi?,boyu da güzelmiş çok şükür...biz artık d vitamini değil polivit diye multivitamin kullanacağız..
buarada ben de aktif kullanıcıyım ama artık face daha çok kolayıma geliyor, oradan takip etmek ,tembellik yapıp burayı boşluyorum..listeye yazdınmı beni övgücüüümmm
övgünün listesi nerde bulamadım ben ya
maşallah size 800 grm tabiki iyi canım..huysuzluğu yoksa,aplamıyorsa sorun yok
yardıııııımmmmmmmm
kızım çok gazlı arkadaşlar
çok hırslı emiyo ççok hava yutuyo
bu sefer başlıyo ağlamaya ağlıyo ağlıyo gazı çıkıyo derken yine acıkıyo yine emiyo yine gazı oluyo
anlayacağınız kısır döngü içindeyiz. ne yapmalı?????
günde 100ml rezene veriyorum
yediklerime dikkat ediyorum
karnına sürekli sıcak su torbası koyuyorum
süreli zıplama halindeyiz yine de susmuyo :97:
kızlaaaar aciil, ya sizler ateş olunca calpol mudu nee onu mu veriyordunuz, doktor bana da yazmıştı ama eczanede olmayınca parol verdiler şimdi kızımı kontrol ediyorum da ateş başlıyor galiba sessizleşti de gözleri gidiyor sanki, parolu azcık verdim onu vereyim miiii siz o ilacı verdiniz miiiii lütfen cevaplayın yaa eşim de yok yanımda
anladım canım zaten ben de hamileyken içtiğim elevit ve demir hapına devam ediyorum demir hapını doktorum önerdi boşalan demir depolarını doldurması için ama vitamine ben kendim devam ediyorum eğer yeterli beslenemezsem bari vitamin içiyim diyorum nasıl olsa bebeğime sütten geçer oda faydalanmış olur diyeacaba yalnış mı düşünüyorum benim gibi vitamin kullananlar var mı aranızda?tabi herşeyin doğal olanı güzel ama ben çok dengesiz besleniyorum bi de bu aralar pastaneye dadandım sabah kahvaltılarını poğaçayla,simitle öğlenleri yaş pastayla geçinip gidiyorum ama kendime çok kızıyorum o ayrı gereksiz kalori... aldım başımı gidiyorum sonum nolcak bilemiyorum
endişelenme canım parol ve calpol aynı kategori de ikisi de parastemol içerikli...azcık verdim derken ölçüsü en fazla 1çay kaşığı sakın aradan 8saat geçmeden başka bişi verme sessizleşip baygın baygın durmaları da normal aşıdan oluyor yarına atlatır inşallah
Bebeğimi doktora götürdüğümde bana da ayrı bir reçete yazdı(çocuk doktoru) Vitamin(Elevit),demir(Ferro sanol) ve balık yağı kullanmamı önerdi.Sütün kalitesini arttırmak içinmiş.Ama vitamin iştahımı açıyor,nasılsa güzel mevsim meyveleri çıkıyor diye vitamini bırakma kararı aldım.Çünkü doymuyorum(
Balık yağınıdaha hiç kullanmadım;tembellik yapıp almadım daha,ama kullanacağım.Ben de senin gibiyim canım yaş pastaya falan hiç dayanamam,yemek yerine onu yiyeyim istiyorum;ama yanlış işte.
kızlar size bi sorum olacak eda son 15gündür kafayı bazen arkaya atıyor benin kafama burnuma neresi gelirse çarpıyor bide son 1haftadır elini yumruk yapıp gece gündüz emiyor aç tok farketmiyor bu arada bugün 3 ayımız bitti ay gerçekten 90gün olmuş dünyaya geleli ben hala regl olmadım nolacak böyle önde koca bir göbek hoppidi hoppidi geziyom ALLAHIM acısın halime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?