- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
ohhhhh sende biraz dinlenirsin...iyigclr kızlar
denzim bugün çok hapşurdu:2:bi kaçkezde öksürdü,rüzgar grip sanırım onada geçti..off...
yarın kardeşim geliyor yaşasın..rahat rahat gezebbilirim artık..annem iki çocuğa bakamıyorduşimdi kişi başına bi çocuk
ohhhhh sende biraz dinlenirsin...
ne güzelll
Kızlar sanırım çogunuzun face var ve birbirinizi ordan rahatlıkla görüyor ve daha yakından tanıyorsunuz.Şu face taraftarı degildim taki sizlerle konuşmaya başlayana kadarEşimle an aşma yaptık ikimizde açmıycaz diye.Şimdi napsamda anlaşmayı bozsam diye bahaneler arıyorum Sırf sizleri görmek için Hepinizde aklıımda hayal ediyorum.İnş. bu çekiliş gibi önderlik ruhlu bir arkadaşımız bir buluşma ayarlar ve yüzyüze gelip sohbet ederiz.Ne dersiniz?Ayyy düşüncesi bile heyecanlandırdı beni
kizlar birsey soracagim ogluma ilk gunlerde emzik vermeye calismistik almadi
bugun yine aglayinca denedim yine almadi acaba emzik markasini degistirip
emzik konusunda israr etsem mi? emzik kullanan bebek anneleri acaba rahat oluyor mu?
yardim lutfen
bende birsrü ıslak mendil almıştım kıtlıktan çıkmış gibihepsindede varmış paraben attım hepsini bim in ıslak mendilinde canbebenin ıslak mendilinde ,fresh nsoftta d
a yok...arkonun vücut losyonları vardı ondada var.. haaaaaaaaa birde kızla uyumaya yardımcı losyon var ya ondada varmışşş onuda attım yaa erkek çocuklarında erkeklik hormonlarına kadar zarar veriyormuşş..
bende onlardan alayım bariii :97:
bu arada herkese merhaba kızlaaaaar
ben oğluşumun bacaklarını dişlemeye bile başladım yanaklarını zaten öpe öpe doyamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaainsanın içine basası geliyor öperken severken
küçük bebiş iyi çok şükür. çok şirinler dimi ya. birsürü birsürü öpüyorum ben kızımı kim ne derse desin
Geri yolladım, herhalde pazartesiye yollarlar yenisini. 90 istedim bu sefer, geçen defa 100 göndermişler, paraşüt gibiİnşallah 90 da büyük gelmez, artık geri gönderemem
Güle güle kullanın bebişinle beraber sen de :)
ne güzel canım yaaa. biz yine evdeyiz herzamanki gibi. kızımlan oynuyoruz. çok yorgunum çooook. belim kopacak galiba
Damlacım bizim yerimize de eğlen canım..
Bizde de durum aynı.
savaştık geldik kızlarkimse yok muuuuu???? damla özlem sultan demirbaşlarr nerdesinizz??
cidden azizecim senin prensesin yanaklar tam öpmelikuyyyy hiç öpmeden dururmuyum beeeeenhemde ne öpmek benim kızımın o yanaklarıda tam öpmelik
emzik konusunda israr etsem mi? emzik kullanan bebek anneleri acaba rahat oluyor mu?
yardim lutfen
Kızlar sanırım çogunuzun face var ve birbirinizi ordan rahatlıkla görüyor ve daha yakından tanıyorsunuz.Şu face taraftarı degildim taki sizlerle konuşmaya başlayana kadarEşimle an aşma yaptık ikimizde açmıycaz diye.Şimdi napsamda anlaşmayı bozsam diye bahaneler arıyorum Sırf sizleri görmek için Hepinizde aklıımda hayal ediyorum.İnş. bu çekiliş gibi önderlik ruhlu bir arkadaşımız bir buluşma ayarlar ve yüzyüze gelip sohbet ederiz.Ne dersiniz?Ayyy düşüncesi bile heyecanlandırdı beni
kızlaar ben yatayım paşa uyuyorken uyuyayım..öpüyorum hepinizi
evet gezmek istiyorum bunaldım..haftaya festival burda,artık çocukları bırakıp giderim..inşallah..bazen kardeşim abla ben mi doğurdum ya banane bakamam diyorrüzgarda gece bile gelir bakar ben uyurdum neyse rüşvetle şantajla baltırırız yine
ortak hesap açın canım..
Kızlar bu marka emzirme sütyeni markası mı?Bez degil kalıplı emzirme sütyeni mi?
ama ama ama... çoğu kişi istanbulda oturuyor ben gelemem kiKızlar sanırım çogunuzun face var ve birbirinizi ordan rahatlıkla görüyor ve daha yakından tanıyorsunuz.Şu face taraftarı degildim taki sizlerle konuşmaya başlayana kadarEşimle an aşma yaptık ikimizde açmıycaz diye.Şimdi napsamda anlaşmayı bozsam diye bahaneler arıyorum Sırf sizleri görmek için Hepinizde aklıımda hayal ediyorum.İnş. bu çekiliş gibi önderlik ruhlu bir arkadaşımız bir buluşma ayarlar ve yüzyüze gelip sohbet ederiz.Ne dersiniz?Ayyy düşüncesi bile heyecanlandırdı beni
bütün bebişlerin annelerine öpmeyin sakın diye tembihleyen ben itiraf ediyorum öpüyorummmmmm
Çiğdem kimin adı neydi diye liste yapmıştım da.. Seni eklememişim.
Fiyonkcuk : Övgü.
Jololo : Çiğdem
sweet drop: Damla
Moonlight : Nuray
fafuel : Gamze
renkrenk :Eda
GKolega :Gökçen
firstnimbus:İlknur
impala deniz:M.Deniz
bebeksu: Aida
Azize :Azize
tiara:Ecem
S&U:Sultan
bynkutluay:Melike
bebeksu:Aida
nesbay: Neslihan
viyole:Neslihan
haticesu:Hatice
Martenizieniz
ske: Suzan
grapherınar
muharrir:Ayşenur
elsi:Elif
Posedion:Özlem
bsbirkin:Betül
byn:Şenay
Ebruli1820:Ebru
Queeny:Ayşe
hipperaktif:Ayşe
emily:Emel
ardina:Seda
caznur:Öznur
onurcuk:Nurcan
sermest: Fatma
dilekalknilek
caretta:Kezban
ecrin:Ecrin
periliev:Çiğdem
Ekledim
ayyy çok sevinirim ilknurcum mutlu ettin gece gece beniama ama ama... çoğu kişi istanbulda oturuyor ben gelemem ki
gerçi seda geliboludan dönmeden önce görüşmeyi düşünüyoruz.birde izmite k. validelere ilk gittiğimde mutlaka damlayı bulacağım orada:13:
iyi akşamlar en güzel annişler. nasılsınız. biraz öksürük ve hırıltı dışında biz iyiyiz. sütünü sağıp biberonla veren arkadaşlara birşey sormak istiyorum. çevremdekiler(yine mi diyenler olacak:))biberona alışır bir daha göğsünü almaz diyorlar. sizce haklılar mı. bir de hep emzikle uyuyor bu da ilerde bir sorun oluşturur mu.
az önce aklıma geldi nostalji yapayım dedim.bizim oyun vardı ya hamileyken burada onu oynadım.öyle değişik geldiki damlacım karnımın boş olmasıayyy çok sevinirim ilknurcum mutlu ettin gece gece beni
yardim lutfen
Martenizieniz
grapherınar
dilekalknilek
Ekledim
Martenizieniz
grapherınar
dilekalknilek
Ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?