maşallahmuhammed paşaya
profil resmimde gözükende benim minik kuzum eylülcüm
aslında onlar benden daha çok uğruyorlar buraya ama sana denk gelmedi sanırım canım.artık hepimiz biraraya çok zor geliyoruz.benimde paşa az sonra uyanır.çıktım mı birdaha ne zaman gelebilirim buraya kimbilir:44:bakıyorum demirbaşlarımız damla ve özlem yoklar kaybolmuşlar bunlar dogurunca bizi terk edecegi belliydigerci bende uzun süre giremedim calışma hayatıyla cocugu yürütmek zor üstelik erkeksiz
aslında onlar benden daha çok uğruyorlar buraya ama sana denk gelmedi sanırım canım.artık hepimiz biraraya çok zor geliyoruz.benimde paşa az sonra uyanır.çıktım mı birdaha ne zaman gelebilirim buraya kimbilir:44:
sende muhammedi ve hemşerilerimi öp benim için tatlım.daha sık uğra emi.özletme kendiniben cıkıyorum allaha emanet olun yahya bebegimizi öpp benim için valla öpmeye başladım bne dayanamıyorum öpmeden kuşumu kib herkesi öptüm allah derrt keder vermesin kimseye hoşcakal canım
günaydın kızlar nasılsınız?? benim bi kaç sorun var size
1. bebişlerinizi nasıl uyutuyosunuz? sallayarakmı sallamadan mı?
kızımı beşiğinde hafif sallıyorum, gündüzleride anakucağında hafif sallıyorum.. doğrumu yapıyorum :26:
2. sizin bebeklerinizde emerken sürekli hareket ediyormu? benimki resmen üstüme tırmanmak istiyor, neden öyle anlamadım...
3. bebeğiniz tv ye bakıyormu? benimki fırsatını buldukca bakıyor, ilgisini çekiyor galiba... bu yaşta baktırmak da zararlı sanırım... ama tv açık oluyor genelde, hiç açmayayım mı tvyi?
günaydın kızlar nasılsınız?? benim bi kaç sorun var size
1. bebişlerinizi nasıl uyutuyosunuz? sallayarakmı sallamadan mı?
kızımı beşiğinde hafif sallıyorum, gündüzleride anakucağında hafif sallıyorum.. doğrumu yapıyorum :26:
2. sizin bebeklerinizde emerken sürekli hareket ediyormu? benimki resmen üstüme tırmanmak istiyor, neden öyle anlamadım...
3. bebeğiniz tv ye bakıyormu? benimki fırsatını buldukca bakıyor, ilgisini çekiyor galiba... bu yaşta baktırmak da zararlı sanırım... ama tv açık oluyor genelde, hiç açmayayım mı tvyi?
Allah razı olsun valla teyze kızından. Biz de annemle yaptık ama cılkımız çıktı, bebekle ne zor.Hele de ben gibi tembelsen Bir anda yaz gelse keşke de kışlık ne varsa hop kaldırsak, giyer miyim giymez miyim, 1 kere giyerim derdi olmasa.
Hehehe günaydın.Tünaydın oldu gerçi. Sabah 7den beri bilfiil ayaktayız. Dün bir dozunu vermedim sab simplexin akşam, bugün bağırdı durdu bizimkisi.
Cevaplar:
1. Gece en son memeyi emerken memede uyuyo. En son meme derken toplam iki memem var da, sonuncu kez emerken yaniGündüz de uykusu gelince beşiğine yatırıyorum, parl yatağa yani, ve sallıyorum Ninni söylüyorum, elini tutuyorum. Ya da koltukta otururken dizime yatırıyorum, hafif hafif sallıyorum. Babası ninni yerine beyaz gürültü kullanıyor. Tavsiye ederim. Keisn uyutuyo aslında.
2.Evet ediyor, bazen de savaşıyor. Gazı varsa yapmak üzereyse filan özellikle.
3.Bazen bakıyor. Hareket edince görüntüler dikkatini çekiyor sanırım. Aslında çok istemiyorum alışsın, bir de normalde bizde tv çok az açılır, ama bütün gün evde olunca açık oluyor tabi. Bir de evde ses olsun sessizliğe alışmasın diye de açık.
Artık etrafa daha çok dikkat eder oldu kuzu. Pencereden bakarken geçenleri takip ediyor.Birkaç günde ne kadar fark ediyor ya..
kaç gündür uğrayamadımmert bey sağolsun 2-3gün pek huysuzdu neyse şimdi anneannesi ve dedesi geldi rahatladım ayyy çok yoruluşum umarım herkescikler iyidir ben sohbet etmeyi çooooooooooooooook özlüyorum yaaa sizlerle:78:
Ya ben neden ilk sayfadaki tabloda yokum
hoşgeldin canımm. elif eylülde öyle sürekli huysuz yaa.kaç gündür uğrayamadımmert bey sağolsun 2-3gün pek huysuzdu neyse şimdi anneannesi ve dedesi geldi rahatladım ayyy çok yoruluşum umarım herkescikler iyidir ben sohbet etmeyi çooooooooooooooook özlüyorum yaaa sizlerle:78:
Vakit bulanlara şaşırıyorumhemde özeniyorum aslında.Emir bütün gün kucakta.Kollarımı bugün hissetmiyorum nerdeyse. O kadar uykum vardı ki aolsun eşimin yegeni üst katta 2 saat baktı ölü gibi uyumuşum.Tetik uyuyan ben hiç bişi duymadım.Acıkmış emir paşa uyandırdılar beni emzirdim uyudu şimdi.Bende eve indim akşama 3 gündür oldugu gibi yine misafirler gelicek.Ooofff misafir sever bir insanım normalde ama çocukla karşılamak temizlikti pasta böregiydi offf yorucu cidden.Sürekli hareket halindeyim ve yoruldum buu tempodan ama emirin bir gülüşü yorgunlugumu alıveriyor Sizler ve bebişler iyidir umarım .
kaç gündür uğrayamadımmert bey sağolsun 2-3gün pek huysuzdu neyse şimdi anneannesi ve dedesi geldi rahatladım ayyy çok yoruluşum umarım herkescikler iyidir ben sohbet etmeyi çooooooooooooooook özlüyorum yaaa sizlerle:78:
Bizimki de huysuz biraz yaa. Bi de artık banyodan nefret ediyor. Zaten bayılmıyordu, şimdi gıcık kapıyorNasıl alıştırcaz bilmem ya.. Az evvel banyo yaptı, daraldım ben ağlamasından Annemler gidince nasıl olucak hüfff.f..
canım onu azize yapalı baya oldu yenilenmesi lazımYa ben neden ilk sayfadaki tabloda yokum
Bizimki de huysuz biraz yaa. Bi de artık banyodan nefret ediyor. Zaten bayılmıyordu, şimdi gıcık kapıyorNasıl alıştırcaz bilmem ya.. Az evvel banyo yaptı, daraldım ben ağlamasından Annemler gidince nasıl olucak hüfff.f..
Ya ben neden ilk sayfadaki tabloda yokum
Ben de yokum sahi. Olsun son sayfada varız
uyandı ağlıyo kafayı yicem çok az kaldıben kaçtım barii 1 saat uyusaydınn
bugun sabahtan beri kerem hiç uyumadı oda çıldırdı bende...şimdi uyudu Allah tan yorgunluktan ölüyorum evimi temizlemem lazım ama nerdee hiç halim yok yarın eşim kereme bakarken hallederim artık yada akşam, işim varken de strese giriyorum bazen ağlamak istiyorum yetişemiyorum diye napcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?