2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen öyle canım bugün 2 saatliğine dışarı çıktım eşim 100 kez aradı ağlıyoo nerdesin diye eve geldim beni gördü oğluşum hemen sustu hani ağlıyordu dedim bana garezi var diyoo bu seferdee

küçük bebiş iyi çok şükür. çok şirinler dimi ya. birsürü birsürü öpüyorum ben kızımı kim ne derse desin

kizlar birsey soracagim ogluma ilk gunlerde emzik vermeye calismistik almadi
bugun yine aglayinca denedim yine almadi acaba emzik markasini degistirip
emzik konusunda israr etsem mi? emzik kullanan bebek anneleri acaba rahat oluyor mu?
yardim lutfen

valla evde temizlenmeyen bir yeri kalmamış ve son haftayı dip köşe temizlikle geçirmiş ve bu cumartesi de kadınla beraber akşamın körüne kadar iş yapmış biri olarak çooooooooook mutluyum çooook gururluyum, ha bu temizlik bana ne kadar gider işte orasını sormayın. Gerçi perde, dolap içi falan bi daha yapmam ama ev anında eski haline dönüyor nasıl oluyorsa artık. Kocama diyorum onu yapma, orayı kirletme, oraya oturma falan utanmasam wc ye de sokmayacağım

canım ben piyasada bulunan tüm ünlü markaları denedim hiçbirini tutmadı yahya paşa.sonra annemlerin zoruyla bakkallarda çok ucuza satılan fatoş memeleri var bakkal memeside deniyor onu çok severek emdi oğluşum.heeee dersen ki niye zorladın hazır emmiyor ne güzel diye.reflüsü olan bebeklerde mide salgısını arttırarak sindirimi kolaylaştırdığı için benim vermem gerekiyordu

acayip rahat bence emziksiz adım atmıyoruz nerdeyse tatlı bişeye batırıp deneyebilirsin

canım bu konuda doktorlar da 2 ye ayrılıyor. Benimki önermedi ilk aylarda, kimi bebekte emmeyi olumsuz etkiliyor çünkü, daha erken memeden kesilmeleri sözkonusu olabiliyor, emme düzenleri bozulabiliyor, meme şaşkınlığı yaşayabiliyor. Daha sonra da pek almıyor dediğimde daha iyi hiç alıştırma dedi. Ayrıca bıraktırması bayağı zor oluyormuş ve pek hijyenik te değil sonuçta ama doğum yaptığım hastanenin doktoru ben emzikçiyim demişti, parmak emeceğine emzik emsin demişti. Ben emzik verdim ama pek hevesli almayınca ısrar etmedim. Bu arada etrafta tanıdığım 2 arkadaş ta emzik verdiler ilk aydan ve ikisinin çocuğu da parmak emiyor. Ama onlar çocuklarını kolayca susturabiliyorlar ben kucaklıyorum konuşuyorum falan yani daha zor oluyor ama emzik düştü emziği nerde derdi falan olmuyor. Emzik emme refleklerini tatmin ettiği için psikolojik açıdan da sağlıklı yani zararı da var yararı da kararı sen ver bence en iyisini sen bilirsin ama kurban olayım şekere reçele bala batırma lütfen. Yalnız ister emzik ister parmak ikisi de 2 yaşından sonra devam ederse zararlı olabiliyor.

bende birsrü ıslak mendil almıştım kıtlıktan çıkmış gibi hepsindede varmış paraben attım hepsini bim in ıslak mendilinde canbebenin ıslak mendilinde ,fresh nsoftta d
a yok...arkonun vücut losyonları vardı ondada var.. haaaaaaaaa birde kızla uyumaya yardımcı losyon var ya ondada varmışşş onuda attım yaa erkek çocuklarında erkeklik hormonlarına kadar zarar veriyormuşş..

ben uni baby yeni dogan islak mendil sebamed ve popolin omega pisik kremi kullaniyorum losyon olarak ta yine sebamed kullaniyorum iceriklerine baktim o maddeyi goremedim

bende onlardan alayım bariii :97:

bu arada herkese merhaba kızlaaaaar

ben oğluşumun bacaklarını dişlemeye bile başladım yanaklarını zaten öpe öpe doyamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa insanın içine basası geliyor öperken severken

ayyyyyyyy hemde ne rahatlık ilk zamanlarda göğsümden ayrılmıyorduu yalancı meme gibi kullanıyordu beni yavrumm ilk başta almadı değişik değişik marka yalancı memelr denedik en son aldı bir tanesini şükür çok rahatız...şimdide yalancı memesiz uykuya dalmıyor kesinlikle alıştır bir şekilde

bu arada benim paşam hem beni emiyor hem yalancı memeyi bazen de bi bakıyorum elini yumruk yapıp elini emiyor cop cop cop

canim ya benim oglus meme emmeyi pek sevmiyor tek meme 2-4 dk emiyor sonra asla almiyor hatta zorlarsam ooooggg emzigi de oyle oooooggg yapiyor kusacakmis gibi birkac marka daha deneyeyim bakalimm

iyigclr kızlar
denzim bugün çok hapşurdu:2:bi kaçkezde öksürdü,rüzgar grip sanırım onada geçti..off...
yarın kardeşim geliyor yaşasın..rahat rahat gezebbilirim artık..annem iki çocuğa bakamıyorduşimdi kişi başına bi çocuk

canim ya benim oglus meme emmeyi pek sevmiyor tek meme 2-4 dk emiyor sonra asla almiyor hatta zorlarsam ooooggg emzigi de oyle oooooggg yapiyor kusacakmis gibi birkac marka daha deneyeyim bakalimm

ben wee nin memesini kulllanıyorum canımm birde arkadaşalrn dediği gibi bakkal memesi al bari :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…