2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

amin canım. ne işe yarıyo o ilaç? bize colinox verdi doktor. reçete ile alınmıyomuş. 30 liraydı aldık. biraz da değişik geldi böyle bi ilaç vermesi. o ilacı verince daha rahatsız oldu gibi geldi. sözde hazmı kolaylaştırıyomuş. günde 3 defa ver ağlamasını bekleme demişti. bir ara kullandım günde 2 defa vererek. sonra baktım kızım rahatsız oluyo. bıraktım o ilacı. zaten başka bir doktor neden o ilacı vermiş ondan daha hafif ve devletin ödediği bir ilaç var demiş eşime. belkide senin söylediğin ilaçtır.
ne işe yarıyo ki? benim kızım çok peynir çıkarıyo.

Ben kuzenin düğünü için bugün kotondan bi elbise aldım, emzirmeye uygun, beli de biraz daha zayıflarsam kuşaklı, onu sıkarım diye dşündüm, ileriki aylar için. Ama tabi bebekle ne kadar kalabiliriz orada bilemediğim için çok motive olamadım, çok çok şık bir şey değil ama ben beğendim.

kızlar kanguru tavsiyesi istiyorum..meraklı tosbaaam uyumadığı zaman arabasında durmuyo:) bu arada ben nurcan kızımın adı nehir listeye ekleyebilirsin canım...

Bizde kraft var milan modeli. Faceten seni eklersem görebilirsin hatta bugün onunla çıktık. Ben bulamazsam sen ekle, Övgü adım Chicco nun you and me si var bir arkadaşımda, o da memnun.

Canım calpol demişlerdi bize, ama parolu hç bilmiyorum olur mu..

Benim doktorum da elevit ve demire devam dedi. 6 ay devam et demişti, 40tan sonra gittiğimde de emzirdiğin sürece devam et dedi, kimisi 3 ay filan demiş. Ama saç dökülmesi filan da vitaminsizlikten oluyrmuş ya, hem kuzuya da fitaminli süt gitsin Devam ediyorum ben.

selam anneciklerr
1 haftadır giremiyorum tüm sülalenin düğünü bu yaza denk geldi bu hafta ikisini atlattık çok şükür.sadece son sayfayı okudum.yine bi liste yapılıyo galiba.nedir ne değildir anlamadım bilgilendirin beni de fransız kalmayayım

Kimin adı neydi diye konuşuluyodu da, ben de listeyapmıştım, onu koyayım buraya dedim. Sen de yoksun listede, senin adını da yazayım koyayım artık Skıncası yoksa tabi.

Kimin adı neydi diye konuşuluyodu da, ben de listeyapmıştım, onu koyayım buraya dedim. Sen de yoksun listede, senin adını da yazayım koyayım artık Skıncası yoksa tabi.

evet canım iyi düşünmüşsün.sakıncası yok tabii,facebookt da daha rahat olu hem.kezban benim adım.

selam hanımlar aşıdan geliyoruz ama bu kez aşı olan benim tabii
şimdi de kuzum düşünsün acaba annemin atesi çıkar mı diye ben de calpol alsamıydım ya
dogumdan sonra tetanozz aşınızın 3.dozunu oldunuz mu hanımlar olmadıysanız hatırlatayım bu vesileyle daha evvel size de tarih vermış olmalılardı şu sıralar olması lazım bir sorun yine de malum beş doza tamamlanıyor diğer doz seneyeymiş
biraz uyusukluk var gibi kolumda ama agrı yok şükür olmasın da cadolozomu kim tutacak sonra

dün gecemiz gene cok zordu aclık sıkıştırdı yavrumu artık ama yemiycem krizi de eklenince aglamaktan helak oldu o da ben de tabi doktor cok aglarsa azcık calpol verebılısın demşti mecbur verdim de öyle rahatladı suruptan olsa gerek ilk defa gece erken uyudu ben de uyku yüzü gördüm sonunda eşim de yatagı bana bıraktı saolsun ohhh horultu da olmayınca güzel oldu valla kendime geldim biraz

ya ben napcam bu kuzuyla ögleye kadar uyku sersemine yiyor biraz ögleden sonra reddediyor zorla yedıgını de kustu bi dolu off..bir de cok asırı idrara cıkıyo sanki bu ara..bir saatte bazen 3 bez aldıgım oluyo..idrara cıkmak iyi diyor herkes ama hem az yiyip hem sık idrar yapması garip degil mi:26: susuzlugu yok dedi doktor idrar tahlilleri böbrekler temiz dendi.. of bi anlasam nıye böyle bu cocuk..diştense eger belli etse de kendini kafayı yemesem böyle nedir nedendir diye

Fiyonkcuk : Övgü.
Jololo : Çiğdem
sweet drop: Damla
Moonlight : Nuray
fafuel : Gamze
renkrenk :Eda
GKolega :Gökçen
firstnimbus:İlknur
impala deniz:M.Deniz
Azize :Azize
tiara:Ecem
S&U:Sultan
bynkutluay:Melike
bebeksu:Aida
nesbay: Neslihan
viyole:Neslihan
haticesu:Hatice
Martenizieniz
ske: Suzan
grapherınar
muharrir:Ayşenur
elsi:Elif
Posedion:Özlem
bsbirkin:Betül
byn:Şenay
Ebruli1820:Ebru
Queeny:Ayşe
hipperaktif:Ayşe
emily:Emel
ardina:Seda
caznur:Öznur
onurcuk:Nurcan
sermest: Fatma
dilekalknilek
caretta:Kezban
ecrin:Ecrin

Eksik / yanlış varsa özür.

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım.inşallah ağrın sızın olmazda rahat edersin.iyiki hatırlattın ben onu unutmuştum.benimkide 14 hazirandaymış.telefonuma falan yazayımda kesin unuturum.kafa bi dünya

fiyonkcuk eline sağlık, yaw ben senin nick'ine bayılıyorum haaa bir de benim bebişin de daha doğrusu 2011 Mart annelerinin çoğunun bebişlerinde tavşanlı tulumlardan olduğundan daha bir sempatik geliyor benim bebişin fıstık yeşili tulumu şimdi tam oluyor hastane çıkışı kıyafetinin üstüne giydirtmiştim:) çooook tatlı

fatoşum uzun süre kalamayacağım ama şu bizim iştahsızlık meselesine tamamen davranışsal dedibu ara canı sıkılmış olabilirmişgeçermiş
herkesi öpüyorum kızlar

Benim aşı da Haziran'ın ilk haftası, bunda da gün var mıydı, hergün gidebiliyr muyduk? Neyse ararım olmazsa sağlık ocağını. BU arada bebişlerin adını yazmadım listede ama:26::26: O listeyi de bilahare hazırlayalım

Canım benim, teşekkür ederim Evet o tulumlar çok sempatik, ama bizimkisi küçüldü, giydiremiyorum, resimlerle avunuyorum

benim aşım 31 mayıs. bu salı:18: sanki ilk kez aşı olacak gibi gerginim:18: sen o kadar kan aldır, aşı ol, koskoca sezaryeni atlat gel küçücük aşıdan kork

bebeklerin aşı günü var da bizimde var mıydı bende hatırlamıyorum.bizim sğlık ocağında salı günü aşı günü.benimkide o güne denk geliyor.önce anneleri iyice öğrenelim de bebişlerde öğreniriz kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…