bende bende , oohhh dünya varmış tertemizz..
sağol canım..
canım normal doğum kanaması 3 hafta sürermiş sürekli kanaması normal değilmiş ben ilaç kullanıyorum doktora mutlaka git benim rahim kendini toparlayamamış yumurtlama da olmadığından sürekli kanıyormuş..normale dönemedim bi ya eşimde çok üzülüyor doktoru suçluyor ama doktorlarla ilgisi yok bazı kadınlarda doğumdan sonra bu rahatsızlık görülebiliyormuş
ayy hep beni bulur böyle şeyler yaa.demek rahim toparlanmamış.bi an önce gideyim diyorum doktora ama korkuyorumda muayeneden.daha önce gidenler alttan mı muayene oluyo yaa. :44:
kızlar tetanoz aşısından mı bahsediyorsunuz? İkinci dozu 3 aralıkta olmuştum. 3 haziranda mı olcam şimdi bende?
merhaba arkadaşlar size bişi sormak istiyorum ben ankarada yaşıyorum malum biraz soğuk ve ben hala kombiyi yakıyorum 35, 40 da acaba benim gibi kombi kullanan varmı yoksa bebeğimi pişiriyormuyum
arkadaşlar bebişim dün ishal olmuştu. herkes bişey olmaz hemen telaş yapma bol bol emzir ateşini kontrol et dedi. baktım ateşi falan yoktu. biraz önce yine kaka yapmıştı baktım içinde çok küçük kırmızılık vardı. neden olabilir napsam? ben akşamda kontrol edip duruma göre yarın yada pazartesi dr. a götürmeyi düşünüyordum:26:
canım ihmal etme bebeklerde ishal çok kötü bişi su kaybı nedeniyle kg. alımlarıda duruyor,benim kızımda ishaldi ve bu hafta hiç kg. alamadı hele sen bide kırmızılık gördüm diyorsun seni korkutmak istemem ama kan olabilir dr. özellikle bana kırmızık varmıyıdı diye defalarca sordular. geçmiş olsun
tamam o zaman akşam kontrol edeyim yien bişey görürsem yarın sabah dr. a götüreyim. inşallah bişey yoktur. geçmiş olsun sana da. geçmiş gerçiallah bir daha yaşatmasın.
canım alttan muayene olmak zorundasın.. doğum yaptıktan sonra alttan muayeneyi hissetmezsin bile:) hiç zor değil yani merak etme.. geçmiş olsun
bana aşı kartı verdiler. ne zaman aşı olacağım ne zaman aşı olduğum yazıyor kartta sana vermediler mi:26:
Antalyaya geliyorsunuz di mi, öyle hatırlıyorum?biz de pazar günü tatile gidiyoruz kısmetse bakalım bebiişle ilk tatil nasıl olacak
tek korkum bu yememesi daha beter bir duruma ugramaz insallah oralarda
hatunun canı sıkılmış bir denize girsin de keyiflensin madem
Ay ilahiya aslında güzel böyle ama benim gibi septikler icin kötü
dısarı cıkarken ped takmadan cıkamaz oldum ya olursam korkusundan
gülmeyin ha ezelden korkumdur benim ansızın yakalanıp dısarlarda rezil olmak
hamilelgin ilk üc ayında bile ped taktım ben alısamamstm adet olmamaya hahah
Canım ben 6 aralıkta olmuştum, 6 haziran yazmışlar. Senin de demek 3ü.yok hiçbirşey vermediler.Hatta geçen ay hemşire bebişin aşı tarihini de yanlış yazmıştı ben tahmin ettim de doğru günde götürdüm.
fiyonkcuk listeye beni eklersen
ben neslihan
sat 10 haziran
doğum 8 mart
bebiş yiğit doğum kilosu3350 boyu 49
benim hamile kaldığım kilo 52 doğum kilo:):)67 ....
arkadaşlar bebişim dün ishal olmuştu. herkes bişey olmaz hemen telaş yapma bol bol emzir ateşini kontrol et dedi. baktım ateşi falan yoktu. biraz önce yine kaka yapmıştı baktım içinde çok küçük kırmızılık vardı. neden olabilir napsam? ben akşamda kontrol edip duruma göre yarın yada pazartesi dr. a götürmeyi düşünüyordum:26:
cok gecmis olsun biran once kurtulur isallah kuzucuk... benim oglumunda beyaz teni var aglayinca boynu terliyor orasi da ustuste gelmekten baya kizarmis ve incelmisti hergun ben de yikamak istiyor ama yikayamiyorum simdilik... bizim doktor popolin omega surun dedi isallah buyudukce daha kuvvetli olurlar....
Benim kızımda da aynı problem var canım.Bende mustelanın ürünlerini aldım.İlk götürdüğüm de dr Bepanten,hametan türü kremler kullanın demişti.Onlarda gayet iyi geldi.Senin yediğin herşey bebekte alerjiye neden olabiliyor.Deneyimli olarak Özellikle bitkisel içeçeklerden uzak durmanı tavsiye ederim.Ben süt yapsın diye ısırgan çayı içmiştim.Ertesi gün kızımın tüm vücudu kırmızı beneklerle kaplandı.Alerjik olduğunu da o zaman öğrendik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?