2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok sanırım bitmicek benim ümidim azaldı çiğdemcim

çok geçmiş olsun özlem allah şifa versin amcana

6 7 saatte çok değilmiki bilemedim şimdi,bende aç kaldı 6 saattir diye içim içimi yiyor normalmiymiş?

canım benim kızımda 15 mart doğumlu, demek angaralısın hee

internetten okuduğuma göre normalmiş canım 6-7 saat aralıksız uyuması. benim büyük kızım da böyleydi, geceleri aralıksız uyurdu. ama 10 saat çok bence de, 7 saat sonra uyandırmayıo başarabilirsem uyandırım emzireyim gene de..

yaa angaralıyım gı ben :) sen nerelisin?

kızlar merte bitki çayı aldım kullanan varmı gaz ve kabızlık sorunumuz yok ama uykusuzluk ve huzursuzluk var onun için aldım kullamasammı acaba:26::26::26:

kızlar merte bitki çayı aldım kullanan varmı gaz ve kabızlık sorunumuz yok ama uykusuzluk ve huzursuzluk var onun için aldım kullamasammı acaba:26::26::26:

canım ben kullanma derim ama mertin huzursuzluğu dayanamayacağın kadar çoksa kullan.en iyi sen bilirsin.birde sen içsen rezene,ıhlamur biraz faydası olur sanırım

kızımın gece yarısı meme seferleri başladı.bakalım kapanışı kaçta yapıcaz :78:

canım ben kullanma derim ama mertin huzursuzluğu dayanamayacağın kadar çoksa kullan.en iyi sen bilirsin.birde sen içsen rezene,ıhlamur biraz faydası olur sanırım

kolay gelsin canım ben ıhlamır içemem midemi bulandırıyor malesef canım rezenede aynı şekilde biraz uyuz midem varmert baya huzursuz özellikle son günlerde feci

kolay gelsin canım ben ıhlamır içemem midemi bulandırıyor malesef canım rezenede aynı şekilde biraz uyuz midem varmert baya huzursuz özellikle son günlerde feci

bizde çıkalım iyi geceler bol uykulu bir gece diliyorum bebişlere ve anneciklerine

o zaman ver biraz canım sana da mert bebişe de yazık.huzurlu sakin bol uykulu bi gece olsun inşallah sizin için

ölmüş bitmiş durumdayım kızlar annelik hayatımın en kabus günüydü
sabah besten beri ayaktayım benim kız son zamanlarda yememe krizinde malum
bogazından biseyler akıtcam dıye helak oluyorum tüm gün
birtek sabah ögünün yiyordu güzel uyku sersemi onda da bugün gaz belası yüzünden yiyemedi yavrum o agladı ben agladım sabahın köründe berbat bişekilde günün acılısını yaptım gerisi de geldi tabi
sabahtan beri istisnazı agladı durdu kualklarım cınlıyor hala aglamasından kucagımdan inmemesini gectim de kucagımda da durmadı agla agla cıglık cıglıga ne uyudu ne dogru dürüst yedi hep aglamaktan yorgun dusup sızcak gıbıyken yattıgı yerden üzerine egili bekleyerk yedirdim ne yedirebildysem o da en sonunda ilknurcgumun tavsıyesıyle calpol verdim gevser uyur dedik daha beter azıttı ay nasıl bigündü Allahım ne bel kaldı ne sırt aşı olan kolum bu eziyete dayanamadı şişti kızardı davul gibi oldu agırıs da cabası hepten geldiler bana geberiyorum su an her anlamda
bu sabah erkenden yola cıkıyoruz malum tatile evde yıgınla iş vardı temizlik ütü camasır valiz toplancak falan kızın cadolozlugu da bugünü bulunca tam süper oldu saatlerce bir valizi kapatamadım bırakamıyorsun ki delirdi deirti beni bitmiş vazıyetteyim zorla uyuttum aglayarak da gecenin bu saati işlerimi bitirdim yatsam anlamı yok iki saat sonra cıkcaz zaten artık yolda uyurum ölü gibi off gitmeden gidecegime bin pişman oldum
biz eşimle bir cantayı paylastık kızın esyları arabayı doldurdu
kettledan sterilizatöre pompasından arabasına bidolu esya cenge gidiyoruz sanki oyyy bizi otelden atmazlarsa iyi orayı da inletirse böyle yandık ki ne yandık

şöyle bikac gün dondursak hayatı ben biraz yasam depolasam yeniden
öldümmm öldüm yeminlen oyy

dokuz on gün kadar yokum iyi bakın kendinize de bebislerinze de
bize de dua edin nolur kuzum beslenmeyi reddediyor resmen cok zorluk cekıyorum
derdi gücü ne bilmiyorum ama dişten şüphem var elleri hep damaklarında cünkü biberonu da geveliyor emmiyor aglıyor falan cok erken ama diş olsa sevincem yoksa baska hic bir acıklama bulamıyoruz ne bız ne doktorlr güzel güzel yiyen cocugma bi anda haller oldu nazar mı ne bilmem ama bildigim cökmüş durumdayım yavrumu besleyememk ac oldugunu bilmek cok acı dualarınızı beklıyoruz
umarım bu tatil ona da bana da yarar hayırlısıyla
saglıcakla kalın cok kaynatmayn ha

Ben de 2011 mart annesiyim. sıkışın azıcık, ben de geldim :)

selam kızlar bende kızımı 03.03.2011 de dünyaya getirdim.banyo sonrası ve memede ağlamalar bizde de çok hele emzirirken dışardan bakan işkence çekiyo sanar.ikisinde de tek susturucumuz saç kurutma makinesi .kim icat ettiyse Allah razı olsunbide ağladığında bırrrrrrrrr diye bağırıyorum susuveriyo şaşkınlıklane hale getirdi bu kız beni..

şimdi size soracağım sorulara gelelim.
-hangi marka ve nasıl oyuncaklar alabiliriz?

-eşim ve ben alerjik bir bünyeye sahibiz. ek gıdaya geçmeden kızımın neye alerjisi var öğrenebilir miyiz?

-kanguruyu kullanmaya ne zaman başlayabiliriz?

-emeklediği zaman evi silerken hangi temizlik maddesini kullanabiliriz??

-hamileyken ton balığı yememek gerekiyordu şimdi yiyebilir miyiz?

-kulak temizliğini kulak çöpü dışında ne ile yapabiliriz?

kanguru 3. aydan sonra kullanabilirsin, bacakları ayrık duruyor diye korkma çünkü zaten o sağlıklı duruş kalçası için, kalça çıkığı olan çocuklara çift bez bağlatıp öyle durmasını sağlıyorlar tedavide ama saatlerce iyi olmaz herhalde
ben kulaklarının içine gelen sarı akıntıyı ve aralardaki kiri kulak çubuğunu ıslatıp alıyorum ama kulak içine kesinlikle dokunma hatta kendininkine de dokunma sırf bu nedenle kulaklarımı temizletmiştim kaç kere ittirip içine birikmesine sebep oluyorsun
yiyecekler bize dkunmuyor yani ben yumurta çikolata süt ve ürünlerini bol bol tüketiyorum benim gazım onu etkilemedi hiç alerjik bişey de olmadı ama yine de bebeğine göre değişir ton balığını bilemiyorum ama
oyuncak olarak renkli resimli kumaş kitaplar, dönence ve çıngırak kullanıyoruz oyun halısı alan da var ama pahalı olduğu için almadım çünkü bazısı yüzüne bile bakmıyoırmuş benimki de anakucağının oyuncaklarına pek fazla bakmıyor o kadar para boşa gitmesin diyorum ama karar veremedim belki bi süre sonra alırım
amwayın locu vardı hani çiçeklerin dibine dökebiliyordun kirli temizlik suyunu ondan olabilir ama bu konuda bilgim yok biraz da erken değil mi??
neye alerjisi var onu önceden tespit edebiliyorlar mı bilmiyorum ama ek gıdaya geçişte her seferde tek besini azar azar deneme ilkesine göre hareket ediliyor yani pat diye bi sürü ek gıdaya aynı anda ve çok miktarda başlanmıyor onu biliyorum bence bunu doktoruna danış bizim dediğimizle hareket etme bu ciddi bi konu yalnız ek gıdada elma kesinlikle vermemiş arkadaşımın doktoru armut olur ama elma olmaz demiş nedenini hatırlamıyorum

Canım yaa, inşallah tatilinizde uslu durur, ağız tadıyla keyifli bir tatil yaparsınız.. Cenge gidiyoruz demene de çok güldüm:26:

Ben de TAMAAAAAAAAAAAAAAAM diye bağırıyorum. ÖYle de susuyo, ama boğazım için çok yıpratıcı
Ton balığı hamileyken haftada 2 kutuya kadar filan yenebiliyor diye biliyorum. Ben hamileyken de arada yedim. Şimdi de yiyorum iki haftada bir filan..
Kanguru için doktorum 3. ayda kullanabilrisin, daha erken kullanacaksan başına destek olman lazım demişti, ben bacaklar için sakıncalı sanıyordm, başını savuracağı için ya da arkaya filan düşeceği için olmazmış daha önce.
Bebek için olan kulak pamukları var ya, ucu ince, çubuğa yakın kısmı daha şişko. Onlarla temizliyorum ben, sadece dış kepçeyi tabii.
Alerji ve yer temizliği konularında bilgim yok maalesef.

Şimdi annemler burada neyse ki, ben de yoksa ağlarken buluyorum kendimi ve moralin bozukken de hiç çocuk bakılmıyor, sürekli neşeli olman lazım, iyice zor oluyor

Allah yardımcın olsun canım çok zor yaaa. mahfolmuşsun. İnşallah kuzun hemen düzelirde sizde bugünlerin tadını çıkarırsınız.
güle güle canım İnşallah kuzuna gittiğşiniz yer iyi gelirde bol bol dinlenir enerji depolarsın. güle güleee.

ben daha oyuncak almadım canım bilmiyorum. alerji testi yapıyorlarmı bilmiyorum. kanguruyu doktora sordum 3. aydan sonra dedi. şimdilik marc kullanıyorum ama emekleyince nasıl olur araştırırız artık o zaman. şimdide salam sosis çiğ et yemeyin diyor doktorlar ama ton balığı bilm,yorum canım. emdikleri için sütle geçiyor sonuçta.bende kulak çöpüyle yapıyorum. ama sadece dışını

canım bende bazen çıldıracak gibi oluyorum. ama o zaman daha çok ağlıyor. sakince tamam kızım tamam diyorum susuyor

ayy canım zor birgün geçirmişsin ama prenses inşallah otelde güzel durucak ve sende enerji ve moral depolıcaksın iyi yolculuklar iyi tatiller
Ben de 2011 mart annesiyim. sıkışın azıcık, ben de geldim :)
hoşgeldin

kanguruya 1.5aylıkken kullanabilirsin demişti doktor ama kulak çöpü asla kullanma elinle al görünen kolay yerdekileri dedi diğer sorular hakkkında pek bilgim yok canım

kızlar nasılsınız???iyi pazarlar herkesciklere:79::79::79:bugün merti anneanne ve dedesine bırakıp paintball oynamaya gidicez içimdeki tüm stresi boşaltmama yardımcı olur sanırım

Selammmmmmmmmm anneler keyifli pazarlar..

Uykuya açımm ve Çok yorgunum çok afedersiniz ama popom 5 dk yer görmüyor..Sürekli yusuf kayra yanında olmamı istiyor..Odadan çıkınca başlıyor mırıldanmaya yanına gitmez isem de ses yükseliyor bakıyor yine yok başlıyor ağlamaya sizinkiler de yapıyor mu böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…