Maşallah Efeciğe. Bizimki de sepet beşikte yatıyor, sabah ta aşağı kadar inmiş, beşiğin alt ucundan kuvvet alıp kendini yukarı çekiyor 1 sn liğine, sonra yine yapıyor; bir yandan da gülüyor 3 aylık bebek deyince benim aklıma minicik bişi gelirdi ya, bizim bebeklerin maşallahı mı var, biz mi bilmiyormuşuz
Biz en baştan beri biogaia kullanıyorduk, zinco ile de kullandık; öyle bir sorun olmadı. Ama işe de yaramadı pek. Sonra sab simplexe geçtik, çok memnunuz..
Ya itiraf ediyorum faceteeklediklerimle buradakileri eşleştiremiyorum:26:Sen Güzin misin? Öyle ekledim de seni listeme.Değilsen Güzin kim
Övgü'nün listesi hala masaüstümde duruyor, daha yayınlanmadı.30 kişyi geçti, herkesi yazayım dedim de. Eksikler var bir iki. Bir de koyayım mı buraya, herkesin isimleri, rahatsız olacak olan yok di mi?
Yaa Allah sabır versin canım. Bizde sab simplex acayip işe yaradı, unuttum rezeneyi mezeneyi.. Önceden gaz çıkarıp duruyordu, hala da kıvranıyordu..
canım bızdede var parmak el emmeler basınıda bı kac kez carptı bende daha temkınlı tutuyorum...kılo konusu yanı gobek bendede fena haftsonu arkadasın nıkahı var hıcbısım olmuyo ve hıcbısı almak ıstemıyoruuum
kızlar kanguru tavsiyesi istiyorum..meraklı tosbaaam uyumadığı zaman arabasında durmuyo:) bu arada ben nurcan kızımın adı nehir listeye ekleyebilirsin canım...
kızlaaaar aciil, ya sizler ateş olunca calpol mudu nee onu mu veriyordunuz, doktor bana da yazmıştı ama eczanede olmayınca parol verdiler şimdi kızımı kontrol ediyorum da ateş başlıyor galiba sessizleşti de gözleri gidiyor sanki, parolu azcık verdim onu vereyim miiii siz o ilacı verdiniz miiiii lütfen cevaplayın yaa eşim de yok yanımda
anladım canım zaten ben de hamileyken içtiğim elevit ve demir hapına devam ediyorum demir hapını doktorum önerdi boşalan demir depolarını doldurması için ama vitamine ben kendim devam ediyorum eğer yeterli beslenemezsem bari vitamin içiyim diyorum nasıl olsa bebeğime sütten geçer oda faydalanmış olur diyeacaba yalnış mı düşünüyorum benim gibi vitamin kullananlar var mı aranızda?tabi herşeyin doğal olanı güzel ama ben çok dengesiz besleniyorum bi de bu aralar pastaneye dadandım sabah kahvaltılarını poğaçayla,simitle öğlenleri yaş pastayla geçinip gidiyorum ama kendime çok kızıyorum o ayrı gereksiz kalori... aldım başımı gidiyorum sonum nolcak bilemiyorum
kızlar kanguru tavsiyesi istiyorum..meraklı tosbaaam uyumadığı zaman arabasında durmuyo:) bu arada ben nurcan kızımın adı nehir listeye ekleyebilirsin canım...
selam anneciklerr
1 haftadır giremiyorum tüm sülalenin düğünü bu yaza denk geldi bu hafta ikisini atlattık çok şükür.sadece son sayfayı okudum.yine bi liste yapılıyo galiba.nedir ne değildir anlamadım bilgilendirin beni de fransız kalmayayım
Kimin adı neydi diye konuşuluyodu da, ben de listeyapmıştım, onu koyayım buraya dedim. Sen de yoksun listede, senin adını da yazayım koyayım artıkSkıncası yoksa tabi.
Kimin adı neydi diye konuşuluyodu da, ben de listeyapmıştım, onu koyayım buraya dedim. Sen de yoksun listede, senin adını da yazayım koyayım artıkSkıncası yoksa tabi.
selam hanımlar aşıdan geliyoruz ama bu kez aşı olan benim tabii
şimdi de kuzum düşünsün acaba annemin atesi çıkar mı diye ben de calpol alsamıydım ya
dogumdan sonra tetanozz aşınızın 3.dozunu oldunuz mu hanımlar olmadıysanız hatırlatayım bu vesileyle daha evvel size de tarih vermış olmalılardı şu sıralar olması lazım bir sorun yine de malum beş doza tamamlanıyor diğer doz seneyeymiş
biraz uyusukluk var gibi kolumda ama agrı yok şükür olmasın da cadolozomu kim tutacak sonra
dün gecemiz gene cok zordu aclık sıkıştırdı yavrumu artık ama yemiycem krizi de eklenince aglamaktan helak oldu o da ben de tabidoktor cok aglarsa azcık calpol verebılısın demşti mecbur verdim de öyle rahatladı suruptan olsa gerek ilk defa gece erken uyudu ben de uyku yüzü gördüm sonunda eşim de yatagı bana bıraktı saolsun ohhh horultu da olmayınca güzel oldu valla kendime geldim biraz
ya ben napcam bu kuzuyla ögleye kadar uyku sersemine yiyor biraz ögleden sonra reddediyor zorla yedıgını de kustu bi dolu off..bir de cok asırı idrara cıkıyo sanki bu ara..bir saatte bazen 3 bez aldıgım oluyo..idrara cıkmak iyi diyor herkes ama hem az yiyip hem sık idrar yapması garip degil mi:26: susuzlugu yok dedi doktor idrar tahlilleri böbrekler temiz dendi.. of bi anlasam nıye böyle bu cocuk..diştense eger belli etse de kendini kafayı yemesem böyle nedir nedendir diye
fiyonkcuk eline sağlık, yaw ben senin nick'ine bayılıyorum haaa bir de benim bebişin de daha doğrusu 2011 Mart annelerinin çoğunun bebişlerinde tavşanlı tulumlardan olduğundan daha bir sempatik geliyor benim bebişin fıstık yeşili tulumu şimdi tam oluyor hastane çıkışı kıyafetinin üstüne giydirtmiştim:) çooook tatlı
Benim aşı da Haziran'ın ilk haftası, bunda da gün var mıydı, hergün gidebiliyr muyduk? Neyse ararım olmazsa sağlık ocağını. BU arada bebişlerin adını yazmadım listede ama:26::26: O listeyi de bilahare hazırlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?