2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bakıyorum demirbaşlarımız damla ve özlem yoklar kaybolmuşlar bunlar dogurunca bizi terk edecegi belliydigerci bende uzun süre giremedim calışma hayatıyla cocugu yürütmek zor üstelik erkeksiz
aslında onlar benden daha çok uğruyorlar buraya ama sana denk gelmedi sanırım canım.artık hepimiz biraraya çok zor geliyoruz.benimde paşa az sonra uyanır.çıktım mı birdaha ne zaman gelebilirim buraya kimbilir:44:

evet haklısın benimde bir hafta sonum var ancak yavruşuma zaman yaırabiliyorum kim bilir bende ne zaman girerim ama artık denk gelmeyecek kadare az giriyoruz artık büyüdüklerinde zor olan ilk 2 yıl ilk cocugu olanlar içinde bu süre daha uzuyor kimse olmadıgı için cocuk anneye dadanıyo kafanı kaşıyamıyor insan valla

ben cıkıyorum allaha emanet olun yahya bebegimizi öpp benim için valla öpmeye başladım bne dayanamıyorum öpmeden kuşumu kib herkesi öptüm allah derrt keder vermesin kimseye hoşcakal canım

ben cıkıyorum allaha emanet olun yahya bebegimizi öpp benim için valla öpmeye başladım bne dayanamıyorum öpmeden kuşumu kib herkesi öptüm allah derrt keder vermesin kimseye hoşcakal canım
sende muhammedi ve hemşerilerimi öp benim için tatlım.daha sık uğra emi.özletme kendini

Son düzenleme:

bnki gecede gündüzde hep memede uyuyo gündüz çok nadirende olsa ayapımda sallayarakta uyuttuğum oluyo anakucağında hiç durmuyo sevmiyo onu pek allahtan dandik bişey almışım:)
emerken ayaklarını zor zaptediyorum bende kıpır kıpır maşallah:)

buarada kızlar oğluşuma bugun yazlık ciciler aldım 2 tane slopet bi tane alt üst takım bide kısa kollu ayaksız tulum aldım bi tanesi 74 beden diğer üçüde 68 beden aldım 62ler filan küçük oluyo bide ne çcbk büyüyolar bunlar maşallah ya geçenlerde bi tulum almıştım 62 beden sadece 2 kez giydi o kdr sonra küçülenler arasına girdi oda..2. çocuğum olursa inş hiç kıyafet almamıza gerek kalmıcak sanırım

tünaaydın hatta iyi öğleden sonraları:)
1.bazen emerken uyuyor yatırıyorum, uyanıyor pış pış diyorum şişşşşş falan uyumaya devam ediyor. Bazen de filmlerindeki Şaban gibi ağzımı ayyyyy diye aça aça esniyorum ki uyusun minnağım:)
haaa bazen de ya ana kucağında(çoğunlukla orda sallayınca çünkü size bakarken ayağımda anakucağını sallıyor oluyorum) sallıyarak uyutuyorum:)

2. emerken hareket etmiyor ama bazen göğsümü ısırıyor içmek istemediğinde:)
3.bizimki de tv ye bakıyor hem de tersten:) valla bizim tv hiç kapanmıyor ki aslında açmamak lazım ama doğduğundan beri sese çoook alıştı. Anneannesi sağolsun 2 günlük bebişin yanında oturmuş tv yi o saatte açmış Hürrem'e baktığından malum geç vakitte bitiyordu.

canım iyiki yapmışız temizliği yaaa. içim öyle rahatladıki. misafirlerde gitti. bi kahve bide kuru parta aldım pastaneden onu verdim. gelenler sevdiğim kişilerdi çok güzel geçti. kızıma çok güzel ciciler getirmişler. biride pike yapmış. bi kişide örümcek almış. aslında örümcek kullanmayı düşünmüyordum ama yine düşünmüyorum işin açığı. bugün çok yorulmadım kızlar sağolsunlar yardımcı oldular. evimde tertemiz. bu arada odalara bakmalarına gerek kalmadı çünkü bütün odaların kapısını açtım nasıl ama . herkes iyidir İnşallaaaaah.

kaç gündür uğrayamadım mert bey sağolsun 2-3gün pek huysuzdu neyse şimdi anneannesi ve dedesi geldi rahatladım ayyy çok yoruluşum umarım herkescikler iyidir ben sohbet etmeyi çooooooooooooooook özlüyorum yaaa sizlerle:78:

Vakit bulanlara şaşırıyorum hemde özeniyorum aslında.Emir bütün gün kucakta.Kollarımı bugün hissetmiyorum nerdeyse.O kadar uykum vardı ki aolsun eşimin yegeni üst katta 2 saat baktı ölü gibi uyumuşum.Tetik uyuyan ben hiç bişi duymadım.Acıkmış emir paşa uyandırdılar beni emzirdim uyudu şimdi.Bende eve indim akşama 3 gündür oldugu gibi yine misafirler gelicek.Ooofff misafir sever bir insanım normalde ama çocukla karşılamak temizlikti pasta böregiydi offf yorucu cidden.Sürekli hareket halindeyim ve yoruldum buu tempodan ama emirin bir gülüşü yorgunlugumu alıveriyorSizler ve bebişler iyidir umarım .

Bizimki de huysuz biraz yaa. Bi de artık banyodan nefret ediyor. Zaten bayılmıyordu, şimdi gıcık kapıyor Nasıl alıştırcaz bilmem ya.. Az evvel banyo yaptı, daraldım ben ağlamasından Annemler gidince nasıl olucak hüfff.f..

hoşgeldin canımm. elif eylülde öyle sürekli huysuz yaa.

canım sorma o kadar uykusuzluk ve yorgunluktan sonra birden gülüyor ya o an herşey bitiyor. misafirin yanında beni tek yoran kaynanamdı. gelenler kendi akrabalarıydı çok iyi insanlar. bebeği sevmek için alıyorlar ya sanki kendi hiç görmemiş gibi kucaklarından alıyordu sonra kızım ağlıyordu tabi yada elini emiyordu aaa annesi acıkmış diye tutuşturuyordu elime. ve bu nedense tam işi bitirip oturmuşken oluyordu. bi çay içeyim dedim oturdum.eşimin halası aldı bebeği onlar içmişti malum en sonra kalınca. gitti kadının elinden aldı daha ben çayımı bitirmemiştim hadi hadi acıktı dedi durdu onları yanında. sanki ben aç bırakıyorum. bide demezmi kızımmm bende meme yok anneni beklemen lazım diye imalı bi şekilde. bu kadın beni öldürecek kesin yaaa. bide kullanmadığım bi balkon vardı. herkes kullanmadığımı anladı çünkü gereksiz bi yerdeydi kendi ev terliğiyle pis balkona çıktı çıktı girdi sonrada terasa çıktı ev terliğiyle herkes kendi terliğini giymişti ya tekrar slmem lazım evi. kendi evinde görseniz bunların tekini yaptırmaz.

hoşgeldin canım.neyse annnenler gelmiş birazcık dinlen birazcıkta bize takıl

benimki seviyor çok şükür.banyodayken gık demiyor ama giydirirken ev ayağa kalkıyor nasıl bas bas bağırıyor anlatamam.eğer tek başına yıkıyosan müzik aç, 2 kişi yıkıyosanız çıngırak yada sesli bi oyuncak falan sallayın ilgisi dağılsın.işe yarar mı bilmiyorum ama bi dene istersen.bu kuzucuklar parmaklarında oynatıyolar bizi

Ya ben neden ilk sayfadaki tabloda yokum
canım onu azize yapalı baya oldu yenilenmesi lazım

offf şu büyüme atağındalarmı acaba:26::26::26:suyu sevmiyor demek alışır herhalde övgücüm iyiki annelerimiz var ayy olmasalar ne yapardık.bizimkide soyunurken bayılıyor suya bayılıyor çıkarıp üstünü giymeye deli oluyor ağlıyor hep suda nasıl tutalımayy bu bebekler ilginç

ebrucum mert bebekde öyle hep kucak ilgi istiyor oyüzdende vakit ulup nete giremiyorum bile malesef ama her bebek farklı uslu ise vakit bol olur işten arta kalan zamanlarda

Ya ben neden ilk sayfadaki tabloda yokum

Ben de yokum sahi. Olsun son sayfada varız

yalnız değilsiniz bende yokum o liste taa en başlarda hazırlandı.azize hazırlıyodu özelden mesaj atanlarınkini.ben henüz özel mesaj yollayamıyordum,buraya yadığımda da görmedi sanırım kaldı öyle.artık liseteye gerek birçoğumuzu tanıyoruz artık.hem yeni lisetemizde var daha ne olsun

bugun sabahtan beri kerem hiç uyumadı oda çıldırdı bende...şimdi uyudu Allah tan yorgunluktan ölüyorum evimi temizlemem lazım ama nerdee hiç halim yok yarın eşim kereme bakarken hallederim artık yada akşam, işim varken de strese giriyorum bazen ağlamak istiyorum yetişemiyorum diye napcam ben

uyandı ağlıyo kafayı yicem çok az kaldı ben kaçtım barii 1 saat uyusaydınn

dünkü halim en sonunda ağladımoffffffff ne zaman düzene gircekler yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…