haftaya kızımın mezuniyet balosu var (5. sınıf bu arada) ben daha sosyal ortama katılmadan otele baloya gideceğim bayağı bir sıçrama olacak benim için kaş bıyık saç baş oyyy oyyyy.....
geçmiş olsun canım.inşallah ağrın sızın olmazda rahat edersin.iyiki hatırlattın ben onu unutmuştum.benimkide 14 hazirandaymış.telefonuma falan yazayımda kesin unuturum.kafa bi dünya
fatoşum uzun süre kalamayacağım ama şu bizim iştahsızlık meselesine tamamen davranışsal dedibu ara canı sıkılmış olabilirmiş geçermiş
herkesi öpüyorum kızlar
Benim aşı da Haziran'ın ilk haftası, bunda da gün var mıydı, hergün gidebiliyr muyduk? Neyse ararım olmazsa sağlık ocağını. BU arada bebişlerin adını yazmadım listede ama:26::26: O listeyi de bilahare hazırlayalım
benim aşım 31 mayıs. bu salı:18: sanki ilk kez aşı olacak gibi gerginim:18: sen o kadar kan aldır, aşı ol, koskoca sezaryeni atlat gel küçücük aşıdan kork
merhaba kızlar nasılsınız?
özledim sizi.. facebooka bakabiliyordum ama buraya bakamadan çıkıyordum.ne oldu ne bitti hiç bilmiyorum geçmişi de artık okuyamam sanırım umarım herkes iyiydir..
Bana gelince geçen hafta melisanın kalça usg'si çekilde sol taraf tam gelişmemiş dendi çok korktuk tekrar gelecek ay için usg istendi 3 ayrı doktora gösterdik bu önemli değil fizyolojik dendi iki bez ya da ara bezi kullanmaya gerek yokmuş.. bakalım yine de içim rahat değil !!!
sol göğsüm sürekli sızlıyor çok fena 4 kez genel cerrahiye gittim bu önemli değil dendi emzirdiğim için usg falan da olmuyormuş elleriyle kontrol edip gönderdiler..
Ayrıca hala kanamam var 2 kez kadın doğumcuya gittim bu da önemli değil geçecek deniyor tam kanama bitecek gibi oluyor tekrar kanıyor kafayı yiyecem neden bir çözüm bulamıyorlar..önemli değil deyip gönderiyorlar haftaya cuma 2 haftalığına newyorka tatile gidiyoruz tabi eşim şimdiden melisa ve benim için randevu aldı tatilimiz de doktorlarla geçecekinşaallah kızım da bişey çıkmaz benim bu rahatsızlıklarıma da bir çözüm bulunabilir.
göğüs ağrısı çok fena bişey kızlar inşallah sizlere böyle bişey olmaz sütüm gidecek diye çok korkuyorum bir elimde pompa sürekli sağıyorum emziriyorum biraz rahatlıyor tekrar sertleşip sızlıyor
ne yapacağımı bilmiyorum çok kötüyüm
bu arada ben de kanguru yerine sling aldım bebekler için daha rahat diye kanguru bebeklerin bacakları uzun süre sarkınca morartıyormuş biraz tehlikeli gibi sling'e gelince aslında çok hoş çok mantıklı bebiş kucağında gibi duruyor ama melisa basbas bağırıyor hiç sevmedi keşke almasaydım..
neyse benden bu kadar hepinizi çok öpüyorum..
bahaneyle biraz kendine gelirsin canım iyi olur senin için.bizimde düğünler vardı bu hafta dediğin gibi kaş bıyık saç makyaj derken kendimi tanıyamadım bi anbu arada bebekle düğüne gitmek tam bi işkence hem bebek hem bizim için.ama gitmedende olmuyo çok yakın akraba.hatta haziranın 6 sında abimin var kara kara düşünüyorum nasıl geçecek diye
merhaba kızlar nasılsınız?
özledim sizi.. facebooka bakabiliyordum ama buraya bakamadan çıkıyordum.ne oldu ne bitti hiç bilmiyorum geçmişi de artık okuyamam sanırım umarım herkes iyiydir..
Bana gelince geçen hafta melisanın kalça usg'si çekilde sol taraf tam gelişmemiş dendi çok korktuk tekrar gelecek ay için usg istendi 3 ayrı doktora gösterdik bu önemli değil fizyolojik dendi iki bez ya da ara bezi kullanmaya gerek yokmuş.. bakalım yine de içim rahat değil !!!
sol göğsüm sürekli sızlıyor çok fena 4 kez genel cerrahiye gittim bu önemli değil dendi emzirdiğim için usg falan da olmuyormuş elleriyle kontrol edip gönderdiler..
Ayrıca hala kanamam var 2 kez kadın doğumcuya gittim bu da önemli değil geçecek deniyor tam kanama bitecek gibi oluyor tekrar kanıyor kafayı yiyecem neden bir çözüm bulamıyorlar..önemli değil deyip gönderiyorlar haftaya cuma 2 haftalığına newyorka tatile gidiyoruz tabi eşim şimdiden melisa ve benim için randevu aldı tatilimiz de doktorlarla geçecekinşaallah kızım da bişey çıkmaz benim bu rahatsızlıklarıma da bir çözüm bulunabilir.
göğüs ağrısı çok fena bişey kızlar inşallah sizlere böyle bişey olmaz sütüm gidecek diye çok korkuyorum bir elimde pompa sürekli sağıyorum emziriyorum biraz rahatlıyor tekrar sertleşip sızlıyor
ne yapacağımı bilmiyorum çok kötüyüm
bu arada ben de kanguru yerine sling aldım bebekler için daha rahat diye kanguru bebeklerin bacakları uzun süre sarkınca morartıyormuş biraz tehlikeli gibi sling'e gelince aslında çok hoş çok mantıklı bebiş kucağında gibi duruyor ama melisa basbas bağırıyor hiç sevmedi keşke almasaydım..
neyse benden bu kadar hepinizi çok öpüyorum..
selam herkese özelcan bebeden playgro oyun halısı ve playskoll bıcırık kuklalar siparişi verdim iki gün önce bugün eşime teslim edilecek. bense akşama bir mucize olacak ve oğlum onlarla susacak diye avutuyorum kendimi.. sahi çok şey mi bekliyorumbu arada şu smile aynen benim şu an ki halimi ifade ediyor saç baş aynı ben .....
oğlum büyük olsaydı ona papyon takardım şöyle saçlar falan havalı olurdu fakat daha garibim gazını zor çıkarıyor nerede kaldı balo ...... oğlum anneannesinin şefkatli kollarında olacak....
üff uzun zamandır mama vermiyordum çok mutluydum ama demin doymadığını düşündüm mama verdim benim ki şaşırdı , sıpa biberonu ağzına verince gülmeye başladı.
Ama sanırım sevinmem gereken bir durum var çünkü az içti , hatta içtiği miktar bile çok geldi mutlu oldum .
Allah ım bize çok süt ver, hemde sütümüz bebişlerimize yarasın . Ne diyim .
kızlar tetanoz aşısından mı bahsediyorsunuz? İkinci dozu 3 aralıkta olmuştum. 3 haziranda mı olcam şimdi bende?
en iyisini yapıyosun.keşke imkan olsa da bende bırakabilsem.benim cadı sürekli memede ya da kucakta.süt sağsam öyle içmiyor,artık biberon da almıyor.köşe bucak emzirecek yer arıyordum ama buldum.yeni meskenim gelin odası.dün resmen yayıldım ohhh.eşim iş yüzünden gelememişti düğüne,annemlerle gittim.gelince sordu nasıl geçti diye.pek bişey anlamadım büyğk çoğunlukla emzirme odasındaydım ama güzel geçti dedim.aa salonda emzirme odası mı varmış ne güzel dedi.o zaman benim jeton düştü.gelin odasını o kadar benimsemişim ki emzirme odası diye,adını değiştirmişim
canım geçmiş olsun.göğüs ağrısı ve sertleşmesi arada bende de oluyor ama sadece tek göğsümde.nedenini bende anlamadım ama Allah kimseye yaşatmasın kötü bir ağrı.bu arada sen benden 1 gün önce doğum yaptın diye hatırlıyorum,benim kanamalarım da henüz geçmedi.tam bitti diyorum yine başlıyor.doktora da gitmedim daha normal mi acaba. :26:
tatiliniz de sıkıntısız bi şekilde geçer, iyi haberlerle dönersiniz inşallah canım.
doğum yapalı 3 ay olacak hala adet görmedim üstelik 25 günde bir düzenli adet görürdüm. ama şu aralar gelmesin şöyle ben gel artık deyince gelsin böyle de iyi ohh ne güzel kuru kuru oturuyorum ağrım sızımda yok......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?