ben de 3 ay devam ettim vitamine, doktor da al demişti canımanladım canım zaten ben de hamileyken içtiğim elevit ve demir hapına devam ediyorum demir hapını doktorum önerdi boşalan demir depolarını doldurması için ama vitamine ben kendim devam ediyorum eğer yeterli beslenemezsem bari vitamin içiyim diyorum nasıl olsa bebeğime sütten geçer oda faydalanmış olur diyeacaba yalnış mı düşünüyorum benim gibi vitamin kullananlar var mı aranızda?tabi herşeyin doğal olanı güzel ama ben çok dengesiz besleniyorum bi de bu aralar pastaneye dadandım sabah kahvaltılarını poğaçayla,simitle öğlenleri yaş pastayla geçinip gidiyorum ama kendime çok kızıyorum o ayrı gereksiz kalori... aldım başımı gidiyorum sonum nolcak bilemiyorum
Kızlar bebişleri güneşe çıkarırken ne ürün kullanmalıyız? Sokağa çıkarırken yani.. Sizin kullandığınız bir şey var mı?
Ya benim de karnım ağrıyor ama bağırsaklarım mı bozuluyor hasta mı olucam anlamadım..Cnım senin adın neydi.. Geçen gü herkes adını söyleyince liste yaptım, 29 kişi mi ne olduk sık sık girenler, seni bilemedim, bi de bsbirkin.. PCde masaüstünde hazırda tutuyorum listemi
Evet Cnm kesinlikle mustela kullanın Cok meunun ben efeye kullanıyorum batıya daha hiç kullanmadım ama Dr. Mustelyi onermistiben de 3 ay devam ettim vitamine, doktor da al demişti canım
öncelikle liste harika teşekkürler, ikincisi ben ch,icco aldım yüzü için ama mustela öneriyorlar çoğınlukla almadıysan mustela al canım 50 faktör tabi
ya arkadaaşlar bzimki dönenceyi pek sevdi ama kırıldı park yatağa göre düşünülmemiş monte olmuyordu zar zor ittire kaktıra yapmıştık ama kırıldı işte ne önerirsiniz böyle kıskaç gibi takabileceğim ve zırt pırt düşmeyecek bişey önerir misiniz valla çok makbule geçecek
Ya bizde de park yatak var, kendi oyuncakları var, kızım sevdi ama dönence baya aradık bulamadık..
Mustelanın ürünlerine baktım biraz da, spreyin 150 ml si ile kremin 50 ml aynı fiyata; sprey alsam olur mu ki, yoksa krem mi kullanmalıyım?
merhaba arkadaşlar size bişi sormak istiyorum ben ankarada yaşıyorum malum biraz soğuk ve ben hala kombiyi yakıyorum 35, 40 da acaba benim gibi kombi kullanan varmı yoksa bebeğimi pişiriyormuyum
kızlar ya bu sabah bi uynadım saat 10 olmuş. gece de 24.00 da emmişti kızım en son. tam 10 saat emmedi yani.uyanmadı da zilli kızım. çok aç kaldı diye üzüldüm ya. bakalım yarın napıcak. acaba saat kurup uyandırsam mı napsam? ne dersiniz?
periliev sende ankaradamı yaşıyorsun? martın kaçında doğum yaptın
canım benim kız 6-7 saat uyuyor normalde geceleri aralıksızdün gece ilk defa 10 saat olunca endişelendim. kilo alımı da iyidi geçen ay. 1100 gr almış. öyle olunca ben de gece uyandırmıyordum. en fazla 7 saat uyutayım öyleyse, bu ayda 7 saat uyuması normalmiş çünkü..
14 martta doğum yaptım. ankarada yaşıyorum, buralıyım canım..
ya arkadaaşlar bzimki dönenceyi pek sevdi ama kırıldı park yatağa göre düşünülmemiş monte olmuyordu zar zor ittire kaktıra yapmıştık ama kırıldı işte ne önerirsiniz böyle kıskaç gibi takabileceğim ve zırt pırt düşmeyecek bişey önerir misiniz valla çok makbule geçecek
günaydın kızlar nasılsınız?? benim bi kaç sorun var size
1. bebişlerinizi nasıl uyutuyosunuz? sallayarakmı sallamadan mı?
kızımı beşiğinde hafif sallıyorum, gündüzleride anakucağında hafif sallıyorum.. doğrumu yapıyorum :26:
2. sizin bebeklerinizde emerken sürekli hareket ediyormu? benimki resmen üstüme tırmanmak istiyor, neden öyle anlamadım...
3. bebeğiniz tv ye bakıyormu? benimki fırsatını buldukca bakıyor, ilgisini çekiyor galiba... bu yaşta baktırmak da zararlı sanırım... ama tv açık oluyor genelde, hiç açmayayım mı tvyi?
merhaba kızlarr çoook yoruldum. eşimin teyzesinin kızını çağırdım evi temizlemek için. yazlık kışlık ayrdık bebeğin yazlık kışlık olan olmayan kısımlarını ayırıp yerleştirdik evi temizledik ve kızım bugün hiç susmadı. bi o bi ben baktık öyle öyle zorla bitirdik. ama mahfoldum kızlarrr. kolay gelsin dilekleriniz içinde teşekkür ederim ayrıca. yarında bi sürü misafir gelecek of yaaa.
günaydın güzel annişler ve çokkk çivkin kuzuları
günaydın kızlar nasılsınız?? benim bi kaç sorun var size
1. bebişlerinizi nasıl uyutuyosunuz? sallayarakmı sallamadan mı?
kızımı beşiğinde hafif sallıyorum, gündüzleride anakucağında hafif sallıyorum.. doğrumu yapıyorum :26:
2. sizin bebeklerinizde emerken sürekli hareket ediyormu? benimki resmen üstüme tırmanmak istiyor, neden öyle anlamadım...
3. bebeğiniz tv ye bakıyormu? benimki fırsatını buldukca bakıyor, ilgisini çekiyor galiba... bu yaşta baktırmak da zararlı sanırım... ama tv açık oluyor genelde, hiç açmayayım mı tvyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?