ilknurcum canım nasılsınız ogluşla
canımmm hoşgeldiniyiyiz biz paşamla,siz neler yapıyorsunuz nasılsın muhammed nasıl diğer çocukların nasıllar???
hoşgeldin mervecim umarım çabucak bağlanır internetin de yine hepberaber oluruz buradaslm kızlar umarım herkes iyidir geçmişi okuyamıyorum tlfdan girdim nete uzun zamandır yoktum yeni taşındım tlf internet henüz bağlanmadı hepinizi öpüyorum kuzucukları da tabi
eylülcüm bizim paşa hiç sevmiyor yüzükoyun yatmayı çığlığı basıyor yüzükoyun çevirince.öyle dümdüz eller havada uyuyoruz biziyiler tatlımm oglum aldı başını gidiyo yüzükoyun atıyo korkudan gece yatamıyorum varmı seninkindede böle faaliyetler
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=19414897#post19414897
buraya da bir bakarmısınız kızlar
kolay gelsin canım.zor olur bebekle tadilat temizlik falan.bu mart bebekleri balıklar ya tatlım hepsi böyle biraz duygusal olacaklar sanırım.kalbiniz içinde sen kalbini ferah tut dediğin gibi kötüye gitseydi kilo alamazdı Allah korusun.tatlım konuşuyooo birde cok üzüldümmm kendi aglama videosunu kaydeytmiştim babamıza yollayacaktım bakıyordum actım kendi aglama videosunun sesini duyunca nasıl aglamaya başlıyo cocukkk cok üzüldümm duygusal ogluşum benimm kalbimiz ne durumda kontrole henüz var 6 aylık oluncA gidecegiz kilo alıoyo maş... sorun devam etse kilo alamaz gelişemezmiş diye duydumm vee calışıyorum yogun tempo şimdide evde genel temizxlik var boya felan oldu ank.. iptal oldugu için bulundugum evde artık genel temizlige ve tadilata başladımm..koşuşturuyorum sizler nasılsınız yahyam nasıl annesi öp yaramazııı benim yerime artık öpülecekk kadar büyüdüler sanırımsen nasılsın zayıfladın mı kilomu takip etmiyorum sadece göbek ve şiş memeler var benimde takip etsem yemek yemem sütüm olmuyo bu sefer zayıflama kelimesini bile rafa kaldırdım şu an
bu aralar hepimizin bebekleri aynı şeyi yapıyorlar canım.aç olduğu için değil bir nevi oyun gibi.tüm yumruğunu sokuyor yahya ağzınabak resime koydum oglanı tatlım mail adresini atsana özele oglanın resimlerini yollarım sanaa...ve yahyamızınkinide isterim bu adres nedir canım haa birde senin uzmanlık alanın benim oglan şaur şupur parmaklarını yiyo hani parmakta demeyeyimde ellerini resmennn nedeni nedir ac mı kalıo acaba kilosuda cok ii anlamadım beni mi özlüyo acabaa psikolojik bi şeymi ACABA
kolay gelsin canım.zor olur bebekle tadilat temizlik falan.bu mart bebekleri balıklar ya tatlım hepsi böyle biraz duygusal olacaklar sanırım.kalbiniz içinde sen kalbini ferah tut dediğin gibi kötüye gitseydi kilo alamazdı Allah korusun.
kilo konusunda hiç problemim olmadı benim canım.zaten 9 kilo almıştım şimdi hepsi gitti sadece jöle kıvamında bir göbek kaldı geriye.onuda biraz sertleştirdik mi tamamdır benim işim
bu aralar hepimizin bebekleri aynı şeyi yapıyorlar canım.aç olduğu için değil bir nevi oyun gibi.tüm yumruğunu sokuyor yahya ağzınahatta bazı arkadaşların iki elininde yumruğunu sokma gibi bir çalışmalarıda varmış
20 gün sonra başlayacağım işe canımsüpersin bende hala var bi 5 kg ama ben sütten kesmeyene kadar kilo veremiyorum cünkü regl olamıyorumm zaten memeler o biçim ne yapayım erteledim her şey cocuklarımız için göbegin sıkılaşır merak etme tatlım iş başı yaptın mı senn ne zaman yapcann yahyamız kaç kilo oldu bakalım biraz soruları sıraladım kusura bakmaa uzun süre görüşemeyince bi an sorular birikti sıraladım
iyi herkes tatlım.ufak tefek sorunlar çıkıyor ama genel olarak çok büyük problemler yok kimsede Allaha şükür...bu çok komik işte alam cocuklar yaaa....yerim hepsini bizimkilerden durumlar nasıl ilknurcum sen baglantını hiç kesmedin bilmedigim bi durumlar varmı herkes iyimi
20 gün sonra başlayacağım işe canım
çok zor gelecek ama yapacak birşeyde yok.bakıcımızı falan çoktan ayarlamıştık zaten.inşallah iyi bakar guzuma...
yahyanın refüü yüzünde öyle çok kilo alamıyoruz biz eylül teyzesi 3 aylık oldu oğlum 5680 gr çıktı dün.ama neşesi falan yerinde maşallah
iyi herkes tatlım.ufak tefek sorunlar çıkıyor ama genel olarak çok büyük problemler yok kimsede Allaha şükür...
sadece haticesu arkadaşımızın bebeği birsüre ciğerine su kaçtığı için yoğun bakımda kalmıştı.neyseki artık oda düzeldi.
maşallahinş.canım merak etme benimde annem bakıyo cocuga maş.bizimki 8 kg oldu dr ne veriyorsun dedi sadece anne sütü dedim şaşırdı hemde tam veremiyorum işte oldugum için kısıtlı ama kolumu kaldıramıyorum birikince bu gidişle kesilecek ne yapalım kesilmesin diye sıkıp lavoboya döküyorum ama seninkide ii annesi zaten kilosu düşük ve erken dogdu normaldir
slm tatlı anneler
geçmişi bitiremedim herkes iyidir inşallah
herkesin bebişi çok kusuyor mu?
benim kuzum karnı doyduktan sonra ağlıyo ağllıyo
sonra kusuyo biraz rahstlıyo sonra yine ağlıyo yine kusuyo
bir kez emiyo bir kaç kez kusuyo normal mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?