2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

emiri ilk annem yıkayıp tuzlada.O günden beri kendim yıkıyorum.Suyu çok seviyor.Zaten sevmese tek başıma cesaret edip yıkayamazdım herhalde.Emir maş gecede gündüzde güzel uyuyor akıllıcık maş.ama o uyurken ben uyuyamıyorum.Ha temzilik yapayım ha yemek yapayım ha ütü yapayım.Aaaa akşam olmuş bileSonrada yorgunluktan ölü gibi uyuyorum

emirim uyandı.Hem uyusun istiyorum hemde uyurken onu çookk özlüyorum

selam kızlar

bugün bi delilik yaptım ve kuzenimin bebek mevlidine gittim,denizden 6 hafta küçük..bizimki biraz değişti mamaya başlayınce herkes bide yaramaz diyorlar ne uslu dedi durdu ya nazasr ediceksiniz şimdi açar ağzını dedimmmm ve açtı of ne stres herkes sana bakıyor,ben susturmaya çalışıyorum stresten ter bastı..maşallah meliscik okadaar uslu ki,hep uyuyor ve hiç ağladığını görmedim..eşimi aradım eve geldk hemen zaten as daha kalsak kovulacaktık
damla-övgü sizinkilerde bugünlerde bizden sanuırım..ve ben ağlıyorum bazen ne zaman geçicek bu ağlmalar diye

kızlar park yatak için e bebekten tiny love park yatak dönencesi aldım.oto koltuğuna ve bebek arabasına da takılıyor sevdim ben baya kızım da öyle:) tavsiye ederim..

Sağol canım.Avene de iyi bir markadır.

Kızlar bebişleri güneşe çıkarırken ne ürün kullanmalıyız? Sokağa çıkarırken yani.. Sizin kullandığınız bir şey var mı?

Bebeklere özel güneş kremlerinden kullanabilirsin canım.50 faktörden az olmamasına da dikkat et ciltleri çok hassas malum bizim bebeklerde yaz bebekleri sayılır.Bol isilikli günler bizi bekliyor.
Biz genelde arabasının üzerinden ince bir battaniye atıp tek tarafını kaldırıyoruz bizi görsün diye.Diğer türlü ne yaparsak yapalım yüzüne mutlaka güneş bir şekilde geliyor.Alerjik bir cildimiz olduğu için güneş için aldığımız önlem şimdilik bu.

Ben aşağıdaki linkte puset oyuncağını aldım.Dony,ana kucağı ve çingene salıncağımıza bile monte ettik.Mandallı olması kesinlikle avantaj.Ayrıca Playgroodan aldığım mandallı titreşimli oyuncaklarıda ona asabiliyoruz.

Biz artık yeni aldığımız modern çingene salıncağında uyutup Dondydsine yatırıyoruz.Arada kızımla uzanıp memede uyuttuğum da oluyor.
Emerken kavga bizde de var,genellikle süt olmadığında yapıyor cimcimem.
Tv ye gelirsek de ben izletmiyorum.Görüntünün çok hızlı değişmesi bebeklerde algı bozukluğuna yol açıyormuş.Eşimin arkadaşlarının 6 aylık bebeklerinde böyle bir problem oluştu.

Dışarı çıkmazsak benim kızımda bütüngün kucakta.Bakınma hastası oldu çıktı.Ne görüyorsa artık.

Oy oy o banyo sonrası cıyak cıyak ağlama bizde de var.Hemde nasıl ağlamak gözyaşlarıyla,kıpkırmızı yapıyor kendini ağlarken.Bizde çözümü hemen gydirmeden süt sağıp ödül olarak biberonla veriyoruz sütten sonra sakinleşiyor hemen üzerini değiştriyoruz.

ya kızlar yenı lıste nerde face de nerdesınız bı aydınlatın yahuuu..bugun esım tek basına cok yakın arkadasımızın dugun eglencesı vardı oraya gıttı acayıp bozuldum bende evde kızımlayım ama gectı..

herkese iyi geceleeerrrepeydir giremedim yoğunluktan amcam kanser olmuş kızlar dr en fazla 3 ay yaşar ciğerleri bitmiş demişailecek çok üzgünüz...sizler nasılsınız? geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın...

canım çok kötü oluyor öyle olduğu zaman yaa. sanki elinde. küçücük bebek bide sussalar dilleri uyuşacak sanki hayret bişey yaaa. benim kızımda sürekli ağlıyor. bazen çıldıracak gibi oluyorum. kendimi kaybediyorum sanki yaa. sürekli nasıl ağlar anlamıyorum. sebep yok aç değil altı temiz ama uyumak istemiyor. delirmiş gibi çığlık atarak ağlıyor bide. uyusada sadece kucağımda uyuyor.

canımsın çok geçmiş olsun. çok üzüldüm inan. o çok lanet bi hastalık canım. bizim başımızda biliyorsun. şimdi ağrılarıda vardır. son aşamada çok aşırı ağrı oluyormuş hiç bir ağrı kesici fayda etmiyor hastanelerde kabul etmiyor. kendi haline bırakıyorlar. Allah yardımcısı olsun canım. sizede Rabbim sabır versin

aaahhh kuzum yaa tabii annesi bencede saat kur aç kalmasın meleğin,aynı şekilde benim kızımda dün gece saat 12 de uyudu sabah 6 da uyandım içim sızladı kaç saat aç kaldı diye
kızlar uandırıyomusunuz sız ama ac olsa aglamazmı benımkıde 12 de uyuyup altıda kalkıyoo ama butun gun en fazla 3 saat uyuyodur kalktıktan sonra hep memede..naappsaaak

çok geçmiş olsun canım.böyle durumlarda denecek birşeyde kalmıyor.Rabbim ağrısız sızısız yaşatır inşallah son zamanlarını....

facede 2011 mart anneleri grubu var oradayız tatlım

Rabbim babana şifalar versin inşallah en kısa zamanda iyileşir..evet canım aynen dediğin gibi çok fazla ağrısı varmış duvarlara çarpıyomuş kendini Rabbim kimseye yaşaymasın böyle acıyı...ben gidip göremedim henüz...annem gelme sakın dedi..tek sorumlusu sigara..günde 1 paket içerdi6 yıl önce dr sigarayı bırakacaksın dediğinde hiç dinlememişti...şu sigarayı her kim bulduysa

çok geçmiş olsun canım.böyle durumlarda denecek birşeyde kalmıyor.Rabbim ağrısız sızısız yaşatır inşallah son zamanlarını....

amin canım Rabbim tüm hastalara şifa versin..bizim oralarda bir söz vardır 2 iyilikten birini versin derler..biri ölüm diğeri sağlık...annem inşallah drun dediği gibi 3 aya kalmaz dedi..öyle çok acı çekiyormuş ki aşağı mahalleden duyuluyormuş inlemesi

kızlar hepiniz Allah'a emanet olun benim başım ağrıyo çıkıyorum...hepinizin küçük meleklerini öpüyorum..

teşekkür ederim kızlar dönence konusundaki yardımınız için, ablama bişey soruyorum mesela annem nerde diyorum, KK ya sor diyo valla iyi ki varsınız
bu arada amcası rahatsız olan arkadaşım çok geçmiş olsun Allah çektirmesin ne diyeyim
bi gün yatak odası komple, bi gün mutfak komple bugün de temizlikçi geldi bütün ev kıyı köşe komple temizlendi ama ben de bittim tükendim artık bu arada pislik içindeymiş her taraf ama arada bi boya attrdım beyazlamış saçıma valla yaşlanıyoruz hızla

darısı benım evın basına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…