- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
ya arkadaaşlar bzimki dönenceyi pek sevdi ama kırıldı park yatağa göre düşünülmemiş monte olmuyordu zar zor ittire kaktıra yapmıştık ama kırıldı işte ne önerirsiniz böyle kıskaç gibi takabileceğim ve zırt pırt düşmeyecek bişey önerir misiniz valla çok makbule geçecek
Ya bizde de park yatak var, kendi oyuncakları var, kızım sevdi ama dönence baya aradık bulamadık..
Mustelanın ürünlerine baktım biraz da, spreyin 150 ml si ile kremin 50 ml aynı fiyata; sprey alsam olur mu ki, yoksa krem mi kullanmalıyım?
sizede geçmiş olsun cnm.inşallah biran önce düzelirler.
geçmiş olsun sizede cnm.bizede avene ürünlerini verdi şimdilik ii gidiyo ama biz şurupta kullanıyoruz.yarın kontrolümüz var bakalım ne4 dicek doktorumuz.
Kızlar bebişleri güneşe çıkarırken ne ürün kullanmalıyız? Sokağa çıkarırken yani.. Sizin kullandığınız bir şey var mı?
ya arkadaaşlar bzimki dönenceyi pek sevdi ama kırıldı park yatağa göre düşünülmemiş monte olmuyordu zar zor ittire kaktıra yapmıştık ama kırıldı işte ne önerirsiniz böyle kıskaç gibi takabileceğim ve zırt pırt düşmeyecek bişey önerir misiniz valla çok makbule geçecek
günaydın kızlar nasılsınız?? benim bi kaç sorun var size
1. bebişlerinizi nasıl uyutuyosunuz? sallayarakmı sallamadan mı?
kızımı beşiğinde hafif sallıyorum, gündüzleride anakucağında hafif sallıyorum.. doğrumu yapıyorum :26:
2. sizin bebeklerinizde emerken sürekli hareket ediyormu? benimki resmen üstüme tırmanmak istiyor, neden öyle anlamadım...
3. bebeğiniz tv ye bakıyormu? benimki fırsatını buldukca bakıyor, ilgisini çekiyor galiba... bu yaşta baktırmak da zararlı sanırım... ama tv açık oluyor genelde, hiç açmayayım mı tvyi?
Vakit bulanlara şaşırıyorumhemde özeniyorum aslında.Emir bütün gün kucakta.Kollarımı bugün hissetmiyorum nerdeyse. O kadar uykum vardı ki aolsun eşimin yegeni üst katta 2 saat baktı ölü gibi uyumuşum.Tetik uyuyan ben hiç bişi duymadım.Acıkmış emir paşa uyandırdılar beni emzirdim uyudu şimdi.Bende eve indim akşama 3 gündür oldugu gibi yine misafirler gelicek.Ooofff misafir sever bir insanım normalde ama çocukla karşılamak temizlikti pasta böregiydi offf yorucu cidden.Sürekli hareket halindeyim ve yoruldum buu tempodan ama emirin bir gülüşü yorgunlugumu alıveriyor Sizler ve bebişler iyidir umarım .
hoşgeldin canım.neyse annnenler gelmiş birazcık dinlen birazcıkta bize takıli
benimki seviyor çok şükür.banyodayken gık demiyor ama giydirirken ev ayağa kalkıyor nasıl bas bas bağırıyor anlatamam.eğer tek başına yıkıyosan müzik aç, 2 kişi yıkıyosanız çıngırak yada sesli bi oyuncak falan sallayın ilgisi dağılsın.işe yarar mı bilmiyorum ama bi dene istersen.bu kuzucuklar parmaklarında oynatıyolar bizi
ya kızlar yenı lıste nerde face de nerdesınız bı aydınlatın yahuuu..bugun esım tek basına cok yakın arkadasımızın dugun eglencesı vardı oraya gıttı acayıp bozuldum bende evde kızımlayım ama gectı..yalnız değilsiniz bende yokumo liste taa en başlarda hazırlandı.azize hazırlıyodu özelden mesaj atanlarınkini.ben henüz özel mesaj yollayamıyordum,buraya yadığımda da görmedi sanırım kaldı öyle.artık liseteye gerek birçoğumuzu tanıyoruz artık.hem yeni lisetemizde var daha ne olsun
selam kızlar
bugün bi delilik yaptım ve kuzenimin bebek mevlidine gittim,denizden 6 hafta küçük..bizimki biraz değişti mamaya başlayınce herkes bide yaramaz diyorlar ne uslu dedi durdu ya nazasr ediceksiniz şimdi açar ağzını dedimmmm ve açtı of ne stres herkes sana bakıyor,ben susturmaya çalışıyorum stresten ter bastı..maşallah meliscik okadaar uslu ki,hep uyuyor ve hiç ağladığını görmedim..eşimi aradım eve geldk hemen zaten as daha kalsak kovulacaktık
damla-övgü sizinkilerde bugünlerde bizden sanuırım..ve ben ağlıyorum bazen ne zaman geçicek bu ağlmalar diye
herkese iyi geceleeerrrepeydir giremedim yoğunluktan amcam kanser olmuş kızlar dr en fazla 3 ay yaşar ciğerleri bitmiş demiş ailecek çok üzgünüz...sizler nasılsınız? geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın...
kızlar uandırıyomusunuz sız ama ac olsa aglamazmı benımkıde 12 de uyuyup altıda kalkıyoo ama butun gun en fazla 3 saat uyuyodur kalktıktan sonra hep memede..naappsaaakaaahhh kuzum yaa tabii annesi bencede saat kur aç kalmasın meleğin,aynı şekilde benim kızımda dün gece saat 12 de uyudu sabah 6 da uyandım içim sızladı kaç saat aç kaldı diye
çok geçmiş olsun canım.böyle durumlarda denecek birşeyde kalmıyor.Rabbim ağrısız sızısız yaşatır inşallah son zamanlarını....herkese iyi geceleeerrrepeydir giremedim yoğunluktan amcam kanser olmuş kızlar dr en fazla 3 ay yaşar ciğerleri bitmiş demiş ailecek çok üzgünüz...sizler nasılsınız? geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın...
facede 2011 mart anneleri grubu var oradayız tatlımya kızlar yenı lıste nerde face de nerdesınız bı aydınlatın yahuuu..bugun esım tek basına cok yakın arkadasımızın dugun eglencesı vardı oraya gıttı acayıp bozuldum bende evde kızımlayım ama gectı..
canımsın çok geçmiş olsun. çok üzüldüm inan. o çok lanet bi hastalık canım. bizim başımızda biliyorsun. şimdi ağrılarıda vardır. son aşamada çok aşırı ağrı oluyormuş hiç bir ağrı kesici fayda etmiyor hastanelerde kabul etmiyor. kendi haline bırakıyorlar. Allah yardımcısı olsun canım. sizede Rabbim sabır versin
çok geçmiş olsun canım.böyle durumlarda denecek birşeyde kalmıyor.Rabbim ağrısız sızısız yaşatır inşallah son zamanlarını....
tesekkur ederım canımfacede 2011 mart anneleri grubu var oradayız tatlım
darısı benım evın basınateşekkür ederim kızlar dönence konusundaki yardımınız için, ablama bişey soruyorum mesela annem nerde diyorum, KK ya sor diyovalla iyi ki varsınız
bu arada amcası rahatsız olan arkadaşım çok geçmiş olsun Allah çektirmesin ne diyeyim
bi gün yatak odası komple, bi gün mutfak komple bugün de temizlikçi geldi bütün ev kıyı köşe komple temizlendi ama ben de bittim tükendim artık bu arada pislik içindeymiş her taraf ama arada bi boya attrdım beyazlamış saçıma valla yaşlanıyoruz hızla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?