2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba annecikler nasılsınız? biz kızımla bugün çok iyiyiz... sütüm bugün maşallah boldu bebeğim doya doya emdi, mama vermeme gerek kalmadı hiç hatta iki kere kaka yaptı doyduğu için gündüz uyksuda çok iyidi maşallah... keşke hergün böyle olsa... şu sütüm bi türlü düzenlenmedi, bugün iyise yarın azalıyor, azıcık yorulsam hemen belli ediyor kendini

allah yardimcimiz olsun oglum da hic susmadi desem yeridir ishaldi kakasi baya fazlaydi su gibi zaten beslenme zorlugu cekiyor 2-3 dk tek memeyi emiyor o da yetiyor sanirim simdi bildigim kadariyle sorlarina yanitlar vereyim

alerji olayini 6 yasindan once bilemiyorlar sen azicik azicik verip yuzunde agiz kenarinda sislik kizariklik var mi bakip ona gore vereceksin yiyeceklerini bir yiyecegi 2-3 gun verip karistirmayip duruma bakacaksin o sekilde...

kanguru kullanmadim ben bilmiyorum zaten oglum pek kucak istemiyor agliyorsa kucakta da devam yerde de...

emeklemeye baslayinca kesinlikle bitkisel yer temizleyicileri kullan derim oglum da yerlerde derz temizleyici kullanmistim da o gece oglumun yuzu kipkirmizi ve davul gibiydi acile gittik allerji ilaci kullandik bir sure cok fenaydi ben loc diye bir urun var ondan kullaniyorum hala

kulagin dis kismini temizliyorum pamuk cubuguyla o kadar..

ton baligi haftada 2 yenebilir diye biliyorum...

merhaba canim sut olayi gercekten dinlenmeyle ve psikolojiyle cok alakali bol sivi almaliyiz o kolay ama su dinlenme olayini nasil yapacagiz bu bidiklar ev isleri yemek... isallah yakin zamanda sutun hep cccoookkkk fazla olur....

selam canim nasilsin??? chezelle i degistirebildin mi???? ben bir tane aldim kislahan carsisina gidip 80 b tam oldu memnunum

Geri yolladım, herhalde pazartesiye yollarlar yenisini. 90 istedim bu sefer, geçen defa 100 göndermişler, paraşüt gibi İnşallah 90 da büyük gelmez, artık geri gönderemem
Güle güle kullanın bebişinle beraber sen de :)

Son düzenleme:
kızlar şu evi bir toplu göremeyecek miyimmmm?? ayy bana fenalık geldi temizlikçi filan kar etmiyor bana. benim arkamı toplayacak biri lazım yaa .
bu arada Allah a şükür bebek arabamı aldım , aslında boşuna netten bakınıp durmuşum mağazaya girdim, 5 dk sürmedi beğendim aldım çıktım . Herşeyde netten olmuyormuş canım.

Çiğdem kimin adı neydi diye liste yapmıştım da.. Seni eklememişim.

Fiyonkcuk : Övgü.
Jololo : Çiğdem
sweet drop: Damla
Moonlight : Nuray
fafuel : Gamze
renkrenk :Eda
GKolega :Gökçen
firstnimbus:İlknur
impala deniz:M.Deniz
bebeksu: Aida
Azize :Azize
tiara:Ecem
S&U:Sultan
bynkutluay:Melike
bebeksu:Aida
nesbay: Neslihan
viyole:Neslihan
haticesu:Hatice
Martenizieniz
ske: Suzan
grapherınar
muharrir:Ayşenur
elsi:Elif
Posedion:Özlem
bsbirkin:Betül
byn:Şenay
Ebruli1820:Ebru
Queeny:Ayşe
hipperaktif:Ayşe
emily:Emel
ardina:Seda
caznur:Öznur
onurcuk:Nurcan
sermest: Fatma
dilekalknilek
caretta:Kezban
ecrin:Ecrin
periliev:Çiğdem

Ekledim

iyi akşamlar arkadaşlar...net bozuktu kaç gündür giremedim.
herkezler iyidir inşallah

yarın kızımı aşıya götürcem...inşallah rahatsızlanmaz...

çok güzel olmuş eline sağlık canım. teşekkürler beni de hatırladığın ve eklediğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…