bizim evin hallerini anlatıyorsun sen ama:44:aynen öyle canım bugün 2 saatliğine dışarı çıktım eşim 100 kez aradı ağlıyoo nerdesin diye eve geldim beni gördü oğluşum hemen sustu hani ağlıyordu dedim bana garezi var diyoo bu seferdee
küçük bebiş iyi çok şükür. çok şirinler dimi ya. birsürü birsürü öpüyorum ben kızımı kim ne derse desin
küçük bebiş iyi çok şükür. çok şirinler dimi ya. birsürü birsürü öpüyorum ben kızımı kim ne derse desin
rota aşısı yaptırcaksın sanırım birşey olmuyormuş , rahat ol.
bütün bebişlerin annelerine öpmeyin sakın diye tembihleyen ben itiraf ediyorum öpüyorummmmmm
hakkaten azizecim.senin kızında öpmeden durulmaz ki tombiş tombiş maşallahhhuyyyy hiç öpmeden dururmuyum beeeeenhemde ne öpmek benim kızımın o yanaklarıda tam öpmelik
canım ben piyasada bulunan tüm ünlü markaları denedim hiçbirini tutmadı yahya paşa.sonra annemlerin zoruyla bakkallarda çok ucuza satılan fatoş memeleri var bakkal memeside deniyor onu çok severek emdi oğluşum.heeee dersen ki niye zorladın hazır emmiyor ne güzel diye.reflüsü olan bebeklerde mide salgısını arttırarak sindirimi kolaylaştırdığı için benim vermem gerekiyordukizlar birsey soracagim ogluma ilk gunlerde emzik vermeye calismistik almadi
bugun yine aglayinca denedim yine almadi acaba emzik markasini degistirip
emzik konusunda israr etsem mi? emzik kullanan bebek anneleri acaba rahat oluyor mu?
yardim lutfen
kizlar birsey soracagim ogluma ilk gunlerde emzik vermeye calismistik almadi
emzik konusunda israr etsem mi? emzik kullanan bebek anneleri acaba rahat oluyor mu?
yardim lutfen
yardim lutfen
Ya inşallah canım ya.. :97:
Nelerde var paraben? Hiç kullanmamalı mıyız?Bebedorun ıslak mendili varmış evde, onu kullanmaya başlamıtşım, var onda da, sabah dikkat ettim; ama atsam mı? Islak mendillerin hepsinde mi var? Napıcaz
ben uni baby yeni dogan islak mendil sebamed ve popolin omega pisik kremi kullaniyorum losyon olarak ta yine sebamed kullaniyorum iceriklerine baktim o maddeyi goremedim
yardim lutfen
ayyyyyyyy hemde ne rahatlık ilk zamanlarda göğsümden ayrılmıyorduu yalancı meme gibi kullanıyordu beni yavrummilk başta almadı değişik değişik marka yalancı memelr denedik en son aldı bir tanesini şükür çok rahatız...şimdide yalancı memesiz uykuya dalmıyor kesinlikle alıştır bir şekilde
canim ya benim oglus meme emmeyi pek sevmiyor tek meme 2-4 dk emiyor sonra asla almiyor hatta zorlarsam ooooggg emzigi de oyle oooooggg yapiyor kusacakmis gibi birkac marka daha deneyeyim bakalimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?