2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de 3 ay devam ettim vitamine, doktor da al demişti canım
Kızlar bebişleri güneşe çıkarırken ne ürün kullanmalıyız? Sokağa çıkarırken yani.. Sizin kullandığınız bir şey var mı?

öncelikle liste harika teşekkürler, ikincisi ben ch,icco aldım yüzü için ama mustela öneriyorlar çoğınlukla almadıysan mustela al canım 50 faktör tabi

Evet Cnm kesinlikle mustela kullanın Cok meunun ben efeye kullanıyorum batıya daha hiç kullanmadım ama Dr. Mustelyi onermisti

ya arkadaaşlar bzimki dönenceyi pek sevdi ama kırıldı park yatağa göre düşünülmemiş monte olmuyordu zar zor ittire kaktıra yapmıştık ama kırıldı işte ne önerirsiniz böyle kıskaç gibi takabileceğim ve zırt pırt düşmeyecek bişey önerir misiniz valla çok makbule geçecek

Ya bizde de park yatak var, kendi oyuncakları var, kızım sevdi ama dönence baya aradık bulamadık..

Mustelanın ürünlerine baktım biraz da, spreyin 150 ml si ile kremin 50 ml aynı fiyata; sprey alsam olur mu ki, yoksa krem mi kullanmalıyım?

merhaba kızlarr çoook yoruldum. eşimin teyzesinin kızını çağırdım evi temizlemek için. yazlık kışlık ayrdık bebeğin yazlık kışlık olan olmayan kısımlarını ayırıp yerleştirdik evi temizledik ve kızım bugün hiç susmadı. bi o bi ben baktık öyle öyle zorla bitirdik. ama mahfoldum kızlarrr. kolay gelsin dilekleriniz içinde teşekkür ederim ayrıca. yarında bi sürü misafir gelecek of yaaa.

Arklar ne dicen hani ahu ark vardı. Sartık hiç girmiyor haberi olan varmi ondan doğumdan sonra nerdeyse hiç girmedi bebeginide hiç görmedik resimlerini bi an akla geldiahuyubi arayın isterseniz teli kimde vardı bilmiyorum..

Cnm ben kremini kullanıyorum cokmemnunhn ama sprey konusu da yorum yapamam ...

merhaba arkadaşlar size bişi sormak istiyorum ben ankarada yaşıyorum malum biraz soğuk ve ben hala kombiyi yakıyorum 35, 40 da acaba benim gibi kombi kullanan varmı yoksa bebeğimi pişiriyormuyum

canım bizim ev sabah güneşini alıyor, ev ısınıyor onunla baya. hatta bazı günler kavurucu yaz sıcakları başlamış dedirtecek kadar bunaltıyor. o yüzden 2-3 haftadır kombimiz kapalı bizim. kendim de kısa kolluyla geziyorum evde. bence artık ankara için yaz geldi..

kızlar ya bu sabah bi uynadım saat 10 olmuş. gece de 24.00 da emmişti kızım en son. tam 10 saat emmedi yani.uyanmadı da zilli kızım. çok aç kaldı diye üzüldüm ya. bakalım yarın napıcak. acaba saat kurup uyandırsam mı napsam? ne dersiniz?

aaahhh kuzum yaa tabii annesi bencede saat kur aç kalmasın meleğin,aynı şekilde benim kızımda dün gece saat 12 de uyudu sabah 6 da uyandım içim sızladı kaç saat aç kaldı diye

kimsecikler yokkk hepinize ara ara delikli booooooolll uykularveee boolll boolll sütler
iyi gecelerrr:82:

periliev sende ankaradamı yaşıyorsun? martın kaçında doğum yaptın

canım benim kız 6-7 saat uyuyor normalde geceleri aralıksız dün gece ilk defa 10 saat olunca endişelendim. kilo alımı da iyidi geçen ay. 1100 gr almış. öyle olunca ben de gece uyandırmıyordum. en fazla 7 saat uyutayım öyleyse, bu ayda 7 saat uyuması normalmiş çünkü..

14 martta doğum yaptım. ankarada yaşıyorum, buralıyım canım..

6 7 saatte çok değilmiki bilemedim şimdi,bende aç kaldı 6 saattir diye içim içimi yiyor normalmiymiş?

canım benim kızımda 15 mart doğumlu, demek angaralısın hee

günaydın kızlar nasılsınız?? benim bi kaç sorun var size

1. bebişlerinizi nasıl uyutuyosunuz? sallayarakmı sallamadan mı?

kızımı beşiğinde hafif sallıyorum, gündüzleride anakucağında hafif sallıyorum.. doğrumu yapıyorum :26:

2. sizin bebeklerinizde emerken sürekli hareket ediyormu? benimki resmen üstüme tırmanmak istiyor, neden öyle anlamadım...

3. bebeğiniz tv ye bakıyormu? benimki fırsatını buldukca bakıyor, ilgisini çekiyor galiba... bu yaşta baktırmak da zararlı sanırım... ama tv açık oluyor genelde, hiç açmayayım mı tvyi?

canım chicconunkiler genelde park yatak için ,
yada bak yolluyorum buda park yatak için ben beğendim ama benimki beşikte yatıyor o yüzden başka aldım .Dönencelertıkla

Son düzenleme:

1. sallamıyorum , emzik pışpış ve kucak üçlüsünü kullanıyorum gerekirse , bazen kendi uyuyor.
2. emerkenki moduna göre yapıyor bazen.
3. evet fırsatını yakalarsa tv ye bakıyr, her zaman engellemiyorum çünkü renk ses hoşuna gidiyor çocuğun. Yanlış şeyler öğrenip psikolojisinin bozulacağı çağda değiller:)

Allah razı olsun valla teyze kızından. Biz de annemle yaptık ama cılkımız çıktı, bebekle ne zor. Hele de ben gibi tembelsen Bir anda yaz gelse keşke de kışlık ne varsa hop kaldırsak, giyer miyim giymez miyim, 1 kere giyerim derdi olmasa.

günaydın güzel annişler ve çokkk çivkin kuzuları

Hehehe günaydın. Tünaydın oldu gerçi. Sabah 7den beri bilfiil ayaktayız. Dün bir dozunu vermedim sab simplexin akşam, bugün bağırdı durdu bizimkisi.

Cevaplar:
1. Gece en son memeyi emerken memede uyuyo. En son meme derken toplam iki memem var da, sonuncu kez emerken yani Gündüz de uykusu gelince beşiğine yatırıyorum, parl yatağa yani, ve sallıyorum Ninni söylüyorum, elini tutuyorum. Ya da koltukta otururken dizime yatırıyorum, hafif hafif sallıyorum. Babası ninni yerine beyaz gürültü kullanıyor. Tavsiye ederim. Keisn uyutuyo aslında.

2.Evet ediyor, bazen de savaşıyor. Gazı varsa yapmak üzereyse filan özellikle.

3.Bazen bakıyor. Hareket edince görüntüler dikkatini çekiyor sanırım. Aslında çok istemiyorum alışsın, bir de normalde bizde tv çok az açılır, ama bütün gün evde olunca açık oluyor tabi. Bir de evde ses olsun sessizliğe alışmasın diye de açık.

Artık etrafa daha çok dikkat eder oldu kuzu. Pencereden bakarken geçenleri takip ediyor. Birkaç günde ne kadar fark ediyor ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…