2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi bari vicdan azabından kurtuldum,aç kalmasın kuzularımız bu arada maşallah bebeklerimize

canım eşim angaralı ben istanbuldan ankaraya gelin geldim

kızlar nasılsınız???iyi pazarlar herkesciklere:79::79::79:bugün merti anneanne ve dedesine bırakıp paintball oynamaya gidicez içimdeki tüm stresi boşaltmama yardımcı olur sanırım

ne güzel canım yaaa. biz yine evdeyiz herzamanki gibi. kızımlan oynuyoruz. çok yorgunum çooook. belim kopacak galiba

aynı canım sanki kendimi okudum birden. Allah yardımcımız olsun

kızlar nasılsınız???iyi pazarlar herkesciklere:79::79::79:bugün merti anneanne ve dedesine bırakıp paintball oynamaya gidicez içimdeki tüm stresi boşaltmama yardımcı olur sanırım

Damlacım bizim yerimize de eğlen canım..

Bizde de durum aynı.

aynı canım sanki kendimi okudum birden. Allah yardımcımız olsun

Amiiiiiiiiiiiiiiiin canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bizde de durum aynı.

Sürekli dağınık olmaktan bıktım..Kayınvalidem geliyor hemen yüzü düşüyor ne yapayım ütüm bitmiyor işte..Bebeğimin cicileri e eşimin kıyafetleri havlular çarşaflar bitmiyor bitmiyor sanki önce böyleydim..E bebek olduğu için sürekli mendil yelek elimin altında olması gerekiyor ince battanyesi..Oyy delireceğim

Ben doğum yaptığımdan itibaren annemle brlikteyim.20 gün İstanbulda bzde kaldıktan sonra yazlığa annemlerin yanına geçtik.2 aydır da buradayız.Kızım beni de annemi de kitliyor.Hİç birşey yapamaz haldeyiz. NE kendime bakabiliyorum ne de başka br şey yapabiliyorum.Aldığım kiloları da veremedim koca göbek ile geziyorum.Depresyona doğru gidiyorum galiba.Haftaya annemle İstanbul'a evme geçicez kısa sürelğine olacak ama ben acaba kadın mı tutsam evde mi kalsam diye düşünüyorum.Sosyal hjayatım biraz olsun artış gösterir bölgesel yağlardan medikal estetkle kurtulurum diyorum.Çok şey mi istiyorum nedir.

=)))

Benimde canım annem 2 ay kaldı bende..Nasıl öderim hakkını bilmiyorum..Malesef o göbek bende de var canım 1 sene içinde boşuna heveslenme diyorlar verilmiyormuş Ben dışarı çıkıyorum atıyorum arabasına ama yakın çevreye ancak..E hergün de çıkamıyorum tabi bıcı bıcı yaptığımızda çıkmıyoruz ne olur ne olmaz die 6 aylık olana kadar idare edeceğim..Sonra ek gıda başlarım inş. kayınvalideye bırakıp spora gideyim diyorum yoksa kalacak göbek de kilolarda (

Bizde annem ile hergün dışarıya çıkartıyoruz.Dışarıda gün geçiyor bir şekilde ama evde olduğumuzda kitleniyoruz.Gündüz uykusunu çok kısa yapıyor.
36-38 bedenden şaşmayan ben 1 sene bu göbekle gezdiğimi düşünemiyorum.
Yerleşmeden çözüm bulmak lazım.Aynaya bakmaktan nefret eder hale geldim.3 Ay geçti göbeğim hiç inmedi.

Aynı şeyi bende düşünemiyorum kıyafetlerim olmuyor çok canım sıkıyor ben çok kilo aldım 22 yaa dolu dolu 22 13 gitti 9 kaldı tosun gibiyim yaaa :84::84::84::84::84::84: eşim saolsun çok anlayışlı ve destek oluyor zamanla aldın zamanla gidecek gidiyor ama hala kabızım genel cerraha ve ya gastroloji gitmem gerek aile hekimi yoksa çözülmez dedi 2.5 yıldır aynı önce bunu çözmem gerek yoksa kilo veremem..Sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmm :84::84::84::84::84:

32 yaşına kadar hiç kilo problemm olmamıştı.Kızımın bir tebessümü herşeye bedel bu tartışılmaz ama insanın kendini her açıdan iyi hissetmesi de apayrı birşey.

kızlarr merhaba..geçmişi okuyamadımmmm bizim paşa uyanmadan yazayımmm sonra döner okurumm ya bugün evde temzilik yaptım ama kozmetik ürünlerimde yaa bu bebek pişik kremleri vücut losyonlarında paraben adlı madde varmış ki evde ki herşeyde vardı sadece nivea ürünlerinde yok baktıklarımdan ...cilt için çoook tehlikeliymiş ıslak mendillere baktım ondada vardııı hepsiiii hoooop çöpe gitti şimdi oğluşumun popuşuna bebanten kullanıyorummm ..kızlar ççook dikkat edin içindekileri okuyun yaaa..belki konu geçmiştir ama geçmişi okuyamadımm

32 yaşına kadar hiç kilo problemm olmamıştı.Kızımın bir tebessümü herşeye bedel bu tartışılmaz ama insanın kendini her açıdan iyi hissetmesi de apayrı birşey.

aaa tabi ki herşeyden herkesden kıymetli..Onun için herşeye değer aldığım kilolara da çatlaklarımı da uykusuz gecelerime de herşeye değer kıymetlim benim canım oğlumm..Hamd olsun ki Rabbim bu güzel duyguyu tattırdı..Olmayanlara da nasip eder inş. Yüce Mevlammm

ama aldığım kiloları da vermek istiyorum =))

Aynen bende canım..

Kızlar ya bugün kızım çok huzursuz. Üç gülse on üç ağlıyor. Ya da memnuniyetsizlik sesleri çıkarıyor.. Önceki gün gaz ilacını günde 3 yerine 2 vermiştim, dün de biraz üşüdü sanırsam, burası felaket yağmurluydu ve biz dışarda bir yere gitmiştik. Muhtemelen ondan. Ama başım çatlıyor ağrıdan Her zamankinin de iki katı kaka yaptı, ishal de değil, anlamadım niye. Huysuz. Yine de çok sevimli ya, sıkıştırıp sıkıştırıp öpesim geliyor habire. Zaten huysuz, iyice huysuzlaşıyor

bu kadar mı tıpatıp aynı olur yaşadıklarımız yaaa...baktım benim yazacaklarımın aynını sen yazmışsın.inşallah yarına birşeycikleri kalmaz kuzuların

bu kadar mı tıpatıp aynı olur yaşadıklarımız yaaa...baktım benim yazacaklarımın aynını sen yazmışsın.inşallah yarına birşeycikleri kalmaz kuzuların

Ya inşallah canım ya.. :97:

Nelerde var paraben? Hiç kullanmamalı mıyız?Bebedorun ıslak mendili varmış evde, onu kullanmaya başlamıtşım, var onda da, sabah dikkat ettim; ama atsam mı? Islak mendillerin hepsinde mi var? Napıcaz

ben uni baby yeni dogan islak mendil sebamed ve popolin omega pisik kremi kullaniyorum losyon olarak ta yine sebamed kullaniyorum iceriklerine baktim o maddeyi goremedim

selam canim nasilsin??? chezelle i degistirebildin mi???? ben bir tane aldim kislahan carsisina gidip 80 b tam oldu memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…