2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ohhhhh sende biraz dinlenirsin...
ne güzelll

Kızlar sanırım çogunuzun face var ve birbirinizi ordan rahatlıkla görüyor ve daha yakından tanıyorsunuz.Şu face taraftarı degildim taki sizlerle konuşmaya başlayana kadarEşimle anaşma yaptık ikimizde açmıycaz diye.Şimdi napsamda anlaşmayı bozsam diye bahaneler arıyorumSırf sizleri görmek için Hepinizde aklıımda hayal ediyorum.İnş. bu çekiliş gibi önderlik ruhlu bir arkadaşımız bir buluşma ayarlar ve yüzyüze gelip sohbet ederiz.Ne dersiniz?Ayyy düşüncesi bile heyecanlandırdı beni

ohhhhh sende biraz dinlenirsin...
ne güzelll

evet gezmek istiyorum bunaldım..haftaya festival burda,artık çocukları bırakıp giderim..inşallah..bazen kardeşim abla ben mi doğurdum ya banane bakamam diyorrüzgarda gece bile gelir bakar ben uyurdumneyse rüşvetle şantajla baltırırız yine

ortak hesap açın canım..

Benim kızım emzik emiyor, ama bazı günler vermeyi unutuyorum hali iyiyse Ama huysuz olduğu günler sürekli emmek istiyor, tokken bile, fazlasını kusuyor bu defa filan, öyle zamanlarda çok işime yarıyor emzik. Dışardayken de baya oyalıyor..

Yaaa o losyona dikkat etmemiştim hiç. Bebeyağlarında da var mıdır, ona bakalım..

küçük bebiş iyi çok şükür. çok şirinler dimi ya. birsürü birsürü öpüyorum ben kızımı kim ne derse desin

Ben deeeee. Hatta sıkıştırıp öpüyorum yanağını, "ıhhh" diyo o da, ama napim, yumuşacık ve tombik

Kızlar bu marka emzirme sütyeni markası mı?Bez degil kalıplı emzirme sütyeni mi?

ne güzel canım yaaa. biz yine evdeyiz herzamanki gibi. kızımlan oynuyoruz. çok yorgunum çooook. belim kopacak galiba

Damlacım bizim yerimize de eğlen canım..

Bizde de durum aynı.

kimse yok muuuuu???? damla özlem sultan demirbaşlarr nerdesinizz??
savaştık geldik kızlarama bu oyun bana göre değilmişben kim silah tutmak kim
uyyyy hiç öpmeden dururmuyum beeeeen hemde ne öpmekbenim kızımın o yanaklarıda tam öpmelik
cidden azizecim senin prensesin yanaklar tam öpmelik

marka değiştir canım bizimki nuk.unkini alıyor malesef diğerlerini almadı öznur nubyi önermişti ama onuda almadı

Bence de çok güzel olur Ama bebişlerle bırak şehirlerarası yolculuğu, çarşıya inmekten korkuyorum:26:

kızlaar ben yatayım paşa uyuyorken uyuyayım..öpüyorum hepinizi

İyi uykular

Gözünaydın, inşallah insafa gelir, elinden düşürmez

Kızlar bu marka emzirme sütyeni markası mı?Bez degil kalıplı emzirme sütyeni mi?

Evet canım, bebemax.com da var, bak istersen..

iyi akşamlar en güzel annişler. nasılsınız. biraz öksürük ve hırıltı dışında biz iyiyiz. sütünü sağıp biberonla veren arkadaşlara birşey sormak istiyorum. çevremdekiler(yine mi diyenler olacak:))biberona alışır bir daha göğsünü almaz diyorlar. sizce haklılar mı. bir de hep emzikle uyuyor bu da ilerde bir sorun oluşturur mu.

ama ama ama... çoğu kişi istanbulda oturuyor ben gelemem ki
gerçi seda geliboludan dönmeden önce görüşmeyi düşünüyoruz.birde izmite k. validelere ilk gittiğimde mutlaka damlayı bulacağım orada:13:

bütün bebişlerin annelerine öpmeyin sakın diye tembihleyen ben itiraf ediyorum öpüyorummmmmm

ben de varım ben de facedeki en uzun isimli mart annesi.2 isim 2 soyisim

ama ama ama... çoğu kişi istanbulda oturuyor ben gelemem ki
gerçi seda geliboludan dönmeden önce görüşmeyi düşünüyoruz.birde izmite k. validelere ilk gittiğimde mutlaka damlayı bulacağım orada:13:
ayyy çok sevinirim ilknurcum mutlu ettin gece gece beni

geçmiş olsun canım bizim öyle bir sorunumuz yok mama yiyor ama memeyide istiyor hatta gece uyumadı memeyi almadan alışsa çoktannn alışmıştı

ben büyük kızımda kullandım canım. çok rahat oluyor. uykuya dalması için çok kullandık biz. bırakırken sorun yaşayan olabiliyor, biz sorunsuz bıraktık çok şükür 2 yaşında

küçük kızım almıyor emzik, birkaçkere uğraştım ve her defasında booool miktarda kustu. sanırım emzik almayacak. ara ara vermeye çalışıcam çünkü emzik çok büyük rahatlıktı benim için.

beniiii eklememişsinizzzzz lavinya22=şule zeynep

yasmngu yasemin beni de eklermisin canım

offf yaaa.... yahya mama yediği için hep çok katı yapardı kakasını.ben zorla masajlarla yaptırırdım.dün akşam ve bu sabah ishal gibi yaptı.çokta kusuyor ama kusması bağlantılımı bilemiyorum.normalde de reflüden dolayı kusuyor çünkü.ateşide yok çok huysuz çok huzursuz.... öğleden sonra bir kere daha yaparsa öyle sıvı şekilde doktora götüreceğim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…