- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
yok sanırım bitmicek benim ümidim azaldı çiğdemcimselam kızlar
bugün bi delilik yaptım ve kuzenimin bebek mevlidine gittim,denizden 6 hafta küçük..bizimki biraz değişti mamaya başlayınce herkes bide yaramaz diyorlar ne uslu dedi durdu ya nazasr ediceksiniz şimdi açar ağzını dedimmmm ve açtı of ne stres herkes sana bakıyor,ben susturmaya çalışıyorum stresten ter bastı..maşallah meliscik okadaar uslu ki,hep uyuyor ve hiç ağladığını görmedim..eşimi aradım eve geldk hemen zaten as daha kalsak kovulacaktık
damla-övgü sizinkilerde bugünlerde bizden sanuırım..ve ben ağlıyorum bazen ne zaman geçicek bu ağlmalar diye
herkese iyi geceleeerrrepeydir giremedim yoğunluktan amcam kanser olmuş kızlar dr en fazla 3 ay yaşar ciğerleri bitmiş demiş ailecek çok üzgünüz...sizler nasılsınız? geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın...
6 7 saatte çok değilmiki bilemedim şimdi,bende aç kaldı 6 saattir diye içim içimi yiyor normalmiymiş?
canım benim kızımda 15 mart doğumlu, demek angaralısın hee
kızlar merte bitki çayı aldım kullanan varmı gaz ve kabızlık sorunumuz yok ama uykusuzluk ve huzursuzluk var onun için aldım kullamasammı acaba:26::26::26:
kızımın gece yarısı meme seferleri başladı.bakalım kapanışı kaçta yapıcaz :78:
canım ben kullanma derim ama mertin huzursuzluğu dayanamayacağın kadar çoksa kullan.en iyi sen bilirsin.birde sen içsen rezene,ıhlamur biraz faydası olur sanırım
kolay gelsin canım ben ıhlamır içemem midemi bulandırıyor malesef canım rezenede aynı şekilde biraz uyuz midem varmert baya huzursuz özellikle son günlerde feci
bizde çıkalım iyi geceler bol uykulu bir gece diliyorum bebişlere ve anneciklerine
selam kızlar bende kızımı 03.03.2011 de dünyaya getirdim.banyo sonrası ve memede ağlamalar bizde de çok hele emzirirken dışardan bakan işkence çekiyo sanar.ikisinde de tek susturucumuz saç kurutma makinesi .kim icat ettiyse Allah razı olsunbide ağladığında bırrrrrrrrr diye bağırıyorum susuveriyo şaşkınlıkla ne hale getirdi bu kız beni..
şimdi size soracağım sorulara gelelim.
-hangi marka ve nasıl oyuncaklar alabiliriz?
-eşim ve ben alerjik bir bünyeye sahibiz. ek gıdaya geçmeden kızımın neye alerjisi var öğrenebilir miyiz?
-kanguruyu kullanmaya ne zaman başlayabiliriz?
-emeklediği zaman evi silerken hangi temizlik maddesini kullanabiliriz??
-hamileyken ton balığı yememek gerekiyordu şimdi yiyebilir miyiz?
-kulak temizliğini kulak çöpü dışında ne ile yapabiliriz?
Canım yaa, inşallah tatilinizde uslu durur, ağız tadıyla keyifli bir tatil yaparsınız..ölmüş bitmiş durumdayım kızlar annelik hayatımın en kabus günüydü
sabah besten beri ayaktayım benim kız son zamanlarda yememe krizinde malum
bogazından biseyler akıtcam dıye helak oluyorum tüm gün
birtek sabah ögünün yiyordu güzel uyku sersemi onda da bugün gaz belası yüzünden yiyemedi yavrum o agladı ben agladım sabahın köründe berbat bişekilde günün acılısını yaptım gerisi de geldi tabi
sabahtan beri istisnazı agladı durdu kualklarım cınlıyor hala aglamasından kucagımdan inmemesini gectim de kucagımda da durmadı agla agla cıglık cıglıga ne uyudu ne dogru dürüst yedi hep aglamaktan yorgun dusup sızcak gıbıyken yattıgı yerden üzerine egili bekleyerk yedirdim ne yedirebildysem o da en sonunda ilknurcgumun tavsıyesıyle calpol verdim gevser uyur dedik daha beter azıttı ay nasıl bigündü Allahım ne bel kaldı ne sırt aşı olan kolum bu eziyete dayanamadı şişti kızardı davul gibi oldu agırıs da cabası hepten geldiler bana geberiyorum su an her anlamda
bu sabah erkenden yola cıkıyoruz malum tatile evde yıgınla iş vardı temizlik ütü camasır valiz toplancak falan kızın cadolozlugu da bugünü bulunca tam süper oldu saatlerce bir valizi kapatamadım bırakamıyorsun ki delirdi deirti beni bitmiş vazıyetteyim zorla uyuttum aglayarak da gecenin bu saati işlerimi bitirdim yatsam anlamı yok iki saat sonra cıkcaz zaten artık yolda uyurum ölü gibi off gitmeden gidecegime bin pişman oldum
biz eşimle bir cantayı paylastık kızın esyları arabayı doldurdu
kettledan sterilizatöre pompasından arabasına bidolu esya cenge gidiyoruz sanki oyyy bizi otelden atmazlarsa iyi orayı da inletirse böyle yandık ki ne yandık
şöyle bikac gün dondursak hayatı ben biraz yasam depolasam yeniden
öldümmm öldüm yeminlen oyy
selam kızlar bende kızımı 03.03.2011 de dünyaya getirdim.banyo sonrası ve memede ağlamalar bizde de çok hele emzirirken dışardan bakan işkence çekiyo sanar.ikisinde de tek susturucumuz saç kurutma makinesi .kim icat ettiyse Allah razı olsunbide ağladığında bırrrrrrrrr diye bağırıyorum susuveriyo şaşkınlıkla ne hale getirdi bu kız beni..
-eşim ve ben alerjik bir bünyeye sahibiz. ek gıdaya geçmeden kızımın neye alerjisi var öğrenebilir miyiz?
selam kızlar
bugün bi delilik yaptım ve kuzenimin bebek mevlidine gittim,denizden 6 hafta küçük..bizimki biraz değişti mamaya başlayınce herkes bide yaramaz diyorlar ne uslu dedi durdu ya nazasr ediceksiniz şimdi açar ağzını dedimmmm ve açtı of ne stres herkes sana bakıyor,ben susturmaya çalışıyorum stresten ter bastı..maşallah meliscik okadaar uslu ki,hep uyuyor ve hiç ağladığını görmedim..eşimi aradım eve geldk hemen zaten as daha kalsak kovulacaktık
damla-övgü sizinkilerde bugünlerde bizden sanuırım..ve ben ağlıyorum bazen ne zaman geçicek bu ağlmalar diye
Allah yardımcın olsun canım çok zor yaaa. mahfolmuşsun. İnşallah kuzun hemen düzelirde sizde bugünlerin tadını çıkarırsınız.ölmüş bitmiş durumdayım kızlar annelik hayatımın en kabus günüydü
birtek sabah ögünün yiyordu güzel uyku sersemi onda da bugün gaz belası yüzünden yiyemedi yavrum o agladı ben agladım sabahın köründe berbat bişekilde günün acılısını yaptım gerisi de geldi tabi
sabahtan beri istisnazı agladı durdu kualklarım cınlıyor hala aglamasından kucagımdan inmemesini gectim de kucagımda da durmadı agla agla cıglık cıglıga ne uyudu ne dogru dürüst yedi hep aglamaktan yorgun dusup sızcak gıbıyken yattıgı yerden üzerine egili bekleyerk yedirdim ne yedirebildysem o da en sonunda ilknurcgumun tavsıyesıyle calpol verdim gevser uyur dedik daha beter azıttı ay nasıl bigündü Allahım ne bel kaldı ne sırt aşı olan kolum bu eziyete dayanamadı şişti kızardı davul gibi oldu agırıs da cabası hepten geldiler bana geberiyorum su an her anlamda
bu sabah erkenden yola cıkıyoruz malum tatile evde yıgınla iş vardı temizlik ütü camasır valiz toplancak falan kızın cadolozlugu da bugünü bulunca tam süper oldu saatlerce bir valizi kapatamadım bırakamıyorsun ki delirdi deirti beni bitmiş vazıyetteyim zorla uyuttum aglayarak da gecenin bu saati işlerimi bitirdim yatsam anlamı yok iki saat sonra cıkcaz zaten artık yolda uyurum ölü gibi off gitmeden gidecegime bin pişman oldum
kettledan sterilizatöre pompasından arabasına bidolu esya cenge gidiyoruz sanki oyyy bizi otelden atmazlarsa iyi orayı da inletirse böyle yandık ki ne yandık
güle güle canım İnşallah kuzuna gittiğşiniz yer iyi gelirde bol bol dinlenir enerji depolarsın. güle güleee.dokuz on gün kadar yokum iyi bakın kendinize de bebislerinze de
bize de dua edin nolur kuzum beslenmeyi reddediyor resmen cok zorluk cekıyorum
derdi gücü ne bilmiyorum ama dişten şüphem var elleri hep damaklarında cünkü biberonu da geveliyor emmiyor aglıyor falan cok erken ama diş olsa sevincem yoksa baska hic bir acıklama bulamıyoruz ne bız ne doktorlr güzel güzel yiyen cocugma bi anda haller oldu nazar mı ne bilmem ama bildigim cökmüş durumdayım yavrumu besleyememk ac oldugunu bilmek cok acıdualarınızı beklıyoruz
umarım bu tatil ona da bana da yarar hayırlısıyla
saglıcakla kalın cok kaynatmayn ha
Canım yaa, inşallah tatilinizde uslu durur, ağız tadıyla keyifli bir tatil yaparsınız..Cenge gidiyoruz demene de çok güldüm:26:
Ben de TAMAAAAAAAAAAAAAAAM diye bağırıyorum. ÖYle de susuyo, ama boğazım için çok yıpratıcı
Ton balığı hamileyken haftada 2 kutuya kadar filan yenebiliyor diye biliyorum. Ben hamileyken de arada yedim. Şimdi de yiyorum iki haftada bir filan..
Kanguru için doktorum 3. ayda kullanabilrisin, daha erken kullanacaksan başına destek olman lazım demişti, ben bacaklar için sakıncalı sanıyordm, başını savuracağı için ya da arkaya filan düşeceği için olmazmış daha önce.
Bebek için olan kulak pamukları var ya, ucu ince, çubuğa yakın kısmı daha şişko. Onlarla temizliyorum ben, sadece dış kepçeyi tabii.
Alerji ve yer temizliği konularında bilgim yok maalesef.
Şimdi annemler burada neyse ki, ben de yoksa ağlarken buluyorum kendimi ve moralin bozukken de hiç çocuk bakılmıyor, sürekli neşeli olman lazım, iyice zor oluyor
ölmüş bitmiş durumdayım kızlar annelik hayatımın en kabus günüydü
ayy canım zor birgün geçirmişsin ama prenses inşallah otelde güzel durucak ve sende enerji ve moral depolıcaksın iyi yolculuklar iyi tatillerdokuz on gün kadar yokum iyi bakın kendinize de bebislerinze de
bize de dua edin nolur kuzum beslenmeyi reddediyor resmen cok zorluk cekıyorum
derdi gücü ne bilmiyorum ama dişten şüphem var elleri hep damaklarında cünkü biberonu da geveliyor emmiyor aglıyor falan cok erken ama diş olsa sevincem yoksa baska hic bir acıklama bulamıyoruz ne bız ne doktorlr güzel güzel yiyen cocugma bi anda haller oldu nazar mı ne bilmem ama bildigim cökmüş durumdayım yavrumu besleyememk ac oldugunu bilmek cok acıdualarınızı beklıyoruz
umarım bu tatil ona da bana da yarar hayırlısıyla
saglıcakla kalın cok kaynatmayn ha
hoşgeldinBen de 2011 mart annesiyim. sıkışın azıcık, ben de geldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?